eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.8هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
چگونه مارمالاد توت فرنگی تهیه کنیم؟😋😍 🍓توت فرنگی۱ کیلوگرم 🍓شکر۱ کیلوگرم 🍓ژلاتین۶ ورق 🍓گلاب۴ قاشق غذا خوری ✍🏻ابتدا توت فرنگی را از برگ و سایر مواد زائد و كلاهك آن پاك كنید و بعد تمیز با آب سرد بشویید و ریز خرد كنید. ✍🏻ظرفی در دار را انتخاب كنید و شكر و توت فرنگی را به صورت لا به لا داخل آن ریخته و درب آن را ببندید و ۴تا۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید. 🔛پس از طی زمان توت فرنگی را داخل قابلمه ریخته و به همراه ۲لیوان آب اجازه دهید به جوش بیاید.سپس حرارت را كم كنید و اجازه دهید شربت آن غلیظ شود.در این مدت كف تشكیل شده روی آن را با كفگیر بردارید. 🔛پس قوام آمدن مربا پودر ژلاتین (۶ ق چ)را در کمی آب جوش حل کرده و روی بخار كتری قرار دهید یا ۳۰ ثانیه داخل مایكروویو قرار دهید تا كاملا ذرات ژلاتین حل شود سپس آن را به همراه گلاب به مارمالاد اضافه کرده و مخلوط کنید ، پس از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه تارت فلفل دلمه ای تهیه کنیم؟😋😍 مواد لازم 🥄فلفل دلمه‌ای رنگی خلال‌شده: 3 عدد 🥄سس سفید: 2 پیمانه 🥄سیر رنده شده: 5 حبه 🥄خامه: 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه ✔️ابتدا قالب را چرب کرده، سپس خمیر را به آرد آغشته و در سطح قالب پهن می‌کنیم. حالا روی خمیر را با چنگال سوراخ‌سوراخ می‌کنیم که بخار خمیر خارج شود. سپس خامه را با سس سفید مخلوط کرده و سیر رنده شده را همراه با پنیر پیتزا روی خمیر پخش می‌کنیم. ✔️ فلفل دلمه‌های رنگی را طبق سلیقه خود روی خمیر می‌چینیم. سپس تارت را به مدت 25تا30 دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا آماده شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه کتلت کنجدی تهیه کنیم؟😋😍 مواد لازم برای کتلت کنجدی : 🥯گوشت 300 گرم 🥯سیب زمینی بزرگ یک عدد 🥯پیاز یک عدد 🥯نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم 🥯تخم مرغ یک عدد طرز تهیه کتلت کنجدی : ❌پیاز و سیب زمینی را رنده می کنیم سپس با گوشت و ادویه جات مخلوط می کنیم و در آخر دستمان را به کنجد می زنیم و تمام کتلت ها را کنجدی می کنیم و در آخر آن ها را سرخ می کنیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چنگمال کرمان چگونه تهیه میشود؟😋😍 مواد لازم برای چنگمال 🍪 خرمای بدون هسته 10 عدد 🍪 گردو خرد شده 1 پیمانه 🍪 نان نرم 4 کف دست 🍪 روغن حیوانی 5 قاشق غذا خوری 🍪 پودر تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری مرحله اول: خرد کردن نان 🍡ابتدا نان ها را با دست خرد کنید و کنار بگذارید. اگر نان ها کمی ضخیم باشند بهتر است. در کرمان از یک نان محلی به نام کپو، برای درست کردن این شیرینی استفاده می شود. اگر این نان در دسترس شما نباشد از هر نان دیگری که بتوانید به راحتی آن را خرد کنید می توانید استفاده کنید. 🥘روغن حیوانی را داخل یک قابلمه یا تابه بریزید، وقتی روغن داغ شد خرماها را داخل آن ریخته و کمی تفت دهید تا کاملا نرم شوند. سپس پودر تخم گشنیز را به آن اضافه کنید. در ادامه پودر گردو را نیز اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شود. 🍮وقتی خرماها کمی سرد شدند، نان های خرد شده را به آن اضافه کرده و با دست ورز دهید تا کاملا به خرد هم رفته و حالت خمیری پیدا کند. سپس با دست توپک هایی از مواد درست کرده و داخل یک ظرف بچینید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه پودرسوخاری لیمو با مریم گلی تهیه کنیم؟