#شیرینی_نارگیلی_آردی_لیلا
150 گرم روغن صاف قنادی + 150 گرم روغن جامد آشپزخونه و 350 گرم پودر قند را بوسیله همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک بشه ( مثل خامه فرم گرفته ) پنج دقیقه کافیه 500 گرم آرد سفید را یکباره به مخلوط قبلی اضافه و با دست آرد را به خورد روغن و پودر قند بدین تا خمیر لطیفی درست بشه که به دست نچسبه حالا 250 گرم پودر نارگیل ( داخل آسیاب یا غذا ساز بریزین تا کمی ریزتر و پودری بشه ) داریم که اونم به خمیرمون اضافه و اینبار با نوک انگشت و فقط در حدی که پودر نارگیل با خمیر شیرینی مخلوط بشه ورز میدیم نه بیشتر زیاد ورز دادن باعث میشه نارگیل روغن پس بده خمیر آماده را داخل نایلون نیم ساعت در یخچال استراحت بدین بعد بین دو تکه کاغذ روغنی به کمک وردنه به ضخامت نیم تا یک سانت باز کنید و با کاتر مورد نظرتون قالب بزنید روی شیرینی را با پودر پسته و پودر نارگیل رنگ شده تزیین و داخل سینی چرب شده بچینید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 15 تا بیست دقیقه بپزید دوستان تا سرد شدن کامل شیرینی بهش دست نزنید امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید
#مرباى_زرشك
زرشک تازه: 800 گرم
شکر: 900 گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
آب: جوشیده ولرم: دو لیوان
زرشک را پاک کرده و خوب بشویید.بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسهای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشکها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید.
نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشکها با شکر مخلوط و مزه دار شوند.باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد.
بعد از مدتی که مربا ی شما آماده شد هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود و
سپس در ظرفی که میخواهید نگهداری کنید بریزید
#نان_تخت
مواد لازم:
1 کیلوگرم آرد
2 ق (7 گرم) مخمر خشک
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
4 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری روغن
500 میلی لیتر آب گرم
طرز تهیه:
همه مواد را به جز آرد و نمک خوب مخلوط می کنیم و نمک و آردمان را کم کم اضافه می کنیم و خمیر نرمی ورز می دهیم. به مدت 60 دقیقه با پوشش استراحت می دهیم و به 6-8 مرنگ مساوی تقسیم می کنیم و مرنگ درست می کنیم و دوباره 20 دقیقه می گذاریم و درب آن را میبندیم.
با فشار دادن با دست بهش حالت میدیم و دو طرف تابه رو میپزیم و موقع سرخ کردن حتما از درب استفاده کنید وگرنه داخل نان خام میمونه..
به میل خودمون رویش کره میمالیم.
#بادمجان_یونانی
مواد لازم:
بادمجان متوسط۳عدد
ریحان خرد شده ۱لیوان
سیررنده شده۳حبه
پیاز سرخ شده۲عدد
اسلایس زیتون سیاه۱/۲پیمانه
فلفل قرمز۴عدد
پنیر سفید۱۰۰ گرم
لوبیا سفید۳۰۰ گرم
روغن زیتون۱/۲پیمانه
طرز تهیه:
لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید .وروز بعد بپزید.لوبیای پخته را در دستگاه غذاساز با سیرمیکس کنید.پنیر خردشده ؛نمک وفلفل وروغن زیتون واسلایس زیتون وپیاز داغ وریحان خردشده را افزوده وبا قاشق کانلا مخلوط ویکدست کنید.فلفل قرمز را در فر گریل کنید.بعد پوستش را بگیرید.وبا نمک وفلفل وسیر کوبیده وپیاز داغ وروغن زیتون مخلوط کنیدوکنار بگذارید.
بادمجان را حلقه حلقه کنید.در اب ونمک بیندازید.بعد در اورده خشک کرده وسرخ کنید. داخل یک قالب مستطیل راپلاستیک محافظ بیندازیدکف ودیواره های قالب را با حلقه های بادمجان بپوشانید.به طوریکه لبه بادمجانها روی همدیگر قرار بگیرند.
