eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
ناچو با گوشت (غذاي مكزيكي) چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍴🥣ابتدا پیاز را نگینی خورد می‌کنیم با کمی‌ روغن سرخ کرده ،گوجه فرنگی‌ خورد شده را اضافه می‌کنیم تفت میدهیم،۱۰ دقیقه دره ظرف رامی‌گذاریم تا خوب گوجه‌ها نرم شوند،سپس نمک فلفل قرمز و سیاه ،کمی‌ زردچوبه،دارچین،و رب گوجه فرنگی اضافه می‌کنیم خوب بهم می‌زنیم،من از سٔس سالسا هم استفاده کردم،خیلی‌ طعمش خوبه.بستگی به سلیقتون داره،هر چیزی که دوست داشته باشید،و گوشت را اضافه می‌کنیم ۱۵ دقیقه اجازه میدهیم تا خوب مغز پخت شود،سپس درون ظرف میکشیم یک لایه گوشت،بعد يه لايه nachos بعد پنیر و فلفل (هالوبينو)،دوباره گوشت. و nachos می‌ریزیم روی گوشتمان کمی‌ از سٔس سالسا ،و تا آخر ادامه میدهیم.و در آخر پنیرمان که داغ کردیم را می‌ریزیم روی موادمون . ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
نوشیدنی چاق کننده چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍎سیب1عدد 🍍آناناس نصف1عدد 🥦جوانه یونجه1مشت 🍃جوانه گندم خالص1ق.غ 🍍🧋آب آناناس،سیب،جوانه یونجه راگرفته سپس آبمیوه را با جوانه گندم ترکیب کنید و میل نمائید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
نان پنیر کنجدی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍴 برای 8 نفر 🍕 طرز تهیه : 180گرم آرد سفید و 125 گرم کره نرم شده و 100گرم پنیر گودای رنده شده و 50 گرم پودر پنیر پارمزان و 50گرم پنیر خامه ای و کمی فلفل را با همزن مخلوط کرده و 2تا4 قاشق سوپ خوری گشنیز تازه خرد شده اضافه و با دست مخلوط کرده تا خمیر بدست آید. به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و گلوله کرده و در آب زده و در کنجد غلطانده و با فاصله در سینی فر چیده و به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر داغ 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا کمی طلایی رنگ شود.
كيك نوتلا چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥧مواد لازم : ارد يك و نيم پيمانه روغن مايع سه چهارم پيمانه تخم مرغ پنج عدد شكر يك پيمانه شير نصف پيمانه پودر كاكائو شش ق غ نوتلا سه ق غ بيكن پودر دو ق م وانيل نصف ق م 🧁طرز تهيه : ابتدا سه ق غ پودر كاكائو را در شير ولرم حل كرده و بعد سه ق غ نوتلا را هم اضافه كرده و خوب هم ميزنيم تا كاملاً يكدست شه ...ارد و بيكن پودر و سه ق غ باقي مونده از پودر كاكائو را سه بار الك كرده و كنار بگذاريد ... تخم مرغ ها رو با شكر انقدر با همزن ميزنيم تا حجمش زياد شده كرم رنگ و كشدار بشه بعد به ترتيب روغن مايه رو ميريزيم و بعد از كمي هم زدن ، مايه كاكائو و نوتلا و وانيل رو اضافه ميكنيم و باز هم در حد اينكه خوب مخلوط بشن هم ميزنيم ...و در اخر مخلوط ارد و پودر كاكائو و بيكن پودر رو كم كم ميريزيم و هم ميزنيم ...و در قالبي كه كاغذ روغني گذاشتيم و ميره تو فر با دماي صد و هشتاد به مدت چهل دقيقه... .
