#خورش_باميه 🥘 😋
🔸يه پياز بزرگ رو در حدي كه سبك بشه تفت دادم،گوشت مغز ران گوسفند رو اضافه كردم كمي تفت دادم،
ربُ زردچوبه و فلفل رو هم تفت دادم،آب اضافه كردم تا حدود سه ساعت گوشت بپزه،بعد باميه هايي رو كه سرخ كردم رو يك ساعت آخر اضافه كردم،
براي چاشني هم آبغوره،آبليمو ويا بعضي ها هم آب تمبر هندي اضافه میکنن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سس_لیمو 🍋 😋
🔸یک لیوان شیر رو با یک قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت مخلوط کرده روی حرارت میزاریم شروع به گرم شدن کرد ۳ قاشق غذاخوری شکر اضافه کرده و هم میزنیم تا کم کم غلیظ بشه با حرارت ملایم، در آخر ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو تازه اضافه میکنیم و خاموش میکنیم میزاریم کمی خنک که شد روی کیک میریزیم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فیله_سوخاری 🍘 😋
🔸فيله ها رو از قبل با پياز ، سير ، پاپریکا ، نمك و فلفل و زردچوبه مزه دار كنيد.
به دو تا تخم مرغ ، يك قاشق شير و كمي نمك و فلفل اضافه كنيد .
فيله ها رو اول تو آرد سفيد ، بعد تو مخلوط تخم مرغ و بعد تو پودر سوخاري بزنيد .
نيم ساعت صبر كنيد تا فيله ها استراحت كنه و بعد هر طرف فيله رو دو تا سه دقيقه ( نه بيشتر ) سرخ كنيد تا فيله ها لطيف و ترد بشه ، فيله خيلي سريع ميپزه ، پخت طولاني باعث سفت شدنش ميشه
یا میتونید فیله ها رو با دمای صدو هشتاد حدودا هشت تا ده دقیقه تو فر یا هواپز بپزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#تست_فرانسوی 🧇 😋
🔸این مقدار موادی که میگم برای دو تا نون تست کافیه، یدونه تخم مرغ، یک چهارم لیوان شیر، یه قاشق شکر ( البته شکرش سلیقه ایه بستگی داره چقدر شیرین دوست داشته باشین) و یکم وانیل رو خوب با هم مخلوط کنین توی یه ماهیتابه کره بریزین در حدی که کفش چرب بشه بعد دونه دونه نون تستارو تو موادی که مخلوط کردین بذارین و زیرو رو کنین تا کاملا آغشته به مواد بشن و بذارین تو ماهیتابه تا دو طرفشون برشته بشه
♦️ البته اگه شکرشو کم بریزین میشه بعد با عسل یا مربا سروش کنین ولی من تنهاییشو بیشتر دوست دارم و از اول یه قاشق شکر توی مواد میریزم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نان_سوپ
من از #خمير_جادويي استفاده كردم ، بعد از عمل اومدن خمير كمي ورز ميديم و باز ميكنيم ، براي مواد مياني ، فلفل قرمز خرد شده ، فلفل دلمه اي قرمز ، گوجه گيلاسي ريز خرد شده ، ٢ عدد زرده تخم مرغ ، نمك و فلفل پرك ، روغن زيتون و جعفري ساطوري شده و ترخون خشك ، و مقداري هم پنير پيتزا يا گودا بسته به سليقتون،اين موادو با هم تركيب ميكنيم و روي خمير ميماليم ، حالا خمير مسطيليمونو از دو طرف شروع به رول كردن ميكنيم ، حالا خميرمونو برا پنج دقيقه ميزاريم تو يخچال البته روشو با دستمال مرطوب ميپوشونيم ، در مياريم و برش ميزنيم ، و در فر از قبل گرم شده ي ١٧٠ درجه به مدت حدودا ١٥ الي ٢٠ دقيقه ميپزيم ،
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_شکلاتی 🥮 😋 ▫️تخم مرغ سه عدد ▫️شکر یک لیوان ▫️روغن مایع نصف لیوان ▫️شیر یکلیوان ▫️پودر کاکائو
🔸یک لیوان شیر رو روی حرارت بذارید تا بجوشه و خاموش کنید وبعد ۱۶۰گرم شکلات تخته ای رو توش بریزید تا آب بشه و کنار بذارید تا خنک بشه
🔸تخم مرغ و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد وانیل و شیر وروغن رو اضافه کنید و همبزنید،مواد خشک روبا هممخلوط کنید و سه یار الک رد کنید و تودو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط بشه...
