تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥦مواد لازم:
▫️کلم بروکلی=۱۱۵ گرم
▫️ژامبون مرغ=۵۰ گرم
▫️پنیر چدار=۵۰ گرم
▫️شیر خشک آماده شده=۱ و ۴/۱ لیوان
▫️تالیاتلی (نوعی پاستای پهن و نواری شکل) =۵۰ گرم
▫️نمک=بمیزان لازم
🥢طرزتهیه
کلم بروکلی را بشویید و آن را بصورت گلچههای کوچک درآورید. ساقههای آنها را هم خرد کنید. سپس ژامبون را خرد کرده و پنیر چدار را نیز رنده کنید. شیر را در شیرجوش ریخته و آن را جوش بیاورید. سپس تالیاتلیها را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه با در باز و به آرامی بجوشند. کلم بروکلیها را به شیر اضافه کرده و آنها را بمدت ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند.
ژامبون، پنیر چدار و نمک را به کلم بروکلی و تالیاتلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. مخلوط را با درشتی و اندازه دلخواه کودکتان خرد کنید و یا در غذاساز بریزید و بعد کمی از آن را در کاسه سرو کنید. درجه حرارت غذا را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، غذا را خنک کنید. بقیه غذا را در ظرف دربسته بریزید و هرچه سریعتر در یخچال بگذارید. سعی کنید این غذا را در کمتر از ۲۴ ساعت مصرف کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
قارچ پلو با گوشت چرخ کرده چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍄مواد لازم
▫️برنج ۲ پیمانه
▫️قارچ ۳۰۰ گرم
▫️پیاز ۲ عدد
▫️گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▫️رب ۱ ق غذا خوری
▫️سیر ۲ حبه
▫️آبلیمو ۱ ق غذا خوری
▫️نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
🍛 طرز تهیه :
ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به همراه زردچوبه و کمی روغن داخل تابه تفت دهید .در ادامه پوره سیر را به پیاز اضافه کنید.در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید و بعد قارچ ها را خوب بشورید و به اسلایس های نه خیلی ریز نه خیلی درشت خرد کنید و روی قارچ ها آبلیمو بریزید.
در ادامه قارچ ها را اضافه کنید و کمی زردچوبه روی آن بریزید سپس رب را اضافه کنید و تفت دهید.
مواد میانی را از روی حرارت بردارید. برنج را از چند ساعت قبل با کمی نمک خیس کنید سپس روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد سپس برنج را آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ مناسب قرار دهید و نیمی از برنج را ریخته و مواد میانی و هم بزنید یکبار دیگر این کار را انجام دهید تا برنج و مواد میانی تمام شود سپس در انتها قارچ پلو را دم بگذارید و در انتهای پخت کمی روغن یا کره روی برنج قرار دهید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
استریپس سیب زمینی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥔مواد لازم:
🔸سیب زمینی پخته=۵ عدد
🔸پیاز سرخ شده=۳ قاشق غذاخوری
🔸جعفری خرد شده=۲ قاشق غذاخوری
🔸قارچ ورقه شده=۱۵۰ گرم
🔸آرد=۴ قاشق غذاخوری
🔸تخم مرغ=۲ عدد
🔸مغز نان باگت=به مقدار لازم
🔸نمک و فلفل=به مقدار لازم
🔸روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
🥔طرزتهیه
۱. سیب زمینیهای پخته را با گوشت کوب میکوبیم تا نرم و له شود. سپس پیاز و جعفری خرد شده و قارچ تفت داده را به سیب زمینی اضافه میکنیم.
۲. نمک و فلفل را افزوده و ورز میدهیم.
۳. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل مستطیل در میآوریم.
۴. اول در آرد سپس در تخم مرغ و در انتها در مغز نان باگت خرد شده غلت میدهیم و در روغن سرخ میکنیم.
برای خوش طعمتر شدن میتوانیم به تخم مرغ نمک و فلفل هم اضافه کنیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه سس شکلاتی برای دونات درست کنیم؟😋😍
🔸برای تهیه سس شکلاتی، مقداری شکلات را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند. سپس با اضافه کردن پودر هل و روغن نارگیل به این مایع شکلاتی، سس مخصوص دونات خود را آماده نمایید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک گیلاس و بادام چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍰مواد لازم:
کره ۲۲۵ گرم
شکر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد ۲۵۰ گرم
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری
بادام ۱۰۰ گرم
مربای گیلاس ۲۰۰ گرم
شیر ۱/۳ پیمانه
🍰طرز تهیه:
از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.کره (به دمای اتاق) و شکر رو با هم بزنید تا خامه ای بشن. به تدریج تخممرغ زده شده و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.بعد به آرومی آرد رو به همراه نمک، بیکینگ پودر و پودر بادام با سایر مواد ترکیب کنید. در آخر مربای گیلاس و شیر رو اضافه کنید و خمیر رو با قاشق در قالب نان (۲۳ در ۱۳ در ۷ سانتیمتری) بریزید و برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه (تا خلال دندانی که در وسط کیک میزنید و خارج میکنید، تمیز باشه) بپزیدبذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب در آورده و برش بزنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای نگهداری آبغوره و جلوگیری از ورود هوا به داخل بطری چکار کنیم ؟😋😍
🍾آبغوره را در شیشههای دهانه باریک نگهداری کنید تا هوا وارد شیشه نشود و به آسانی کپک نزند .
🍾با استفاده از آب و آرد، خمیری درست کنید و در بطری را با خمیر بپوشانید.
