eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.1هزار دنبال‌کننده
25.7هزار عکس
20.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍗 😋 🔸دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید ♦️پخت بلدرچین کمه مخصوصا اگر تایم مرینت زیاد باشه میتونید تو فویل با مواد مرینت بپیچین و بزارید فر تا پخته بشه ♦️این مواد برای پنج تا شش بلدرچین کافیه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍜 😋 🔸حدودا 150_100 گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه ترکیب کردم و قلقلی های ریز درست کردم و به کمی آرد آغشته کردم ... قلقلی ها و با کمی کره سرخ کردم و از قابلمه درآوردم و یه پیاز درشت نگینی شده رو اضافه کردم وتفت دادم کمی که طلایی شد 6_5 سیر رنده شده و برگ سیر خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و دو سه لیوان آب اضافه کردم تا بجوشه . یه لیوان هم هویج نگینی شده اضافه کردم و در قابلمه رو گذاشتم تا هویج و قلقلی ها کاملا بپزن ... یه قاشق پودر نعنا و کمی فلفل سیاه ویه لیوان پاستای فرمی اضافه کردم و دوباره دو لیوان آب اضافه کردم و منتظر شدم تا پاستا هم بپزه ( بهتره از پاستاهای طرح ریزتر استفاده کنین ) و نهایتا دو لیوان کشک اضافه کردم و سوپ و هم زدم تا کمی بجوشه .. در این موقع غلظت سوپ و چک کنین و اگه غلیظ بود آب اضافه کنین و همچنین نمکشو ... دو سه دقیقه که با کشک بجوشه آماده ست ... تا وقتی پاستا زیاد نرم نشده اجاق و خاموش کنین چون دمای سوپ کمی دیگه پاستا رو میپزه و نرم میکنه ... با نعنا داغ تزینش کنین و نوش جان ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧇 😋 ▫️سیب زمینی اب پز دو عدد ▫️پودرسوخاری سه ق.غ ▫️نشاسته ذرت سه ق.غ ▫️آرد سه ق.غ ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️نمک و فلفل سیاه 🔸سیب زمینی پخته رو رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنیدتاخمیر نرمی حاصل شود اگرخمیرچسبنده بودکمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد خمیر رو بین دو کاغذ روغنی بزارید وبا وردنه پهن کنید وقالب بزنید حتما زیر خمیر وروش رو آرد پاشی کنیدودر آخر هم در روغن داغ سرخ کنید با حرارت ملایم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍲 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
▫️مرغ چرخ شده ۲۵۰ گرم ▫️سیب زمینی پخته ۱ عدد متوسط ▫️پنیر پیتزا یا ماتزارلا یا ... ▫️ساقه پیازچه خرد شده ۱ ق س ▫️پیاز رنده شده و آبگرفته ۱ عدد کوچک ▫️سیر ۶ حبه ▫️تخم مرغ زده شده ۲ عدد ▫️آرد سوخاری به میزان لازم ▫️پودر پاپریکا، آویشن، زنجبیل، فلفل و نمک به میزان لازم روغن 🔸مرغ، سیب زمینی پوست گرفته، سیر و پیاز و ادویه هارو بریزید توی مخلوط کن تا کاملا مخلوط بشن. (اگر مواد خیلی سفت شد، ته فنجان آب اضافه کنید). به اندازه گردو از موادتون بردارید و گوله کنید و وسطشُ کمی فشار بدید و یه تکه پنیر و چند تا دونه ساقه خرد شده پیازچه بذارید و کاملا به شکل توپ فرمش بدید. گلوله هارو به ترتیب در تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری بغلتونید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید یا در کف ظرف نسوز بچینید و روش کمی روغن اسپری کنید و در فری که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردید قرار بدید تا طلایی بشن.نوش جان 📍قبل از پخت توپک ها رو به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار بدید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍰 😋 ▫️آرد ٢/٥ليوان ▫️تخم مرغ ٤عدد ▫️شكر يك ليوان ▫️شير نصف ليوان ▫️روغن مايع نصف ليوان ▫️بكينگ پودر ٢ق م ▫️وانيل يك ق چ ▫️پودر نارگيل نصف ليوان ▫️كشمش نصف ليوان 🔸تخم مرغ را داخل ظرف گودي ريخته هم ميزنيم بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور كند همزن همزده تا كاملا كف كنه بعد ب ترتيب شير،روغن مايع،وانيل،پودر نارگيل را اضافه كرده هم ميزنيم ارد را به همراه بكينگ پودر الك كرده و توي چند مرحله ب مايه كيك اضافه ميكنيم و با ليسك بطور دوراني هم ميزنيم در اخر كشمش هاى آغشته به آردرا داخل مايه كيك ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشي ميكنيم و مايه كيك را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد٢٠*٣٠ريخته و توي فر با درجه 180بمدت 45دقيقه قرار ميدهيم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥖 😋 🔸ابتدا پیاز رو تفت میدیم طلایی ک شد سینه مرغ پخته شده ک ریش ریش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم. بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم. رب ک تفت خورد قارچ و ذرت بخار پز شده رو همراه با فلفل دلمه اضافه کردم. ادویه هم آویشن.نمک.زرچوبه.فلفل اضافه کردم و حسابی تفت دادم. موادمون ک اماده شد همراه با پنیر پیتزا میریزیم داخل خمیر یوفکا و میپیچیم و در آخر هم داخل تابه سرخ میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 🔸یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
❄️ سلام بوی صبحانه مےآید🌺 عطرچایے☕️ صفای سفره صبح🌺 چند لقمه زندگے کافیست تاانرژی جاودانگے🌺 دروجودمان شکوفا شود و برای خلق ثانیه‌های آفتاب طلوع کنیم🌺 صبحتون زیبا .
✅پودينگ خرما😋 ١٠ عدد خرما رو با ٣ ق غ شير ميكس كردم بعد محلبي رو آماده كردم ٢ ل شير و ٢/٥ ق غ آرد و ٢/٥ ق غ نشاسته ذرت ريختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز هم زدم تا خودشو گرفت ٢ ق غ شكر و خرماي ميكس شده و ١ ق غ كره هم اضافه كردم و ريختم توظرف ها سرو کردم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