۱/۲مخلوط لوبیا را کف قالب بریزید وصاف کنید.از مخلوط فلفل قرمز روی لوبیا بریزید .بقیه مخلوط لوبیا را روی فلفل قرمز بریزید وصاف کنید .روی لوبیا را با بادمجان بپوشانید.قالب را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.روز بعد از قالب در آورده وسرو کنید.
#رولت_خامه_ای_بدون_فر
🔷مواد لازم
🔹تخم مرغ 2 عدد
🔹آرد 50 گرم
🔹بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
🔹شکر 50 گرم
🔹خامه (قنادی یا فرم گرفته) به میزان لازم
🔹وانیل 1/4 قاشق چایخوری
♨️طرز تهیه
تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد.
سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کنید با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.
تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید.
حرارت باید بسیار کم باشد. سپس 10 دقیقه یک طرف و 5 دقیقه طرف دوم را بپزید.
بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید.
بگذارید کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی کنید.
میتوانید از انواع مغزها و موز و شکلات به دلخواه لای رولت بریزید و دوباره رول کنید.
کاغذ روغنی را دور رولت بپیچیدو در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.
#کیک_زبرا_سه_رنگ
🥳🥳🥳🥳🥳
(مواد اولیه را به دمای محیط برسونید)
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ا لیوان
شکر ۱ و ۱/۴ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
آرد ۲ لیوان به اضافه ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۱ و ۱/۲ قاشق غ
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چ
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با دور متوسط همزن به مدت تقریبی ۷ دقیقه بزنید تا روشن و حجیم شود سپس شیر و روغن را اضافه کنید و ۵ ثانیه بزنید ، بعد آرد و بکینگ پودر را که از قبل ۳ بار الک شده در چند مرحله به مواد اضافه کنید و خیلی کوتاه با همزن بزنید حالا مایع کیک را دقیقا به سه قسمت مساوی در سه ظرف مشابه تقسیم کنید و به یکی یک قاشق آرد دیگری یک قاشق پودر کاکائو و دیگری نصف قاشق پودر کاکائو اضافه کنید تا غلظتشان تقریبا یکی شود. قالب را چرب و آرد پاشی کنید میتونید مثل من از کاغذ روغنی استفاده کنید و با کمک سه ملاقه یک اندازه از وسط قالب شروع کنید به نوبت از سه رنگ مایع روی هم بریزید تا مایع تمام شود در آخر با خلال چوبی از وسط به سمت کناره قالب بکشید و برعکس تا طرحی با خطوط ایجاد شود در آخر قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید البته درجه و تایم در فرهای مختلف متفاوته پس شما دقت کنید تا با فر خودتون تنظیم کنید😊
درسته درست کردن این کیک وقت گیره و حوصله بیشتری میخواد اما فوق العاده کیک خوشمزه ایه و پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید👌
#کلوچه_قندی
-120 میلی لیتر کفیر
- تخم مرغ 1 عدد
- 50 میلی لیتر روغن
- شکر 30 گرم
- 250-270 گرم آرد
- 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
- پوست لیمو
تخم مرغ را با شکر و کفیر مخلوط می کنم. روغن نباتی می ریزم و پوست لیمو را رنده می کنم ، مخلوط می کنم. مقداری آرد، بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید. کم کم آرد باقی مانده را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید. خمیر را به 16 قسمت تقسیم می کنم. هر قطعه را به شکل یک توپ در آورید. توپ را با وردنه به شکل دایره در می آورم و روی آن را کمی شکر می پاشیم. من آن را مثل یک حلزون می پیچم، نوک آن را در پایین خم می کنم و آن را نیشگون می زنم. حلزون را از یک طرف در ظرف شکر میزنم و روی سینی فر می چینم.
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
#فینگرفود_مرغ 🥓 😋
▫️مرغ آبپز شده:1پیمانه
▫️سیب زمینی آب پز:1عدد
▫️پیاز رنده شده:1عدد
▫️فلفل دلمه :1عدد
▫️تخم مرغ:1عدد
▫️پنیر پیتزا:3قاشق غذا خوری
▫️آرد سفید یا آرد سوخاری:ب میزان لازم
▫️نمک, فلفل, زردچوبه و فلفل پاپریکا:ب میزان لازم
🔸تمام مواد را با هم درون غذاساز میریزیم چند پالس میزنیم تا یکدست شود. نیم ساعت درون یخچال استراحت میدهیم.
