غذاهای 3سوته😋
دسر انگور و انبه😍😍 ✍ مواد لازم: ژله انگور بنفش : 1 بسته پوره انگور بنفش : یک لیوان انبه:دو عدد پ
🍜 طرز تهیه:
ژله رو با نصف لیوان آبجوش بن ماری میکنیم.هر بسته ژله یک لیوان آبجوش و یک لیوان آب سرد میخواد ، بجای یک لیوان از نصف لیوان استفاده کردیم و بجای آب سرد میخوایم بستنی بریزیم که ژله بستنی درست بشه. بستنی رو از فریزر در میاریم تا یه مقدار شل بشه ، ژله خوب حل شده رو میزاریم کنار تا اونم از دما بیافته .میریم انگورا رو پوره میکنیم ، انگورها رو دون میکنیم فکر میکنم حدودا نیم کیلو انگور یک لیوان پوره بهمون بده ، اونا رو با میکسر یا مخلوط کن خوووب پوره میکنیم.حالا بستنی کمی آب شده رو میریزیم توی ژله و خیلی خوب هم میزنیم.پوره انگور رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم ، آخر کار خامه رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه ، بجای خامه صبحانه میتونید از خامه قنادی که قبلا زده شده و تو فریزر دارید هم استفاده کنید ولی حتما قبلش از فریزر در آورده باشید تا نرم شده باشه.حالا مواد رو داخل ظرف مورد نظرتون بريزيد و بزاريد تو يخچال تا ببنده.
برای لايه انبه هم پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط كنيد ظرف رو روی بخار کتری قرار بديد تا پودر ژلاتین در آب حل بشه و رنگ اون شفاف بشه.پوست انبه ها رو بگیرید و پوره كنيد.بستنى رو هم در مخلوط کن بریزید و همه این مواد رو با هم مخلوط كنيد.
بعد انبه و خامه رو به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و هم بزنيد.ژلاتين رو به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنيد. بعد موادو روى لايه انگور بريزيد و دوباره بزاريد داخل يخچال تا ببنده و با انبه خرد شده و انگور تزيين كنيد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین سبزیجات
میزتونو با این ایده ها خوشگل کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پای_آناناس ⛱
مواد لازم🔻🥥
▫️کره همدمای محیط ۱۰۰گرم
▫️روغن مایع ۸۰گرم
▫️آرد ۲۰۰گرم
▫️پودر قند ۲۰۰گرم
▫️بیکینگ پودر۱قاشق چایخوری
▫️پودر نارگیل ۴ق غذاخوری
▫️نشاسته ذرت ۱ق غذاخوری سر پر
▫️تخم مرغ۴عدد
▫️شیر۱/۴پیمانه
▫️آب آناناس کمتر از ۱/۴پیمانه
▫️کمپوت آناناس حلقه ای مقداری
▫️وانیل کمی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پای_آناناس ⛱ مواد لازم🔻🥥 ▫️کره همدمای محیط ۱۰۰گرم ▫️روغن مایع ۸۰گرم ▫️آرد ۲۰۰گرم ▫️پودر قند ۲۰۰گر
طرز تهیه🔻🥯
🔸کره وپودر شکر روغن مایع رو خوب بزنید تا حجیم وروشن وسبک بشه حدودا ۵دقیقه
تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید وهر کدوم رو حدودا ۳۰ثانیه بزنیدتا تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه کنید.
🔸حالا آرد وبیکینگ پودر و نشاسته ذرت رو با هم الک کنید وپودر نارگیل رو هم بهش اضافه کنید.
بطور متناوب شیر+آب آناناس ومخلوط آردها رو به بقیه مواد اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید .
من داخل قالبهای پای سیب رو کپسول گذاشتم وتا نصف قالب مواد ریختم ونصف یک حلقه آناناس روی کیک قرار دادم.
🔸 با این قالبها حدودا ۱۲تا پای آناناس خواهید داشت.
قالبها رو داخل سینی بزارید وداخل فر گرم با حرارت ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۳۰تا ۵۰دقیقه بپزید وقتی روی پای ها طلایی از خارج کنید بدلخواه تزیین کنید
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_حلوا
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شيريني_لب_دلبر ⛱
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️آرد دوپیمانه
▫️کره ۷۵گرم
▫️آب ولرم نصف پیمانه
▫️زرده تخم مرغ یک عدد
▫️بکین پودر یک قاشق چای خوری
▫️وانیل نصف قاشق مربا خوری
▫️پودر هل نصف قاشق چای خوری
▫️شکر دوقاشق غذاخوری
🔴مواد لازم برای شربت🔻
▫️شکر دوپیمانه
▫️آب ۱/۵پیمانه
▫️زعفران به مقدارلازم
▫️گلاب یک قاشق غذا خوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شيريني_لب_دلبر ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️آرد دوپیمانه ▫️کره ۷۵گرم ▫️آب ولرم نصف پیمانه ▫️زرده تخم مرغ
🔴طرز تهیه🥯
🔸اول شربت آماده میکنیم وهمه مواد باهم مخلوط میکنیم وروی حرارت میزاریم تاشکرش آب بشه وبعد ده دقیقه جوشیدن زیرشو خاموش میکنیم واجازه میدیم خنک بشه
برای درست خمیر ابتدا آردو بعد الک کردن داخل ی ظرف بزرگ میریزیم وبکین پودر ٫وانیل ٫شکروپودر هل بهش اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم
🔸بعد کره رو بعد آب کردن به آرد اضافه میکنیم ومرحله بعد زرده تخم مرغ وبعد آب ولرم اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم تاخمیر آماده بشه بعد روی خمیر سلفون میکشیم ویک ساعت داخل محیط آشپزخونه استراحت میدیم بعد بک ساعت خمیر با پودر نشاسته باز میکنیم ودوباره تامیکنیم روی هم خمیرو ودوباره ده دقیقه استراحت میدیم بعد ده دقیقه باوردنه خیلی نازک بازمیکنیم وقالب میزنیم وسه تا از خمیر هارو روی هم میزاریم وتا میکنیم وباانگشتمون وسط تارو خوب فشار میدیم تا بهم بچسبن وموقع پخت باز نمیشه بعد داخل روغن داغ سرخ میکنیم وبعد سرخ شدن داخل شربت خنک میزاریم تا شربت کاملا داخل شیرینی فرو بره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ته_چین_شويد_پلو 😋
🔸۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.
