املت هلندی شکلات چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥖مواد لازم
3/4 لیوان شیر کم چرب
1/2 فنجان آرد
2 قاشق غذاخوری شکر
1/4 قاشق چایخوری نمک
2 عدد تخممرغ بزرگ
2 قاشق غذاخوری کره
1/3 فنجان شکلات چیپسی
3 عدد موز بزرگ
1/2 فنجان قهوه فوری آماده
1/2 فنجان خامه
1. فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. تابه چدنی 23 سانتيمتری را به تنهایی به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا داغ شود.
3. شیر، آرد، شکر، تخممرغ و نمک را با همزن خوب هم بزنید تا مایع کرم رنگ و کشداری حاصل شود.
4. شکلات چیپسی را در آخر اضافه کرده، با قاشق هم بزنید. تابه را از فر خارج کنید.
5. یک قاشق از کره را در آن بریزید تا ذوب شود. تابه را بچرخانید(دستکش محافظ فراموش نشود) تا تمام کف تابه با کره چرب شود.
6. مایع املت را در تابه ریخته، آن را در فر قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلایی شود و بپزد.
7. در تابه دیگر, برشهای موز را با یک قاشق کره باقیمانده سرخ کنید. هر طرف موز ها تقریبا 2 دقیقه برای سرخ شدن لازم دارند.
8. در آخر قهوه آماده را روی آنها ریخته، بگذارید تا محلول قهوه جوش بياید.املت هلندی را با موزهای سرخ شده سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
مگه میشه عاشق مـــــادرت باشی و عضو کانال مـــــادر نباشی 😍
❤️#دلنوشته_های احساسی❤️
❤️#استیکرهای قشـنگ❤️
❤️#موزیک_های شاد❤️
☪ به مناسبت #روز_مادر👇
https://eitaa.com/joinchat/922026273C54ede02c85
کوکو برگ کرفس چگونه تهیه میشود؟😋😍
🌱مواد لازم :
▫️برگ کرفس خرد شده ۴ مشت
▫️تخم مرغ ۲ عدد
▫️سیب زمینی ۱ عدد
▫️نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
🍘مراحل تهیه کوکو برگ کرفس:ابتدا برگ کرفس را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود می توانید روی دستمال نخی بریزید تا خشک شود سپس با چاقو به اندازه دلخواه خرد کنید این به سلیقه شما بستگی دارد می توانید خیلی ریز یا درشت تر خرد کنید.تخم مرغ ها را داخل کاسه ریخته و هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس سیب زمینی رنده شده را به همراه برگ ها کرفس و ادویه و نمک بریزید مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.داخل یک تابه نچسب مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه ریخته و حرارت را ملایم کنید و درب تابه را بگذارید و صبر کنید با حرارت کم کوکو خودش را بگیرد وقتی کوکو خودش را گرفت درب تابه را بردارید و کمی که سرخ شد کوکو را برگردانید و صبر کنید طرف دیگر کوکو نیز سرخ شود.نیازی به گذاشتن درب در این مرحله نیست حالا کوکو برگ کرفس خوشمزه ما حاضر است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از اطلاع رسانی رهپویان🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غم پـدریامـادردیدی🖤
دلت براے مادرت تنگ شده!
