🎀🍥🎀🍥🎀🍥🎀🍥🎀🍥🎀
#ترشی کلم مجلسی
✏️✏️✏️✏️
برگای کلم رو به ارامی جدا کرده و داخل اب جوشی که یکم نمک و سرکه ریخته ایم میجوشانیم تا نرم شوند
مواد داخل ،،،،فلفل دلمه ای رنگی ،فلفل تند ،برگ کلم ،هویج،و بادمجان ،همه رو خیلی ریز خرد میکنیم و کمی ادویه ترشی و نمک و سرکه اضافه کرده و مثل دلمه میپیچیم
برا بستن سبزی تره رو یک دقیقه داخل اب جوش میزاریم تا شکنندگیش از بین بره ،بعد مثل روبان میپیچیم دور دلمه هامون
برا تزیین هویج و برگ کلم سفید رو با قالب گل مینا قالب زدم
بادمجونا رو با یکم اب نمک و سرکه جوشوندم و چرخ کردم و داخل مواد ترشی ریختم
و در اخر سرکه سفید رو رو ترشی میریزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی #پنجره ای 😍
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#برشتوک_گردویی ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️آرد نخودچی ۴ لیوان دسته دار فرانسوی ▫️روغن جامد یا نیمه جامد ۱ لی
طرز تهیه🥠
🔸آرد نخود را الک کرده و داخل تابه بریزید و یک ربع با شعله ملایم تفت دهید تا بوی آن بلند شود.
روغن را اضافه کرده و با پشت قاشق خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. مواد را از روی شعله بردارید و پودر قند، پودر هل، پودر دارچین، زنجبیل و در آخر گردو را اضافه کنید. نکته مهمی که وجود داره اینه که زیاد با مواد برشتوک ور نرید تا به روغن نیفته و نرم نشه.
🔸من کف سینی مورد نظرم رو کیسه گذاشتم و مواد برشتوک رو روش پهن کردم. با پشت لیوان یا گوشت کوب صاف یکدستش کنید. مواد رو داخل یخچال بدین تا از حرارت بیفته. کمی که از حرارت افتاد برش بزنید و دوباره داخل یخچال قرار بدین تا سرد بشه و ببنده.
🔸تا زمانیکه مواد برشتوک گرم هست میتونید روش کنجد، شکلات آب شده، گردو، پودر پسته و یا پودر نارگیل بریزید و تزیین کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#اسنک_مرغ
مواد داخل اسنک مرغ پخته ریش ریش،ذرت،قارچ،فلفل دلمه ای،پیاز به همراه ادویه جات و کمی رب...
همه این موادو ترکیب میکنید و وقتی آماده شد توی ساندویچ سازتون یه ردیف نون تست قرار میدین از مواد روی نون ها میریزین و یه ردیف دیگه نون میگذارید و به مدت 5 دقیقه در ساندویچ سازتون میگذارید تا اسنک ها آماده سرو بشه...!
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
✅ مربای گلابی 🍐 🍯
آب وشکر رو میجوشونیم معمولا برای تهیه هرنوع مربای شکر دوبرابرمیوه احتیاج است البته بستگی به شیرینی میوه هم هست که مقدارشکر کم وزیاد میشه بعدازجوشیدن وقوام اومدن آب وشکر گلابی ها رو که درسته پوست گرفته ایم ودم آن ها را جدا نکرده ایم وسعی کنیم گلابی های سفت را انتخاب کنیم که موقع پخت له نشوند داخل شهدی که ازجوشبدن آب وشکر بدست اومده میریزیم شعله گاز رو کم میکنیم تا آروم گلابی ها بپزند بعد یک قاشق غذا خوری آبلیمو وزعفرون دم کرده میریزیم تا چند جوش دیگر بزند حدودا نیمساعت زمان میبرد تا گلابی ها بپزدسپس در قابلمه دمی میگذاریم شب تا صبح بماند.
#مربا_گلابی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#_پیراشکی_گوشت
🔻مواد لازم :
▫️4 پیمانه آرد
▫️1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
▫️1 عدد تخم مرغ
▫️1 قاشق چایخوری نمک
▫️1 لیوان آب ولرم
🔻مواد داخل پیراشکی:
▫️300 گرم گوشت چرخکرده
▫️100 گرم نخود فرنگی
▫️100 گرم قارچ
▫️2 عدد پیاز متوسط
▫️2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
▫️100 گرم پنیر پیتزا
▫️2 قاشق جعفری خرد شده
▫️نمک، فلفل، زردچوبه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_پیراشکی_گوشت 🔻مواد لازم : ▫️4 پیمانه آرد ▫️1 قاشق غذاخوری خمیر مایه ▫️1 عدد تخم مرغ ▫️1 قاشق چای
#_پیراشکی_گوشت
✍طرز تهیه خمیر:
آب را داخل کاسه ای بریزید پودر خمیر مایه را در آن حل کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید.آرد را الک می کنیم. تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و هم میزنیم. آب و نمک را به آرد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و ورز می دهیم تا جاییکه به دست نچسبد. اگر هنوز به دست می چسبد کمی به آن آرد اضافه کنید.1 ساعت خمیر را در جای گرم استراحت می دهیم.پیاز را نگینی و سرخ می کنیم.نخود را کمی بخار پز می کنیم.بعد گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. قارچ نگینی را با نخود به گوشت اضافه می کنیم کمی آبلیمو روی قارچ بریزید که سیاه نشود. در آخر رب، جعفری و ادویه را اضافه می کنیم.پنیر پیتزا را با مواد مخلوط کرده بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بر می داریم.خمیر را به صورت توپ های کوچک بر میداریم و روی قالب پیراشکی به شکل یکنواخت پهن می کنیم.یک قاشق غذاخوری از مواد گوشت را روی یک طرف خمیر می ریزیم و قالب را می بندیم.پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ می کنیم .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی خرمای شکلاتی😍😍 مواد لازم : ۷۵ گرم کره ۱ پیمانه شیره خرما ۱ عدد تخم مرغ ۴ /۱ ۱ پیمانه آرد ۳
طرز تهیه:
ابتد ا کره را د ر یک ظرف مناسب ذوب کرد ه و کنار بگذارید تا خنک شود، سپس شیره خرما، تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرد ه و مواد را باهمزن، بزنید تا یکد ست شود.
د ر یک ظرف د یگر آرد، بیکینگ پود ر و پود ر کاکائو را ۳ بار باهم الک کنید، سپس آن را د ر ۳ نوبت به مواد اضافه کرد ه، خوب هم بزنید تا مواد یکد ست و خمیر حاصل شود. خمیر حاصله را جمع کرد ه و آن را د اخل یک کیسه نایلونی قرار داد ه، به مد ت یک ساعت د ر یخچال استراحت د هید.
بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال د رآورید. فر را با د مای ۱۸۰ د رجه سانتی گراد روشن کنید. حالا از خمیر گلوله های کوچکی برد ارید و آنها را د ر دست گرد کنید. گلوله ها را بافاصله د ر سینی فر که داخل آن کاغذ روغنی اند اخته اید، قرار د هید.
سینی را به مد ت ۲۰ د قیقه د اخل فر بگذارید تا شیرینی ها آماد ه شوند، سپس آنها را از فر د رآورید. بعد از خنک شد ن، آنها را از سینی جد ا کرد ه ،و درظرف بچینید. شیرینی ها را با شکلات شیری و پود ر کاکائو به د لخواه تزیین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food