#کیک_هل_و_گلاب
بدون تزیین😊
مواد لازم:
تخم مرغ درشت 4 عدد
شکر یک لیوان و نیم من کمتر از یک لیوان و نیم ریختم
شیر ولرم یک لیوان و نیم
روغن مایع سه چهارم لیوان
آرد 3 لیوان
بکینگ پودر 3 قاشق مرباخوری
پودر هل یک قاشق مرباخوری
گلاب سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا همه ی مواد را نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دادم
تخم مرغها رو با پودر هل و شکر مخلوط کردم و با همزن خوب هم زدم تا کشدار بشه روغن،شیر و گلاب را اضافه کردم و هم زدم.آرد رو با بکینگ پودر قاطی کردم و دو بار الک کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم قالبم رو چرب کردم و مواد را توش ریختم و روش کنجد پاشیدم بعد توی فر 180درجه که قبلا گرم کردم بیست دقیقه گذاشتم تا بپزه.
منظورم از لیوان،لیوان دسه دار فرانسویه
اندازه ی قالبم ۲۵×۳۵ بود. 🤖،
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهیچه رستورانی
پیاز برای هر ماهیچه ۱ عدد متوسط
فلفله دلمه ای ترجیحا قرمز نصف ۱ عدد
زعفران دم کرده غلیظ نصف فنجون
هویج ۱ عدد خرد شده
رب گوجه ۳ قاشق
سیر برای هر ماهیچه ۱ حبه
چوب دارچین یک تیکه
فلفل قرمزه نصف قاشق چایخوری
نمک ب مقدار لازم به هیچ عنوان پودر دارچین نریزید سس رو تیره میکنه
اول از همه ماهیچه رو با مقداری روغن سرخ میکنیم ولی نمیسوزونیم ک طعم گوشت خراب میشه ( سرخ کردن گوشت باعث خوشمزه تر شدنش میشه) گوشت رو میزاریم کنار.
هویج فلفل دلمه ای پیاز و سیر رو خرد میکنیم لازم نیست سیر ریز بشه در حین پخت له میشه) همه مواد خرد شده رو توی تابه میریزیم باهم. نیاز نیست سرخ بشن فقط تفت ببینن. بعد چوب دارچین رو اضافه کرده مجدد تفت میدیم بعد فلفل قرمز رو اضافه کرده تفت میدیم و در بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم. رب گوجه رو خوب تفت بدید (خوب تفت دادن رب گوجه باعث خوش رنگ شدن سس میشه). ۴ لیوان آب جوش اضافه کرده و زعفرون رو اضافه میکنیم و میزاریم جوش بیاد و زیر شعله رو کم میکنیم و ب مدت ۱ ساعت زمان میدیم با حرارت پایین پخته بشه .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناومدم با دستور یه #غذای ترکیه ای ب اسم سینی مرغ که خیلی خوشمزه و پرطرفداره امیدوارم که بپسندید😘
مواد مورد نیاز
2 سینه مرغ
2 ران مرغ بدون استخون
2 قطعه فلفل قرمز و سبز
جعفری
3 4 عددسیر
نصف فنجان روغن
نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه پودپاپریکا
👇🏻
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان آب
کمی نمک
نوش جان کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کوکی_اسمارتیزی😍😍
طرزتهیه:
۱ عدد تخم مرغ
۳/۴پیمانه پودر قند
۱/۲ پیمانه روغن مایع رو با هم مخلوط کنید.
۱ و۳/۴ پیمانه آرد رو به آرومی به مخلوط اضافه کنید.بعد یکم وانیل
۱/۵ ق م ب پ
۳ ق غ پودر کاکائو رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر بدست بیاد.بعد اندازه ی دلخواهتون گلوله کرده یکم پهنش کنید و توی سینی فر که کاغذ روغنی با فاصله بچینید.روی هرکدوم از کوکی ها پنج دونه اسمارتیز بذارید و یکم فشار بدید.توی فر از پیش گرم شده به دمای ۱۷۰-۱۸۰ ده دقیقه تا یه ربع بذارید.
تقريبا ١٨ تا كوكي بزرگ با اين مواد درست شد.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#_فرني_بستني
مواد لازم:
شير سه ليوان
بستني وانيلي يا زعفراني يك ليوان
ژلاتين دو قاشق غذاخوري
خامه پنج قاشق غذاخوري
گلاب يك چهارم پيمانه
پودر هل يه قاشق چايخوري
شكر يه ليوان
نشاسته چهار قاشق غذاخوري
زعفران ساييده شده يك قاشق چايخوري سر پر
✍️طرز تهيه:
ابتدا ژلاتين رو با كمي اب سرد حل كرده و به روش بن ماري حل ميكنيم بعد شير و نشاسته رو حل كرده روي حرارت ميزاريم تا كم كم غليظ بشه بعد گلاب و زعفران و شكر و پودر هل و بستني و ژلاتين رو اضافه ميكنيم و كمي بعد از روي حرارت برميداريم خامه رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم و در ظرف مورد نظر ميريزيم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#_كرم_خرمالو
مواد لازم📝
خرمالو 4 ویا3 عدد
خامه صبحانه 100 گرم(معادله 3ق.غ)
شکر 3 ق.غ
پودر ژلاتین 1ق.غ. سر پر
آب سرد یا شیر 5ق.غ
✍طرز تهیه:
ابتدا پوست خرمالوها را گرفتم ،به طوری که گوشت آن کنده نشه.
