فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونه یک گارنیش خوشگل واسه نوشیدنی ها درست کنیم ؟😋😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی قیفی این مدلیشو دیده بودین؟😋😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت هویج و کلم بروکلی چگونه تهیه میشود؟😋😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه ایده های آشپزخونهای میشناسید ؟😋😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا نان سمرقندی دیدن ؟😋😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطور هندوانه را برش بزنیم؟😋😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه آتشی هندی ها چگونه تهیه میشود؟😋😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هندونه چگونه تهیه میشود؟😋😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
اگر فلفل غذا زیاد شد چکار کنیم ؟😋😍
💢اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید وخیلی تند شده است چند دقیقه قبل از آنکه غذا را از روی حرارت بردارید آب یک لیمو ترش تازه را در آن بریزید وخوب هم بزنید. به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
میگو پفکی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم :
▫️میگو : ۴۰۰ گرم
▫️سیر له شده : دو حبه
▫️زعفران و آرد : به میزان لازم
▫️ماء الشعیر : نصف پیمانه
▫️بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
▫️روغن مایع : دو قاشق غذا خوری
▫️نمک و فلفل : به میزان لازم
🍤طرز تهیه:
میگو را پاک کرده و کنار بگذارید. سیر ، زعفران بیکینگ پودر ، ماء الشعیر ، روغن مایع ، نمک و فلفل را مخلوط کرده ، آرد را کم کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیابید. میگو ها را داخل مایه گذاشته و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه درون مواد بماند. سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ کرده و درون ظرف چیده آن را تزیین کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سمبوسه سیبزمینی و عدس چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍴مواد لازم
سیبزمینی آبپز دو عدد
عدس پخته شده یک پیمانه
سبزیهای معطر( شوید-جعفری- نعناع-تره) یا هر سبزی که دوست داریم یک پیمانه
پیاز یک عدد
سیر نصف حبه
نمک زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم
نان مخصوص سمبوسه( لواش) به مقدار لازم
🥠🥠🥠
1. سیبزمینی آبپز و عدس را با گوشتکوب می زنیم تا له بشه.
2. پیاز رو نگینی خیلی ریز خرد میکنیم و بهش اضافه میکنیم.
3. سیر له شده، سبزیجات ریز خردشده، ادویه و نمک مواد رو خوب مخلوط میکنیم و یه گلوله ازش برمیداریم.
4. میزاریم وسط نونمون و شروع به پیچیدن میکنم و در آخر در روغن سرخ میکنیم. البته من ازنون لواش استفاده کردم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سس سفید مخصوص لازانیا چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍥مواد لازم برای این مقدار :
▫️آرد سفید : ۱ قاشق غذا خوری سر پر کره : ۲۵ گرم
▫️ نمک ، فلفل سیاه : به مقدار لازم
▫️ شیر : یک لیوان
🥣طرز تهیه :
ابتدا آرد را کمی تفت دهید بدون روغن و کره و قبل از اینکه رنگش شروع به تیره شدن کند ، کره را به آن بیفزائید و مدام هم بزنید تا کره نسوزد و به خورد آرد برود . وقتی کره آب شد و رنگ آرد کمی برگشت ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود .
در این مرحله شیر را آرام آرام به ظرف اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مواد ته نگیرند .تا زمانی مواد را روی حرارت نگه دارید که مایع شما تبدیل به یک سس غلیظ شود .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نودالیت و موزارلا چگونه تهیه میشود؟😋😍
🧆مواد لازم
نودالیت گوشت: 2 بسته
سیر خرد شده: 1 حبه
گوجه فرنگی خرد شده:400 گرم
پنیر پارمزان رنده شده:50 گرم
پنیر موزارلا خرد شده: 250گرم
فلفل دلمه ای: 2عدد
🧀🧄🧀🧄🧀🧄
ابتدا سیر را کمی تفت داده، سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را اضافه کنید.
بعد از اینکه کمی تفت دادید آب اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
نودالیت ها را طبق دستور روی بسته آماده نموده و پس از آبکشی، با ترکیبی که آماده کرده بودید مخلوط نمایید.
ترکیب نودالیت را به ظرف انتقال داده و به ترتیب پنیر موزارلا و پارمزان را روی آن بریزید. (در صورت کوچک بودن ظرف یا زیاد بودن مواد، لایه ها را تکرار کنید.)
