چیکن کوردن بلو چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم:
سینه مرغ
ژامبون
پنیر چدار
لیموترش
سس خردل
نمک،فلفل،پاپریکا
🥓برای سوخاری کردن:
تخم مرغ
آرد گندم
پودر سوخاری
🍣روی میز کار سلیفون یا کیسه فریزر مینداریم
۱.سینه مرغ رو مثل ویدیو برش میزنیم و با بیفتک کوب،یا گوشت کوب و یا وردنه حسابی میکوبیم که نازک و پهن شه (دقت کنید پاره نشه) . نمک و فلفل و پاپریکا و لیمو ترش و سس خردل میزنیم بهش، ژامبون و پنیر و باز دوباره ژامبون رو لایه لایه میذاریم و رول میکنیم
سلفون رو دورش محکم میپیچیم تا هواش کاملا خارج بشه (هرچی سفت تر بهتر)
حدود ۳-۴ ساعت در یخچال میذاریم
بعد دو تا تخم مرغو هم بزنید با فلفل و ادویه اول رول هارو به آرد سفید بعد تخم مرغ آغشته کنید بعد آرد سوخاری و بعد تو روغن داغ و با حرارت کم سرخ میکنیم، یه طرفش که سرخ شد بر میگردونیم و درب تابه میذاریم که هم داخلش بپزه و هم طرف دیگش سرخ بشه
میتونید تو فر دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بذارید
و پخته شدنش رو با چنگال تست کنید
اینم از چیکن کوردن بلو جذاب و خوشمزه ی ما
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نان روغنی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🧇نان روغنی بدون شکر
🍽مواد لازم :
روغن مایع نصف لیوان
شیره انگور یاخرما یک لیوان
آب یک لیوان
آرد به مقدار لازم
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
گلاب دو ق غ
ادویه نان ۳ ق غ
✅در صورت نبود ادویه ،کنجد ۳ ق غ
آب و روغن و شیره و گلاب رو داخل کاسه ای میریزیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم. بعد کنجد و آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه و با همزن دستی میزنیم و کم کم که سفت تر شد با دست مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه.
دقت کنید خمیر سفت نشود خمیر را کمی ورز میدیم.
من آرد نانوایی زدم. (هرنوع آردی خواستید میتونید بزنید ارد شیرینی پزی یا نانوایی یا سنگک فرق نداره).
سطح کارو اردپاشی کنید و بصورت چونه بردارید و دونه دونه با وردنه پهن و نازک کنید. من بعد از باز کردن با قالب چوبی کلمپه هم مهر زدم
بعد داخل روغن سرخشون کنید. با حرارت متوسط.
.
اگر مایل بودین مقدار شیره رو میتونید کم و زیاد کنید من بعد از پخت با فرچه کمی عسل روی نونها زدم
داخل ظرف دربسته نگهدارید تا یک هفته تازه اند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ترشک خانگی با انار چگونه تهیه میشود؟😋😍
✅ انارها رو دون کنید، اونایی که قرمزترن رو جدا کنید و اونایی که کمرنگتر هستند رو کمی با گوشتکوب له کنید تا آب انارش خارج بشه، بعدش داخل ماهیتابه بریزید و بذارید روی حرارت ملایم تا چند دقیقه ای بجوشه و نرم بشه..
بعدش از صافی رد کنید، با دست خوب صافش کنید.. تا آب انارها جدا بشه.
آب انار بدست اومده رو دوباره روی حرارت گذاشته + انارهای قرمزتر که جدا کرده بودیم + نمک+ و چند تکه نبات... بهش اضافه میکنیم.
شعله کم باشه، آروم بجوشه تا به قوام برسه..
در آخر چند تکه لواشک + قیصی خرد شده + زغال اخته+ آلبالو خشک و..
بهش اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنیم.
خنک که شد، میذاریم یخچال یه شب بمونه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چيز كيك لوتوس چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم
بيسكويت لوتوس ١٠ عدد
بيسكويت پتی پور وانیل ۱۵ عدد
كره تقریبا ۱۰۰ گرم
پنير کیبی ۸ عدد
قشطه ٢٠٠ گرم قشطه همون خامه هست خامه صبحانه هم میشه بزنید😊
كرم لوتوس ۲ ق غ
پودر ژلاتين ٢ ق غ سر صاف
حليب مكشفي ( شير عسلي) ٣/٤ قوطي و يا كمتر
واسه تزیین روش کرملوتوس مقداری
بيسكويت ها رو داخل غذا ساز ريخته كامل حالت پودري بشه، بعد كره اب شده و هم مي زنيم تا حالت خميري در بياد، بعد ته قالب كمربندي به قطر ٢٠ سانت پهن ميكنيم و داخل يخچال مي گذاريم ، ميريم سراغ طبقه دوم.
