#بستنی_یخی_هندوانه🍉🍉
مناسب برای هوای گرم تابستون😍
👇👇
✔️هندوانه مکعبی خرد شده بدون دانه پنج پیمانه
برگ نعناع خرد شده یک قاشق غذاخوری
آب لیموترش یک قاشق غذاخوری یا آب نصف یک عدد لیموترش
عسل یک قاشق غذاخوری
همه مواد را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید تا کامل با یکدیگر ترکیب شوند و سپس داخل قالبها را پر کنید و حداقل به مدت پنج ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#_ژله
✍ابتدا ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آبجوش درست کنید و به جای آب سرد یک بستنی وانیلی بریزید یه مقدار از ژله رو توی قالب بریزید و بزارید توی یخچال تا نیم بند بشه طوری که انگشت بهش بچسبه . حالا همون رنگ ژله رو درست کنید برای هر بسته یک لیوان آبجوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد . مقداری از ژله رو روی ژله قبل بریزید و بزارید یخچال تا ببنده . این کار رو تا پر شدن قالب انجام دهید . اینکه قسمت شفاف اول باشه یا کدر بستگی به سلیقه خودتون داره .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#لیموناد_هندوانه ای
مواد لازم👇
۳-۴ برش هندوانه(خرد کنید)
۲ عدد لیمو شیرازی(با پوست درشت خرد کنید)
نصف لیوان شکر
طرز تهیه👇
همه مواد را داغل غذاساز ریخته و بعد از له شدن داخل صافی توری ریخته و تفاله را جدا کنید سپس داخل پارچی بریزید و آب خنک اضافه کنید با یخ وبرش لیمو و نعنا تازه تزیین کنید وسرو کنید
نوش جان
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ژله_سیخی 😍😍
برای درست کردن این ژله احتیاج به چند رنگ پودر ژله دارید.
طبق دستور پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید . برای اینکه رنگش پلاستیکی و مات بشه لیوان دوم رو بستنی بریزید .
البته باید ژلتون سفت و پاستیلی باشه پس از مقدار آب کم کنید .
برای قالب از جای تخم مرغ پلاستیکی استفاده کردیم . قالب رو یه کوچولو چرب کنید مواد تون رو داخل قالب بریزید بذارید ببنده ، بعد با چاقو دور ژله رو آزاد کنید و برگردونید .ترکیبی کار کردن ژلتونو قشنگ تر میکنه دو رنگ ژله رو روی هم قرار بدین و به سیخ بکشید .
🔸اینجا از سه رنگ ژله استفاده کردیم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
دسر شاهتوت😍😍
✍ مواد لازم:
پودر ژلهی شاهتوت یا آلوئهورا: ۱ بسته
شاهتوت پوره شده: ۱ پیمانه
بستنی وانیلی: ۱/۲ پیمانه
آب جوش: ۱ لیوان
🍜 طرز تهیه:
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش آماده کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.
دُمِ توتها را گرفته و آنها را در مخلوطکن ریخته و پوره کنید.
بستنی و ژلهی سرد شده را افزوده و هم بزنید.
مواد را درون قالب یا لیوان ریخته و ۴-۵ ساعت در یخچال بگذارید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#یخ_های_نعناعی
یخ های نعناعی یه انتخاب جالب برای نوشیدنی هایی مثل دوغ و شربت آبلیمو هست .. برای درست کردن این یخ ها چند برگ نعناع رو داخل جا یخی قرار بدید و بقیه فضای قالب رو با آب پر کنید .. به این صورت یخ های نعناعی خوشبویی خواهید داشت که به شربت و نوشیدنی شما عطر و بوی بهتری میده😊
برای اینکه یخ شفاف و کریستالی داشته باشید باید یکی از کارهای زیر رو انجام بدید :
میزان شفافیت یخ با میزان املاح موجود در آب رابطه مستقیم داره .. هرچه املاح موجود در آب کمتر باشه یخ شفاف تر و کریستالی تر خواهد بود ..
با استفاده از دستگاه فیلتر آب میتونید املاح موجود در آب رو کم کنید ..
استفاده از آب مقطر هم میتونه در این زمینه به شما کمک کنه ..
