#پودر_پياز 😋
🔸پیاز رو پوست بکنید و بشورید ، خلال های نازک خرد کنید ، و بریزید روی یک پارچه تمیز و بزارید کاملا خشک و چیپسی بشه ، سعی کنید از پیاز سفید استفاده کنید چون کم آب تر هستش و زودتر خشک میشه ، پیاز رو پودر کنید و به ازای هر دو کیلو پیاز خرد شده بعد از پودر کردن دو قاشق غداخوری بهش آرد سفید اضافه کنید تا به هم نچسبن
🔸از پودر پیاز برای تهیه انواع کتلت ، خورشت ، استیک ، پلو به خصوص لوبیا پلو و غذا های گوشتی میتونید استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سوپ_کلم_قرمز
3پیمانه کلم قرمز
1 لیتر آب قلم یا آب گوشت -
½ قاشق چایخوری پودر زنجبیل -
1 حبه سیر (خرد شده)
نمک و فلفل سیاه - به مقدار لازم
2قاشق غذاخوری خامه-
۵۰ گرم کره -
1 عدد ران مرغ پخته خرد شده
✍️کلم خرد شده و آب قلم ، پودر زنجبیل و سیر را درون قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را کم کرده تا زمانی که کلم قرمز نرم شود.
مواد را با مخلوط کن یا گوشتکوب برقی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
مواد را داخل قابلمه ریخته و مخلوط خامه و فلفل سیاه و تکه های مرغ را اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا یکدست شود . کره را اضافه کرده تا آب شود.
اجازه دهید سوپ کاملا جا بیفتد.
اگر آبلیمو به این سوپ اضافه کنید رنگ آن سرخابی میشود. پس بهتر است هنگام سرو سوپ در صورت نیاز به تغییر رنگ، آن را اضافه کنید.
نوش جان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کراکت_سیب_زمینی 🥖 😋
🔸۱/سه تا سیب زمینی درشت رو بزارین بپزه وقتی پخته شد پوستشونو جدا کنید و با گوشتکوب له کنید تا یکنواخت شه
🔸۲/سینه مرغ رو بزارین بپزه وقتی پخته شد ریش ریش کنید
🔸۳/سیب زمینی و مرغ ریش ریش شده رو به همراه یه مقدار جعفری یا شوید و نمک و فلفل حسابی ورز بدین بعد به اندازه دلخواه از مواد بردارین و شکل بدین
🔸۴/کراکت هارو اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری بغلتونید
🔸۵/کراکت های کاور شده رو بمدت نیم ساعت توی فریزر قرار بدین و بعد درشون بیارین و توی روغن داغ سرخ کنید
♦️میتونید سیب زمینی و مرغ رو باهم مخلوط نکنید و مرغ یا گوشت یا پنیر رو وسط سیب زمینی قرار بدین و بعد شکلش بدین
♦️میتونید از کراکت بعنوان فینگرفود برای مهمونی ها یا جشناتون استفاده کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#راتا_مرغ_وگردو 🥪 😋
سینه مرغ پخته و چرخ شده ۳۰۰گرم
پنیر لبنه ۱۰۰ گرم
گردو خرد شده ۳۰ گرم
سس مایونز ۶۰ گرم
پیازچه خرد شده ۳ ق غ
سیب زمینی پخته رنده شده ۶۰ گرم
🔸برای این راتا،مرغ را با پیاز آب پز کرده و بعد از خنک شدن چرخ میکنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم و داخل یخچال میگزاریم حدود نیم ساعت.
بعد نان تست را با هر شکل کاتری خواستین برش داده و به کمک کاتر، از راتا روی نان تست ریخته وصاف میکنیم و آرام از کاتر جدا میکنیم تاصاف و یکدست شود.
گردو در این راتا باید خیلی پودر نشود و زیر دندان بیاید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سركه_سيب_خانگى 🍏 😋
🔸سیبها را خوب بشورید چهار قاچ کنید هسته هاشو جدا کنید و در دبه ای مناسب بریزید در حد کمی بیشتر از نصف دبه، حالا شکر و نمک و نخود و سرکه را اضافه کنید بعد آب را اضافه کنید حواستون باشه آب دبه پر نشه کمی خالی داشته باشه با قاشق چوبی خوب هم بزنید و پارچه ای روی درب قرار دهید و با کش دورش و ببندید دبه را در جایی تقریبا گرم و تاریک قرار دهید تا ده روز اول هر روز درب ظرف و باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید سیبها را به سمت پایین ظرف فشار دهید بعد از ده روز نیازی به این کار نیست درب ظرف باید خوب بسته شود بعد از بیست روز سیبها نرم شده ته ظرف ته نشین میشن و از آن پس کم کم جا میفتن حداقل ۵۰ روز سرکه را دست نزنید بعد از این مدت سرکه آماده ست میتونید صافش کنید و در بطری ریخته در کابینت نگهداری کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ساچر_کیک ⛱
🔴مواد لازم🔻🍫
▫️شکلات تلخ 100 گرم
▫️کره 130 گرم
▫️شکر 100 گرم
▫️وانیل پودری 1/4 قاشق چای خوری
▫️تخم مرغ 5 عدد
▫️آرد 120 گرم
▫️پودر کاکائو 30 گرم
▫️نمک 1/8 قاشق چای خوری
▫️شکر 80 گرم
🔴مواد لازم برای سس ساچر🔻
▫️آب 2 و نیم پیمانه
▫️شکر 100 گرم
▫️نشاسته ذرت یک قاشق غذا خوری
▫️پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
▫️شکلات خرد شده 160 گرم
▫️خامه صبحانه 1/2 پیمانه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ساچر_کیک ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍫 ▫️شکلات تلخ 100 گرم ▫️کره 130 گرم ▫️شکر 100 گرم ▫️وانیل پودری 1/4 قاشق چ
طرز تهیه🔻🍰
🔸شکلات رو خرد کنید و به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بذارید تا کمی از دما بیفته.
زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده رو با نمک بزنید تا کف کنه. شکر (80 گرم) رو اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا سفید و براق و سفت بشه.
🔸سفیده فرم گرفته رو تا زمان استفاده بذارید داخل یخچال.
کره (دمای محیط) و شکر (100 گرم) رو داخل کاسه همزنتون بریزین و دو تا سه دقیقه با دور متوسط بزنید تا کرمی بشه.
زرده ها رو یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هرکدوم 30 ثانیه هم بزنید.
آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید.
شکلات دوب شده و مخلوط آرد رو با مواد دیگه مخلوط کرده خوب هم بزنید تا ترکیب بشن.
مخلوط سفیده رو تو دو مرحله به آرومی با مواد کیک مخلوط کنید.
🔸این کیک هیچ ماده پف دهنده ای نداره و همه پف و حجمش از سفیده فرم گرفته است. پس مراقب باشید که پف سفیده از بین نره. به آرومی و از یک جهت مواد رو با هم به صورت دورانی و تا کردن مخلوط کنید. هم نزنید که پف سفیده بخوابه.
🔸مواد رو داخل قالب چرب شده بریزید و برای حدود 35 تا 45 دقیقه بپزید.قالب مناسبش 22 تا 24 سانته. برای تهیه سس آب وهشکر رو داخل قابلمه باشعله ملایم بذارید تا به جوش بیاد و شکر کاملا حل بشه.
🔸پودر کاکائو و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و به سس اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه و هیچ گلوله ای از پودر کاکائو نمونه. دوباره اجازه بدید که سس به جوش بیاد. مرتب همش بزنید.
شکلات رو هم اضافه کنید و سریع هم بزنید تا ذوب بشه.
🔸در انتها خامه رو هم اضافه کنید و هم بزنید و سریع از روی حرارت بردارید. خوب مخلوط کنید تا هیچ مواد حل نشده ای داخل سس نمونه. اگه نیاز بود از صافی ردش کنید. سس ما آماده است. اجازه بدید بمونه تا خنک، سپس روی کیک خنک شده بریزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک ایده خوشمزه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه املت شیک برای یه صبحانه متفاوت
#صبحانه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_ساده_مثلثی_با_ساندویچ_ساز 😋😋
مواد لازم:
ارد دو لیوان
شکر 12 قاشق غذاخوری
روغن چهار قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
کاکائو یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
طرز تهیه :
تمامی مواد بالا را به غیر از کاکائو با هم مخلوط کنید تا همگی مواد با هم به خوبی مخلوط شوند، سپس ساندویچ ساز را فقط چرب کنید و سیم آن را به برق بزنید وقتی به اندازه ی کافی گرم شد، با قاشق داخل مثلثی های ان را پر کنید، بین یک تا یک و نیم قاشق برای هر مثلثی کافی است، برای اینکه با طعم کاکائو هم کیک داشته باشید از مواد برداشته و به آن کاکائو اضافه کنید و ماتند قبل داخل ساندویچ ساز بریزید.
با این مقدار مواد 24 عدد کیک مثلثی درست می شود و تقریبا زیر نیم ساعت برای پخت آن زمان صرف می شود، برای هر دفعه که مثلثی ها را پر می کنید بین دو تا سه دقیقه زمان پخت آن می شود.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مربای_زرشک 😋
زرشک تازه پاک کرده (بدون هسته) 500 گ شکر 1 کیلو
آب 2 لیوان
وانیل 1 ق چ
🔸برای تهیه مربای زرشک باید از زرشک بدون هسته استفاده شود. دانه های زرشک رو از شاخه جدا کرده و کاملا تمیز میکنیم و میشوییم . آب و شکر رو در ظرف لعابی یا تفلون ریخته و روی حرارت قرار داده تا بجوش برسه. زرشک شسته شده را در شربت در حال جوش میریزیم و اجازه میدیم تا حدود نیم ساعت با حرارت ملایم و با در باز بجوشه. نیازی به هم زدن مداوم مربا نیست ، فقط کافیه چند بار زرشک را با قاشق چوبی یا پلاستیکی زیر و رو کنیم. در 5 دقیقه آخر وانیل رو اضافه میکنیم . بهتر هست که تمام مرباها رو بعد از اتمام پخت در همان ظرف به مدت 24 ساعت نگه داریم تا اگر غلظت اون کم هست شکر اضافه کنیم و اگر شکرک زد مقداری آب اضافه کنیم تا به غلظت دلخواه برسه. بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food