eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.8هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#آش_آماج ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️لوبیا و عدس ۲۰۰ گرم ▫️ آب ۵ پیمانه ▫️ اسفناج یک کیلو ▫️ آرد ۴۰۰ گرم ▫️پیاز ۳ عدد ▫️روغن ۳ ق غ خ ▫️ نمک و فلفل به اندازه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#آش_آماج ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️لوبیا و عدس ۲۰۰ گرم ▫️ آب ۵ پیمانه ▫️ اسفناج یک کیلو ▫️ آرد ۴۰۰ گرم ▫️
🔻طرز تهیه🔻🍜 🔸مقداری از آب را کم کم روی آرد بپاشید و آرد را در کف دست خود مالش دهید این کار را چند بار تکرار کنید تا آرد به شکل دانه های ریز به اندازه عدس یا ماش در آید لوبیا و عدس را با ۵ پیمانه آب بپزید پس از پخته شدن لوبیا و عدس اسفناج را خرد کرده به آن اضافه کنید و بگذارید پخته شود. با پخته شدن اسفناج ،عدس ولوبیا دانه های آرد را نیز کم کم در آن بریزید و هم بزنید. پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد دیگر اضافه کنید زمانی که آش جا افتاد آماده شده است •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#چوروس ⛱ ⭐️یک نوع شیرینی اسپانیایی هستش که ظاهری شبیه بامیه داره و اغلب با سس شکلاتی یا نوتلا سرو میشه. برای تهیه سس شکلاتی،مقداری شکلات رو ذوب کرده و با کمی خامه مخلوط کنید. 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️ آرد: نصف لیوان، ▫️آب: نصف لیوان، ▫️کره: 40 گرم، ▫️شکر: 1 ق غ، ▫️تخم مرغ: 1 عدد، ▫️نمک: یک پنس •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#چوروس ⛱ ⭐️یک نوع شیرینی اسپانیایی هستش که ظاهری شبیه بامیه داره و اغلب با سس شکلاتی یا نوتلا سرو م
🔻طرز تهیه🔻🥓 🔸ابتدا آب و کره و شکر و نمک رو روی حرارت گذاشته هم میزنیم، به محض جوش آمدن، آرد رو که از قبل الک کردیم یکباره داخل ظرف میریزیم و مرتب هم میزنیم تا خمير کاملا جمع بشه (فقط خوب هم بزنید تا آرد گلوله نباشه). 🔸سپس صبر میکنیم تا خمير خنک بشه و از حرارت بيفته . تخم مرغ رو به خمیر اضافه کرده و با همزن کمی میزنیم تا تخم مرغ به خورد خمير بره. سپس خمير رو داخل قيف ريخته و روی کاغذ روغنی به شکل دلخواه پايپ کرده و انتهای اون رو با قیچی برش میدیم.به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار میدیم، سپس داخل روغن داغ سرخ ميكنيم.وقتی شیرینی ها تغيير رنگ دادن و طلایی شدن روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی گرفته بشه .سپس شیرینی ها رو داخل مخلوط شكر و دارچين غلطونده و با سس شكلات سرو میکنیم. ♦️میشه شیرینی ها رو داخل فریزر نذاشت و همون لحظه داخل‌روغن داغ با قیف پایپ کرده و با قیچی برش داد، ولی با روشی که من گفتم، هم اینکه همه شیرینی ها یکدست و یک اندازه میشن و در یک لحظه سرخ میشن و هم ظاهر شیرینی با فریزر رفتن کاملا حفظ میشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترافل_داخل_قالب 😋 ‌‌ ▫️کیک کاکائویی آماده یا کیک خانگی : ۲ پاکت (مقدار دقیق کیک گفته نشده ابتدا مقدار کمی کیک پودر شده را با بقیه مواد مخلوط کنید و اگر مواد شل بود باز اضافه کنید) ▫️خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم ▫️شکلات تلخ : ۲۰۰ گرم ▫️گردو و یا پسته خرد شده : نزدیک ۱ لیوان ‌ برای روی ترافل ▫️شکلات ۸۰ گرمی : ۲ پاکت ‌ ‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_نارگیلی ⛱ ⭐️برای این شیرینی خوشمزه حتما باید اندازه ها به گرم باشه نه پیمانه چون حساسه 🔴مو
🔻طرز تهیه🔻🍪 🔸پودر نارگیل،شکر،نصف سفیده تخم مرغ و نصف روعن مایع رو با هم مخلوط کردم و دو بار از چرخ گوشت رد کردم(میتونید داخل غذا ساز هم بریزید و خوب هم بزنید) اگه با چرخ گوشت باشه بهتره حالا مواد رو داخل تابه(یا قابلمه) کوچکی ریختم و روی حرارت خیلی کم گذاشتم و با قاشق بمدت ۳ دقیقه مرتب هم زدم تا شکر اب بشه مواظب باشید مرتب هم بزنید که سفیده نبنده(این مرحله خیلی مهمه که نباید مواد بجوشه یا زیاد داغ بشه فقط شکر اب بشه کافیه مواد رو بین دو انگشت فشار بدین زبری شکر نباید حس بشه) 🔸حرارت رو خاموش کردم و بقیه سفیده،روغن،آبلیمو و وانیل را اضافه کردم و خوب مخلوط کردم دوباره روی حرارت خیلی کم گذاشتم و بمدت ۵ دقیقه مدام هم زدم تا مواد یکدست بشه(در این مرحله باید داغی مواد احساس بشه مواظب باشید نباید مواد بجوشه) حرارت رو خاموش کردم و مواد رو در دمای محیط قرار دادم تا کاملا خنک بشه مایه شیرینی را داخل قیف یکبار مصرف ریختم و داخل سینی به فاصله