8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر طالبی
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
مواد لازم :
طالبی یا ملون 🍈۱ عدد
شیر🥛 ۱ لیوان
شکر🍚 ۱ لیوان
خامه صبحانه🥣 ۱۰۰ گرم
ژلاتین 🥄۳ ق غ
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت کهکشانی🤩
خیلی خوشگل و خوشمزهاس🤤
مواد لازم :
شربت طعم دلخواه
خاکشیر
آبلیمو ۱ ق غ
تخم شربتی
گل پنیرک
یخ
🍹
🥖املت فلفل سبز و سیب زمینی
سیب زمینی نگینی شده : 3 عدد
فلفل سبز خرد شده : 3 عدد
گوجه فرنگی: 3 عدد
تخم مرغ : به تعداد نفرات
پنیر پیتزای رنده شده : 100 گرم
روغن مایع : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
پودر سیر: به میزان لازم
گشنیز یا جعفری : جهت تزیین
🍳🍳ابتدا ماهیتابه را بر روی شعله ی ملایم قرار داده و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در داخل آن ریخته و سیب زمینی ها را کمی تفت داده تا نرم شوند و سپس از ماهیتابه بر می داریم.
سپس گوجه فرنگی ها را به صورت پوره درآورده و در داخل تابه تفت می دهیم.
حال گوجه فرنگی ها را به سیب زمینی ها اضافه کرده و فلفل سبز را به مخلوط سیب زمینی و گوجه فرنگی افزوده و به میزان دلخواه نمک و فلفل و مقداری پودر سیر اضافه می کنیم.
همه ی مواد را با پنیر پیتزای رنده شده مخلوط می کنیم.
حال تمامی مواد را در ظرف هایی که برای هر نفر آماده کرده ایم، ریخته و روی هر ظرف یک عدد تخم مرغ می شکنیم.
روی تخم مرغ ها مقداری فلفل سیاه پاشیده و جهت تزئین و طمع دار کردن از چند برگ جعفری یا گشنیز استفاده می کنیم.
3 دقیقه در فر 195 درجه
👨🍳
🥗سالاد سيب زميني😋
یه سالاد متنوع و پر طرفدار
🥙🥙🥙🥙
براي اين سالاد پرطرفدار،کافیه سيب زميني آب پز و نگینی خرد شده(سه تا متوسط)+يك پیازچه خرد شده(ميتونيد حذف كنيد)+نصف ليوان خیاشور خرد شده+يدونه هویج پخته خرد شده+يك ليوان ذرت و نخود فرنگی +نصف ليوان ژامبون خرد شده(ميتونيد حذف كنيد)+دو ق غ شوید تازه+نمک و فلفل سیاه رو مخلوط كنيد.
🥗براي سس دو ق غ مايونز+چهار ق غ ماست موسير چكيده رو با يك ق غ آبليموي تازه مخلوط و به سالاد اضافه كنيد.بهتره نيم ساعت داخل يخچال بمونه تا مزه دار بشه.
👨🍳
#فیله_مرغ_با_سس_پستو
مواد لازم:
فیله مرغ: 4 عدد
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده: 3 عدد🍅
سس پستو: به مقدار لازم
پنیر موزارلا: به مقدار لازم
فلفل سیاه: کمی
روغن: به مقدار لازم
🥣طرز تهیه فیله مرغ با سس پستو:
ظرف مورد نظرتان را با روغن کمی چرب کنید و مرغ را داخل ظرف فر گذاشته و سس پستو را روی آن اضافه کنید. سپس گوجههای🍅 حلقه شده را روی موادتان گذاشته و کمی فلفل به آن بزنید و در آخر روی موادتان را خوب با پنیر موزارلا بپوشانید. در آخر ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر به دمای 200 درجهی سانتیگراد بگذارید
🍆دلمه بادمجان تركي با بلغور
🧆🧆🧆🧆
در اين دلمه از بلغور گندم استفاده ميشه و گوشت نداره.پس هم خوشگل و خوشمزس،هم گياهي و هم با هزينه كم يك غذاي عالي داريم.
مواد لازم: بادمجان شش عدد،بلغور گندم يك ليوان،گوجه خرد شده يك عدد،پياز خرد شده يك عدد،نعناع خشك يك ق غ،رب گوجه فرنگي يك ق غ،رب انار يك ق غ،آب جوش يك ليوان،نمك و فلفل قرمز و سياه و زردچوبه
طرز تهيه:پياز رو در سه ق روغن تفت بديد وقتي طلايي شد زردچوبه و بعد گوجه رو اضافه كنيد و بعد از يك دقيقه،بلغور رو كه از قبل شستيد و آبكش كرديد بريزيد.دو دقيقه تفت بديد،رب گوجه و يك ليوان آب جوش اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا ملايم بپزه و آب جذب بلغور بشه.وقتي كل آب جذب شد،نمك و فلفل و رب انار و نعناع خشك رواضافه و مخلوط و بعد شعله رو خاموش كنيد.