یک قاشق غذا خوری از مواد درون آرد میریزیم و با دست فرم میدهیم و سیخ چوبی میزنیم و درون روغن سرخ
#غوره_بادمجون_با_گوشت
دستور👇
دوتادونه پیاز روخلالی میکنیم وبامقداری زردچوبه واسه خوش رنگ شدنش توروغن تفت میدیم وفلفل قرمز چرخ شده روهم بهش اضافه وگوشت روهم بهمین صورت اضافه می کنیم وخوب تفت میدیم ودر ادامه غوره ودوتادونه گوجهفرنگی رنده شده وکمی رب گوجه ومقداری آب اضافه می کنیم یکی دوتا قل که زد نمکشو هم میزون میکنیم و میریزیم تو زودپز تاگوشتمون کاملا بپزه وخورشتمون جابیوفته وجداگانه بادمجونا وگوجه فرنگیمونو سرخ میکنیم ودرآخر به خورشتمون اضافه می کنیم تایکی دوتا قل باهم بزنن امادس
#نان_چای
#نان_چای_قزوین
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
پودر قند ۱/۲ لیوان
روغن جامد یا کره ۱/۲ لیوان
زرده ی تخم ۲ عدد
ماست ۲ ق غ
زعفران دم کرده ۲ ق غ
پودر هل ۱ ق چ پر
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه
( روغن جامد رو اول بزارید رو گاز یکم شل بشه نباید سفت،سفت باشه اگه شل باشه خمیر زود جمع میشه دیگه به ورز دادن زیاد لازم نیست )
روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی خوب بزنید سفید بشه
بعد زرده ی تخم مرغ را اضافه کنید هم بزنید بعد هل و ماست و زغفران دم کرده را اضافه کنید حدود دو دقیقه مواد را خوب هم بزنید
بعد بکینگ پودر و نصف آرد الک شده را اضافه کنید با همزن هم بزنید.بعد بقیه آرد را کم کم اضافه کنید خمیر را ورز بدید تا کاملا یک دست شود. خمیر رو تا جایی ورز بدید که به دست نچسبه خمیر نرمی به دست بیاد
خمیر رو بپوشانید یک ساعت در جای خنک بگذارید
در سینی چرب شده کاغذ روغنی پهن کرده
خمیر را به وسیله وردنه روی نایلون فریزر به ضخامت ۳ یا ۴ میلی متر پهن کنید بعد با کاتر دلخواه برش بزنید
برا رومال
یک ق چ ماست و یک عدد زرده ی تخم مرغ یک ق چ زعفران دم کرده یک ق چ عسل را با هم خوب مخلوط کنید. رومال کنید با چنگال روش خط بیاندازیدروش کنجد بپاشید.
فر رو از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا جای که روش طلای بشه.
بعد از فر خارج کنید و پس از خنک شدن آن ها را در ظرف سرو بچینید. نوش جان کنید
برای نگهداری شیرینی در ظرف دربسته گذاشته و در جای خنک نگهدارید
.
#باسلوق_خونگی
ابتدا يك ليوان آب سرد رو روي ١ليوان نشاسته گل ميريزيم خوب هم ميزنيم و ١٠-١٥ زمان ميديم ودر اين بين يكي دوبار هم ميزنيم تا صاف ويكدست بشه داخل يك قابلمه نچسب ١-١/٥ليوان شكر رو ميريزيم وبا ١ليوان آب مخلوط ميكنيم روي حرارت ميذاريم وبه محض جوش اومدن نوك ق چ جوهر ليمو ميزنيم خيلي كم بعد مخلوط نشاسته رو به كه كامل حل شدن به مخلوط آب وشكر اضافه ميكنيم و با حرارت ملايم هم ميزنيم تا نشاسته بپزه وخاميش بره در اين زمان ١ق غ پودر ژلاتين رو به ١/٤ ليوان آب سرد ميريزين وروي بخار كتري قرار ميديم تا شفاف بشه به مخلوطمون اضافه ميكنيم وهم ميزنيم. غليظ كه شد نصف ليوان گلاب ميريزيم ودوباره هم ميزنيم تا سفت بشه ودر آخر نصف ق چ وانيل به همراه ٢٥گرم كره اضافه ميكنيم كه باعث تردي ميشه وهم اينكه باعث ميشه مثل حلوا راحت از قابلمه جدا بشه كمي هم با كره هم ميزنيم وتمام. بعد ميزاريم حسابي خنك بشه و به شكل گردو تو دستاتون گرد كنيد توي پودر نارگيل بغلطونيد و روش يه نصف گردو بذاريد يا اينكه وسط ظرفي كه توش پودر نارگيل ريختين وگود كنيد ويه نصف گردو بذاريد ويه ق مواد نشاسته رو روش بذاريد وبهش شكل بدين وتو پودر نارگيل بغلطونيد.