😋😍 مواد اصلی ✔️رنده پوست لیمو۳ قاشق غذا خوری ✔️نان تست خشک۲۲۵ گرم ✔️مریم گلی تازه و خرد شده۵ قاشق غ ✔️نمک درشت۱ ۵ قاشق چای خوری ✔️فلفل آسیاب‌شده به مقدار لازم ⭕️تکه‌های نان‌خشک را داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم تا ریزشود. سپس آن را به یک کاسه منتقل‌نموده، پوست‌لیموی رنده‌شده و مریم‌گلی را نیز اضافه‌نموده، هم‌می‌زنیم و سپس نمک و فلفل را اضافه‌می‌کنیم. ⭕️محصول مورد‌نظرمان را (برای مثال: مرغ‌ پوست کنده، فیله‌ماهی و ...) در آرد، سپس تخم‌مرغ و پس از آن در پودر‌سوخاری ادویه‌دار می‌غلتانیم. می‌توانیم پودر سوخاری‌های اضافی را در فریزر به‌مدت یک‌ ماه نگه‌داریم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
در تهیه سالاد ماکارونی چه نکاتی را رعایت کنیم؟😋😍 🥗– میتوانید به جای کالباس از مرغ پخته یا مرغ سوخاری هم استفاده کنید. 🥗– اگر میخواهید سالاد را چند ساعت بعد سرو کنید بهتر است مواد سالاد را از قبل آماده و در زمان سرو سس را اضافه کنید. 🥗– برای چربی کمتر میتوانید مقداری از سس مایونز را با ماست چکیده جایگزین کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه یک سالاد تابستانی با پنیر فتا تهیه کنیم؟😋😍 مواد لازم 🥗خیار متوسط ۳ عدد 🥗گوجه متوسط ۳ عدد 🥗تربچه ۸ عدد 🥗پنیر فتا ۱ پیمانه 🥗پیازچه خرد شده ۱/۲ پیمانه 🥗روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری 🥗سرکه سفید ۲ قاشق چایخوری 🥗نمک و فلفل به مقدار کافی ✔️اول از همه سبزیجات را خوب بشویید. خیار را پوست بکنید، از وسط نصف و حلقه حلقه کنید. تربچه و گوجه را هم خرد کنید و به آن اضافه کنید. سالاد تابستانی ✔️پیازچه را هم حلقه حلقه کنید و روی بقیه سبزیجات بریزید. پنیر فتا را بکوبید و همراه با روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل روی سالاد بریزید و آن را زیر و رو کنید. ✔️سالاد تابستانی را داخل ظرف یا ظرف‌های مورد نظر بریزید و سرو کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
در تهیه خورش بادمجان چه نکاتی را رعایت کنیم؟😋😍 🥩گوشت مناسب خورش بادمجان 🥘برای خوشمزه تر شدن خورشت بادمجان توصیه می شود از گوشت سر دست گوسفند یا گوشت مغز ران گوساله استفاده کنید. البته در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید از گوشت های سفید مانند گوشت بلدرچین ، گوشت مرغ و … نیز استفاده کنید. 🍟لپه خورش بادمجان 🥘در صورتی که تمایل به استفاده از لپه در این خورش ندارید می توانید آن را حذف نمایید و اگر نگران نفخ آن هستید می توانید از روز قبل و یا از چند ساعت قبل از پخت خورش آن را خیس بدهید و سه مرتبه آب آن را عوض کنید تا با خیال راحت از آن در خورش استفاده نمایید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
لوکوم شیر ترکی چگونه تهیه میشود؟😋😍 مواد لازم 5-6 نفر 🍪 250 گرم شیر 1/2 لیوان آرد 🍪 1/2 لیوان شکر 🍪 12 گرم کره 1/2 قاشق مرباخوری پودر وانیل 🍪 پودر نارگیل به میزان لازم مراحل 🥄 در یک قابلمه شیر، شکر، آرد را ریخته و با شعله ملایم هم میزنیم تا غلیظ بشه و وسط ظرف جمع بشه بعد مواد رو از رو حرارت گرفته و با وانیل و کره مخلوط میکنیم و در میکسر ریخته به مدت 5_10 دقیقه میکس میکنیم 🥄 بعد در لیوان های باریک که از قبل با آب خیس کردیم میریزیم و به مدت 5 ساعت در یخچال میگذاریم بعد با یک چاقو از کناره لیوان جدا کرده و از لیوان خارج میکنیم لوکوم را با چاقوی خیس برش داده و در پودر نارگیل میغلتانیم روی آن را میتوانید با پودر پسته یا مغز انواع میوه تزیین کنید 🥄 این دسر ترکی خیلی خوشمزه هست حتما امتحانش بکنید 🥣 هرچه لیوان باریکتر باشه دسر شما زیباتر میشه کسانی که دوست دارن میتونن به جای لیوان تو قالب بریزن وقتی سفت شد برش بدن ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