اینجاپرازناگفتههایپـدرومادرانههست👇
https://eitaa.com/joinchat/1017577683C37c05cdbdd
دلتنگ کدوم یک از عزیزانت هستے ؟؟👇
پدر مادر 💔
فزرند 💔
خواهر برادر 💔
عزیزت💔
کلیپ اسمی و اهنگ روز مادر رسید 💝😍
کلیپ روز مادران اسمانی 💔سریع کلیک کن☝️
آیا رنگ غذا خوراکی است و برای بدن ضرر ندارد؟😋😍
🔻رنگ غذا پودری تمامی رنگ غذاهای مجوزدار تحت مقررات سازمان غذا و دارو FDA فعالیت میکنند و مجوزهای لازم برای عرضه و تولید را کسب میکنند.سازمان غذا و دارو با بررسی مواد تشکیل دهنده و همچنین تحت نظر قرار دادن روند فعالیت و ساخت این نوع مواد غذایی اقدام به دادن مجوز استفاده از رنگ غذاها دادهاست.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببین چی پیدا کردم براتوووون😍😍😍
دستگاه فیزیوتراپی خونگی
از هر چی هزینه فیزیوتراپی هست راحت شدی😌
باورت نمیشه درد کمر، گردن، پا، شکم و هر چی بگی خیلی زود درمان میشه و تسکین پیدا میکنه 😳
بنظر من که هر خونه ای یکی ازینا باید داشته باشه حتما✅
حتما یک سر به لینکش بزن ضرر نمیکنی 👇
https://zaya.io/sd2wn
https://zaya.io/sd2wn
سس زنجبیلی بادام چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥄مواد لازم
1 بادمجان بزرگ
2 قاشق زنبیل آسیاب شده
4 قاشق روغن
1 قاشق چایخوری گشنیز خرد شده
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری رازیانه
نیم قاشق چایخوری هل
نیم قاشق چایخوری پاپریکا
🧂🧂🧂🧂🧂
1.فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. بادمجان را از طول دو نیم کنید. آن را با روغن چرب کنید و روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید. آن را در فر بگذارید 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزد و نرم شود. دربیاورید تا سرد شود.
2.سپس با قاشق داخلش را خالی کنید. تابهای را روی حرارت متوسط بگذارید و داخلش روغن بریزید. وقتی داغ شد، زنجبیل، گشنیز، زیره، رازیانه، هل، پاپریکا، نمک و فلفل را بریزید و 1 دقیقه تفت دهید.
3.سپس بادام را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بگذارید در روغن داغ سرخ شوند.
4. سپس در کاسه ای بریزید و مغز بادمجان را که خالی کرده بودید به علاوه مایونز به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
5. سپس با نان و سبزیجاتی که تمیز کرده و برش داده بودید سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از گسترده ثابت
یعنی از وقتی اومدم توی این کانال
کیسه صفرام ترکیده 🤣
بزن رو لینک و یواش بیا داخل 👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1242038782C65d8cf6537
احتـــمال پــارگـی دل و روده در ایـن
کانال زیاده، لطفا با تجهیزات کامل
وارد شوید😜😜 👇
https://eitaa.com/joinchat/1242038782C65d8cf6537
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
🌱 خندیدن تا مرز ترکیدن🤣
موقع ورود مواظب خودت باش😂
چون بعدش قش میکنی😜
https://eitaa.com/joinchat/1242038782C65d8cf6537
این کانال فوق العادست و
بشددددت تــوصـیه میـشه
کدام مواد غذایی را در فریزر نگذاریم؟😋😍
🍯 عسل
عسل یک ماده غذایی بسیار مقاوم و بی نظیر است و نیازی نیست که آن را درون فریزر قرار دهید. اگر عسل درون فریزر قرار گیرد، حالت بلوری پیدا میکند و برای مصرف حالت خوبی نخواهد داشت و از جمله مواد غذایی غیرقابل فریز محسوب میشود.
🥛 شیر و فرآورده های لبنی
شیر و برخی از فرآوردههای لبنی را که در فریزر قرار میدهیم، رقیق و آبدار میشوند. به طور مثال خامه پر چرب، خامه زده شده و پنیر بالای ۴۰ درصد چربی را نباید در فریزر گذاشت.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چاتنی گوجهفرنگی چگونه تهیه میشود؟😋😍
گوجهفرنگی متوسط 10 عدد
نعناع به ميزان لازم
دانه خردل 1 قاشق چایخوری
برگ کاری 2 تا 3 عدد
زیره 1 قاشق چایخوری
تمبرهندی 2 قاشق غذاخوری
عصاره سیر 1 قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
فلفل سبز 2 عدد بزرگ
بادام هندی 1/2 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
نمک به مقدار لازم
آب كمي
روغن زیتون برای سرخ کردن
🧄🧄🧄🧄🧄
1. نیمی از روغن زیتون الیت را داخل تابه ریخته و بعد از داغ شدن فلفل قرمز و زیره را اضافه ميكنيم.
