فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرز_درست_کردن_تخم_مرغ_عسلی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_باگت_فرانسوی
ترد و خوشمزه 😍
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین _دستمال_سفره
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_بدون_فر
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب_سیخی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنچ_تست
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_کراکر_یوفکا
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مرغ_مجلسی 🥘 😋
🔸ابتدا تکه های مرغ رو با مخلوط ادویه کاری ،نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه جنوب و کمی ادویه خورشتی آغشته میکنیم.
بعد تکه ها رو در روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. لابه لای مرغا هویج و فلفل دلمه ای بریزید
بعد به تعداد مرغ ها پیاز بزرگ خورد کردم و در روغن ریختم و به پیازم زردچوبه و ادویه گوجه اضافه کردم.بعد از اینکه پیازا نرم شد رب گوجه فرنگی رو بهش اضافه کردم تا حسابی تفت بخوره و رب گوجه رنگ باز کنه.
بعد زیرش رو بستم و به مرغام اضافه کردم.
آب ....آب لیمو.... زعفران دم شده به میزان لازم به مرغ ها اضافه کردم
در قابلمه رو بستم و گذاشتم تا نیم ساعت بپزه.بعد نیم ساعت در قابلمه رو برداشتم و مزه آب مرغ رو تست کردم.اگر نمک و ادویه و آبلیمو کم بود دوباره بهش اضافه میکنم.
و تا مراحل پایانی پخت چند بار با ملاقه آب مرغ رو روی مرغا ریختم تا همه تیکه ها مزه دار شن
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#همبرگر_خونگی 🍔 😋
گوشت دوبار چرخ شده نیم کیلو
آردسوخاری 1/2پیمانه (نصف تند نصف ساده). زرده تخم مرغ 2عدد
پیاز یک عدد درشت
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه رنده شده ۱ ق م
جعفری ساطوری شده۱ ق
همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید حسابی چنگ بزنید وبعدبه قسمت های مساوی تقسیم کنید پهن کنید وروی کاغذ روغنی بذارید وبگذارید یخچال یا فریزر .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بستنی_یخی_گیلاس
مواد لازم:
۴۵۰ گرم گیلاس
۱/۲ فنجان آب
۱/۴ فنجان شکر
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
طرز تهیه:
شاخه و هسته گیلاس ها را جدا کنید و در یک ماهیتابه روی شعله با حرارات متوسط قرار دهید. آب و شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا کاملا نرم و پخته شوند (حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و منتظر شوید تا گیلاسهای پخته، کاملا سرد شوند. پوره گیلاس و شربت آن را در مخلوطکن میکس کنید تا یکدست شود. پوره را در قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی را داخل آن قراردهید و در فریزر بگذارید تا منجمد شوند.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#جامبو_شلز 🍲 😋
🔸بعدپختن و آبكش كردن)حدود يك ربع زمان ميبره تا بپزه) با مخلوط(ژامبون ،ذرت،خيارشور،نخود سبز،هويج ابپز و سيب زمينى ابپز و جعفرى خرد شده و سس مايونز،ابليموى تازه،نمك و فلفل )پر كردم ،يه فينگرفود خيلى راحت و شيك و خوشمزه مناسب مهمونيها
راستى مى تونيد از جامبوشلز هارو با هر موادى كه دوست داريد پركنيد،بستگى به ذائقه تون داره
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_بستنی 🍨 😋
شیر ۳ لیوان
نشاسته ی گل ۳ ق غ
شکر ۶ ق غ
گلاب ۴ ق غ
بستنی وانیلی 100 گرم
زرده ی تخم مرغ 1 عدد
خامه ی صبحانه 2 ق غ
🔸همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه، بعد مواد رو دو قسمت کرده؛ و با زعفران دم کشیده زعفرانی کنیم.