بعد آن ها را می ریزیم داخل میکسر ویا مخلوط کن؛ بعد به آن شکر و خامه اضافه می کنیم.
داخل یک ظرفی پودر ژلاتین می ریزیم و5ق.غ من آب ریختم تا حالت اسفنجی بگیرد بعد روی حرارت کتری آن را بن ماری کردم تا کامل ذرات آن باز شود.
بعد داخل میکسر ویا مخلوط کن می ریزيم؛
دوباره یک مخلوط می کنیم.
بعد داخل قالبو کمی چرب کردم؛ موادو ریختم تا موقع برگرداندن راحت خارج شود)
سپس داخل یخچال می گذاریم تا ببندد.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#اسپاگتی_با_سس_گوجه_و_بادمجون_و_زیتون 🍝 😋
🔸 اسپاگتی(#ماكاروني باریک) حدود سيصد گرم،بادمجون متوسط دو عدد،پياز خلالي شده يك عدد،گوجه فرنگي رنده شده دو ليوان،گوجه فرنگي خرد شده يك عدد،زیتون حلقه ای بدون هسته یک یوم لیوان،رب گوجه فرنگي يك ق غ،نمك و فلفل و پودر سير و زردچوبه
🔸پياز رو با دو ق روغن روي شعله ملايم بذاريد تا حدود نيم ساعت آروم كاراملي بشه،شعله ملايم باشه و گاهي هم بزنيد.اينجوري پياز كاراملايز ميشه و طعمش فوق العادس.بادمجون رو با پوست مكعبي خرد كنيد(ميتونيد پوستشو بگيريد).در يك تابه يك ق روغن بريزيد و بادمجون رو هم اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم ده دقيقه بپزه و تفت داده بشه.حالا بادمجون رو به پياز اضافه كنيد،ادويه ها و رب رو اضافه كنيد و تفت بديد،گوجه رنده و خرد شده رو بريزيد،در تابه رو بذاريد تا پانزده دقيقه بپزه و سس نسبتا غليظ بشه بعد ماكاروني آبكش شده رو بريزيد و مخلوط كنيد،در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن و بعد آمادست.
✔موقع سرو،زیتون و كمي پنير پارمزان و ريحون روش بريزيد.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_کشمشی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅کیک یخچالی موزاییکی😋
✍ مواد لازم:
شکر : یک سوم پیمانه
بیسکوییت پتی بور : دو بسته و نصفی
شیر : یک پیمانه سرخالی
کره : ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو : سه ق غ(بستگی به رنگ پودرتون کم و زیاد میشه)
گردو خورد شده یا خلال پسته یا خلال بادام : نصف پیمانه(اختیاری)من نریختم
(من مواد و دو برابر کردم)
🍲طرز تهیه :
پودر کاکائو و شکر و با هم مخلوط کنید تا گلوله ای از پودر کاکائو باقی نمونه.
کره و شیر بهش اضافه کنید،میزاریم رو حرارت کم تا کره ذوب بشه.
بعد زیر شعله را خاموش کنید و بزاریدکاملا خنک بشه.
بعد مغزیجات و اضافه کنید.
بیسکوییتها رو به چهار قسمت(پودرش نکنید)تقسیم کنید.
شکلات تخته ای رو بنماری کنید
دیواره های قالب سیلیکونی و آغشته به شکلات کنید و بزاریدش یخچال تا ببنده.
موادتون که کاملا خنک هست و داخل قالب بریزید و پر کنید.بعد بزارید داخل یخچال تا سفت بشه بعد یکساعت له آرومی از قالب در بیارید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شوكوبيس 😍😍
موادلازم :
يك بسته بيسكوييت شكلاتي پتي بور
٤ قاشق غذاخوري نوتلا ( از شكلات صبحانه ايراني يا شكلات تخته اي بن ماري شده هم ميتونيد استفاده كنيد )
مقداري مغز گردو و پسته و كنجد
چند قطره اسانس پرتقال
طرزتهیه :
بيسكوييت ها رو پودر كردم با نوتلا مخلوط كردم داخلش مغز ها رو ريختم و با دستم گوله كردم خيلي مقويه در ضمن با چايي خيلييي ميچسبه درست كنيد و نوش جان كنيد.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
دردونه ی حسین - @Maddahionlin.mp3
4.6M
#جیب_تاجر #پیراشکی_پاکتی
.
طرز تهیه : دو عدد نون تست رو روی هم میزاریم و با وردنه پهنش میکنیم با کاتر گرد قالب میزنیم نون به هم میچسبه نون ها رو اغشته به تخم مرغ میکنیم سپس در ارد سوخاری میزنیم و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم نون ها توی روغن پف میکنه بعد از سرخ شدن نون ها رو از وسط برش بدین و با هر چی دوست داشتین پر کنین من داخلشو با مرغ پخته ریش ریش شده و مایونز و نمک و فلفل سیاه و جعفری خرد شده پر کردم .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