ادويه گرام ماسالا چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 ☑️مواد لازم : ▫️ دارچین بیست و پنج گرم ▫️تخم گشنیز سی گرم ▫️هل سبز بیست گرم ▫️گل سرخ ده گرم ▫️زیره سیاه بیست گرم ▫️رازیانه پانزده گرم ▫️دانه فلفل سیاه بیست گرم ▫️برگ بو هشت گرم ▫️هل سیاه سی و پنج گرم ▫️پودر زنجفيل ده گرم ▫️زیره سبز چهل و پنج گرم ▫️جوز هندی دو عدد ▫️میخك ده گرم طرز تهيه :🧂 تمام ادويه هاي نوشته شده در بالا را پودر کنید ، با هم مخلوط نمایید . این ادویه بسیار معطر می باشد و برای طبخ گوشت و پیاز داغ ، همه پلو های مخلوط و یا خوراک زبان می توانید از این ترکیب استفاده نمایید .فقط دقت کنید که این ترکیبات بسیار گرم هستند.اگر دوست دارید می توانید به طور دلخواه گشنیز جعفری و یا آویشن و مرزه خشک ، ترخون ، به این ترکیبات اضافه نمایید . ☑️این ادویه یک ادویه خوش بو و معطر هندی است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
خورشت عدس چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🔸مواد لازم: ▫️عدس۵۰۰گرم ▫️ گوشت۳۰۰گرم ▫️ پیاز سرخ شده۳قاشق غذا خوری ▫️رب گوجه فرنگی۱قاشق غذا خوری ▫️ سیب زمینی۲عددمتوسط ▫️آبلیمو به میزان لازم ▫️ادویه گوشت۱/۲قاشق چای خوری ▫️ ادویه کاری به میزان لازم 🥘طرز تهیه : گوشت را با کمی پیاز تفت دهید زرد چوبه و فلفل و کمی دارچین و به مقدار مناسب آب اضافه کرده بگذارید بپزه. اواسط پخت عدس را اضافه کرده و رب را تفت دهید با کمی کرده و به آن اضافه کنید تا خوب خورشت بپزد و جا بیفتد.سیب زمینی ها را هم پوست کنده هرطور مایلید قالب زده به خورشتمون اضافه کرده میزاریم خوب بپزه ولی وا نره.ادویه های نام برده و پیاز را هم در مرحله آخر اضافه میکنیم دوباره ١۵ دقیقه ای میگذاریم پیاز هم، خوب جا بیوفته و ابلیمو راهم اضافه میکنیم و در آخر کار نمک را بعد پختن گوشت اضافه میکنیم من کمی عصاره سبزیجات هم میریزم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
کاکا کدوحلوایی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍮الان که فصل کدو حلواییه این شیرینی خوشمزه و سنتی گیلانی رو از دست ندید خیلی سالم و مقویه برای تغذیه مدرسه و عصرونه بچه ها عالیه 👌 کدو حلوایی رو بپزید و گوشتش رو به کمک قاشق له و پوره کنید یک لیوان پوره کدو حلوایی رو با دو تا تخم مرغ ، دو قاشق غذاخوری ماست ، دو قاشق غذاخوری گلاب ، یک قاشق چایخوری پودر هل ، یک قاشق چایخوری پودر دارچین ، یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر ، سه تا چهار قاشق شکر بسته به شیرینی کدو و کمی زعفران حسابی مخلوط کنید ، بعد نصف لیوان آرد گندم و نصف لیوان آرد برنج اضافه کنید و مواد رو هم بزنید ، غلظت نهایی مثل مایه کوکوی سیب زمینی قاشقیه . بعد با قاشق از مایه کاکا بریزید تو روغن و سرخ کنید ، بعد از سرخ شدن بذارید روی دستمال ضخیم کاغذی و روغن گیری کنید . ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
دسر شکلاتی مغز دار چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍪 ۲ لیوان شیر و با ۵۰ گرم شکر روی حرارت گذاشته به محض جوش اومدن ۲ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین اضافه کرده وانیل نوک قاشق اضافه کرده هم زده بعد ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کرده البته خامه را با چند قاشق شیر روان میکنیم بعد اضافه کرده بعد که یکنواخت شد ۵۰ گرم شکلات تخته ای اضافه کرده هم زده از روی حرارت برمیداریم از صافی رد کرده ظرف دسر کمی چرب کرده با نوک انگشت بعد نصف دسر ریخته تو ظرف بعد یک عدد موز حلقه شده رو میچینیم روش میشه بیسکویت هم گذاشت بعد باقی دسر را ریخته ۲ ساعت در یخچال استراحت داده بعد میل کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فلافل جنوبی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🔷مواد لازم نخود ۲ پیمانه سیب زمینی پخته یک عدد متوسط من‌کوچولو استفاده کردم پیاز یک عدد حتما سفید یا زرد باشه پیاز قرمز رنگ فلافل و زشت میکنه😃 سیر به میزان دلخواه (من یک حبه گذاشتم) نمک، ادویه فلافل، فلفل قرمز و سیاه به میزان دلخواه،پودرانبه.ادویه کاری بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری جعفری دوقاشق غذاخوری خرد شده (من استفاده نکردم) 🥐طرز تهیه نخود خیس خرده( من برای دو روز نخودهارو خیسوندم و آبشون رو مدام عوض میکردم) رو با غذاساز یا چرخ گوشت چرخ میکنیم و بعد سیب زمینی،پیاز و سیر رو بهش اضافه میکنیم و خوب چرخ میکنیم من دوبار چرخ کردم ، ادویه جات(پودرانبه نصف قاشق چای خوری.