لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سفره_آرایی آموزش گل باخیار🥒
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
کیک قهوه گردو 😍😍
✍ مواد لازم :
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
شکر یک و نیم پیمانه
ماست دو سوم پیمانه
گردوی ریز خورد شده نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
پودر قهوه یک ق غ
پودر نسکافه یک ق غ
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر ۳ ق چ
🥣 طرز تهیه:
تخم مرغ هارو با شکر و وانیل هم میزنیم تا حسابی کرم رنگ و پفدار بشه حدود ۸ دقیقه..روغن مایع رو اضافه و هم میزنیم..ماست رو هم اضافه و خوب مخلوط میکنیم..ترکیب آرد قهوه نسکافه بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو آماده و گردو های خورد شده رو باهاش مخلوط میکنیم و تو سه مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه و گلوله آردی باقی نمونه..قالب رو چرب و آردپاشی میکنیم و مایع کیک رو داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ میزاریم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی میوه ای
کافیه هر میوه ای رو که دوست دارید میکس کنید و بعد توی لیوان یکبار مصرف بریزید. وقتی میوه اول یخ زد میوه دوم رو بریزید. اگه دوست داشتید می تونید شکر هم اضافه کنید. چوب بستنی رو وقتی لایه آخر کاملا یخ نزده بذارید و مجدد بذارید یخچال .با قالب بستنی هم می تونید درست کنید. .
خیلی آسونه😍
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
💢مواد لازم برای اینکه بتونید بستنی سنتی درست کنید به صورت زیر هست:
خامه : 2 فنجون
شیر: نصف فنجون
زرده تخم مرغ: 3 عدد
شکر: نصف فنجون
زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
ثعلب: نصف قاشق چایخوری (اگر نداشتید بعد از فریزر کردن، بستنی رو تو مخلوط کن بریزید)
پودر پسته برای تزئین به مقدار کافی
💢ابتدا شیر و خامه رو توی ظرف بریزید و بعد زرده تخم مرغ، زعفران و شکر رو بهش اضافه کنید و بذارید روی اجاق تا به جوش بیاد. بعد از اینکه کمی خنک شد، بستنی رو توی فریزی بذارید تا خنک بشه و بعد از گذشت 3-4 ساعت اونو با مخلوط کن نرم کنید.
💢اینجا هم اگر ثعلب داشته باشید میتونید قبل از فریز کردن به اندازه نصف قاشق چایخوری به بستنی اضافه کنید تا بعد از فریز کردن، بستنی یخی و سفت نشه و مجبور نشید از مخلوط کن استفاده کنید. در آخر هم بستنی رو با پودر پسته تزئین کنید.
حالا از خوردن بستنی خونگی خودتون لذت ببرید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گیف_آموزش_سوپ_قارچ
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_سالاد_اندونزی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
.
.
سلام و وقت بخیر دوستان عزیزم
بعداز دلمه برگ، دلمه کلم یکی از بهترینهاست به نظرم😍من که خیلی دوسش دارم
بریم باهمدرستش کنیم😊
.
مواد لازم
برنج 1 پیمانه
لپه نصف پیمانه
گوشت چرخکرده 300 گرم
کلم برگ بزرگ 1 عدد
پیاز خردشده 1 پیمانه
زردچوبه 1قاشق مرباخوری
شکر 4 قاشق سوپخوری
آبلیمو،آبغوره یا سرکه 4 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک،فلفل و ادویه دلخواه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
سبزی دلمه شامل (مرزه،ترخون،شوید.گشنیز و تره) یکو نیم پیمانه
1) لپه رو درحدود دوساعت با کمی نمک خیس کنید.آب لپه رو خالی کنید و مجدد روش آب بریزید و بگذارید تا بپزه و درصافی بریزید
2) برنج همدوساعت خیس کنید و درصافی بریزید
3) داخل تابه مقداری روغن بریزید و بعداز گرم شدنپیازهارو بهش اضافه کنیدو تفت بدین تا طلایی بشه و بعد گوشت،نمک،فلفل و ادویه رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگگوشت تغییر کنه و بعداز روی حرارت بردارین
4)لپه،برنج:،آبلیمو، کمی شکر و زعفران اضافه کنید
از آبغوره یا سرکه هممیتونیناستفاده کنید ولی من خووم با آبلیمو بیشتر میپسندم
من توی این دلمه هم مثل دلمه های دیگه برای عطرش حتما سبزی میریزم که خشکیا تازه اش فرقی نداره
5)داخل قابلمه بزرگی آب بریزید و بزارید تا جوش بیادو یک قاشق سوپخوری نمکبهش اضافه کنید. سپس کلم رو نصف کنید.یا میتونید برگهاش رو جدا کنید وبعد داخل قابلمه بریزید یا همون طور داخل قابلمه بریزید وقتی که کمی نرمشد خودشون جدا میشن.وقتی برگها کمی نرم شدن ازروی حرارت بردارین و درصافی بریزین تا برگها سرد بشن
و بعد از موادتون داخل برگهابریزید و مثل بقچه تاکنید
6)برای سس من دوقاشق روغن و مقداری کره اضافه میکنم و رب گوجه رو توش تفت میدم و دو تا سه پیمانه آب میریزم و مجدد داخل سس هم آبلیمو،شکر و زعفران اضافه میکنم.