حالا داخل بادمجانها رو خالي كنيد و از مواد بالا داخلشون بريزيد،يكم سر بادمجان رو خالي بذاريد چون موقع پخت حجم مواد داخلش زياد ميشه،روشم يك برش گوجه بذاريد.دلمه ها رو داخل قابلمه كاملا كنار هم بچينيد.براي سس ،سه ليوان آب جوش+يك گوجه رنده شده+يك ق غ سر پر رب+نمك و فلفل+دو ق پياز داغ رو در يك كاسه باهم مخلوط كنيد .
🧁#نان_برنجی_کرمانشاهی
🍭مواد لازم:
🍦آرد برنج: 600 گرم
🍦روغن جامد یا کره: 300 گرم
🍦پودر شکر: 300 گرم
🍦تخممرغ: 2 عدد
🍦پودر هل: نصف قاشق چایخوری
🍦گلاب: 140 گرم
🍦خرفه برای تزئین: به میزان لازم
🥤طرز تهیه:
ابتدا سفیده و زرده تخممرغها را جدا کنید و سفیده را در ظرفی بریزید و با همزن برقی، آن را بزنید تا پفکی شود و از ظرف نریزد. دو قاشق پودر شکر به سفیده اضافه کنید و مجددا آن را بزنید تا سفیده کشدار شده و بعد هل و بقیه پودر شکر را هم با مواد مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. در نهایت، زردههای تخممرغ و گلاب را به مواد افزوده و مخلوط کنید. آرد برنج را دوبار الک کنید و کمکم به مایه شیرینی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و در ادامه سفیده زده شده را هم با مواد مخلوط کنید. خمیر آماده شده را به مدت یک شبانهروز در ظرف در بسته استراحت دهید.
فر را از قبل گرم کنید وکف سینی فر را با ورق کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست آن را گرد کنید و با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید و کمی دانه خرفه بپاشید. شیرینی را به مدت 10 دقیقه با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید
👨🍳
🌺🌺🌺
#ایده_خوشمزه ،دارم براتون🧚♀️
دوست خوبم اول کیکهاتون🎂 رو قالب بزنید،بعدش تکه های قالب زده شده رو سیخ چوبی بزنید و داخل شکلات آب شده بزنید و قبل از سرد شدن روشون ترافلهای رنگی🍪 به سلیقه خودتون بزنید ...
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✓
روزگـارتـون قشنـگ . . . ❤️ꨄ⚘
.
.
✅گراتن مرغ سبزیجات
✍ مواد لازم :
سینه مرغ ......۱عدد
قارچ.....۲۰۰گرم
بادمجان.....۳عدد
کدو.....۲عدد
سیب زمینی.....۲عدد
پنیر پیتزا.....به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای.....۱عدد
سس بشامل
نمک و فلفل و آویشن
🥣طرز تهیه:
سیب زمینی وبادمجان و کدو را پوست کنده،نگینی خرد کنید.هر کدام را جداگانه سرخ کنید.قارچ را ورقه کرده و سرخ کنید تا آبش کشیده بشه.سینه مرغ بزارید بپزه،نگینی خرد کنید.
داخل یه ظرف مخصوص فر دو قاشق از سس بشامل بریزد.ابتدا یه لایه سیب زمینی بریزد.بعد بقیه سبزیجات را به دلخواه بریزد.مرغ و فلفل دلمه ای هم اضافه کنید.سس بشامل و پنیر پیتزا هم روی سس بریزد.می تونید اگه ظرفتون کوچیک بود،لایه لایه از مواد بریزد.سپس داخل فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت قرار بدید.حدود ۱۰ دقیقه هم گریل روشن کنید.تا روش طلایی بشه
🍴🍵🍳🔪
ترفندهای آشپزی که زندگی را ساده می کنند (قسمت اول)
🍵چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟
👌🏼راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، برای مثال می توانید یک توری به همراه مقدار کمی غلات را داخل قابلمه سوپ قرار دهید و بجوشانیدش، توری نمک اضافی را به خود جذب می کند.
👈🏼 می توانید یک حبه قند را با قاشق غذا خوری داخل سوپ فرو ببرید. وقتی قند شروع به ذوب شدن کرد قاشق را بردارید و همین فرآیند را با حبه قندی دیگر تکرار کنید.
.