8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_تابه_ای با چهار قلم مواد
روغن مایع ½ لیوان
پودر قند ½ لیوان
آردقنادی 1 لیوان
پودر کاکائو 1 ق غ خ
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[ ژلهویترینمیوه]🍮🍒
#ایده_دسر
♥️🌸♥️🌸🌸🌸
مافین خرده شکلات
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
185 گرم شکر (1 لیوان)
90 گرم روغن مایع (1 استکان)
95 میلی شیر (1 استکان)
270 گرم آرد (2 لیوان)
110 گرم خرده شکلات (1.5 استکان ، کمی آرد بپاشید و هم بزنید آردی شوند)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید. سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، وانیل ، بکینگ پودر و خرده شکلات را داخل ظرف دیگری بریزید و خوب هم بزنید و به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک آرام از پایین به بالا هم بزنید. داخل قالب های مافین چرب شده بریزید و در فر 160_150 درجه از قبل گرم شده بپزید.(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)
🎉🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#دسر_يخچالي
پتي بور شكلاتي٤بسته بيست تايي
دريم ويب٢عدد يا (پودر خامه ١٠ق غ)
خامه صبحانه ١عدد
شير سرد ١ليوان
نوتلا ٢الي ٤ق غ يا (شكلات صبحانه)
١.دريم ويب با شير سرد به مدت چند دقيقه با همزن ميزنيم تا خودشو بگيره (توجه داشته باشين كه مثل خامه سفت نميشه)
نكته:در نداشتن دريم ويب يا پودر خامه ميتونين مواد طبقه اول رو حذف كنين و يه دونه خامه صبحانه و سه ق غ شكر جايگزين طبقه اول كنين كه با همزن خوب بزنين تا فرم بگيره
٢.كمي كرم رو كف ظرف ميكشيم حالا دونه دونه بسكويت كه با شير خيس كرديم كف ظرف ميچينيم و كرممون روش ميكشيم به همين صورت تكرار ميشه تا لايه بالا كه كرم هستش ميزاريم تو يخچال ميريم سراغ كرم آخر
٣.خامه و نوتلا رو با همزن ميزنيم تا حجمش تقريبا دو برابر بشه (ميتونين يك ق غ پودر كاكائو هم بهش اضافه كنين)حالا كرم نوتلا هم ميريزيم بالاي دسرمون و با كاردك صافش ميكنيم و هر طوري كه دوست داشتين تزئيين كنين
🎉 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#دسر_يخچالي
پتي بور شكلاتي٤بسته بيست تايي
دريم ويب٢عدد يا (پودر خامه ١٠ق غ)
خامه صبحانه ١عدد
شير سرد ١ليوان
نوتلا ٢الي ٤ق غ يا (شكلات صبحانه)
١.دريم ويب با شير سرد به مدت چند دقيقه با همزن ميزنيم تا خودشو بگيره (توجه داشته باشين كه مثل خامه سفت نميشه)
نكته:در نداشتن دريم ويب يا پودر خامه ميتونين مواد طبقه اول رو حذف كنين و يه دونه خامه صبحانه و سه ق غ شكر جايگزين طبقه اول كنين كه با همزن خوب بزنين تا فرم بگيره
٢.كمي كرم رو كف ظرف ميكشيم حالا دونه دونه بسكويت كه با شير خيس كرديم كف ظرف ميچينيم و كرممون روش ميكشيم به همين صورت تكرار ميشه تا لايه بالا كه كرم هستش ميزاريم تو يخچال ميريم سراغ كرم آخر
٣.خامه و نوتلا رو با همزن ميزنيم تا حجمش تقريبا دو برابر بشه (ميتونين يك ق غ پودر كاكائو هم بهش اضافه كنين)حالا كرم نوتلا هم ميريزيم بالاي دسرمون و با كاردك صافش ميكنيم و هر طوري كه دوست داشتين تزئيين كنين
🎉 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا پنه با سس بشامل
یه ايده جذاب و خوشمزه😋
برای سس بشامل :
٤٠گرم كره
١/٣ پيمانه آرد
٣ پيمانه
#ایــده_بــگــیــریــم 🌈🌻
༅࿐ྀུ༅࿇•🍂🌼🍂•࿇༅࿐ུ
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
#حرم🕊
#متن_بیوگرافی 💌
ایرفیـقۍکـه
همهزحـمتماگـردنتوسـت؛
مامحـالاستکهدستازسرتـوبرداریم:)💔
#دمی_گوجه 🍅🍚
● ابتدا یک عدد پیاز بزرگ رو نگینی خرد کنید و تفت بدید، بعد زردچوبه و نمک بریزید. سه عدد سیب زمینی رو نگینی خرد کنید و دو سومشو داخل پیاز بریزید و بقیه رو نگه دارید برای ته دیگ. سیب زمینی رو خوب تفت بدید. یک قاشق رب گوجه بریزید و با هم مخلوط کنید.
سه عدد گوجه فرنگی رو داخل غذاساز یا مخلوط کن خوب پوره کنید. و بعد داخل مواد بریزید. خوب مخلوط کنید. بذارید کمی بجوشه تا خامی گوجه گرفته بشه.
● بعد دو و نیم پیمانه برنج خیس خورده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید.
اجازه بدید برنج نیم پز بشه. اگه گوجه خیلی آب نداشت نصف لیوان بهش آب اضافه کنید.
داخل ظرف نچسبی روغن و زردچوبه و نمک بریزید. و بعد سیب زمینی هایی که نگه داشته بودیم رو کف قابلمه پهن کنید.
● وقتی که آب برنج تا حدودی کشیده شد، روی سیب زمینیها بریزید. و خوب سطحشو صاف کنید. و دم کنی بذارید تا یک ساعتی دم بکشه.اگه برنجتون خشک بود کمی آب بریزید.
بعد داخل ظرف سرو برگردونید و نوش جان کنید
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
#پروفایل 🖼
#متن_بیوگرافی 💌
قوی ترین دارو
همین قرص بودن دلامون
به خداست:)•••♥️ ⃟✨