🍾با نوار چسب، درب بطری را محکم کنید.
🍾یک قاشق روغن زیتون در بطری بریزید تا روی ابغوره را بپوشاند و مانع نفوذ هوا به داخل آبغوره شود، سپس یک تکه کیسه فریزر روی در بطری قرار داده و محکم ببندید.
🍾به آرامی آبغوره را داخل شیشه بریزید و تا لبه شیشه را پر نکنید تا با ایجاد خلاء ، اکسیژن به داخل آبغوره راه نیابد و امکان رشد کپکها وجود نداشته باشد .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دسر نوار لیمویي چگونه تهیه میشود؟😋😍
• 1/2 فنجان کره در دمای اتاق• 1/2 فنجان شکر سفید• آرد 2 فنجان• کمی نمک
• برای نوار لیمویی :
• 6 تخم مرغ در دمای اتاق
• 3 فنجان شکر سفید
• 2 قاشق غذا خوری پوست لیمو رنده شده
• 1 فنجان آب لیمو تازه
• 1 فنجان آرد شیرینی پزی• ورق آلومینیومی
• قالب مستطیل 9*13
🥛طرز تهیه
مرحله 1
طرز تهیه خمیر : کره و شکر را با هم مخلوط میکنیم و آرد و شکر را اضافه میکنیم و بخوبی مخلوط میکنیم تا خمیری صاف و یکدست بدست آید
مرحله 2
ورق آلومینیومی را در قالب قرار میدهیم - مطابق تصویر- و خمیر را در آن میریزیم و به مدت یک ساعت آن را در یخچال قرار میدهیم و بعد از به مدت 15-25 دقیقه در فر دمای 175 درجه سانتی گراد قرار میدهیم
مرحله 3
آب لیمو تازه را میگیریم و همچنین پوست آن لیمو را رنده میکنیم
مرحله 4
تمامی مواد اولیه نوار لیمویی را مخلوط میکنیم - آرد، شکر، آب لیمو، لیمو، تخم مرغ - و این مخلوط باید یکدست باشد و روی خمیر میریزیم و به مدت 35 دقیقه در فر 175 درجه قرار میدهیم
مرحله 5
بعد از اینکه نوار لیمویی پخت آن را در دمای اتاق قرار میدهیم تا خنک شود و سپس با پودر قند آن را تزیین میکنیم و برش میزنیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
پیراشکی عدس چگونه تهیه میشود؟😋😍
صد گرم عدس
یک عدد پیاز
یک بسته خمیر پیراشکی
سه حبه سیر
به مقدار لازم روغن
به اندازه کافی فلفل قرمز
به مقدار لازم زردچوبه
به اندازه کافی نمک
ششصد گرم اسفناج ( به دلخواه شما)
🧆ابتدا عدس هایی را که از شب قبل خیسانده ایم را میپزیم.حالا اسفناج ها را نیز می پزیم و خرد می کنیم،در مرحله سوم سه عدد پیاز را ریز می کنیم، و به همراه زردچوبه فلفل و مقداری هم نمک درون ظرفی روغن تفت داده ، پس از آن اسفناج و سیر و با کمی فاصله عدس را به آن می افزاییم، و کمی در روغن حرارت می دهیم تا خوب پخته شوند.
اکنون خمیر پیراشکی را از داخل فریزر بیرون آورده تا هم دمای اتاق شود و پس از آماده شدن خمیر، از مایه به دست آمده پیراشکی درون خمیر قرار داده و می بندیم، می توانیم لبه های آن ها را با دست یا چنگال یا هرچیزی شکل داده تا ظاهری زیبا پیدا کنند
در آخر خمیرهای حاصل شده را که با مواد داخلش را پوشانده ایم به دو روش پخت می کنیم، درون ماهیتابه ای از روغن قرار می دهیم، خمیر ها را داخل فر گذاشته و دمای آن را روی دویست درجه تنظیم می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت نیم ساعت همین طور بماند تا خوب پخته شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دسر شکلاتی فندقی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🧉خامه صبحانه 1/4 لیوان
🧉شیر 2 لیوان
🧉پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
🧉شکر 12 قاشق غذاخوری
🧉فندق خرد شده نصف پیمانه
🧉وانیل 1/8 قاشق چایخوری
🧉شکلات تخته ای تلخ 2 قاشق غذاخوری
🍘طرز تهیه 🍘
1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
خامه را داخل قابلمه ای بریزید، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید (دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد) و شکلات تخته ای رنده شده، اسانس وانیل، فندق و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.دسر در ظرف دلخواه ریخته و با پودر کاکائو تزیین کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
برای نگهداری آبغوره خانگی به چه نکتهای توجه کنیم ؟😋😍
🍇هرچه شیشه ی ابغوره کوچکتر باشد ابغوره زودتر مصرف میشود چون بعد از باز کردن هر بار شیشه امکان کپک زدن ابغوره زیاد است .
🍇ابغوره را به هیچ وجه در ظروف و بطری های پلاستیکی نگهداری نکنید زیرا اسید موجود در ابغوره باعث تجزیه پلاستیک و ایجاد مواد مضر می شود که بسیار خطرناک است بهترین گزینه استفاده از بطرهای شیشه ای است .
🍇به هیچ وجه ابغوره را در مقابل نور مستقیم خورشید قرار ندهید . قرار دادن ابغوره در معرض نور خورشید باعث ایجاد تغییرات شیمیایی میشود و زیان بار است .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