9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همهجا رفتم و خوردم به در بسته حسین؏
فقط آخر که رسیدم به تو راهم دادی
#امام_حسین❤️
#صلی_الله_علیک_یا_ابا_عبدالله
.
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد کارتوفل آلمانی…🥗
اینارو لازم دارید:👇
سیب زمینی
سوسیس آلمانی یاهات داگ
خیارشو●پیازچه●شوید یا جعفری
برای سس این سالاد:👇
۴ ق مایونز
۲ ق ماست ●آب لیموی تازه
آویشن●نمک و فلفل سیاه
این ترکیبووو حتمااااا امتحان کنید🤌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- دیوونۀ حرمتم ابالفضل(:♥️ .
#یا_ابوالفضل_العباس😭😭😭
.
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم باهم ی کپه عربی درس کنیم😍
1 عدد پیاز
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری کره شفاف
2-3 شاخه جعفری یا گشنیز
نمک، فلفل
500 گرم برنج
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 عدد سیب زمینی کوچک (پخته شده)
نمک به مزه
روغن برای سرخ کردن
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایندلتنگےجبراننمیشودمگربہگریہهای
عمیق !🥲💔`
#امام_حسین
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در آغوشِ خود بارِ دیگر بگیر
من،اینموجِ از هرطرف رانده را (:💔
#حسین_جان
.
18.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از بهترین کیکهایی که بهتون پیشنهاد میدم درست کنید همین کیک شیفون نارگیلیه، حتی اگر نارگیل دوست نداشته باشین عاشقش میشین😍برای مهمونیهاتون بهترین گزینهس😋🍰
موادلازم👇
آرد دو لیوان
بیکینگپودر یک ق غ
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک و یک سوم لیوان
پودر نارگیل یک لیوان
وانیل نصف ق چ
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آب جوش نصف لیوان
نکات: آرد و بیکینگپودر رو الک میکنیم و میزاریم کنار
سفیده و زردهی تخممرغها رو جدا میکنیم
میفرستیم داخل فر 180 درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه
فر برقی ۱۷۵ درجه به مدت ۵۰ دقیقه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از خانواده با نشاط ما
اگه جنبه داری بزن رو خانومه😂👻👇🏿
////////\\\\\\\
////☆☆☆☆\\\
/////(👁 | 👁)\\
\_ 👄_/
🖐 / \
\ \/ \
\ /| | |
\_/ | / | |
17 ساله ها حملههههه👀🔞☝️🏻
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه بار خیارشور رو اینجوری درست کن
🥒🥒
یک کیلو خیار
۳ الی ۴ قاشق غذا خوری نمک
۷ پیمانه آب
۲ الی ۴ حبه سیر
۲ الی ۴ عدد فلفل تند
فلفل سیاه دون یک قاشق چای خوری
ترخون تازه ۴ قاشق غذا خوری
نخود آبگوشتی ۲ قاشق غذا خوری
🥒شیشه رو ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت تو آب بجوشونید و بزارین خنک بشه ،بعد از ۳ ساعت آمادست ولی شما یک روز بهش زمان بدین راستی به یک کیلو خیار میتونید نصف پیمانه سرکه هم اضافه کنید اگر دوست داشتین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