از مواد ریختم و کمی پودر پسته روی شیرینی ها ریختم داخل فر که از قبل گرم کردم با درجه حرارت ۱۷۰ قرار دادم تا موقعی که روی شیرینی ها ترک زد و زیرشون طلایی شد، تا شیرینی ها کامل خنک نشن اصلا بهشون دست نزنید. ♦️حتما باید از شکر دانه ریز و پودر نارگیل چرب استفاده کنید. ♦️آب لیمو ترش برای حفظ رنگ شیرینی و براق شدن شیرینیه ♦️مرحله داغ زدن خیلی مهمه اگر زیاد روی حرارت بمونه شیرینی بیش از حدپهن میشه و پف نمیکنه اگه کم داغ بزنید شیرینی توی فر خشک میشه و حالت خمیری میشه به این نکته ها حتما توجه کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترافل_داخل_قالب 😋 ‌‌ ▫️کیک کاکائویی آماده یا کیک خانگی : ۲ پاکت (مقدار دقیق کیک گفته نشده ابتدا مقد
‌🔸۱- کیک را با دستان خود خرد میکنیم تا پودر شود. 🔸۲- روی اجاق، خامه رو گرم میکنیم بعد اجاق را خاموش میکنیم و شکلات خرد شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات آب بشه. 🔸۳- خامه و شکلات مخلوط شده را به کیک اضافه میکنیم. سپس گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و ورز می دهیم. 🔸۴- داخل قالب سایز کوچک و یا داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا سلفون انداختید، بریزید و در حالیکه فشار می دهید صاف کنید. 🔸۵- شکلات آب شده را روی ترافل می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا شکلات سفت شود. 🔸۶- چاقو را روی اجاق گرم می کنیم تا به هنگام برش زدن ترک نخورد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#لواشک_آلو_قرمز 😋 🔸یه جعبه آلو داشتم تمیز شستم و داخل قابلمه گذاشتم یک لیتر آب ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بپزه وقتی نرم شدن با پشت کفگیر له کردم تا زودتر و راحتتر بپزه بعد از صافی رد کردم تا هسته هاش جدا شن دوباره روی حرارت گذاشتم تا صاف و یکدست شه دو قاشق رب انار ریختم(اختیاریه) و بر حسب ذائقه نمک یا شکر ریختم . یکی دو جوش که زد و غلیظ شد خاموش کردم و یه لایه نازک روی سینی ها ریختم. ♦️روی لواشک اصلا نایلون نکشید که کپک می زنه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین جانم💚🙏 سلام می دهم🙏 از بام خانه سمت حرم ببخش نوکرتان را😓 بضاعتش این است 😔🙏 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ع💚🙏 #سلام_روزتون_حسینی☘🌸☘
#سالاد_تن_ماهي 🍲 😋 🔸سيب زميني اب پز شده چهار تا كوچك رو به صورت مربعي خرد كردم دو تا دونه خيار شور هم ريز خرد كردم تن ماهي رو گذاشتم رو حرارت بجوشه اول بعد ووغنش رو گرفتم و با چنگال يكم لهش كردم شويد تازه هم حدود سي تا ساقه رو خرد كنيد ريز .پيازچه ساده رو هم ريز خرد كنيد نمك ،فلفل،ابليمو،سسس مايونز 🔸همه مواد بالا رو كه خرد كرديد بريزيد داخل يه ظرف و با هم مخلوط كنيد و بذاريد يخچال تا بك سالاد خوب و خنك داشته باشيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پلو_یونانی 🍛 😋 🔸اول برنج رو خیس میکنیم تو یه تابه پیاز خرد شده رو سرخ کرده ، بعد بهش فیله مرغ یا سینه مرغ خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم حالا بهش قارچ خرد شده اضافه و باز همه رو با هم تفت میدیم تا خوب پخته و سرخ بشه نمک وفلفل و زردچوبه و ادویه و زعفرون هم بهش اضافه میکنیم تو ظرف جدا هویج خرد شده رو هم سرخ میکنیم 🔸حالا برنج رو تو آب جوش میریزیم و تو آبش ذرت ، نخودفرنگی و فلفل دلمه ای سبز و قرمز (من قرمز نداشتم نزدم) خرد شده رو اضافه کرده و وقتی برنج زمان آبکشش شد و قد کشید ، آبکش میکنیم حالا برنج رو دم میکنیم و لابه لاش از موادمون میریزیم ، ولی من مخلوط مرغ و قارچو رو روی پلوم وقت سرو ریختم و تزیین کردم نوش جان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
💞 خاگینه قالبی یک و نیم پیمانه شکر را با یک پیمانه آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شه گلاب و کمی زعفران اضافه کنید. شربت رو بجوشونید و بزارید کنار. بعد از سرد شدن داخل یخچال بزارید کاملا خنک بشه. فر را روشن کرده و دمای آن را روی 180 درجه تنظیم کنید. 3عدد تخم‌مرغ‌ها را با همزن دستی بزنید. 3ق ماست پرچرب و یک چهارم پیمانه روغن به مواد اضافه کنید و هم بزنید. 4ق غ آرد و 1ق چ بکینگ پودر را روی مواد الک و کاملا مخلوط کنید. کف قالبو چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید. قالب را حدود 20 دقیقه داخل فر بزارید. بعد از پخت، قالبو از فر خارج کرده و بلافاصله شربت روش بریزید و ده دقیقه بعد از قالب جدا کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food