لبلبو چگونه تهیه میشود؟😋😍 ❄️ نخود مقدار لازم ❄️ نمک ،فلفل ،زردچوبه، سرکه مقداری ❄️ 4 پیمانه آب ❄️ 1 عدد پیاز ❄️ 1 ق غ آرد مراحل ❗️ برای تهیه ی لبلبو نخود ها رو از شب قبل خیس میکنیم. یک عدد پیاز رو ریز خورد کنید و با روغن سرخ کنید.من رنده میکنم. ❗️ نخود ها رو آبکش کرده به پیاز داغ اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم. ❗️ حالا 4پیمانه آب اضافه میکنیم و شعله رو زیاد میکنیم تا جوش بیاد.سپس در قابلمه رو بذارید و شعله رو کم کنید تا با حرارت ملایم بپزه. ❗️ در اواخر پخت نمک ، فلفل ،زردچوبه رو اضافه میکنیم.هرچی فلفلش بیشتر و آتشی تر بهتر بهش ذره ذره سرکه اضافه کنید که کمی هم ترش مزه بشه کم کم اضافه کنید و بچشید اخه نباید طعم سرکه قالب بشه فقط میخواییم کمی ترش مزه بش. 🥄 یک قاشق هم آرد اضافه میکنیم تا لعابدار بشه. در آخر هم میتونید این خوشمزه سرشار از ویتامین رو با گلپر و آویشن میل کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه ترشی پوست لیمو تهیه کنیم؟😋😍 🥂پوست لیمو ترش ۵۰۰ گرم 🥂سرکه ۱٫۵ کیلوگرم 🥂نمک ۱ قاشق چایخوری 🥂طرز تهیه ترشی پوست لیمو ▪️شاید بپرسید پوست لیمو را باید از کجا تهیه کنید. شما می توانید در زمان آبگیری لیمو ترش به مقدار دلخواه پوست لیمو ترش تهیه کنید. ابتدا محتویات باقیمانده لیموترش ها را خالی کنید به صورتی که فقط پوست لیمو ترش باقی بماند. ▪️در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل آن بریزید. حرارت را زیاد کنید تا آب سریع به جوش بیاید سپس پوست های لیمو ترش را داخل آب جوش بریزید و پس از ۵ دقیقه با آب سرد آبکشی کنید. مرحله جوشاندن پوست لیمو ترش را دو مرتبه انجام دهید تا تلخی پوست لیمو ترش به طور کامل گرفته شود. پس از اینکه کار جوشاندن پوست لیمو ترش ها تمام شد آنها را یک روز روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا به طور کامل خشک شوند. ✔️پس از اینکه آب اضافی موجود در پوست لیمو ترش ها به طور کامل رفت سرکه را داخل یک قابلمه بریزید و بجوشانید. سپس پوست لیموترش را داخل ظرف مناسب ترشی بریزید و سرکه را به همراه نمک داخل طرف ترشی بریزید. ترشی را یک ماه در جای خشک و خنک قرار دهید تا آماده شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
پنکیک پیازچه چگونه تهیه میشود؟😋😍 پیازچه :•: 2 لیوان هویج :•: 1 لیوان 🥣فلفل دلمه‌ای قرمز :•: 1 لیوان 🥣کدو سبز :•: 1 لیوان 🥣پیاز قرمز :•: نصف لیوان 🥣آرد برنج :•: 3 قاشق غذاخوری 🥣آرد گندم :•: 6 قاشق غذاخوری 🥣تخم مرغ :•: 3 عدد 🥣روغن کنجد :•: 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه پنکیک پیازچه 🥢برای شروع تهیه پنکیک پیازچه ، پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های ریزی در آورید سپس فلفل دلمه‌ای ، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. 🥢پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آردها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی ، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامه‌ای سفت درآید. 🥢زرده را نیز به مخلوط پنکیک پیازچه اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف پنکیک پیازچه را در تابه‌ای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