خامه رو هم مي زنيم تا فرم بگيره ، بعد پنير خامه اي رو با پشت قاشق از هم باز مي كنيم و به خامه اضافه ميكنيم تا حالت گوله گوله نشه، و بعد كم شير عسلي رو اضافه كرده ، ( شيرينيش بستگي به ذائقه اتون داره) بعد ژلاتين اب شده و خنک شده رو بریزید و همبزنید و سپس دو ق غ کرم لوتوس بریزید و مجدد همبزنید
بعد روی لایه بیسکوییتی بریزید و داخل يخچال گذاشته تا خودش رو كامل بگيره،
مرحله سوم بعد در مياريم و كرم لوتوس رو كه به روش بن ماري به راحتي اب شده رو روش ميريزيم و به دلخواه تزيين ميكنيم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
آش ترخینه چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍴مواد اولیه : برای 8 نفر
نخود 50گرم
لوبیاچیتی 50گرم
عدس 50گرم
ترخینه 300گرم
سبزی (تره،جعفری،گشنیز،اسفناج) 300گرم
پیاز 2عدد
نعنا به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
نمك به میزان لازم
كشك به میزان لازم
🫕آش ترخینه آشی بسیار خوشمزه و لذیذ است و بیشتر در اراك و ملایر پخته میشود.اش ترخینه جزو غذاهای سنتی و بسیار اصیل ایرانی محسوب میشود.تكههای خشـــــك ترخینه را با تركیب بلغور گندم، دوغ ترش و ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، گل زرد و نعنا خشك تهیه میكنند. البته میتوانید ترخــــینه را به صورت آمـــاده تهیه كنید و تا یك سال ترخینه خشـــك را نگه دارید.
طرز تهیه
. ترخینههای خشك را در مقداری آب خیس میكنیم. در قابلمهای مناسب پیازداغ میكنیم و نخود و لوبیا را از آبكش رد كرده و در آن كمی تفت میدهیم و سپس با پنج پیمانه آب روی حرارت زیاد قرار میدهیم، زمانی كه جوش آمد حرارت را ملایم میكنیم. پس از یك ساعت عدس و ترخینه كه آن را آبكش كردهایم، نمك، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه میكنیم و میگذاریم تا آش بپزد. بعد از نیم ساعت سبزی را هم به آش اضافه كرده و میگذاریم تا آش جا بیفتد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک نسکافه چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم :
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
روغن مایع سه چهارم پیمانه
شیر گرم یک چهارم پیمانه
وانیل یک دوم ق چ
ب پ یک ق چ
نسکافه گُلد ۱ق غ
پودرکاکائو ۱ق غ
🥧🥧🥧🥧🥧
طرز تهیه:
تخم مرغ+شکر+وانیل را هم زده تا کرمی و کشدار شود سپس روغن را اضافه کرده ،شیرگرم و نسکافه رو مخلوط به مواد اضافه و ترکیب می کنیم ودر آخر ترکیب آرد و بکینگ پودر وپودرکاکائو را که سه بار ازقبل الک کرده بودیم در چند مرحله با مواد ترکیب کرده داخل قالب ۲۶سانت وارتفاع ۵سانت ریخته ودر فر ازقبل گرم شده با دمای ۱۸۰به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم
بعد از پخت کیک وسرد شدنش از قالب خارج کردم و
کیکو با مقداری شیرکاکائو مرطوب کردم وبا کرمی که درست کرده بودم سطح کیکو تزئین کردم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ترافل نارگیلی با مغز میوه چگونه تهیه میشود؟😋😍
شیر عسلی ۷۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پودر نارگیل ۲۰۰ گرم
میوه دلخواه به مقدار لازم
🌰ابتدا شیر عسلی را رو حرارت کم گذاشته وقتی داغ شد کره را هم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم پودر نارگیل رو هم ریخته و هم میزنیم باید مواد سفت باشه اگه مقدار نارگیل کم بود باز اضافه کنید مقدار نارگیل بستگی به غلظت شیرعسلی داره شعله رو خاموش میکنیم وقتی خنک شد تو یخچال میذاریم تا خوب منسجم بشه.