بسیار خوشمزه و عالی هست در یخچال بزارید و بعد نوش جان کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سالاد_كاردينال
مواد لازم:
▫️سیب زمینی پخته 4 عدد
▫️مغزکرفس 2 عدد
▫️گردوخردشده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
▫️کالباس 100گرم
▫️برنج پخته شده 4 تا 5 قاشق غذا خوری(حتما سرد شده باشه)
▫️خیارشور 200 گرم
▫️سس مایونز ٥ قاشق غذاخوري
▫️سرکه وابلیمو ونمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:🥗
کرفس و خياشور رو خرد كنين ، سیب زمینی و کالباس رو نگینی كنين و با هم تركيب كنين، و در آخر گردو و برنج را به مواد اضافه كنين.برای سس سالاد نمک ، فلفل ،آبلیمو و سرکه را باسس مایونز مخلوط کنين و هم بزنين تا یکدست بشه، بعد به مواد اضافه کنين و كاملا مخلوط كنين، توي قالب بريزين و يه شب تا صبح بذارين تو يخچال تا مزه ها به خورد هم بره و آماده سرو بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#هویج_پلو_با_مرغ
#هویج_پلو_مجلسی
هویج رو رنده درشت کنیدوبذاریدروی حرارت تاکمی سبک بشه،روغن بریزیدو سرخ کنید وکمی شکربش اضافه کنید، تکه های مرغ روباپیازتفت بدیدوبه هویجها اضافه کنیدونصف استکان زعفران دم کرده بش اضافه کنید،برنج رو آبکش کنیدوکمی زعفران دمکرده بریزید ته قابلمه وروغن بریزیدوکمی نمک کتف وبال روبچینیدویک لایه برنج یک لایه از مواد هویج و مرغ دوباره برنج و دم بندازید، حرارت رو خیلی ملایم کنید تا کتف و بال ها کامل بپزه حدود دوساعت زمان میبره، نوش جان
🌹نکات : میتونید فقط از کتف و بال برای ته قابلمه استفاده کنید و داخل مواد دیگه مرغ نریزید، نوش جان
: میتونید بجای رنده کردن، هویج رو به صورت نگینی ریز خرد کنید، نوش جان
: با زرشک و خلال پسته تزیین کنید، نوش جان
: حتماا نصف استکان زعفران دم کرده رو ته قابلمه بربزید تا با بخار شدن، کتف و بال ها مغز پخت بشه و نسوزه، نوش جان
: میتونید نصف مواد رو لابهلای برنج بریزید و دم بندازید، نصف دیگه رو هم برای تزیین دور یا روی برنج استفاده کنید، نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوا_مجلسی
طرز تهیه :
دو لیوان شکر را با دو لیوان گلاب همزده تا خوب مخلوط شود و کنار بذارید.
دو لیوان آرد الک شده را ابتدا با حرارت ملایم تفت داده تا خامی آن گرفته شود( ۲۰ الی ۳۰ دقیقه) مرتب هم بزنید. سپس ۱/۵لیوان روغن مایع اضافه کنید و مرتبأ هم بزنید تا رنگ آن طلائی شود. اکنون شهد ( مخلوط گلاب و شکر) را به آرد و روغن به آرامی اضافه و مرتب هم بزنید تا یکدست شود و جمع شود و در آخر یک ق م پودر هل و دو ق غ زعفران دم کشیده اضافه و هم بزنید و بظرف سرو منتقل کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_خانگی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍉🍭🍉🍭🍉🍭🍉🍭
آب هندونه رو صاف كنيد
كمى بهش آب ليمو تازه و شكر اضافه كنيد
بذاريد تو قالب يخ بزنه
بستنى يخى شما آمادست😌
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
دسر کاپوچینو و موز 😍😍
پودر ژله موزی یا ژله آلو ورا یا یه قاشق پودر ژلاتین ( ک در این صورت ب روش بنماری آبش کنید)رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان شیر ( به دمای محیط رسیده )و یه مقدار خیلی کم وانیل مخلوط میکنیم و تو میکسر با یه دونه موز و نصف یه بسته خامه صبحانه و یه بسته کاپوچینو یا کافی میکس حسابی مخلوط می کنیم و تو لیوان سرو میریزیم و میذاریم تویخچال تا ببنده و روشو باپودر قهوه الک شده و شکلات تلخ تزئینش میکنیم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلوگوشت_درباری
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
بستنى يخى توت فرنگى و ليمو .
توت فرنگی درشت خرد شده: 2 پیمانه
ماست کم چرب: یک چهارم پیمانه
آب لیموی تازه: یک و نیم قاشق چایخوری
پودر وانیل: یک و نیم قاشق چایخوری
در صورت تمایل کمی شکر
شير نارگيل: يك بسته
تخم شربتى:دو قاشق
توت فرنگیها، ماست، آب لیمو و وانیل و شکر را درون غذاساز یا همزن بریزید.مخلوط فوق را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم شده و به صورت پوره درآید.(در صورت تمایل میتوانید آنها را کمی درشت خرد کرده و کاملا آنها را ریز نکنید).براى قسمت سفيد بستنى هم تخم شربتى را داخل آبجوش ريخته تا حالت ژله اى پيدا كند بعد شير نارگيل و يك قاشق شكر را به آن اضافه كرده مخلوط آماده شده را درون قالبهای مخصوص بستنی یخی ریخته و چوب آنها را درونشان قرار دهید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سلام
🌿 صبح زیباتون بخیر
🌸 امیدوارم به برکت این روز زیبا
🌿 برکت نان ، نثارسفره تون
🌸 برکت مهر، پیشکش دلتون
🌿 برکت سلامت ، لباس تنتون باش
🌸 دو شنبه تون زیبا