🔸قالب روکاغذ روغنی بندازید ومواد کیک رو توش بریزید وبعد توی فری که از قبل با دمای ۱۸۰درجه گرم شده بذارید تا بپزه...
بعد اینکه با خلال دندان امتحان کردید و مواد به خلال نچسبید پخته و باید برش بدید و بلافاصله سس شکلاتی رو روی کیک بریزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
🔹مجـله خبری ۲۰۳۰ فـاش کرد!!
🔸بعد از گذشت چند روز #حقیقت سقوط هواپیما اوکراینی آشکار شد+ فیـلم
🔸این کلیپ 2 دقیقه و 19 ثانیه #سند بی گناهی سپاه است،کلیپ در کانال ما #سـنجاق شده!!
⭕️خواهشمندیم بعد از دیدن این کلیپ آنرا در فضای مجازی #نشر بدهید.
http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a
#نـــشـر_حداکثــری
#بــرملـا_شـدن_حقیـقیت
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
من هرسال تا لحظه تحویل سال درگیر خونه ونظافتم 😬😬
اما امسال برنامه ریزی کردم که دیگه اسفند فقط به خودم برسم 😎😎 باور نداری 👇👇
بیا اینجا گوش کن ببین چی میگم نکات به روز خانه داری 🙊🙊😱
http://eitaa.com/joinchat/16580622C5c2a8cda0d
ی عالمه ترفند اینجاست بدوتا پاک نشده لینک👇
http://eitaa.com/joinchat/16580622C5c2a8cda0d
زود عضوشواووووف
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
#اش_کله_جوش 🍜 😋
🔸این اش حتمآ سبزی کوهی که اسمش ( آق پنجر )هست میخواد سبزی خشک هست اول خیس میکنیم چند بار ابشو عوض میکنیم میزاریم جدا یه ربع بجوشه ابش رو عوض میکنیم میزاریم کنار
پیاز رو نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود
🔸سپس سبزی و بلغور ( شسته شده) یک پارچ اب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم موادی که نیم پز شد نخود پخته هم اضافه میکنیم اندازه هاش به سبزیتون بستگی داره سبزی که پخت با دست کشیدنی باز میشه یعنی کشدار نرم میشه شروع به جا افتادن کرد عدس پخته شده و نمک اضافه میکنیم بعد میزاریم خوب بپزه باید زود زود بهم بزنیم ته نگیره اگر ابش کم بود کمی اب قلم باشه به جای اب استفاده کنید اخرای پخت کشک رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت کشک بپزه روش پیاز داغ فراوان میزیزیم
(میتونین سه حبه سیر رنده شده هم اضافه کنین)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
🔥🔥بُمب واقعیه #روسری 🔥🔥
عکسهای #غیرژورنالش فوق العاده است، عینه خودِروسری😍😍
#متفاوت ترین کانال در ایتا 💪💪
🔴روسریاشو تو هیچ مغازه ای پیدانمیکنی☺️
#ارزاااااااااااااااااانترازهمه جا
#برترین برندهای تولید ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#روسریهای نخی ایست دار بهاره باایستِ فوق العاده عااااااالی زیر #چادر رسید🌺
یه نگاه بندازید قطعاً لذت میبرید👇
http://eitaa.com/joinchat/4058906627C75dd1d3174
💥💥ارسال رایگان💥💥
غذاهای 3سوته😋
🔥🔥بُمب واقعیه #روسری 🔥🔥 عکسهای #غیرژورنالش فوق العاده است، عینه خودِروسری😍😍 #متفاوت ترین کانال در
فک کن روسری #90 تومنی روبگیری #50 تومن😍
❌تمام اجناس #20 تومان #ارزانتر از همه جا❌
✅شیک ترین مدلها با تنوع باااااالا
🔴حراج🔥حراج🔥حراج🔴
http://eitaa.com/joinchat/4058906627C75dd1d3174
فقط کافیه عضوشی اینجا👆👆👆
بی نظیییییییره😍😍😍
غذاهای 3سوته😋
#مانتو های #عیدمون رسید😍👆 ♨️✅اغاز فروش ویژه عید #مانتو #شونیز #دامن😍 #یک_سو