2. سپس فلفل سبز و تمبرهندی را اضافه کرده و بعد از 15 ثانیه بادام هندی و برگ کاری را اضافه ميكنيم.
3. گوجهفرنگیهای خردشده را همراه نعناع اضافه کرده، کمی نمک زده، در ظرف را گذاشته تا زمانیکه گوجهها کاملا پخته شوند.
4. مواد آماده شده را داخل غذاساز ریخته و در صورت نیاز کمی آب افزوده و مخلوط کرده تا مواد یکدست شوند سپس در ظرف مورد نظر بریزید.
5. باقیمانده روغن را در تابه ریخته، فلفل قرمز و دانه خردل را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بهصورت داغ روی چاتنی ریخته و سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چطور مواد غذایی را به وسیله آب گرم یخ زدایی کنیم ؟😋😍
💦یکی دیگر از روشهایی که زیاد دیده شده در خانهها انجام میشود، قرار دادن مواد غذایی یخ زده درون ظرف آبگرم یا قرار دادن آن زیر شیر آب گرم است. در صورتی که هر کدام از این روشها را برای باز کردن یخ مواد غذایی خود انتخاب کنید، اشتباه است. این روش موجب رشد و تکثیر سریع باکتریها میشود. همچنین استفاده از این روش برای سبزیجات موجب از دست رفتن طعم آنها میشود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
بانوفی پای با شیر عسلی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸برای درست کردن فیلینگ بانوفی پای میتوانید از شیر عسلی هم استفاده کنید.برای تهیه این فیلینگ کافی است ۱ قوطی شیر عسلی را با ۲۰ گرم کره و ۱ قاشق سوپخوری شکر قهوهای و یک فنجان آب ولرم مخلوط کنید و مخلوط را روی حرارت بگذارید.همانطور که متوجه شدید در صورت استفاده از شیر عسلی دیگر لزومی ندارد، در مواد اولیهتان از شیر استفاده کنید. میزان شکر قهوهای که باید بزنید هم خیلی کمتر میشود، چون شیر عسلی خودش خیلی شیرین است و قوام کافی را به کارامل شما میدهد.این مخلوط باید یک ربع تا بیست دقیقه بجوشد و مدام هم باید مراقبش باشید. چون شیرعسلی استعداد ویژهای در سر رفتن دارد!
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه هندوانه بریده شده با پوست را نگهداری کنیم ؟😋😍
🔻روی آن را پلاستیک یا سلفون بکشید. بهتر است از پلاستیک یا سلفون دو لایه استفاده کرده و روی هندوانه را کاملا با آن بپوشانید که طعم دیگر مواد غذایی موجود در یخچال را به خود نگیرد.پس از پوشاندن روی هندوانه با پلاستیک، آن را در یخچال قرار دهید. با این روش میتوانید هندوانه را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
پودر و ورقه ژلاتین چه فرقی دارد؟😋😍
🔸هر دو اینها از کلاژن حیوانات تهیه شده اند. پودر ژلاتین، ژلاتینی است که خشک شده و به دانههای ریز تبدیل شده و مزیت آن پراکندگی یکنواخت آن در ظرف است. ورقههای ژلاتین هم، ژلاتینی است که روی ورقه خشک شده است. تنها تفاوتی که بین ورقه ژلاتین و پودر آن میتوان قائل شد این است که استفاده از ورقههای ژلاتین محصول نهایی را روشنتر و شفافتر میکند. از نظر خواص غذایی بین پودر ژلاتین و ورقه آن نمی توان تفاوتی قائل شد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دو پیازه به روشی دیگر چگونه تهیه میشود؟😋😍
دو پیازه از غذاهای ساده و سریع دانشجویی است که در کمترین زمان ممکن تهیه میشود.
