#ترافل_داخل_قالب 😋
▫️کیک کاکائویی آماده یا کیک خانگی : ۲ پاکت (مقدار دقیق کیک گفته نشده ابتدا مقدار کمی کیک پودر شده را با بقیه مواد مخلوط کنید و اگر مواد شل بود باز اضافه کنید)
▫️خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
▫️شکلات تلخ : ۲۰۰ گرم
▫️گردو و یا پسته خرد شده : نزدیک ۱ لیوان
برای روی ترافل
▫️شکلات ۸۰ گرمی : ۲ پاکت
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_نارگیلی ⛱ ⭐️برای این شیرینی خوشمزه حتما باید اندازه ها به گرم باشه نه پیمانه چون حساسه 🔴مو
🔻طرز تهیه🔻🍪
🔸پودر نارگیل،شکر،نصف سفیده تخم مرغ و نصف روعن مایع رو با هم مخلوط کردم و دو بار از چرخ گوشت رد کردم(میتونید داخل غذا ساز هم بریزید و خوب هم بزنید) اگه با چرخ گوشت باشه بهتره حالا مواد رو داخل تابه(یا قابلمه) کوچکی ریختم و روی حرارت خیلی کم گذاشتم و با قاشق بمدت ۳ دقیقه مرتب هم زدم تا شکر اب بشه مواظب باشید مرتب هم بزنید که سفیده نبنده(این مرحله خیلی مهمه که نباید مواد بجوشه یا زیاد داغ بشه فقط شکر اب بشه کافیه مواد رو بین دو انگشت فشار بدین زبری شکر نباید حس بشه)
🔸حرارت رو خاموش کردم و بقیه سفیده،روغن،آبلیمو و وانیل را اضافه کردم و خوب مخلوط کردم دوباره روی حرارت خیلی کم گذاشتم و بمدت ۵ دقیقه مدام هم زدم تا مواد یکدست بشه(در این مرحله باید داغی مواد احساس بشه مواظب باشید نباید مواد بجوشه) حرارت رو خاموش کردم و مواد رو در دمای محیط قرار دادم تا کاملا خنک بشه مایه شیرینی را داخل قیف یکبار مصرف ریختم و داخل سینی به فاصله از مواد ریختم و کمی پودر پسته روی شیرینی ها ریختم داخل فر که از قبل گرم کردم با درجه حرارت ۱۷۰ قرار دادم تا موقعی که روی شیرینی ها ترک زد و زیرشون طلایی شد، تا شیرینی ها کامل خنک نشن اصلا بهشون دست نزنید.
♦️حتما باید از شکر دانه ریز و پودر نارگیل چرب استفاده کنید.
♦️آب لیمو ترش برای حفظ رنگ شیرینی و براق شدن شیرینیه
♦️مرحله داغ زدن خیلی مهمه اگر زیاد روی حرارت بمونه شیرینی بیش از حدپهن میشه و پف نمیکنه اگه کم داغ بزنید شیرینی توی فر خشک میشه و حالت خمیری میشه به این نکته ها حتما توجه کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترافل_داخل_قالب 😋 ▫️کیک کاکائویی آماده یا کیک خانگی : ۲ پاکت (مقدار دقیق کیک گفته نشده ابتدا مقد
🔸۱- کیک را با دستان خود خرد میکنیم تا پودر شود.
🔸۲- روی اجاق، خامه رو گرم میکنیم بعد اجاق را خاموش میکنیم و شکلات خرد شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات آب بشه.
🔸۳- خامه و شکلات مخلوط شده را به کیک اضافه میکنیم. سپس گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و ورز می دهیم.
🔸۴- داخل قالب سایز کوچک و یا داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا سلفون انداختید، بریزید و در حالیکه فشار می دهید صاف کنید.
🔸۵- شکلات آب شده را روی ترافل می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا شکلات سفت شود.
🔸۶- چاقو را روی اجاق گرم می کنیم تا به هنگام برش زدن ترک نخورد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#لواشک_آلو_قرمز 😋
🔸یه جعبه آلو داشتم تمیز شستم و داخل قابلمه گذاشتم یک لیتر آب ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بپزه وقتی نرم شدن با پشت کفگیر له کردم تا زودتر و راحتتر بپزه بعد از صافی رد کردم تا هسته هاش جدا شن دوباره روی حرارت گذاشتم تا صاف و یکدست شه دو قاشق رب انار ریختم(اختیاریه) و بر حسب ذائقه نمک یا شکر ریختم . یکی دو جوش که زد و غلیظ شد خاموش کردم و یه لایه نازک روی سینی ها ریختم.
