eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
تزفند خانم خونه 🍃 سبزی هایی که قراره برای داخل سوپ و آش‌‌ استفاده‌کنید داخل قالب یخ‌ بریزید و بعد یخ‌زدن داخل زیپ کیپ گنید و برای‌ استفاده قالبی بردارید 😍☺️
💌 مثل نوشیدن آب در هوایی خیــلی گرم، آمدن به حَرمت آرامش‌بخش است... .
موادش اگه بخوایم بگیم پیتزایی شامل سوسیس کالباس و فلفل دلمه ای و قارچ تفت داده شده و رب و ادویه و پودر فلفل و نمک هست که من یه سیب زمینی کوچیک و نگینیِ ریز خرد کردم و سرخ کردم و بهش اضافه کردم.اینو هم میتونید مثل من تو نون لواش درست کنید هم تو نون یوفکا، یه نون لواش مستطیلی و ٤ قسمت کردم و مواد و ابتدای نون گذاشتم و پنیر پیتزا هم روش ریختم و ابتدا این طرف اون طرف نون و دو سانت به داخل تا زدم و بعد رول کردم و سرخ کردم.بعد از سرخ حتما بذارید روی دستمال کاغذی تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد میل کنید.
نان تست برش خورده را به مقداری سس آغشته کنید هر سسی که تمایل دارید  مواد میانی سلیقه ای میباشد ژامبون و پنیر یا اسفناج و قارچ یا مرغ و پنیر هر موادی که دوست دارید در نهایت داخل  تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلطانده و در روغن داغ هر دو طرف رو سرخ کنید.
💌 در چشم‌های من حَرمت آنقدر زیباست که به دیدن هر گوشه هر روز منتظرم آقا... کِی دعوتم به حرم، آقا...؟
پيش غذای ساده 👇 با پوستكن نوارهای باريك از خیار برش بزنيد پنير خامه اي سبزيجاتي مثل كدو فلفل دلمه هويج جعفری و بعد هم رول كنيد اگر برشها مرطوب بودن قبل از اينكه پنير روشون بزنيد اونها رو روی دستمال رطوبت گير آشپزخونه بذارید 🥒🥒
🍗مرغ تنوری🍗 🍣ران مرغ پوست گرفته: ۸ عدد 🍣ماست: دو سوم پیمانه 🍣سیر خرد شده: یک و نیم ق چ 🍣ادویه چیلی: ۱ ق چ 🍣گشنیز خرد شده: ۲ ق چ 🍣زیره نرم کوبیده: ۲ ق چ 🍣نمک: ۲ ق چ 🍣آب: دو سوم لیوان 🍣روغن: دو سوم پیمانه 🍣زعفران: مقداری 🥬برگ‌های کاهو، حلقه‌های پیاز، گوجه فرنگی و حلقه‌های لیمو برای تزیین 🍴طرز تهیه: روی هر تکه مرغ، دو تا سه برش ایجاد کنید، ماست را در کاسه‌ای ریخته، زنجبیل، سیر، ادویه چیلی، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود. مرغ را به مخلوط ماست اضافه کرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال می‌گذاریم. در کاسه‌ای جدا تمبر هندی را با آب مخلوط کرده و آن را روی مخلوط ماست می‌ریزیم و تکه‌های مرغ را خوب در آن می‌غلتانیم و آن را برای ۳ ساعت دیگر کنار می‌گذاریم. تکه‌های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن می‌مالیم. مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه می‌پزیم. گاهی مرغ را برگردانده و با بقیه روغن چرب می‌کنیم. مرغ را روی پوششی از برگ‌های کاهو و با حلقه‌های پیاز، لیمو و گوجه فرنگی تزئین می‌کنیم.
🥂 برای درست کردن یخ رنگی داخل هر قالب یخ یک قطره رنگ مجاز خوراکی بریزید 👌😋 .
🌸بامیه مجلسی زعفرانی ۱٫۱٫۳لیوان آب...۱لیوان ارد_دوتا ونیم تخم مرغ_یه قاشق عسل_وانیل کمی_کره ۵۰گرم ..آب وکره رو میزاریم به جوش بیاد..وقتی دورش شروع به جوش زدن کرد..آرد رو اضافه کنید..وکامل هم بزنید تا یکدست بشه حتما با قاشق چوبی..تا جایی هم می‌زنیم تا یجا جمع بشه..بعد خمیر رو روی تخته کامل باز میکنیم تا خنک بشه..داغیش از بین بره ..بعد که خمیر کمی ولرم بود حدود بیست دقیقه اینا..داخل ظرف همزن ریخته ..همراه وانیل..دوق عسل،وتخم مرغا رو یکی یکی اضافه کرده با همزن میزنیم...خمیر رو داخل قیف میریزیم ..توی روغن سرد ..بعد میزاریم روی حرارت...وقتی سرخ شدن...بامیه ها رو داخل شهدی که از قبل آماده کردین میریزیم..دقت کنید شهد گرم باشه ..نه سرد که خمیر نشه بامیه ها..نه داغ که شربت به داخلش نفوذ نکنه..🌹
سینه مرغ: ۱ عدد(ابتدا سینه ها را مربعی خرد کرده و بعد با نمک،فلفل،پودر سیر و پیاز بپزین برای ۲۰ دقیقه بپزین) گوجه گیلاسی: ۱ لیوان پیاز قرمز: ۱ عدد خیار: ۲ عدد کوچک فلفل دلمه زرد: ۱ عدد کوچک کاهو: ۵۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته: ۱ لیوان کلم قرمز: ۱ برگ مواد سس: مایونز: ۳ قاشق غ‌خوری ماست خامه ‌ای: ۲ قاشق غ‌خوری فلفل و نمک: به مقدار لازم فلفل قرمز: ½ قاشق چ‌خوری آویشن: ½ قاشق چ‌خوری
حلوای رولتی مواد لازم: روغن، یک لیوان کره، 150 گرم ارد، 300 گرم پودر هل، یک قاشق چایی خوری نان میکادوی تازه و برشته، به میزان لازم مواد لازم برای شربت: شکر، 600 گرم اب، 3لیوان گلاب، نصف لیوان طرز تهیه: ابتدا شکرو اب و گلاب وباهم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر دراب حل شود. اردو کره و روغن را درون قابلمه ریخته و با حرارت ملایم تف میدهیم تا ارد تغییر رنگ دهد. شربت را کم کم به ارد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا جایی که حلوا کاملا جمع شود. پودر هل را نیز اضافه میکنیم. سپس حلوای اماده شده را همانطور که داغ هست روی نان میکادو قرار میدهیم و نان را رول میکنیم و میگذاریم کاملا خنک شود.سپس برش میزنیم.
🥘 در سوپ کودکان از قلم گاو استفاده كنید. 🥘 زیرا مقدار زیادی از كلسیم + فسفر + ویتامین D استخوان در غذا حل میشود كه خوردن آن برای رشد و تقویت کودکان بسیار مفید است.