در نهایت به مدت 15-20 دقیقه درون فر و یا روی گاز قرار دهید تا پنیر ها آب شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مارمالاد عسل وخردل چگونه تهیه میشود؟😋😍
🧋مواد لازم
2 فنجان شکر
1 1/2 فنجان خردل خشک
2 فنجان سرکه سفید
3 عدد تخم مرغ هم زده
1/2 جام عسل
🍬🍯🍬
شکر و خردل را در یک ماهی تابه سنگین با همزن می زنیم به تدریج سرکه را به مخلوط اضافه کرده وهم میزنیم. مخلوط خردل را روی حرارت متوسط، به طور مداوم ، 10 تا 12 دقیقه و یا تا زمانی که صاف و ضخیم شود می گذاریم. می گذاریم سرد شود وعسل را ترکیب کرده. در ظروف محفوظ از هوا در یخچال و فریزر تا 1 ماه قرار می دهیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
آب کرفس و لیمو چگونه تهیه میشود؟😋😍
معجزه چربی سوز
🌱مواد لازم برای یه پارچ اب کرفس:
🔸یک دسته کرفس البته فقط ساقش (از برگش میتوانید خورش کرفس یا سوپ کرفس یا کوکو کرفس درست کنید تا اسراف نشود)
لیموترش یک 2 عدد
🌱طرز تهیه :
ساقه های کرفس رو از برگهاش جدا کنید چند ساعتی ساقه ها رو داخل اب سرد بزارید تاخوب شسته شوند وبا امیوه گیری ابه کرفس رو بگیرد (درست مانند هویچ)ودوعدد لیمو ترشی که داشتیم رو ابشو میگیریم با اب کرفس مخلوط میکنیم این نوشیدنی چربی سوز است وبرای کاهش وزن توصیه میشود که اول صبح باید ناشتا یک لیوان بخورید.معجون آب سیب و کرفس برای درمان چاقی که یکی از دلایل ابتلا به سرطان خون است هر روز صبح آب سیب و کرفس میل کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چه چیزی را جایگزین چیپس های بازاری کنیم ؟😋😍
☑️کدو راجایگزین چیپسهای مضربازاری کنید
🔘كدوهاراحلقههاي نازك میبريم.روی آنهانمك و آويشن ريخته ودر مايكروويو قرار ميدهيم تابه صورت خشك وچيپسي درآيد.وبا سس کچاب یاخردل سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
حلوا شیره (وگان) چگونه تهیه میشود؟😋😍
▫️مواد لازم
🔸شیره انگور وگان
🔸ارده
🔸آرد سنجد و هسته ی آن
🔸آرد نخودچی
🔸پودر هل
🔸پودر گل سرخ
🔸کنجد برای تزئین
🔸پودر کاکائو و یا قهوه در صورت تمایل
🍥همه ی مواد را با هم ترکیب کرده و به خوبی هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و بافت یکدستی پیدا کند، سپس کمی به آن استراحت مي دهيم تا طعم بگیرد و جا بیفتد. می توانید این حلوا را بر روی نان تست وگان میل کرده و یا با ماسوره شکوفه زده و به همراه نوشیدنی های گرم سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شکلات داغ خامهای چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍭مواد لازم
شیر 1 لیوان
شکر پودر شده 1/3 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک مقدار کمی
شکلات تلخ رنده شده 80 گرم
خامه 1 پیمانه
🌰🍮شیر را درون ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید. زمانی که شیر گرم و بخار از آن بلند شد شکر، کاکائو، وانیل، مقدار بسیار کمی نمک و شکلات رنده شده را به شیر اضافه کنید. شیر را آهسته هم بزنید تا شکر کاملا حل و شکلات تلخ نیز درون شیر ذوب شود. سپس شیر را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله میبایست خامه پرچرب یا در اصطلاح خامه سنگین را به وسیلهی همزن کاملا هم بزنید تا فرم مناسبی به خود بگیرد. در این مرحله از خامه فرانسوی یا خامه قنادی کم شیرین نیز میتوان استفاده کرد. بعد از اینکه خامه را خوب هم زدید و فرم گرفت، خامه را توسط ماسوره روی شکلات داغ که درون فنجان مناسبی ریخته شده است بریزید. روی خامه را نیز میتوانید با پودر دارچین یا شکلات رنده شده تزئین کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چرا نباید تا قبل استفاده سیب زمینی را شست؟😋😍
🥨بهتر است سیب زمینیها را تا قبل از استفاده نشویید. خاکی که بر روی سیب زمینیها قرار دارد به خشک ماندن آنها کمک میکند. مدت زمان ماندگاری مناسب سیب زمینی 2 هفته است اما اگر به درستی شرایط و محیط نگهداری سیب زمینی را محیا کنید این مدت زمان میتواند به 2 و حتی 3 ماه هم برسد. زمان انتخاب سیب زمینی هم دقت داشته باشید سیب زمینی را انتخاب کنید که کاملا سفت و به رنگ روشن هستند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دمی بلغور چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍗مواد لازم
برنج خیس کرده: دو پیمانه
بلغور گندم: یک پیمانه
پیاز داغ: دو قاشق سوپخوری
آب، روغن، نمک و زردچوبه: به اندازه لازم
🫑دستور پخت🫑
ابتدا در تابه ای مقداری روغن ریخته و بلغور را در آن حرارت دهید تا رنگ آن طلایی شود. بلغور تفت داده شده را کنار می گذاریم. بعد پیاز داغ را آماده کرده، به آن زردچوبه و نمک بزنید و در حدود ۴ الی ۵ پیمانه آب به آن اضافه میکنیم.