🍥مواد لازم
▫️سیب زمینی متوسط 2 عدد
▫️پیاز متوسط 2 عدد
▫️پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
▫️زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
▫️روغن 3-4 قاشق غذاخوری
▫️نعنا خشک (به دلخواه) 1 قاشق غذاخوری
☑️طرز تهیه
پوست سیب زمینیها را شسته و سپس آنها را آبپز کنید. برای اینکه سیب زمینیها سریعتر بپزند، میتوانید آنها را پوست بگیرید، خرد کنید و سپس با مقداری آب بپزید.
پیاز را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد کنید، سپس با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.کمی نمک، فلفل، پودر سیر و نعنا خشک به پیاز داغ اضافه کنید و هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید.سیب زمینی پخته را له کرده و به پیاز داغ اضافه کنید، مواد را خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.دو پیازه را همراه با نان میل کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
اسموتی کاهو چگونه تهیه میشود؟😋😍
✅مواد لازم
انگور سبز – 1 فنجان (150 گرم)
کاهو رومی خرد شده – 1فنجان (55 گرم)
سیب متوسط – 1 عدد
قطعات یخ – 1 فنجان (240 میلی لیتر)
🥬طرز تهیه
کاهوی خرد شده را به همراه انگور سبز، سیب و قطعات یخ در یک مخلوط کن با سرعت بالا بریزید و خوب هم بزنید تا مواد صاف و یک دست شوند.اسموتی کاهو آماده است، آن را در یک لیوان بریزید و به عنوان وعده ی صبحانه استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مارمالاد سیب و هویج چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍯مواد لازم
سیب متوسط : 4 عدد ( سیب سفید سفت بهترین گزینه میباشد )
هویج متوسط : 4 عدد
شکر : یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین : 2 قاشق مربا خوری
آب ولرم : یک دوم پیمانه
پودر هل : یک قاشق مرباخوری
🍏🍎🍏
پودر ژلاتین و آب رو قاطی کنین بذارین رو بخار آب تا حل بشه
هویج و سیب رو شسته پوستشون رو بگیرید ، هسته های سیب رو هم جدا کنید بعد تو آب میوه گیری آبشون رو بگیرید اما تفاله شون رو بیرون نریزید بلکه مجددا با آبشون قاطی کنید شکر رو هم به این معجون اضافه کرده بزارید رو گاز تا بجوشه و حسابی قوام بیاد
خیلی مهمه که مارمالاد خوب قوام بیاد باید غلیظ بشه، بعدش ژلاتین و هل رو هم بهش اضافه کنین هم بزنین و از رو گاز بر دارین، یه پنج شش ساعتی که تو یخچال موند آماده سرو کردن
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کوکوی مرغ و سبزیجات چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم
▫️سینه مرغ پخته و ریش ریش شده ۳ پیمانه
▫️تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
▫️ماست چکیده یا سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
▫️آرد ۱/۲ پیمانه
▫️گوجه فرنگی ۱ عدد
▫️پیازچه ۲ عدد
▫️سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری
▫️روغن ۲-۳ قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🍘طرز تهیه
سینه مرغ را پخته، ریش ریش کنید و در کاسهای بریزید.
گوجهها را خیلی ریز خرد کرده و یا رنده کرده و به مرغ اضافه کنید.پیازچه را حلقه حلقه کرده و همراه بقیه مواد به مرغ اضافه کنید.مواد را هم بزنید و اگر لازم بود، مقداری آرد اضافه کنید تا مایه کوکو غلیظ شود.روغن را در تابه بر روی حرارت ملایم داغ کنید و یک قاشق بزرگ از مایه کوکو را داخل روغن بریزید.حدود ۲ الی ۳ دقیقه هر طرف کوکوها را سرخ کنید.پس از طلایی شدن کوکوها، آنها را در ظرف سرو بچینید و با گوجه فرنگی تزیین کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مربای هلو چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍭مواد لازم
🍵هلو تقریبا رسیده 2 كیلو
🍵شكر 1/5 كیلو
🍵وانیل یك سوم قاشق چایخوری
🍵آب 2 فنجان
🍵آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
🍑🍑
1. برای این كه پوست هلوها راحت گرفته شود، بهتر است چند دقیقه آنها را در آب جوش قرار دهید و بلافاصله آنها را بردارید.
