هدایت شده از خانومانه ⭐
#حرم 🕊
یكجھاندࢪد،دࢪاینسینہتۅࢪامیخۅاند:)'!
💔شاهڪࢪبݪا
ـ ـ ـ ــــــــ⊰𑁍⊱ــــــــ ـ ـ ـ
#نان_خرمالو
مواد لازم:
▫️پوره ۳ عدد خرمالو
▫️شکر ۱ لیوان
▫️آرد سفید ۲و۲/۳لیوان
▫️جوش شیرین ۱ ق م
▫️تخم مرغ ۲عدد
▫️وانیل ۱ ق م
▫️پودر دارچین ۱ ق م
▫️نمک ۱/۴ق چ
▫️کره ذوب شده ۱۰ ق غ
▫️گردو ۳/۴لیوان
▫️کشمش ۳/۴لیوان
طرز تهيه:🍞
تخم مرغ رو از قبل بیرون بزارید تا هم دمای محیط شود ودرون کاسه ای با شکر ووانیل خوب همزده سفید وکشدار شود .بعد پوره خرمالو (پوست گرفته وداخل غذا ساز پوره کنید)وروغن را بترتیب افزوده وهم بزنید (تا اینجا با همزن برقی کار کنید)
آرد وجوش شیرین ونمک ودارچین رو مخلوط و۳بار از الک رد کنید ودر دومرحله به مواد بیافزاییدوبا لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید ودر آخر کشمش وگردو رو اضافه ومخلوط نمایید.داخل قالب چرب شده کاغذ روغنی بیاندازید ومواد رو بریزید وتو فر از بیش گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بزارید.(چون دمای فرها با هم متفاوته بعد از ۴۵ دقیقه با خلال چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید زمان پخت کافیه .برای من ۵۰ دقیقه طول کشید تا کامل بپزه).بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده وتزیین کنید.
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
#بستنی_کاراملی_شادی
شکر ۱ لیوان
کره ۳۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر داغ ۴ لیوان (بهتره شیر پرچرب یا شیر محلی استفاده کنید)
نسکافه فوری ۱ عدد (دلخواه)
ثعلب ۱/۲ ق چ (از عطاری یا لوازم قنادی تهیه کنید)
شکر ۱ ق غ
طرز تهیه
۱ لیوان شکر رو روی حرارت ملایم بزارید و بدون اینکه هم بزنید بزارید آروم آروم ذوب بشه. هر چند وقت قابلمه رو تکون بدید تا کل شکر کاراملی بشه. کره و خامه رو اضافه کنید.(بهتره خامه رو روی بخار کتری بزارید تا گرم بشه)
میبینید که شکر دوباره سفت میشه با حرارت ملایم به هم زدن ادامه بدید تا سس کارامل یکدست بشه.
شیر داغ و نسکافه رو اضافه کنید.
۱ ق شک رو با ثعلب مخلوط کنید و همزمان که شیر رو هم می زنید کم کم اضافه کنید.
۳۰ تا ۴۰ دقیقه شیر رو هم بزنید تا کمی غلیظ بشه.
از روی حرارت بردارید و بزارید به دمای محیط برسه .
توی فریزر بزارید و بعد از ۲-۳ ساعت که اطرافش یخ زد از فریزر دربیارید و هم بزنید.
دوباره بزارید تو فریزر و هر نیم ساعت هم بزنید بعد از ۴-۵ بار میبینید که مواد به شکل بستنی آب شده در اومده، الان دیگه مایه بستنی آماده ست. داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و چند ساعت توی فریزر بزارید تا خودشو بگیره و بعد سرو کنید.