پودرکاری دوقاشق چای خوری)پودر گشنیز هم عالیه من نداشتم نریختم به همراه بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم حدود نصف استکان هم اب ریختم واسه تردی فلافل لازمه.و مواد نرم‌میشه سفت نیست و بعد برای یک ساعت در یخچال میزاریم تا استراحت کنه و بعد قالب فلافل رو چرب میکنیم و مواد رو قالب میگیریم و با شعله ملایم سرخ میکنیم من توموادم سه قاشق کنجد هم ریختم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
نان کماج چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 شیرینی کماج کماج تابه ای آرد برنج ۱لیوان (دسته دار فرانسوی) آرد سفید قنادی(یا آرد قنادی) یک قاشق غذاخوری تخم مرغ ۲عدد شکر نصف لیوان ماست یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری گلاب یک چهارم لیوان زعفران غلیظ ۱ قاشق چایخوری پودر هل مقداری شیر یک چهارم لیوان پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری 🍞ابتدا آرد برنج وآرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کنید (با قاشق) بعد تخم مرغها را اضافه کردم وخوب هم زدم بعد شکر،گلاب ،شیر ،پودر نارگیل ،بکینگ پودروزعفران وهل را اضافه کردم وهم زدم (چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم)تو تابه نچسب مقداری روغن بریزید وبزارید داغ بشه بعد حرارت را کم کرده کل مواد را داخل تابه ریخته ودرشو گذاشته تا پف کند (چهل دقیقه روی حرارت گذاشتم)بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه (برای رویه ی دیگر درش رو نزارید).میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین وسرخ کنید. نکته:قطر تابه برای این مقدار مواد ۱۵بود ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چیکن کوردن بلو چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم: سینه مرغ ژامبون پنیر چدار لیموترش سس خردل نمک،فلفل،پاپریکا 🥓برای سوخاری کردن: تخم مرغ آرد گندم پودر سوخاری 🍣روی میز کار سلیفون یا کیسه فریزر مینداریم ۱.سینه مرغ رو مثل ویدیو برش میزنیم و با بیفتک کوب،یا گوشت کوب و یا وردنه حسابی میکوبیم که نازک و پهن شه (دقت کنید پاره نشه) . نمک و فلفل و پاپریکا و لیمو ترش و سس خردل میزنیم بهش، ژامبون و پنیر و باز دوباره ژامبون رو لایه لایه میذاریم و رول میکنیم سلفون رو دورش محکم میپیچیم تا هواش کاملا خارج بشه (هرچی سفت تر بهتر) حدود ۳-۴ ساعت در یخچال میذاریم بعد دو تا تخم مرغو هم بزنید با فلفل و ادویه اول رول هارو به آرد سفید بعد تخم مرغ آغشته کنید بعد آرد سوخاری و بعد تو روغن داغ و با حرارت کم سرخ میکنیم، یه طرفش که سرخ شد بر میگردونیم و درب تابه میذاریم که هم داخلش بپزه و هم طرف دیگش سرخ بشه میتونید تو فر دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بذارید و پخته شدنش رو با چنگال تست کنید اینم از چیکن کوردن بلو جذاب و خوشمزه ی ما ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
نان روغنی چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🧇نان روغنی بدون شکر 🍽مواد لازم : روغن مایع نصف لیوان شیره انگور یاخرما یک لیوان آب یک لیوان آرد به مقدار لازم بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری گلاب دو ق غ ادویه نان ۳ ق غ ✅در صورت نبود ادویه ،کنجد ۳ ق غ آب و روغن و شیره و گلاب رو داخل کاسه ای میریزیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم. بعد کنجد و آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه و با همزن دستی میزنیم و کم کم که سفت تر شد با دست مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه. دقت کنید خمیر سفت نشود خمیر را کمی ورز میدیم. من آرد نانوایی زدم. (هرنوع آردی خواستید میتونید بزنید ارد شیرینی پزی یا نانوایی یا سنگک فرق نداره). سطح کارو اردپاشی کنید و بصورت چونه بردارید و دونه دونه با وردنه پهن و نازک کنید. من بعد از باز کردن با قالب چوبی کلمپه هم مهر زدم بعد داخل روغن سرخشون کنید. با حرارت متوسط. . اگر مایل بودین مقدار شیره رو میتونید کم و زیاد کنید من بعد از پخت با فرچه کمی عسل روی نونها زدم داخل ظرف دربسته نگهدارید تا یک هفته تازه اند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