2. با دقت پوست آنها را بگیرید. آنها را از وسط نصف كرده و هستهها را در آورید.
3. هلوها را لابهلای شكر قرار دهید و آب را هم اضافه كنید. ظرف را روی حرارت یكنواخت قرار دهید تا مربا به جوش آید.
4. مواظب باشید كه هلوها زیاد نپزند. آبلیمو را هم اضافه كنید. شربت مربا را امتحان كنید و هر وقت قوام آمد ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود. بعد آن را در شیشه بریزید و در آن را محكم ببندید و در یخچال نگهدارید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
در مورد زعفران به چه نکتهای توجه کنیم ؟😋😍
🔘هرچه آب جوشتر باشد و هرچه زعفران بیشتر سائیده شود رنگ بیشتری خواهد داد.
🔘 استفاده از قند یا کمی شکر برای نرمترشدن و سایییدن بیشتر زعفران است.
🔘اگر در مناطق مرطوب زندگی میکنید؛ ممکن است زعفران شما کمی نرم شود ، برای خشککردن زعفران میتوانید آن را به مدت 30 ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید تا نم آن گرفته شود.
🔘همچنین میتوانید آن را درون قاشقی فلزی ریخته و کمی روی حرارت مستقیم حرکت دهید اما مراقب باشید که نسوزد. پس از آنکه خنک و ترد شد، زعفران را طبق روش گفتهشده بسایید و دم کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کوفته بلغور با بلغور گندم چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم
▫️عدس یک پیمانه
▫️بلغور گندم یک پیمانه
▫️پیاز یک عدد
▫️آب سه پیمانه
▫️روعن به مقدار لازم
▫️زیره سیز نصف قاشق چای خوری
▫️جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
▫️نمک، فلفل، پودر موسیر به مقدار لازم
🍘طرز تهیه : عدس را با مقداری آب و نمک بر روی حرارت قرار دهید.بلغور گندم را که چند ساعت در آب خیساندهاید به عدس نیمپز شده اضافه کنید تا با یکدیگر به طور کامل بپزند و آب آن تمام شود.پیاز را خرد کرده و در تابهای دیگر سرخ کنید. سپس زیره را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر خود را پس دهد.پیاز داغ و زیره را به مخلوط عدس و بلغور اضافه کنید.سپس نمک، فلفل، جعفری خرد شده، پودر موسیر و آبلیمو را به مواد اضافه کرده و مواد را با یکدیگر ورز بدهید.با استفاده از دستان خود مواد را به صورت کوفته قلقلی در آورید و سرخ کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
واتـــر مــلونبرى چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم🍴
🍉هندوانه یكچهارم یك هندوانه كوچك
🍉 آبمیوههای قرمز یك فنجان
🍉توتفرنگی تازه 5 عدد
🍉یخ 5 مكعب
🍉شكر به ميزان لازم
🧋🧋🍹
1. چهار عدد توتفرنگی همراه آبمیوههای قرمز و هندوانه قاچ شده را با شكر و یخ به داخل میكسر بریزید.
2. سپس به مدت 30 ثانیه با سرعت بالا میكس كنید.
3. با تكههای هندوانه و توتفرنگی لیوانتان را تزیین كنید.
* اگر از توتفرنگی یخزده استفاده میكنید، میزان یخ را كاهش دهید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
معجون شیر و شیره انگور چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥛مصرف همزمان شیر و شیره انگور منجر به تلفیق خواص بینظیر هر دو ماده شده و برای بدن مانند بمب انرژی عمل خواهد کرد.
🍇مواد لازم
▫️شیر 1 پیمانه
▫️شیره انگور 3 قاشق غذاخوری
▫️جوز هندی رنده شده 1/4 قاشق چایخوری
▫️چوب دارچین 2 تکه کوچک
🍶دستور تهیه
یک پیمانه شیر را در شیرجوش ریخته، جوز هندی رنده شده و چوب دارچین را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.
صبر کنید تا شیر به جوش آید و حدود ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.
سپس حرارت را خاموش کرده و شیره انگور را به آن اضافه کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