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
11.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی سوخاری شیرازی
دستور پخت و مواد لازم:
1 کیلوگرم سیب زمینی
2 عدد تخم مرغ
1 عدد پیاز
1 دسته جعفری
80 گرم پنیر موزارلا
یا چدار را رنده کنید
6 برش پنیر چدار
2 پیمانه نمک
1 قاشق چایخوری پاپریکا
فلفل سیاه
100 گرم آرد سوخاری
سیبزمینی رو خورد کنید و اب پزکنید و مواد از صافی رد کنید و مواد رو بهشاضافه کنید و خوب مخلوط کنید
با دست فرمبدید و داخل پنیر بزارید و داخل تخممرغ نمک و فلفلسیاه زده شده بزنید و داخل ارد سوخاری بغلتونید و داخل روغن شناور سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فراپاچینو🧋
یه نوشیدنی خوشمزه و خنک با قهوه ،یه انتخاب دلچسب
واسه روزای گرررم که خنکت میکنه .😌
یخ بهمقدار زیاد 🧊
شیر🥛
اسپرسو ☕️
شکلات 🍫
سیروپ کارامل یا وانیل
خامه برای تزیین
همه ی مواد با هم ترکیب میشن و نوووش جان 🤎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤍خــــدایــــا
🌿یــاد تــو آرام بــخــش دلــهاســـت
🤍در هر ثــانــیــه صــدایــتــ
🌿مــی زنــم و آرام مــی گــیــرم
🤍و روز هـــایـــم را بـــــا
🌿نــام زیــبــای تــو آغــاز مــی ڪــنــم
🤍 بــِســْمــِ الــلــّهِ الــرَّحــْمــَنــِ الــرَّحــيمــِ
🌿 الــهی بــه امــیــد رحــمــت تــو
.
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک بادمجون با مرغ به همراه کته زعفرونی
اول به نحوه بُرشها دقت کنید که خیلی مهم هست.
این خوراک برای ۴ نفر کافیه.
یدونه پیاز رو سرخ کنید
۱ قاشق چایخوری دارچین، فلفلسیاه و نمک رو بزنید.
۴ دقیقه بعد یدونه بادمجون رو اضافه کنید (حرارت زیاد)
۵ دقیقه بعد یدونه فلفلدلمه و ۲ عدد گوجه فرنگی رو اضافه کنید.
۲ دقیقه بعد سیبزمینی رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
حدود ۳ دقیقه بعد، سبزیجات رو کنار بزنید و مرغ بُرش داده شده رو کنار ماهیتابه سرخ کنید، حتمن به اون دارچین و نمک و فلفلسیاه بزنید.
دقت کنید توی تمام مراحل بالا حرارت زیاد هست.
هر موقع احساس کردید داره میسوزه، یه چیکه آب بزنید.
بعد از اینکه مرغ رو هم ۵ دقیقه سرخ کردید همه موارد رو مخلوط کنید، آبجوش و لیمو عمانی بزنید و روی حرارت کم اجازه بدید تا ۱ ساعت بپزه.
تو این مدت کته رو بزارید تا دم بکشه، نکته این هست که هر موقع آب جوشید، رعفرون رو اضافه کنید.
نیم ساعت بعد از اینکه دم کشید میتونید کره روی اون بزارید. عالی میشه.
نوش جونتون..
هدایت شده از خانومانه ⭐
#حرم🕊
#متن_بیوگرافی 💌
هوای کوی تو از سر نمیرود، آری
غریب را دل سرگشته با وطن باشد.♥️🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دستور دسر
خوشمزه ترین دسرلیوانی😍
📍موادلازم:
بیسکوییت شکلاتی کرم دار
موز
گردو
خامه قنادی یا صبحانه
کمی شیر
پودر نسکافه برای تزیین
📍طرزتهیه:
بیسکوییت هارو خرد کنید به حدی که زیر دندون بیاد و زیادی پودر نشه
گردو ها رو هم درهمین حد خرد کنید و با موزِ له شده مخلوط کنید…
لایه به لایه از بیسکوییت و موز توی لیوان یا ظرف مورد نظرتون بریزید…
دقت کنید بعداز هرلایه بیسکوییت کمی شیر روی بیسکوییت ها بریزید و سطحش رو کاملا صاف کنید
خامه قنادی رو فرم بدید و در آخر کار روی دسر بریزید…
✅اگر از خامه صبحانهاستفادهمیکنید کمی شکر بهش اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیره
✅میتونید بین همه لایه ها از خامه استفادهکنیداما من چون نمیخواستم پر خامه بشه استفاده نکردم
این دسر خیلی آسون و بی درد سر و درعین حال خوشمزست و در کمترینزماناماده میشه😍
.
هدایت شده از خانومانه ⭐