(مقدارشکر و آبلیمو بستگی به ذائقتون داره و اینمیزان تقریبیه)
7) کف ظرفی رو چندردیف برگهای کلم بچینید و دلمه هارو روش بچینیدو سس رو بهش اضافه کنید
8) روی دلمه ها یک ظرف که یه مقدار سنگین باشه قراربدینکه حینپخت برگها از همباز نشه
درظرف رو بزارید و اجازه بدین تا کامل دلمه هاتون بپزه
نوش جان🌹
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_یخی_آلو_و_نمک
✍طرز تهیه:
.💎آلو ها رو می ریزیم تو یه قابلمه و خیلی کم آب اضافه می کنیم، مثلن ته استکان
.💎میذاریم آلو ها یکم بپزن و نرم شن، خودشون آب میندازن. باید حواستون باشه که خیلی نمونه رو گاز و نسوزه، حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزه کافیه
.💎بعد آلوهای پخته رو می ریزیم تو یه آبکش و با دست بهشون کمک می کنیم که از آبکش ردشن و فقط هسته ها و چوب و پوستشون بمونه
💎بعد به مایع بدست اومده نمک می زنیم و می چشیم. هر وقت مزش به نظرمون خوب اومد آماده ست که بریزیم تو قالب بستنی و یه چوب هم تو هرکدوم میذاریم و قرار می دیم تو فریزر که بمونه و یخ بزنه و تبدیل به بستنی بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_لیوانی 🍹 😋
▫️شیر ۴ پیمانه
▫️شکر ۱/۲ پیمانه
▫️آرد ۲ ق غ پر
▫️ نشاسته ذرت ۲ ق غ پر
▫️کره ی آب شده ۴ ق غ
▫️وانیل ۱ ق چ
▫️بیسکوئیت پتی پور به میزان دلخواه
▫️موز ۱ عدد
🔸برای تهیه محلبی نشاسته و شکر و ارد را داخل قابلمه بریزید، بعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را روی حرارت متوسط گاز بگذارید خوب هم بزنید تا گلوله ی در شیر باقی نماند و غلیظ شود، بعد وانیل و کره اضافه کرده هم بزنید مواد را به مدت یک دقیقه مدام هم بزنید سپس آن را از روی حرارت برداشته
و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود .
حالا بیسکوئیت ها را خرد کرده و موز حلقه شده ته لیوان های مورد نظر می ریزیم. بعد محلبی میریزیم و لایه بعدی بازم بیسکوئیت موز به همین ترتیب لایه ها رو تکرار کنید تا لیوان ها پر شود (من دو لایه کردم میتونین سه چهار لایه کنید)
سپس دسر لیوانی را حداقل به مدت یک یا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کرم ها به خورد بیسکوئیت ها برود.
و دسر لیوانی را با هر میوه ی یا هر چی دوست دارین تزئین و سرو میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه زیباست که با مهر🌸
دل از کینه بشوییم🍃
چه نیکوست که با عشق🌸
گل از خار برآریم🍃
بیایید بیایید از این عالم تاریک🌸
دل افروزتر از صبح🍃
جهانی دگر آریم🌸
#سلام_صبحتون_پر_از_مهر_و_زیبایی🌹
بستنی یخی
این بستنی هندوانه ایی یا بهتره بگم یخمک هندوانه ایی جذاب ،برای دوستداران یخمک توصیه میشه .برای قسمت قرمز هسته هندوانه رو بگیرید و توی مخلوط کن بریزید و سه چهارم قالبتون رو باهاش پر کنید
چون مایع شل هست روی قالب سلفون بکشید و چوب بستنی ها رو از روی سلفون توی مرکز قالب فیکس کنید که صاف بمونه بعد بزارید فریزر تا یه مقداری سفت بشه (من برای چند تاش عجله کردم قسمت سفید فرو رفت تو قرمزا😂😅،شما هواستون جمع باشه)
خب برای قسمت سفید مقداری خامه با شیر عسلی مخلوط کنید و آروم بریزید روی قسمت هندوانه ایی و دوباره بگذارید فریزر تا یکمی یخ بزنه،برای مرحله بعد از شربت آبلیمو استفاده کردم با مقدار خیلی کمی رنگ غذا، که میتونید به جاش از پوره طالبی هم استفاده کنید و تمام😋
بستنی با میوه هایی که خیلی اب دارن حالت یخی درمیاد
مثل طالبی،انبه مخلوط با هم یا بستنی طالبی تنها
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کنسرو_دلمه_برگ
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
تواین هوا, بستنی میچسبه بخصوص بستنی یخی خونگی😊
درست کردنشم خیلی راحته😋
#بستنی_یخی
البالو /آناناس / پرتقال
اب این سه تامیوه روبریزید توقالب وداخلشم تیکه های پاستیل بریزید وبزارید فریزر
میتونیدهرمیوه ای خواستیددرمخلوط کن ریخته و ترکیب نمایید.تا صاف و یک دست شوند
سپس داخل ظرفهای بستی بریزیدوبزاریدفریزر
نوش جان😍😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مانتی_سیب_زمینی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی_کوکو_با_رشته
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مسمی_با_آلو
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