غذاهای 3سوته😋
#شیرینی _المانی طرز تهیه پست بعدی کانال👇 .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#شیرینی_مربایی(المانی)
.
آرد 250گرم
کره نرم شده 115گرم
عسل 1ق غ
پودرشکر 100گرم
بکینگ پودر 1ق چ
تخم مرغ 1عددکامل به همراه یک زرده
وانیل 1ق چ
مادمالاد دلخواه به میزان لازم
.
درابتداکره نرم شده رو با پودرشکر به مدت 3الی4دقیقه میزنیم تا کرم رنگ شود بعد تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعدعسل وانیل رو اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا کاملا یک دست بشه.. .
.
دراین مرحله مواد خشک الک شدمون رو کم کم اضافه میکنیم(اردبکینگ پودر) تا خمیر به دست نچسبه...خمیر باید کاملا نرم ولطیف باشه.زیاد ارد به خورد خمیرتون ندین چون بی کیفیت میشه...خمیر رو به مدت 1ساعت داخل یخچال استراحت میدیم..
بعدخمیر رو بیرون میاریم و روی سطح صافی با وردنه به قطر3یا4میلیمتر پهن میکنیم و قالب میزنیم و شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی ودر سینی فرمیچینیم، با دمای 150درجه به مدت حدودا 15دقیقه بهش زمان میدیم تا بپزه و کمی تغییر رنگ بده .بعد از فر خارج میکنیم کمی که خنک شده بین شیرینی ها رو مارمالات میریزیم و با پودپسته یا نارگیل یاکنجد تزیین میکنیم..
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسرکاداییف
کاداییف ۱کیلو
۲۰۰گرم گردو
تخم مرغ۳تا
روغن برایه سرخ کردن
برایه شربت
شکر۵لیوان
آب۵لیوان
نصف لیوترش
شکرو آبرو بجوشانید زمانیکه غلیظ شد لیمورواضافه کرده خاموش کنید ،طبق کلیپ درست کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
شیرینی بادامی😍😍
🍜طرز تهیه
شیرینی های بادامی خوشگل و خوشمزه و فوق العاده
به ازای هر 150 گرم پودر بادام 100 گرم شکر یا پودر قتد یا پودر شکر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم تا خمیر جا بیفته و شکر به خود بادتم بره و یه جا جمع بشه.بعد رنگ خوراکی یا زعفران هم میتونین اضافه کنین و بعد بصورت شکل توت یا اشکال مختلف میوه ها که من درست کردم درست کنین و داخل شکر بغلتانید و توی دیس مورد نظرتون بذارید.
بادام ها رو با آسیاب پودر کنین تا حالت خمیری پیدا کنه.و شکر خوب باهاش مخلوط کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🌷🍃خوشا هر باغ را بارانی از سبز
🌷🍃خوشا هر دشت را دامانی از سبز
🌷🍃برای هر دریچه، سهمی از نور
🌷🍃لبِ هر پنجره، گلدانی از سبز
#قیصر_امین_پور
🌷🍃سلام
صبحتون بخیر و شادی
🌷🍃امروزتون
سراسر عشق و نیکبختی
#کوکو_مرغ
سینه مرغ۱ عدد/تخم مرغ۴ عدد/پیاز۲ عدد/زردچوبه به میزان لازم/نمک به میزان لازم/زعفرانبه دلخواه
ابتدا سینه مرغ را به همراه مقداری آب ، یک عدد پیاز ، مقداری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه قرار می دهیم و روی حرارت می گذاریم تا سینه مرغ کاملا بپزد. بعد از اینکه سینه مرغ پخت اجازه می دهیم تا خوب سرد شود.
سپس آن را به صورت ریش ریش می کنیم. حالا یک عدد پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقدار کمی روغن مایع سرخ می کنیم. پس از اینکه پیازها آماده شد آنها را تا حد ممکن از روغن جدا می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم.
در اینجا تخم مرغ را در یک ظرف جدا می شکنیم و خوب هم می زنیم سپس به مواد کوکو اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود. در اینجا اگر دوست داشتیم زعفران دم کرده را نیز به مایه کوکو اضافه می کنیم . زعفران باعث می شود رنگ کوکو زیباتر شود.
یک تابه مناسب با حجم مایه کوکو روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم سپس مایه کوکو را مانند کوکو سبزی یه صورت یکجا داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق صافش می کنیم. حرارت زیر کوکو را باید متعادل قرار
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه سیب زمینی با مرغ
مواد لازم
5_4 عدد سیب زمینی متوسط
پیرزولا مرغ (گوشت با استخوان قسمت دو طرف ستون فقرات ، با قسمتهای دیگه مرغ هم میشه درست کرد)
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل قرمز
4_3 حبه سیر
نمک زیره فلفل سیاه آویشن
روغن مایع
1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
طرز تهیه
ابتدا گوشت مرغ را در اندازه کوچک خرد کنید کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تا وقتی که آب مرغ کشیده شود بپزید.در زمانی که مرغ میپزد پوست سیب زمینی را بکنید و از وسط نصف کنید. داخل سیب زمینی ها را خالی کنید. در این زمان پیاز و سیر و فلفل های خرد شده را به مرغ اضافه کنید و به پخت ادامه دهید.در آخر ادویه ها را اضافه کنید هم بزنید و اجاق را خاموش کنید. سیب زمینی ها را داخل ماهیتابه با روغن داغ کمی سرخ کنید و سپس داخل ظرف مناسب فر بچینید. مواد مخلوط مرغ را به مقدار یکسان داخل سیب زمینی ها بریزید. رب را در 1 لیوان آب حل کنید و داخل ظرف فر بریزید.در فر 180 درجه تا وقتی که روی مواد کمی سرخ شود بپزید. سپس روی مواد پنیر پیتزا ورقه ای بذارید و مجدد در فر بذارید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#حلواي_انگشت_پيچ_همدان 😍😍
مواد لازم
دستور پخت
شکر ۱ کیلو گرم
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری
آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر
۱- شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه ميکنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار ميدهيم.
۲- بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن ميريزيم.
۳- بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار ميدهيم، اگر به صورت کشدار شد، شعله را خاموش و صبر ميکنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود.
۴- در اين زمان سفيدهها را به ميزاني که پف کند هم ميزنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم ميزنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کشدار شود.
۵- حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما ميتوانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم.
۶- و در آخر با دارچين و خلال پسته و بادام در صورت تمايل آن را تزئين کنيم.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پنجره_ای😍😍
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌
حتما امتحان کنید
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food