غذاهای 3سوته😋
قرابیه با سس پرتقالی 🍊 👈مواد لازم 3 لیوان آرد(لیوان یا پیمانه آشپزی ) 3 عدد زرده تخم مرغ 1.5 لیوان
طرز تهیه:
آرد را داخل ظرف بزرگی بریزید(همه آرد را به یکباره اضافه نکنید ابتدا 2 لیوان بریزید و در آخر اگر خمیر خیلی نرم بود و به دست چسبید بقیه آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید). کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره به خورد آرد برود. 3 عدد زرده تخم مرغ ، پودر قند و وانیل را اضافه کنید و همه را هم بزنید و خمیر را آماده کنید.(اگر خمیر خیلی نرم بود و به دست چسبید بقیه آرد را با کنترل اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد که بدست نچسبد) از خمیر تکه هایی به بزرگی گردو بردارید و با دست گرد کنید قسمتهای کنار آنها را با چاقو خط بندازید و وسط خمیر را کمی با انگشت فشار بدید تا گود شود. قرابیه ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه تا وقتی که کمی رنگش تغییر کند
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#توپک_سیب_زمینی 🥔 😋
🔸در ابتدا حدود 5 عدد سیب زمینی متوسط را آبپز کردم.بعد با پشت چنگال له کردم.بزارید کمی خنک بشه.اگه دوست دارید کمی جعفری خرد شده اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و یک عدد تخم مرغ بهش اضافه کنید.خوب مخلوط کنید.بعد برای وسطش می تونید از مایع ماکارانی یا سوسیس و کالباس با پنیر استفاده کنید.من کمی سوسیس خرد شده با پنیر پیتزا مخلوط کردم.وسط سیب زمینی ها گذاشتم.سپس داخل تخم مرغ و بعد آرد سوخاری می غلطونیم.بزارید یخچال کمی خودشو بگیره بعد در روغن غوطه ور و داغ سرخ کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شادی اش طلوع همه آفتاب هاست
و صبحانه
و نان گرم
و پنجرهای که صبحگاهان
به هوای پاک گشوده میشود
و طراوت شمعدانیها
در پاشویهی حوض
صبح بخیر
غذاهای 3سوته😋
#کیک گاتوشا 😋 موادلازم: روغن مایع1پیمانه شکرریز1پیمانه شیر1/2پیمانه پودرکاکائو1/2پبمانه تخم مرغ2ع
طرزتهیه:
ابتداشیروشکررو با همزن چند دقیقه زدم تاشکرکامل باشیرحل بشه بعدپودرکاکائو نسکافه وروغن مایع ورواضافه کردم واونقدر زدم تاسس لطیف ویکدستی بشه چند قاشق ازسس روبرداشتم حدود شش قاشق وکنارگذاشتم بعد تخم مرغاروباوانیل به بقیه سس شکلاتی اضافه کردم وخوب زدم آردو نمک وب پ روالک کرده وبه مایع اضافه کردم ودرحدمخلوط شدن زدم و داخل قالب که کف قالب کاغذ روغنی گذاشتم ریختم و داخل فر180درجه که ازقبل گرم شده قراردادم وبه مدت25الی30دقیقه آماده میشه البته بستگی به فر و دمای داخلی مدت زمان متفاوته
بعداز30 دقیقه باسیخ چوبی چک کنیداگه مغزپخت شده خارج کنیدنباید زیاد داخل فربمونه چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی از فرخارج کردین بذارین از دمابیفته و کمی خنک بشه بعدسس شکلاتی غلیظ رو روش بریزید .
برای این کیک رسپی رو دوبرابر کردم و داخل قالب بیست و پنج سانت با ارتفاع شش سانت ریختم.
نکات:
✔️من همیشه برای این کیک مقداری سس جداگانه طبق رسپی اولیه کیک آماده میکنم که کیک پرسس تر بشه و به بافت کیک نفوذ کنه.
✔️شکر حتمن دونه ریز باشه از دونه درشت استفاده نکنید چون بعد از آماده شدن سس داخل سس کامل حل نمیشه و حالت خوبی نداره.