یه راه دیگه اینه که دو بار آب رو بجوشونید .. آب رو داخل ظرف ریخته و بذارید به جوش بیاد .. از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک بشه و دوباره اون رو روی حرارت قرار بدید و بجوشونید ..
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#_دسر_موس_بستنی_تلخ
موادلازم:
شیر دو پیمانه
شکرنصف پیمانه
ژلاتین ۵ قاشق غ
خامه قنادی نصف پیمانه
بستنی تلخ نصف پیمانه
پودر کاکائو یک قاشق غ
✍طرزتهیه:
شیر را با ژلاتین و شکر روی حرارت با هم مخلوط کرده و پودر کاکائو را اضافه میکنیم و کمی هم می زنیم از روی حرارت بر می داریم و بعد بستنی و خامه را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم قالب را چر ب کرده مواد را در ان ریخته و دریخچال به مدت 5ساعت نگهداری شودتا ببندد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ساندویچ_رولی
طرزتهیه:
برای درست کردن این ساندویچ نان لواش رو پهن میکنیم و روی نان ها رو یه لایه پنیر خامه ای یا سس مایونز می مالیم بعد ب ترتیب هر موادی ک داشتیم رو ب صورت نوارهای کنارهم میچینیم موادی کمن زدم👇👇👇 هویج رنده ریز شده کاهوی ریزشده سینه مرغ پخته شده و ریش شده
گوجه ی ریز شده خیارشور ریزشده کلم بنفش ریز شده
ذرت پخته شده و دوباره همینارو تکرار میکنیم وبعد اروم رول میکنیم و برش میدیم تویخچال نمیذاریم چون بد برش میخوره
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پنکیک_شکلاتی_رول_موزی
✍طرزتهیه:
دوتا تخم مرغ رو در ظرفی با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید تا کاملا از لختگی دربیاد سه قاشق غذاخوری سرپر آرد و نصف قاشق چای خوری وانیل و نوک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید و خوب بزنید سه قاشق ماست پرچرب و سه قاشق روغن مایع و سه قاشق شکر و سه قاشق شیر و یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو افزوده حسابی بزنید تا صاف شودو در نهایت یک قاشق چای خوری بکینگ پودر اضافه کنید
بعد ماهیتابه تفلون رو خیلی کم چرب کنید و از مایع پنکیک ریخته و دو طرفش رو باحرارت ملایم سرخ کنید ازاین مقدار سه تا پنکیک بزرگ درمیاد دوست داشتید در اندازه های کوچک هم میتونید درست کنید
بعدازاینکه پنکیک ها خنک شد موز رو داخلش گذاشته رول کنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
پودینگ تخم شربتی😍😍
🍜طرز تهیه
برای لایه اول تخم شربتی رو از شب قبل شسته بعد با کمی شیر نارگیل مخلوط میکنم و داخل یخچال میذارم تا صبح،بعد یک قاشق عسل بهش اضافه میکنم برای شیرینی بهتر با قاشق انتهای ظرف سرو میریزیم
برای لایه دوم
اناناس رو کمی داخل فریزر نگه میدارم تا حالت یخی بگیره بعد داخل میکسر کاملا میکس میکنم اگر دوست داشتید کمی عسل بزنید (من نزدم)
لایه سوم (اخر)
توت فرنگی رو مثل اناناس داخل فریزر میذارم تا یخی بشه و دورش برفک ببنده بعد داخل میکسر کاملا میکس میکنم و روی لیوان ها کمی گردو و شربت توت فرنگی ریختم و با قاشق میل کردیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پلو_مرغ_عسلی
اول ران یا سینه ی مرغ با نمک و رردچوبه سرخ کنید.یک عدد پیاز رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین بپزه یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و ۴قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید.مرغ های پخته شده رو روی سینی فر قرار بدین. از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید ،و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت ۱۵دقیقه قرار بدین.به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شد😊عسل باعث کاراملی شدن مرغ می شه ترکیبش با آب لیمو و زرشک کاملا ملس خواهد شد.برنج رو هم مثل همیشه دم کنید و با زرشک و انواع خلال و ته چین یا ته دیگ ماستی نوش جان کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh