eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#کتلت_عدس ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️پنیر صبحانه معمولی ۵۰ گرم ▫️عدس ۱/۲ لیوان ▫️تخم مرغ ۲ عدد ▫️نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم ▫️پیاز متوسط ۱ عدد ▫️پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری ▫️روغن به مقدار لازم ▫️آرد گندم یک قاشق •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کتلت_عدس ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️پنیر صبحانه معمولی ۵۰ گرم ▫️عدس ۱/۲ لیوان ▫️تخم مرغ ۲ عدد ▫️نمک و فل
🔴طرز تهیه🔻🍘 🔸۱- عدس رو می شوریم. 🔸۲ سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاد و کمی روغن می ذاریم بپزه. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم. 🔸۳- عدس رو با گوشتکوب کمی له می کنیم. و منتظر می مونیم کمی سرد بشه. 🔸۴- پیاز رو رنده می کنیم. 🔸۵- عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، آرد ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم. 🔸۶- کمی روغن تو تابه نچسب می ریزیم 🔸۷- بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم تو روغن. در تابه رو می ذاریم 🔸۸- وقتی کوکو خودش رو گرفت و یه طرفش سرخ شد برمی گردونیم اون طرفش هم سرخ شه ♦️مواد کوکو را در دمای محیط به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت دهید تا مواد به خورد هم رود . این کار همچنین موجب پوک تر شدن کوکو هنگام سرخ کردن می شود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پای_آناناس مواد لازم: ▫️تخم مرغ 4 عدد ▫️ارد 2 لیوان ▫️ روغن مایع 1 لیوان ▫️4 ق غ سر پر پودر نا
طرز تهيه:🥟 شكر و تخم مرغ و وانيل رو به مدت ١٠ دقيقه هم ميزنيم تا سفيد و كشدار بشه.سپس اب اناناس رو اضافه ميكنيم و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم و بعد روغن مايع رو ، دو دقيقه هم ميزنيم .پودر نارگيل رو هم اضافه ميكنيم همزن و خاموش ميكنيم و ارد و بكينگ پودر رو كم كم الك ميكنيم روي مواد و فولد ميكنيم با ليسك .يه مقدار از مواد رو بریزید داخل کپسول کاپ کیک و در انتها اناناس ميزاريم و وسطش هم یه شاتوت،و در فر با درجه ١٨٠ كه از قبل گرم كرديم به مدت ٢٠ دقيقه ميزاريم تا بپزه .من داخل قالب کیک سیب تک نفره ریختم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کوفته_قلقلی_در_سس_گوجه_فرنگی طرز تهیه: گوشت چرخ کرده رو با پیاز ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ومقداری جعفری ساطوری ونمک و زردچوبه وفلفل قرمز چرخ شده مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم ویه کوچولو سرخش می کنیم ودرشون میاریم ودر همون ماهیتابه پیاز وسیر وفلفل قرمز ریخته تفت میدیم وگوجه فرنگیای خرد شده روبهش اضافه میکنیم وآب بهش اضافه میکنیم یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وتومیکسر میریزیم تا خوب پوره بشه ومجددا توماهیتابه میریزیم وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله زیاد یکی دوتا جوش بخوره سیب زمینی نگینی رو جداگانه یه کوچولو سرخش کردم وبه مایمون اضافه کردم وحرارت رو کم کردم ودرش رو هم گذاشتم تا جا بیوفته •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
اگر در خانه کیک درست میکنید برای پیشگیری از چسبیدن کیک به ته ظرف بهتر است2قاشق شکر را ته ظرف بپاشید. شکر رطوبت ظرف را جذب می کند و مانع از چسبیدن کیک به ظرف می شود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
✅موس بیسکوبیت و کارامل🌟😍 ✍مواد لازم پودر ژلاتین 1قاشق غ اب1/3پیمانه شیر عسلی یک قوطی بیسکوییت پتی بور پودر شده 120گرم خامه صبحانه دو عدد 200گرمی جمعا400 گرم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
✅موس بیسکوبیت و کارامل🌟😍 ✍مواد لازم پودر ژلاتین 1قاشق غ اب1/3پیمانه شیر عسلی یک قوطی بیسکوییت
🍜طرز تهیه قوطی شیر عسلی رو توی قابلمه بزرگ پر از اب سه ساعت میجوشونیم و توجه داشته باشید اب قابلمه کم نشه چون قوطی نباید از اب بیرون بمونه بعد اجازه بدید تا قوطی به دمای محیط برسه در این حالت شیر عسلتون کاراملی میشه,ژلاتین را با اب سرد بنماری کنید. شیر عسل کارامل شده رو در کاسه بریزید و بیسکوییت پودر شده رو اضافه کنید خامه را کمی هم بزنید تا ی دست بشه و به شیر عسلی و بیسکوبیت اضافه کنید بعد ژلاتین ماری شده از حرارت افتاده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم در قالب دلخواه ریخته و سه ساعت در یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
بادام بوداده ۱/۲ پیمانه (۱۱۰ گرم) شکر قهوه‌ای روشن ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر دانه درشت ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین ۳/۴ قاشق چایخوری نمک دریای ریز ۴ پیمانه (۶۰۰ گرم) بادام سفید نشده ۱ عدد سفیده تخم مرغ بزرگ ۲ قاشق چایخوری آب ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
بادام بوداده ۱/۲ پیمانه (۱۱۰ گرم) شکر قهوه‌ای روشن ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر دانه درشت ۲ و ۱/۲ قاشق
فر را تا دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی فر ۱۸ در ۱۳ اینچ را با کاغذ مخصوص فر یا پوشش سیلیکونی مخصوص سینی فر بپوشانید. در یک کاسه متوسط، شکر قهوه‌ای، شکر دانه درشت، دارچین و نمک دریا را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. بادامها را در یک کاسه بزرگ بریزید در یک کاسه کوچک سفیده تخم مرغ، آب و وانیل را بهم بزنید تا خوب کف کند. این مخلوط را در کاسه بادامها بریزید تا روی بادامها را به طور یکسان پوشش دهد. مخلوط شکر و دارچین را روی بادامها بریزید تا روی آنها  را بپوشاند. این بادامها را روی سینی فر که از قبل آماده شده، پخش کنید. بادامهای دارچینی را در فر بپزید، هر ۱۵ دقیقه یکبار آنها را بهم بزنید (سه بار در طول پخت این کار را انجام دهید)، کل زمان پخت ۶۰ دقیقه است. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
سالاد لبو با کلم بنفش😍😍 🍜طرز تهیه لبوی پخته شده(لبو رو به شکل نواری برش میدیم)و هویج خلالی و نازک بریده شده کلم بنفش ریز ریز شده و یه مقدار خیلی کم ذرت چاشنیش هم بستگی به ذائقه ها داره میتونید از سرکه بالزامیک و سس سرکه بالزامیک کمی هم شیرین مزه س یا اینکه سس انار یا ابلیمو یا سس سرکه خرما(من به شخصه از سس سرکه بالزامیک استفاده میکنم چون شیرین و ملسه) و در اخر دوستانی که اهل سس مایونز هستند میتونن از سس مایونز استفاده بکنن و نوش جان کنید. این سالاد رو اگر با ابلیمو مصرف میکنید چون لبوهاش شیرین هستند,مزه این سالاد ملسه(ترش و شیرین) بعد از درست شدن این سالاد بهتره یک ساعت توی یخچال بمونه تا با شیره لبو و هویج ها نرم بشن. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#قرابیه_کره_ای 😋 250گرم کره 1لیوان پودر شکر 1لیوان نشاسته سیب زمینی 2لیوان آرد 1پاکت وانیل (5گرم وانیل شکری) 1قاشق مرباخوری کاکائو 3قاشق غذاخوری پودر پسته 🔸کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود سپس نشاسته سیب زمینی و آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد بعد خمیر را به 3 چانه تقسیم کنید.در یک چانه پوور کاکائو بریزید و دوباره ورز بدید و در چانه دوم پودر پسته بریزید و ورز بدید و چانه سوم را ساده بزارید از خمیر ها تکه هایی به بزرگی گردو برداشته و گرد کنید و کمی فشار بدید و با چنگال شکل بدید و روی کاغذ روغنی که در سینی فر انداخته اید بچینید و با دمای 150 درجه تا زمانی که رنگ آنها طلایی شود بپزید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍛🍤میگو سیخی ۳۰۰ گرم میگو ۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۱ عدد لیموترش نمک و فلفل به مقدار لازم ابتدا آب لیمو رو بگیرین و داخل یه کاسه بریزین و بعد نمک، فلفل، زعفران و سیر رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط کنین.  میگو هارو به مخلوط اضافه کنین. میگو هارو به مواد آغشته کنین و بعد میگوها آماده سیخ زدنه. احتیاجی به خواباندن میگو برای مدت طولانی داخل مواد نیست چون سیرو زعفران خیلی زود کاملا به میگو مزه میدن. حالا مثل تصویر میگو هارو به سیخ چوبی بکشین. 💢داخل یه ماهیتابه مقدار خیلی کمی حدود یک قاشق غذاخوری سرخالی روغن بریزین و سیخ هارو داخل ماهیتابه بذارین و کمی از مایه زعفران و سیر رو هم اضافه کنین. حالا بدون اینکه در ماهیتابه رو ببندین ماهیتابه روی حرارت متوسط بذارین. حالا میگو هارو با حرارت متوسط بپزین و گاهی زیرو رو کنین تا هر دو طرف پخته بشه. کل زمان مورد نیاز برای پخت میگو زیر ۱۰ دقیقه است. اگه دوست داشته باشین میتونین زمان پخت رو افزایش بدین تا میگو ها سرخ و طلایی هم بشن   •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food