دست رو کمی چرب کرده و از مواد گلوله های کوچیک درست میکنیم و کمی پهن کرده و تکه های میوه رو داخلش میذاریم دوباره گلوله کرده و در پودر نارگیل میغلتونیم میتونید داخل شکلات ذوب شده بزنید و با شکلات سفید تزیین کنید
با همین مواد میتونید آدم برفی های گوگولی😍 درست کنید دو تا گلوله کوچک و بزرگ درست کرده برای سر و بدن آدم برفی رو هم بذارید و تو پودر نارگیل بزنید وبا سلیقه خودتون تزیین کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فالوده قهوه موکا چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم :
▫️یخ خرد شده یک پیمانه
▫️وانیل نیم قاشق سوپ خوری
▫️قهوه در آب جوش حل شده یک قاشق سوپ خوری
▫️شکر یا عسل یک تا دو قاشق سوپ خوری
▫️موز متوسط پوست کنده و خرد شده یک عدد
▫️شیر بدون چربی یک پیمانه
☕️طرز تهیه :
داخل یک مخلوط کن موز، شکر، شیر، پودر کاکائو و قهوه و وانیل بریزید تا یکنواخت شود بعد یخ ها را کم کم اضافه کنید .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
پودینگ چیا چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍩مواد لازم:
◽️دانه چیا۱/۲ پیمانه
◽️شیر۱ پیمانه
◽️عصاره وانیل۱/۲ قاشق چایخوری
◽️عسل ۳ قاشق چایخوری
◽️اسلایس میوه به میزان دلخواه
◽️مربای آلبالو یا شکلات ذوب شده به میزان دلخواه
🍭طرز تهیه:
دانه چیا را داخل ظرف بریزید و شیر را به آن اضافه کنید.
عسل و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند
در ظرف را ببندید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
بعد از حدود ۲۰ دقیقه ظرف را از یخچال بیرون بیاورید و میوه های تازه را روی آن بچینید.
روی پودینگ را با شکلات ذوب شده٬ مربای آلبالو یا میوهی دلخواهتان تزئین کنید.
پودینگ خوشمزه را نوش جان کنید.
💭فوت کوزهگری: در صورت نداشتن دانه چیا میتوانید از تخم شربتی برای تهیهی این دسر خوشمزه استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دسر سوهان چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍮مواد لازم:
🍡زرده تخممرغ – ۲ عدد
🍡شکر آسیاب شده – ۱ پیمانه
🍡کره – ۱۰۰ گرم
🍡روغن حیوانی کرمانشاهی – ۱ قاشق غذاخوری سر پر
🍡آرد سفید – ۱ پیمانه
🍡آرد جوانه گندم – ۳ قاشق غذاخوری
🍡زعفران دم کرده – ۳ قاشق غذاخوری
🍡گلاب – ۲ قاشق غذاخوری
🍡پودر هل – ۱ قاشق غذاخوری
🍡خلال پسته – به مقدار دلخواه برای تزیین
🧁دو زردهی تخم مرغ رو با شکر آسیاب شده مخلوط کنین. کره و روغن حیوانی رو اضافه کنین. حالا سه لیوان آب سرد رو با آرد سفید و آرد جوانه گندم مخلوط کنین و مرتب با همزن دستی هم بزنین تا آردها در آب گلوله نشن ، بعد که خوب مخلوط شدن روی حرارت قرار بدین و نیم ساعتی هم بزنین تا آردها و آب قوام بیان. حالا مخلوط تخم مرغی که از قبل درست کردین رو به قابلمه اضافه کنین و هم زدن رو ادامه بدین. زعفران دم کرده، گلاب و پودر هل رو هم اضافه کنین و همچنان هم بزنین تا ته نگیره و به دیوارهی قابلمه نچسبه. مخلوط رو به قدری هم بزنین که غلیظ بشه و رد قاشق روی مواد بمونه. سوهان رو توی ظرف بریزین، با پسته تزئین کنین و بعد از خنک شدن نوش جان کنین.🍘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هسته زردآلو را مصرف کنیم یا خیر؟😋😍
🔻مغز هسته زردآلو مصرف خوراکی دارد که از آن برای درمان برخی بیماریها مانند رفع مشکلات تنفسی، سوء هاضمه، فشار خون بالا، تقویت جنسی، تسکین درد، تقویت سیستم ایمنی بدن، مبارزه با عفونت و همچنین کمک به درمان آرتریت استفاده می شده است.
🔻از نظر متخصصان تغذیه، خواص هسته زردآلو شبیه خواص بادام درختی است و به همان مقدار مغذی و دارای مواد معدنی مفید برای بدن است.
💢اما باید بدانید هسته زردآلو حاوی ماده آمیگدالین است که خوردن آن در حجم زیاد سبب مسمومیت میشود و هفت یا هشت دانه بیشتر مصرف نکنند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
پلوی بادامی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم :
۱/۵ لیوان برنج باسمانی
۲ قاشق کره
نصف لیوان بادام خام
۱/۵ لیوان اب مرغ
روغن مایع
رب : ۲ قاشق غذاخوری (۷ کالری)
نمک : به اندازه کافی
آب : به اندازه کافی
🔸طرز تهیه ی پلوی بادامی
برای تهیه ی این غذای مقوی ابتدا بادام را پوست میکنیم و بعد در داخل ماهیتابه بدون روغن تفت می دهیم بعد که رنگ ان تغییر کرد کره و کمی روغن مایع را به ان اضافم میکنیم .سپس برنج را صاف کرده و برنج صاف شده را به ان اضافه میکنیم .۱/۵ لیوان اب مرغ را به ان اضافه کرده و می گذاریم اب ان کشیده شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