زمانی که آب جوش آمد برنج و بلغور را به آن بیفزایید و مانند دمی های معمولی می گذاریم با هم بجوشند تا آب غذا به خورد آن برود. سپس دمی را دم کنید پس از ۴۰ دقیقه غذا حاضر است که با ترشی بسیار خوشمزه و لذیذ است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سالاد زیتون و فوکاسیا چگونه تهیه میشود؟😋😍
🫒مواد لازم:
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
¼ پیمانه سرکه سیب
دو قاشق چایخوری ادویه اسپاگتی
یک قاشق چایخوری شکر
۳ پیمانه نان سیر ایتالیایی (فوکاسیا)
¾ پیمانه زیتون خرد شده
کاهو
🫒طرز تهیه :
برای تهیه سس این سالاد، در یک کاسه کوچک ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون، سرکه، ادویه و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. نانها را اضافه کنید. آنها را حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا کاملا برشته شوند. آنها را از تابه خارج کنید.سس، مرغ و زیتونها را داخل تابه بریزید و دو تا ۳ دقیقه تفت دهید تا مرغها گرم شوند. نانها را دوباره به تابه بازگردانید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.برای سرو، کاهوها را کف بشقاب بچینید و مخلوط مرغ را روی آنها بریزید. این غذا را باید گرم سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥖🥄مواد لازم (4 نفر)
250 گرم گوشت مرغ چرخکرده
200 گرم ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت
1 دسته کوچک گشنیز ریز خرد شده
1 دسته کوچک پیازچه ریز خرد شده
یک عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
روغن
طرز تهیه🍞🥖🫒
1. گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
2. روغن را درون تابه بزرگی گرم کنید. با نوک قاشق، یک گلوله کوچک بردارید و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه بیاندازید تا سرخ شود. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغنشان گرفته شود.
3. این کتلت را می توانید با سس کچاپ سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
حریره شلغم برای نوزدان چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم
▫️آب مرغ ۱ لیتر
▫️خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
▫️شلغم ۴ عدد بزرگ
▫️کره ۲ قاشق غذاخوری
▫️جعفری ۱ قاشق غذاخوری
▫️تره فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
▫️پیاز خرد شده ۱ عدد
▫️نمک به میزان لازم
🫕دستور تهیه:
اول کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شود.پیاز، تره فرنگی، جعفری و شلغم پوست گرفته و خرد شده را به مدت ۷ – ۸ دقیقه درون آن تفت دهید تا خوب نرم شود.سپس آب مرغ را اضافه کنید و درب آن را ببیندید و اجازه دهید تا روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه پخته شود.مواد درون قابلمه را در غذاساز پوره کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بزند.در انتها خامه و نمک را به آن اضافه کرده و در ظرف سرو بریزید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای ترد شدن چیپس خانگی چکار کنیم ؟😋😍
🥔معمولا وقتی تو خونه میخوایم چیپس درست کنیم ، هر چقدرم که سیب زمینی رو نازک ورقه میکنیم ، بازم چیپسای سرد شده نرم میشن و به هم میچسبن
🍟سیب زمینی رو ورقه کنید و بعد داخل مخلوط اب نمک و بیکینگ پودر بخوابونید. حداقل یکی دو ساعت
بعد اون ها رو در سبد بریزید و صبر کنید ابش بره ، یا خشکشون کنید ، حالا در روغن زیاد سرخشون کنید. خواهید دید که چقدر ترد و پفکی هستن
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دیماج چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥢🧂مواد لازم🧂🥢
*نان لواش کوبیده شده 500 گرم
* سبزی خوردن 250 گرم
* پیاز خام 2 عدد
* پیاز داغ 250 گرم
* مغز گردو 1 پیمانه
* پودر تخم گشنیز 3 ق.غ
* پودر گلپر 1 ق.غ
* تخم سیاه 2 تا 3 ق.غ
* پنیر محلی 200 گرم
🍘🍘🍘🍘
1-ابتدا نان لواش را می کوبیم و از الک ریزی رد می کنیم تا آرد نرم آن گرفته شود.این کار از خمیر شدن دیماج جلوگیری می کند.
2-سپس کمی آب ولرم روی نان ها می ریزیم و هم می زنیم. پنیر محلی ، تخم گشنیز ، گلپر، تخم سیاه ، و پیاز خام ریز نگینی شده را اضافه می کنیم. مخلوط می کنیم .
3-گردوی خرد شده و سبزی خوردن ریز خرد شده را به همراه پیاز داغ در آخر اضافه می کنیم و باز کمی هم می زنیم تا مواد مخلوط شوند. روی این ظرف را روکش پلاستیکی یا در می گذاریم و به مدت 2 ساعت صبر می کنیم تا نان ها نرم و مزه دار شوند بعد سرو می کنیم.
4-توجه داشته باشید که نان در دیماج نباید خمیر شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