#باقالی_پلو_با_گوشت 🍛 😋
🔸برای پخت گوشت دو عدد پیاز رو خلالی خرد کردم و تفت دادم وقتی سبک شد گوشت رو اضافه کرده و با زرد چوبه و ادویه وفلفل سیاه کمی تفت داده وبعد یک لیوان آب اضافه کرده و روی شعله کم سه ساعت زمان دادم تا پخت انجام بشه وده دقیقه آخر نمک و زعفران رو اضافه کردم شما میتونید رب گوجه هم اضافه کنید که من نکردم
🔸برای برنج هم قابلمه آب رو روی شعله میزارم وقتی جوش آمد برنج رو که از قبل شسته وبا نمک خیس کرده بودم رو اضافه کردم دو یا سه جوش که زد باقالی رو اضافه کرده وبعد از دو سه دقیقه ابکش کرده و داخل قابلمه ریخته و لابه لا شوید خشک میریزم ودر آخر آب زعفران و روغن روش ریخته ودم میزارم شما میتونید اگر آب گوشت اضافه دارید به جای آب روغن روی برنج بریزید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_پرتقالي 🍊 🍗 😋
🔸اول ي پياز بزرگ خلالي كنيد تفت بديد طلايي شد
مرغ ها رو بچينيد روش زعفرون دم كرده بريزيد روش بزاريد دو طرفش كمي سرخ بشن .
اب چند تا پرتقال رو بگيريد بريزيد روش بزاريد سس غليظ بشه و مرغ ها با اب پرتقال بپزه و مزه دار بشه نمك فلفل غذا هم يادتون نره .
قطعا اب پرتقال تازه طعم مطبوعتري نسبت به اب پرتقال هاي بيرون داره پس حتما خودتون اب پرتقال تهيه كنيد
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#توپكهاي_مرغ_سوخاري 🍗 😋
🔸سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كردم و بعد گذاشتم کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد كردم وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زدم و تو ي روغن سرخ كردم
♦️من بعضي وقتها خميرهاي وسط نون فانتزي رو درميارم وخشك ميكنم وبعد آسياب ميكنم وبصورت پودر درميارم وكمي فلفل سياه وخيلي كم پودر سيروپودر زنحبيل وكمي نمك اضافه ميكنم وبعنوان پودر سوخاري استفاده ميكنم
♦️سيب زميني رو پوست گرفتم و دو يا سه سانتي برش دادم و سه يا ٤دقيقه در آب جوش و نمك ابپز كردم و بعد در روغن سرخش كردم و شويد روش پاشيدم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خوراک_جگر 🥘 😋
🔸دو عدد پیاز رو همراه مقدار کمی روغن و دنبه تفت دادم و بعد جگر و قلوه ریز خرد شده رو بهش اضافه کردم و خوب همراه پیاز گذاشتم تفت بخورن و سرخ بشن و بعد زردچوبه ،ادویه ،نمک و فلفل رو اضافه کردم و دو عدد گوجه رو پوست گرفتم و ریز خرد کردم و به جگرها اضافه کردم و مقداری که تفت خورد یک قاشق رب گوجه بهش اضافه کردم و همراه مواد سرخش کردم و بعد یک لیوان آب به جگرها اضافه کردم و برای یک ساعت گذاشتم بپزه و در ۱۰ دقیقه آخر پخت آب دو عدد نارنج رو به مواد اضافه کردم(من گاهی اوقات رب انار هم میزنم به جای نارنج)و بعد هم در کنار نان تیری و سبزی تازه سرو کردم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تهیه_پنکیک موزی
یه صبحانه خوشمزه ومقوی
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سالاد_مرغ_و_زيتون_يوناني 🍗🥗
اين سالاد هم به تنهايي و هم با پاستا آبكش شده عاليه
نيم كيلو سينه مرغ آبپز و مكعبي خرد شده+سه چهارم ليوان زيتون سبز و سياه بدون هسته و خرد شده+دو ق غ ريحان خرد شده+دو ق غ جعفري خرد شده+يك پياز بنفش كوچك+روغن زيتون يك ق غ+سركه قرمز يك و نيم ق غ+نمك و فلفل و پودر سير و پرك فلفل قرمز : همه رو مخلوط كنيد و حداقل نيم ساعت داخل يخچال بذاريد و بعد سرو كنيد.
ميتونيد مقداري پاستا رو آبكش و با اين سالاد مخلوط كنيد،عالي ميشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سیب_زمینی_شکم_پر 🥔 😋
سیب زمینی
سس مایونز
پنیر پیتزا
گوجه فرنگی
فلفل سبز
فیله ی مرغ
پیاز
🔸سیب زمینی ها رو بیست دقیقه میذاریم بپزه.
تو این فاصله پیاز رو سرخ میکنیم، فیله رو خرد میکنیم اضافه میکنیم تا سرخ شه، گوجه و فلفل سبز و نمک و فلفل و ادویه های دلخواه رو اضافه میکنیم.
سیب زمینی ها رو پوست میکنیم و داخلش رو خالی میکنیم.
با موادمخدر شده پر میکنیم
کف یه ظرف پیرکس رو سس مایونز میمالیم و سیب زمینی های پر،شده رو میچینیم. در آخر پنیر پیتزا رو میریزیم.
میذاریم تو فر تا پنیر روش آب شه
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکو_مرغ_و_پنیر 🍘 😋
▫️500 گرم سینه مرغ بدون پوست
▫️2 تخم مرغ متوسط
▫️1استکان آرد
▫️1استکان پنیر پیتزا
▫️2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
▫️2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
▫️1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
▫️نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
▫️1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع
🔸سینه مرغ (خام)را روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنیدیا (میتونید چرخ کنید)، سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بگذارید. سپس آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکارا هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید. دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورش_کدو_حلوایی 🥘 😋
🔸پیاز داغ رو آماده کنید وقتی طلایی شد زردچوبه و پودر سیر و پاپریکا و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید ، گوشت رو اضافه کنید و حسابی با حرارت بالا گوشت رو سرخ کنید تا آب نندازه و قهوه ای بشه.
🔸رب رو به گوشت اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد آب جوش و یک تکه چوب دارچین به گوشت اضافه کنید و حرارت رو کم کنید تا گوشت بپزه ، در نهایت خورش نباید خیلی آبدار باشه پس تو ریختن آب دقت کنید . کدو حلوایی رو پوست بکنید ، به قطعات مناسب برش بزنید یا برای زیباتر شدن قالب بزنید و با یک قاشق کره حدودا پنج دقیقه کدو رو تفت بدید ، نیم ساعت آخر پخت خورش، کدو و آلو و کمی زعفران به خورش اضافه کنید و نمک غذا رو اندازه کنید ، صبر کنید تا خورش جا بیافته . اگر طعم شیرین خورش رو نمیپسندید برای چاشنی میتونید از کمی آبلیمو یا رب انار استفاده کنید ، من برای ملس شدن خورش یک قاشق رب انار ریختم .این خورش رو با مرغ هم میتونید درست کنید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food