♦️روی لواشک اصلا نایلون نکشید که کپک می زنه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین جانم💚🙏
سلام می دهم🙏
از بام خانه سمت حرم
ببخش نوکرتان را😓
بضاعتش این است 😔🙏
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ع💚🙏
#سلام_روزتون_حسینی☘🌸☘
#سالاد_تن_ماهي 🍲 😋
🔸سيب زميني اب پز شده چهار تا كوچك رو به صورت مربعي خرد كردم
دو تا دونه خيار شور هم ريز خرد كردم
تن ماهي رو گذاشتم رو حرارت بجوشه اول بعد ووغنش رو گرفتم و با چنگال يكم لهش كردم
شويد تازه هم حدود سي تا ساقه رو خرد كنيد ريز
.پيازچه ساده رو هم ريز خرد كنيد
نمك ،فلفل،ابليمو،سسس مايونز
🔸همه مواد بالا رو كه خرد كرديد بريزيد داخل يه ظرف و با هم مخلوط كنيد و بذاريد يخچال تا بك سالاد خوب و خنك داشته باشيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پلو_یونانی 🍛 😋
🔸اول برنج رو خیس میکنیم
تو یه تابه پیاز خرد شده رو سرخ کرده ، بعد بهش فیله مرغ یا سینه مرغ خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم
حالا بهش قارچ خرد شده اضافه و باز همه رو با هم تفت میدیم تا خوب پخته و سرخ بشه
نمک وفلفل و زردچوبه و ادویه و زعفرون هم بهش اضافه میکنیم
تو ظرف جدا هویج خرد شده رو هم سرخ میکنیم
🔸حالا برنج رو تو آب جوش میریزیم و تو آبش ذرت ، نخودفرنگی و فلفل دلمه ای سبز و قرمز (من قرمز نداشتم نزدم) خرد شده رو اضافه کرده و وقتی برنج زمان آبکشش شد و قد کشید ، آبکش میکنیم
حالا برنج رو دم میکنیم و لابه لاش از موادمون میریزیم ، ولی من مخلوط مرغ و قارچو رو روی پلوم وقت سرو ریختم و تزیین کردم
نوش جان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
💞
خاگینه قالبی
یک و نیم پیمانه شکر را با یک پیمانه آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شه
گلاب و کمی زعفران اضافه کنید. شربت رو بجوشونید و بزارید کنار. بعد از سرد شدن داخل یخچال بزارید کاملا خنک بشه.
فر را روشن کرده و دمای آن را روی 180 درجه تنظیم کنید.
3عدد تخممرغها را با همزن دستی بزنید. 3ق ماست پرچرب و یک چهارم پیمانه روغن به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
4ق غ آرد و 1ق چ بکینگ پودر را روی مواد الک و کاملا مخلوط کنید.
کف قالبو چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید.
قالب را حدود 20 دقیقه داخل فر بزارید.
بعد از پخت، قالبو از فر خارج کرده و بلافاصله شربت روش بریزید و ده دقیقه بعد از قالب جدا کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كتلت_سويا 🍘 😋
🔸دو ليوان سوياى ريز رو با آب ولرم خيس كنيد و بزاريد حداقل دو ساعت خيس بخوره.
سويا رو داخل يك تورى بريزيد و آبش رو بگيريد بطورى كه كاملأ خشك شه و هيچ آبي نداشته باشه.
يك عدد پياز بزرگ و دو عدد سيب زمينى متوسط رو رنده كنيد و آبش رو خوب بگيريد.
همه مواد بايد كاملأ خشك و بي آب باشه.
اين كتلت نسبت به كتلت گوشت تخم مرغ بيشترى نياز داره چون سويا چسبندگى گوشت رو نداره .
٤عدد تخم مرغ داخل مواد بشكنيد. يك قاشق غذاخورى سر صاف پودر سير،نمك و فلفل و زردچوبه به موادتون اضافه كنيد. دو قاشق غذا خورى جعفرى و گشنيز خرد شده اضافه كنيد. مواد رو خوب ورز بديد و در تابه سرخ كنيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کتلت_مرغ 🍘 😋
🔸نصف سینه ی مرغ رو چرخ کردم
سه عدد سیب زمینی متوسط رو به درشت رو پوست گرفتم و رنده کردم + یک پیاز متوسط و بعدش ابش رو کشیدم و به مرغ اضافه کردم سه حبه سیر هم اضافه کردم ( من چون با غذا ساز درست کردم یه دور همه رو با هم با دستگاه زدم سیب زمینی ها بیشتر چرخ شد اگر دستگاه ندارید همون رنده کافیه ) بعد توی ظرف ریختم نمک و زردچوبه و کمی شنبلیله خشک و سبزی خشک معطر زدم + یه تخم مرغ (برای مواد من یه دونه کافی بود) بعد خوب مخلوط کردم و تابه رو با روغن گذاشتم داغ شد دستم رو کمی با اب مرطوب کردم و کتلت هارو حالت دادم و یه سوارخ وسطش زدم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکوی_بادمجان_کبابی 🍆 😋
🔸ابتدا روی گاز بادمجان ها رو کبابی کنید باید کامل پوست بادمجون بسوزه و بادمجون نرم بشه حدود ده دقیقه طول می کشه
بعد که بادمجون ها از حرارت افتاد و تا هنوز گرمه پوست رو جدا کنید می تونید
بعد بادمجون رو با ساطور یا چاقوی بزرگ روی تخته ساطوری کنید تا کاملا له بشه
بعد تخم مرغ رو با چنگال خوب بزنید تا یکدست بشه بعد بهش سیر و نمک اضافه کنید بعد بادمجان رو اضافه کنید و هم بزنید بعد هم آرد سوخاری و پنیر پیتزا رو اضافه کنید تا حدی آرد سوخاری بزنید که کاملا سفت بشه و شل نباشه بعد روغن رو داغ کنید و از مایه کوکو یک قاشق داخل تابه بریزید من کمی سبزیجات خورد شده هم روش ریختم وقتی یک ظرف سرخ شد برگرودنین و ظرف دیگه رو سرخ کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food