#فرنی_خرما😍😍
شیر : 1و نیم لیوان دسته دار
آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری
دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری
خرما پوست گرفته : 5 عدد
ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید
اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشه خرما رو تا دو برابر زیاد کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
باسلوق مخصوص ارومیه😍😍
✍ مواد لازم:
یک لیوان نشاسته
سه لیوان آب
دو لیوان شیره انگور
دو قاشق غذا خوری گلاب
در صورت تمایل نصف لیوان شکر
نصف لیوان گردو باز اگه خواستین میتونین کم زیادش کنید.
🍜 طرز تهیه:
همه موادو میریزم توی قابلمه مناسب هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن بعد روی شعله ملایم گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه در این مرحله شعله گازو کم میکنیم هم میزنیم تا خوب طلایی رنگ بشه به اصطلاحی سرخ بشه و یه خورده هم سفتر از فرنی بعد توی ظرف ویا قالب مورد نظر ریخته با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستین تزیین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#معجون_خونگی😍😍
#نوشیدنی_سرد
شير، موز، بستني، انجير خشك، كنجد، گردو، عسل و شكر. اين هارو با هم تو همزن بريزيد. مقدار هر كدوم بستگي به خودتون داره. من از يه بسته شير، ١/٤ يه بستني شكلاتي نيم كيلويي، دوتا موز، ٤ عدد انجير خشك، سه قاشق شكر، كنجد يك قاشق و گردو هم يك عدد و يك قاشق عسل بريزيد و بذاريد خوب هم بخوره. در آخر معجون رو كه ريختيد تو ليوان، براي تزئين هم ميتونيد از موز، گردو، كنجد، سس شكلات و چيپس هاي شكلاتي استفاده كنيد. تو اين معجون ميتونيد از پسته يا بادوم هم استفاده كنيد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترشی_مخلوط 😋
1 عدد گل کلم، 1 کیلو هویج، 1 کیلو خیار، 200 گرم موسیر، 200 گرم لوبیا سبز، 1 عدد کلم برگ، 1 بسته تمبر هندی، 1 سبزی ترشی
1 فلفل دلمه ای، 0.5 کیلو سیر، 1 کیلو بادمجان، 2 شاخه کرفس
ادویه ترشی به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم ، سرکه به مقدار لازم
🔸همه مواد را بشویید و وقتی آبشان کاملاٌ رفت ، خرد کنید. سیر و فلفل دلمه را چرخ کنید. موسیر را 12 ساعت خیس کنید، سپس بگذارید خشک شود. بادمجان ریز ترشی را با سرکه بجوشانید، سپس آبکش کنید تا آبش خوب برود. آنگاه خرد کنید .
تمبر را در سرکه حل واز صافی رد کنید . همه مواد را باید بگذارید کاملا آبشان برود . در ظروف ترجیحاٌ شیشه ای مواد را لایه لایه همراه با نمک وادویه بریزید و از سرکه پر کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
20.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی
🎬 #کاپ_کیک_شکلاتی 🥧🍫😋👆
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (حدودا نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
شکلات صبحانه ۱۰۰ گرم (۳ ق غ)
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (حدودا ۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی_انار_و_شکلات
دوستان عزیز باز هم ایده یلدایی یه کوکی بسیار نرم و لطیف و خوشمزه🤗😊 .
شما می تونید داخلش از کشمش و گردو و هر چی بخواید استفاده کنید اگر این ها رو دوست ندارین . خود بافت کوکیش بی نهایت عالی و این کوکی خوش خوراکه .
برای ۱۷ عدد کوکی متوسط
کره ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۶۰ گرم (۱/۴ لیوان یا ۴ ق غ)
آرد سفید ۷۵ گرم (نصف لیوان)
پودر کاکائو ۱ ق غ
شکلات چیپسی ۱ ق غ
انار دون شده ۵۰ گرم (۳ ق غ)
بیکینگ پودر ۲ گرم (۱/۲ ق چ)
وانیل ۱/۴ ق چ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کوکی_انار_و_شکلات دوستان عزیز باز هم ایده یلدایی یه کوکی بسیار نرم و لطیف و خوشمزه🤗😊 . شما می تو
مواد از نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه .
کره نرم و شکر رو ۵ دقیقه با همزن زدم . زرده تخم نرغ و بعد وانیل رو ریختم و یه دقیقه ام زدم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط و الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
انار و شکلات چیپسی رو هم اضافه کردم . هر چی بخواید گردو و کشمش هم می تونید بریزید .
از مواد با قاشق برداشتم از گردو کوچیکتر گوله کردم و داخل سینی فر چیدم با فاصله باشه حتما توی فر پهن میشه .
فر از یه ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بدون فر هم توی فر دست ساز میشه .
بعد از پخت حتما خنک بشه و بعد از سینی فر جدا کنید .
خیلی کوکی نرم و لطیفی هست بعد اینکه کاملا خنک شد توی ظرف درب بسته محیط خنک بزارید .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
27.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طرز_تهیه_خورش_قیسی
#کلیپ 📽
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سیر_ترشی_با_شیره_انگور
طرز تهیه ی ترشی سیر با شیره انگور
سیر یک کیلو
سرکه به مقدار لازم
نمک یک قاشق چایخوری
شیره انگور یک استکان
طرز تهیه:
واسه درست کردن این نوع سیر ترشی باید مثل روش قبلی اول کامل سیرها رو تمیز کنین به طوری که فقط یه لایه از پوستش باقی بمونه بعد سیرها رو همراه با نمک و سرکه و شیره انگور روی حرارت بذارین تا چند تا جوش بخوره و بعد از اینکه سرد شد اونها رو در ظرف مخصوص بریزین و درش رو ببندین باید مایع کامل روی سیرها رو بگیره این سیر ترشی بعد حدود 4 ماه قابل استفاده هست.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food