eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😍 👈 کیک اسفنجی را کامل خورد میکنید و بعد با خامه مخصوص شیرینی داخل میکسر کاملا مخلوط میکنید تا حدی که کیک حالت خمیری پیدا کند .بعد با کمک دست با اسکوپ توپ درست میکنید و میتونید بزارید فیریزر تا زودتر ببنده بعد چوبها را در شکلات سفید فرو برده و داخل توپک ها فرو میکنید.بعد توپک ها را داخل شکلات سفید و قهوه ایی میکنید و روشا هرجور که دوس دارید تزیین میکنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍 👈می توانید ژله ها را لایه به لایه بریزید به این صورت که اول رنگ سبز را بریزید. در یخچال بگذارید سفت که شد رنگ قرمز را بریزید و دوباره در یخچال قراردهید و بعد رنگ دیگر تا جایی ادامه بدهید که تخم مرغ گنجایش آن را دارد. در این صورت نیاز به زمان بیشتری خواهید داشت😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا آرد و نمک و فلفل_سیاه و پودرگشنیز و پودرجعفری را با هم مخلوط کرده ران_مرغ را آغشته به مواد بالا کرده روی شعله کم با روغن_مایع دو طرف را سرخ می کنیم و برمی داریم پیاز ریز شده را تفت داده هویج را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سس_گوجه را اضافه تا مواد ما غلیظ شود حال مرغ ها را اضافه کرده درب ظرف را می گذاریم بعد از ده دقیقه مرغ ها را برعکس کرده پانزده دقیقه دیگر می پزیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
چنتا بال مرغ 1/4 پیمانه روغن مایع یا زیتون 1/4 پیمانه آب 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و ... 3 سیب زمینی مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شن. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
نخود و از شب قبل خیس کردم و چند بار آبشو عوض کردم یه پیاز متوسط و چهار قاچ کردم و با گوشت و دنبه و دو سه لیوان اب گذاشتم که بجوشه و همچنین سه تا گوجه فرنگی رو چهار قاچ کردم و با کمی نمک و فلفل قرمز و زرچوبه به گوشت اضافه کردم نخود و پنج دقیقه جوشوندم و آبکش کردم ( برا همه ی حبوبات اینکار و انجام میدم ) و بعد نخود و گوشت و مخلفاتو ریختم داخل زودپز و درشو کیپ کردم و گذاشتم که بپزه مرحله ی دوم نوبت رب گوجه و سیب زمینی و فلفل سبز تندِ اینم که نیم ساعت بجوشه آبگوشت آماده ست. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😍👈خمیر پیراشکی رو باریک برش بزنید،داخلش ژامبون و پنیر بذارید و رول کنی.روش تخم مرغ زده شده بزنید و تو پودر سوخاری بغلظونید و سرخ کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
  ماهیا رو با یکم زردچوبه، ادویه مخصوص ماهی، فلفل سیاه،آبلیمو تازه و یکم زعفرون مخلوط کردم که تمام مواد جذب ماهی بشه یه پیاز بزرگ رو خلالی خرد و به ماهیا اضافه کردم و چندساعتی تو یخچال گذاشتم تا مرینیت بشه پیازا رو جدا و یکم به ماهیا آرد سفیدو ادویه ماهی زدم و بعد داخل تابه رژیمی سرخ کردم که روغن کمتری جذب کنن و علاوه بر سرخ شدن مغزپخت هم بشن •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
  برای درست کردن یه قیمه خوشمزه ابتدا پیاز فراون خرد میکنم تفت میدم سبک که شد زردچوبه اضافه میکنم کمی تفت میدم بعد گوشت گوسفندی رو اضافه وخوب تفت میدم بعد نصف قاشق رب گوجه اضافه یه کوچولو تفت میدم و لپه ی خیس خورده رو اضافه کمی تفت میدم ✅(تفت دادن لپه تو خوشمزگی قیمه خییلی تاثیر داره) بعد هم آب اضافه میکنم در تابه رو میزارم یک ساعت آخر پخت لیمو عمانی خیس خورده و نمک اضافه میکنم . من بعضی وقتا آلو زرد و چوب دارچین هم اضافه میکنم. ✅ اگه میخواین قیمه خوشرنگی داشته باشین رب زیاد تفت ندین. ✅ بعداز تفت دادن گوشت رب اضافه کنین •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرابیه کشمشی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
قرابیه کشمشی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
قرابیه کشمشی مواد لازم:(حدود 18 عدد) 100 گرم کره نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک، ‌40 گرم) نصف لیوان پودر قند (لیوان 200 میلی، حدود 50 گرم) 1عدد تخم مرغ 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) آرد (حدود 2 الی 2.5 لیوان) نصف لیوان کشمش (کشمش ها را با چاقو در اندازه های کوچک ببرید) نصف لیوان گردوی خرد شده طرز تهیه: کره نرم شده در دمای اتاق ، روغن مایع ، تخم مرغ و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و با قاشق ، یا همزن دستی یا با دست خوب هم بزنید سپس وانیل و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. کشمش و گردو را به خمیر اضافه کنید و ورز بدید تا کاملا با خمیر مخلوط شود(مقدار کشمش و گردو را میتوانید کمتر از مقدار گفته شده بریزید) داخل مخروط آب مرکبات گیر سلفون یا کیسه فریزر بذارید و مقداری از خمیر را داخل آن بذارید و خوب فشار بدید تا شکل قالب را بگیرد و سپس برگردانید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. میتوانید هر شکلی دوست دارید بدید مثلا تکه هایی از خمیر بردارید و گرد کنید و چون بکینگ پودر ندارد و موقع پخت شکلش تغییر نمیکند میتوانید روی میز با وردنه باز کنید و با هر قالبی که دوست دارید برش بزنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر و روی قرابیه تغییر رنگ دهد بپزید.(حدود 30_25 دقیقه ، زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد. قرابیه داخل فر نرم است و بعد از سرد شدن سفت تر میشود دقت کنید که خیلی در فر نماند چون قرابیه خشک و سفت میشود) بعد از اینکه قرابیه ها سرد شد روی قرابیه ها پودر قند بپاشید. نوش جان . میتونید با دو برابر مواد درست کنید تمام مواد را دو برابر کنید برای دو برابر مواد تخم مرغ یه دونه کافی هست (در ظرف در بسته داخل یخچال به مدت 10 روز و در فریزر به مدت زیاد میشه نگه داشت). •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍲 😋 ▫️ماکارونی پیچی 1بسته ▫️کالباس250گرم ▫️خیارشور500گرم ▫️فلفل دلمه ای2عدد متوسط ▫️جعفری نصف لیوان خردشده ▫️سس مایونز 1لیوان ▫️نمک فلفل قرمز به مقدار لازم 🔸ذرت،نخودفرنگی،هویج آبپز نگینی باهم 1لیوان همه رو باهم مخلوط میکنیم چندساعت داخل یخچال قرار میدیم تاکاملا مزه دار بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بیسکوییت رولی با هویج •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food