غ زعفران دم کرده مخلوط کرده
(اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید) و دو کفگیر برنج ابکش شده و سرد شده را اضافه کرده و باهم مخلوط میکنیم
و کف قابلمه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم
روی اجاق و برنج و شوید مخلوط شده را رو روش میریزیم و کمی روغن روش میریزیم وبمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکش
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قلقلی_با_سس_گوجه_فرنگی ⛱
🔴طرز تهیه🔻🥘
🔸300 گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز متوسط ریز رنده شده که آبشو گرفتیم ونمک و زردچوبه وفلفل سیاه مخلوط و ورز میدیم وبه اندازه گردو قلقلی هامونو درست می کنیم و سرخ می کنیم یه پیاز کوچیک وزردچوبه وفلفل را داخل ماهیتابه با مقداری روغن ریخته تفت میدیم و یه ق.غ رب گوجه دو عدد گوجه فرنگی رنده شده روبهش اضافه میکنیم
🔸ویک لیوان آب و یه ق.غ ابغوره بهش اضافه میکنیم یکی دوتا جوش که خورد نمک اضافه وقلقلی ها رو میزاریم توش با شعله متوسط بدون اینکه سر ماهیتابه را بزاریم اجازه میدهیم جا بیفته و نهایتا گوجه فرنگی رو روش میزاریم و جداگونه بادمجون و سیب زمینی روسرخ کردم ودرکنارش سرو کردم
♦️میتونید قبل از اینکه قلقلی ها را به سس اضافه کنید سستون را میکس کنید که پوره بشه
..میتونید مقداری غوره هم بریزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مربای_گلابی ⛱ مواد لازم🔻🍋 ▫️گلابی = یک کیلو ▫️شکر= یک کیلو ▫️آب= دو لیوان ▫️آب لیمو= یک قاشق •┈•
طرز تهیه🔻🍨
🔸گلابی های شسته شده رو پوست میگیریم و به دلخواه خرد میکنیم من از گلابی های کوچیک به صورت درسته استفاده کردم و با یه چاقوی تیز از قسمت انتهایی هسته های داخلش رو خالی کردم میتونید گلابی ها رو از وسط نصف کنین و هسته های داخلی رو در بیارین و به صورت نصفه مربا رو تهیه کنید ( من پارسال این کار رو کردم عکسش هست میتونین ببینین) یا اینکه به صورت حلقه ای و
🔸آب و شکر رو مخلوط میکنیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا شکر کاملا حل بشه و حالت شفاف پیدا کنه بعد حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم بجوشه وقتی کاملا قوام اومد گلابی ها رو اضافه میکنیم ، میتونید برای خوشرنگ تر شدن مربا قبل اضافه کردن گلابی کمی زعفران به شیره اضافه کنیدو بعد گلابی ها رو اضافه کنید (اضافه کردن زعفران دلخواه هست اما من اضافه کردم و در رنگ مرباتون تاثیر داره)
🔸اجازه بدید گلابی ها داخل شهد با حرارت ملایم بجوشند تا کاملا بپزند و چند بار اونها رو داخل شیره حرکت بدید تا به طور یکنواخت همه قسمت های گلابی پخته شود وقتی گلابی ها کاملا پختند و به نرمی مناسب مربا رسیدند آبلیمو رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید یک شب داخل همون قابلمه در دمای آشپزخونه بمونه تا خنک بشه
🔸بعد از طی این زمان اگه احساس کردید شیره قوام لازم رو نداره(چون وقتی گلابی ها رو به شیره قوام اومده اضافه میکنیم آب میندازند و قوام شیره از بین میره و ممکنه بعد از پختن گلابی ها شیره به قوام دلخواهتون نرسه)گلابی ها رو از داخل شیره بردارید و اجازه بدید شیره با حرارت کم بجوشه تا قوام بیاد و وقتی خنک شد شیره قوام اومده رو روی گلابی ها بریزید و داخل یخچال نگه داری کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food