.
#تهچین_شوید_باقلا_مرغ
برنج ۲پیمانه
زرده تخم مرغ ۲عدد
ماست یک پیمانه
زعفران دم کرده ۶ق غ
باقلا پخته ۱پیمانه
شویدخشک ۱/۲پیمانه
سینه مرغ پخته شده یک عدد کامل
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز سرخ شده ۲عدد
کره به میزان دلخواه
کشمش برای تزیین به دلخواه
ابتدا برنج را آبکش کنید
یک کاسه مناسب اتنخاب کنید ماست ،نمک،زعفران و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
سپس برنج آبکش شده را به مواد اضافه کنید و حالت دورانی هم بزنید تاتمام برنج با مواد مخلوط شود.
در ظرف دیگری مرغ پخته شده وخرد شده را با پیاز سرخ شده ،باقلا و شوید مخلوط کنید.
حالا قابلمه ایی را انتخاب کنید که ته چین راحت از داخل آن برگردد.
مقداری روغن کف قابلمه بریزید،نصف پلو را درون قابلمه بریزید،سپس مرغ را بریزید وسپس نصف دیگر پلو را اضافه وبا پشت قاشق مقداری فشرده کنید.
چند تکه کره روی پلو بگذارید.
قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و صبر کنید با شعله کم ۴۵دقیقه دم
#آلبالوخشک_خونگی
دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچه ای پهن کنید و به مدت 2 روز زیر نور آفتاب قرار دهید ، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد.
پس از اینکه هسته البالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید ، پس از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد انها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذاید تا خشک شوند.
#آلبالو_خشک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه_فلفل😍😋
با این روش دلمه بپزی از خوردنش سیر نمیشی 😋نیاز به گوشتم نداره😉 ی غذای گیاهی.
برنج رو ابکش کنین، 1عدد گوجه درشت پیاز، جعفری. شوید. ترخون. نعنا، مرزه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه. زردچوبه و 1 ق چ رب گوجه رو اضافه و فلفل ها را پر می کنیم و با تکه های گوجه ببندین طبق فیلم.
سس
2.5 فنجان آب، 1 ق چ رب گوجه و 1 ق چ رب آلوچه، سماق و نعنا
سس رو روی دلمه میریزیم و میزاریم در فر 180 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تارت_شكلاتي
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
مواد لازم:
براي خمير :
كره🧈 : ١٦٥
زرده تخم مرغ🥚 : ٢ عدد
پودر قند🍚: نصف ليوان
آرد🥡: ٢/٥ ليوان
وانيل🌸: ١ قاشق چايخوري
نمك🧂: ١پنس
براي كارامل:
شكر🍚 : ١ ليوان
كره🧈 : ١ قاشق غذا خوري
خامه🧁 : ١٠٠ ميلي ليتر
فندق🌰 : ١ ليوان
شكلات صبحانه🍫 :٢٠٠ميلي ليتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_خونگی
◇¤◇¤◇¤◇¤◇¤◇¤◇¤◇¤◇
مواد لازم:
بیسکوییت اُرِئو 🍪
یک سوم پیمانه خامه 🧁
یک سوم پیمانه شیر 🥛
۱۰۰ گرم شکلات تخته ای🍫
۶۰ گرم کره 🧈
چوب بستنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه، که نمیدونم دقیقا اسمش چی هست😁
𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝
مواد لازم:
سیب زمینی🥔 ۱۰ عدد
پیاز درشت 🧅 ۱ عدد
گوشت چرخ کرده 🥩۵۰۰ گرم
فلفل سیاه🌶 ۱ ق چ
نمک🧂 ۱ ق م
سس بشامل ۴۰۰ میلی لیتر(دستورش داخل کانال هست)
پنیر پیتزا
¹•در پخت اولیه که سس بشامل رو ،روی مواد ریختید ظرف رو به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه قرار بدید.