✔️آردوبکینگ ونمک روفقط درحدمخلوط شدن بزنیدچون زیادبزنید بافت کیک سفت میشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#غوره_بادمجون 🥘 😋
🔸مرغ روبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار باکمی آب ویه کوچولو پیاز وکمی فلفل دلمه ای خلالی گذاشتم بپزه وبادمجونا رو سرخ کردم وتوهمون تابه مرغمو یه تفت کوچولو دادم درآوردم گوجه فرنگیامو هم نمک پاشیدم ویه تفت دادم وتوهمون روغن باقیمونده یه پیاز وفلفل قرمز تفت دادم البته بهمراه فلفل دلمه ای وغوره هم زدم تنگش وقتی خوب تفت دادم آب مرغمو بهش اضافه وگذاشتم کمی جابیوفته ودرآخرمرغ وگوجه فرنگی وبادمجونو هم گذاشتم کنارش
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#حلوا 🍮 😋 🔻یک لیوان آرد 🔻 یک و نیم لیوان آب 🔻دو لیوان شکر 🔻 نصف لیوان گلاب 🔻 پودر هل نصف قاشق غذاخ
🔸اول ارد رو تفت میدم به رنگ مورد نظرم که رسید الک مبکنم و دوباره داخل ظرف برمیگردونم روی شعله قرار میدم و کره اضافه میکنم کامل هم میزنم
تو ظرف جداگانه همزمان با تفت دادن ارد در مرحله اول دو لیوان شکر رو با اب و زعفران و هل بزارید روی شعله تا زمانی که شکر کامل حل بشه بعد شعلرو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید.توجه کنید اصلا شربتتون نجوشه
شربت رو به ترکیب ارد و کره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه.
♦️برای اینکه مواد راحت از قیف در بیاد مقداری از شربت و نگه دارید و با حلوای درست شده ترکیب کنید تا شل تر بشه و راحت از ماسوره در بیاد(ماسوره 2d)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قزل_آلا 🦪 😋
🔸ماهیا رو با یکم زردچوبه، ادویه مخصوص ماهی، فلفل سیاه،آبلیمو تازه و یکم زعفرون مخلوط کردم که تمام مواد جذب ماهی بشه
یه پیاز بزرگ رو خلالی خرد و به ماهیا اضافه کردم و چندساعتی تو یخچال گذاشتم تا مرینیت بشه
پیازا رو جدا و یکم به ماهیا آرد سفیدو ادویه ماهی زدم و بعد داخل تابه رژیمی سرخ کردم که روغن کمتری جذب کنن و علاوه بر سرخ شدن مغزپخت هم بشن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#جوجه_حلزونی 😋
🔸سینه ی مرغ و به صورت طولی به نوارهای باریک برش زدم و با پیاز خلال شده و لیموی تازه یه شب استراحت دادم ... صبح خلال پیازها رو جدا کردم و زعفران اضافه کردم ... نهایتا نمک زدم و به شکل حلزونی پیچیدم و به سیخ کشیدم و تو روغن سرخ کردم ... حرارت کم نباشه چون جوجه ها آب میندازن و سفت میشن برای اینکه روغن با اطراف نپاشه و همه جا چرب و چیلی نشه ، یه کاغذ روغنی بذارین روی ماهیتابه و یا توری مخصوص سرخ کردن بذارین روی ماهیتابه ... من همیشه نمک و آخر سر میزنم که آب مرغ از بافتش خارج نشه و مرغ حین پخت سفت نشه
غذاهای 3سوته😋
#لوکوم_پرتقال 🍊 😋 ۲لیوان آب پرتقال صنعتی شکر:۹۰گرم نشاسته گل یا گندم:۵۰گرم وانیل نوک ق چ کره:۱۵گرم
🔸داخل قابلمه ای آب پرتقال وشکر ونشاسته رو هم میزنیم و میزاریم روی حرارت تا به حالت مشکوفی دربیاد وغلیظ بشه کره و وانیل رو در این مرحله اضافه میکنیم وخاموش میکنیم میزاریم نیم ساعت داخل محیط آشپز خونه خنک شه و هرازکاهی هم میزنیم تا رویه نبندد حالا داخل دو لیوان صاف ویک اندازه رو با آیثب خیس میکنیم و موادرو داخلشون میریزیم ومیزاریم یخچال تا حداقل ۶ساعت بمونه و خودشو بگیره بعد دورادور لوکوم رو باچاقو از دیواره ها جدا میکنیم و خارجش میکنیم و داخل پودر نارگیل میغلطونیم و به اندازه دلخواه برش میزنیم و هر برش رو داخل پودرنارگیل میغلطونیم و آمادست
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_پودینگ_موزی 🍌 😋
🔸چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم .
بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم .
اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکو_بدون_تخم_مرغ 🥔 😋
🔸سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل میدم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food