²•در پخت مرحله ی دوم،پنیر پیتزا رو روی مواد بریزید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر ۱۷۰ درجه قرار بدید تا پنیر طلایی بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارامل ماکیاتو
♧♡♧♡♧♡♧♡♧♡♧♡♧♡♧
مواد لازم:
اسپرسو☕
سس کارامل
شیر 🥛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیــس رول
𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝
مواد لازم:
۲۵۰ گرم شیر🥛
۱۰۰ گرم خامه صبحانه🧁
بیسکوییت اورئو یا هر بیسکوییت دلخواه دیگه🍪
(می تونید از انواع شکلات یا میوهای له شده به جای بیسکوییت استفاده کنید🫐🍓🍒🍑🍌🍫)
داخل سینی فلزی ریخته،۲ ساعت داخل فریزر قرار بدید و بعد از اون به کمک یک کاردک فلزی رولش کنید.
نکته:
اگر میخواهید شیرین باشه،می تونید داخل شیر ۲ ق غ شکر بریزید و هم بزنید تا شکر حل بشه،بعد بقیه مراحل رو ادامه بدید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده_رویال
♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡
برای شربت مخصوص:
شیر🥛
شربت آلبالو🍒
شکر🍚
برای دیزاین لیوان
تخم شربتی خیس خورده
شربت آلبالو 🍒
فالوده ساده🍧
بستنی وانیلی 🍦
برای تزیین
ژله توت فرنگی🍓
خلال پسته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_دریایی 😍😋
#ماهی_شکم_پر
ماهی قزل آلا ۲ عدد، سبزی (جعفری شوید گشنیز) ۲۵۰ گرم، پیاز ۲ عدد، سیر ۴ حبه، لیمو ترش ۲ عدد، رب انار ۱ قغ، آرد ۴ قغ، نمک فلفل زردچوبه
🔴 ماهی را با1 پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند. بعد پیازها را از ماهی جدا میکنیم. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم...
روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم
1 عدد پیاز و 2حبه سیر را خرد میکنیم، با روغن تفت میدهیم، سبزیهای خرد شده و رب انار را اضافه، از روی حرارت برداشته داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست فرانسوی
𖢨𖢨𖢨𖢨𖢨ꕥꕥꕥꕥꕥꕥꕥ𖢨𖢨𖢨𖢨𖢨
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ 🥚
۱ ق غ شکر🍚
۱ پیمانه شیر🥛
کمی دارچین
نون باگت یا تست🍞🥖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس سرکه نمکی خونگی
~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°
مواد لازم:
سیب زمینی 🥔
سرکه ی سفید🍇
نمک🧂
بکینگ پودر
آب و یخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_سیخی
✶⊶⊷⊶⊷❍⊶⊷⊶⊷✶
مواد لازم:
ژله یک چهارم بسته🍮
من از ۴ رنگ مختلف (بلوبری،انار،آناناس و طالبی) استفاده کردم.🫐🍍🍈
آب جوش💧🔥
شیر🥛
سیخ چوبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شام خوشمزه با سیب زمینی
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
مواد لازم:
سیب زمینی🥔
نشاسته ذرت 🌽
نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
کره🧈
ژامبون🥓
پنیر پیتزا 🧀
سوسیس 🌭
زرده تخم مرغ 🥚
سس بشامل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند تا ایده ی تزیین دسر با
شکلات🍫🍓
آسون و خوشمزه👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالادمجلسی
♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤♤
مواد لازم
ورق ژامبون 🥓حدودا بیست ورق
یک عددسینه مرغ🍗 پخته شده ونگینی
خیارشور🥒 یک پیمانه
شوید🌿 پنج قاشق غذاخوری
پیازچه🌱 پنج قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای🧀 مقداری
کنسرو ذرت🌽 یک قوطی
برای سس سالاد؛
سس مایونز نصف پیمانه
فلفل سیاه ، پودرسیر🌶🧄
آب لیمو تازه دو قاشق غ🍋