eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باگت سبزیجات پخته شده. مواد لازم من از 14 ران استفاده کردم ، بسته به نیاز خود می تونید استفاده کنید 2 سیب زمینی 2 فلفل دلمه ای 2 فلفل قرمز 2 هویج. برای سس روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2-3 حبه سیر خرد شده 2 فنجان آب گرم نمک . به عنوان ادویه مقدار پودر فلفل قرمز ، فلفل سیاه و آویشن استفاده شده به سلیقه شماست. دمای اجاق گاز 230 درجه از پیش گرم شده است. من روی آن یک کاغذ پخت مرطوب قرار داده ام تا بلافاصله قهوه ای نشود ، و داخل آن خام نباشد ، و چون آن را در بخار نگه می دارد ، مرغ ها آبدار تر و ملایم تر می پزند. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت فسنجان برای ۴ نفر: گردو: ۲۵۰ گرم پیاز: ۲ عدد آب: ۵ لیوان رب انار(خانگی): ۶ قاشق غذاخوری رب انار رقیق( مثل مدل‌های شرکتی): ۱ لیوان روغن: صفر نمک: نصف قاشق چایی‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق‌غذاخوری مرغ: ۵ تیکه (هر مقدار دوست دارید) گردو رو ۲ بار چرخ کنید بعد پیازهارو چرخ کنید تا گردوهایی که توی چرخ‌گوشت گیر کرده رو بشوره بیاره😀 می‌تونید با غذا ساز یا مخلوط کن هم اونارو میکس کنید. گردو و پیاز، با رب انار باید ۲۰ دقیقه بجوشه، بعد مرغ رو اضافه کنید. به مدت ۱ ساعت. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپک مرغ سوخاری 750 گرم سینه مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد 1 سفیده تخم مرغ 3-4 قاشق غذاخوری روغن 1.5 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری آویشن (ب دلخواه) 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری زیره 2 عدد سیر برای سرخ کردن ● 1 فنجان پودر سوخاری ● 2 تخم مرغ ● 3 قاشق غذاخوری آرد ● روغن برای سرخ کردن مرغ ها را به مکعبی خرد کرده و آنها رو توی میکسر یا غذاساز بریزید. آرد ، سفیده تخم مرغ و تمام ادویه جات را روی آن اضافه کرده و آنها رو میکس کنید تا مثل گوشت چرخ کرده باشد. دست خود را مرطوب کنید ، تکه های اندازه گردو را برش داده و کباب های گوشتی را شکل دهید. ابتدا آرد ، سپس در تخم مرغ و سرانجام در آرد سوخاری و در روغن داغ سرخ کنید. توجه: شما می توانید مواد لازم را تهیه کرده و بدون سرخ کردن آنها را درون فریزر بریزید. هنگامی که آن را بیرون آورده اید ، اگر 10-15 دقیقه صبر کنید و آن را در روغن داغ قرار داده و آن را در حرارت متوسط ​​سرخ کنید ، یک جایگزین غذایی بسیار کاربردی و خوشمزه خواهد بود. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به به 😍😍😍😍 . جوجه کباب ران مواد لازم: سینه مرغ پیاز فلفل دلمه نمک و فلفل قرمز ماست سون سس خردل روغن مایع آبلیمو تازه زعفران . مرغ و زعفران رو مخلوط کنید و بیست دقیقه داخل یخچال قرار بدید. ماست و سس خردل رو به نسبت برابر هم بزنید و به مرغ اضافه کنید. پیاز و فلفل دلمه و نمک و فلفل رو مخلوط کنید و به مرغ اضافه کنید. روغن مایع و سپس آبلیمو تازه بزنید. پیشنهاد میگم پودر تخم گشنیز و یکم زنجبیل هم بزنید. عاااالی میشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دمپخت بدون گوشت طرز تهیه : در قابلمه 3 قاشق غذاخوری ویک تکه دنبه گوسفندی بریزید و 1 دونه پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید وبزارید با حرارت کم تفت بخوره و سبک شه و 3تا4 حبه سیر هم رنده کنید واونم با پیاز تفت بدین و ادویه جات که شامل(1 قاشق غذاخوری پر زردچوبه +پودر زنجبیل وگشنیز، نمک وفلفل، لیمو عمانی) و1 قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه وهمگی رو تفت بدید وبوی ادویه که بلندشد، 1 لیوان نخود پخته شده و 1تا 1ونیم لیوان سبزی تازه دمپخت(شوید، ریحان وترخون مه من خشک میریزم ) رو اضافه وآب جوش میریزیم تا روی مواد به اندازه 2بند انگشت بالا بیاد وبعد 2 قاشق غذاخوری پر ترخون خشک و1 قاشق چایخوری پودر پیاز ویه دونه عصاره گوشت گوسفندی اضافه ومیزاریم چند جوش بزنه وبعد 2 لیوان برنج محلی که از قبل خیس شده که آب اونو گرفتید بریزید و بزارید آب برنج کشیده بشه وبعد دم کنی وشعله پخش کن بزارید تا دمپخت با حرارت کم دم بکشه (حدود 1 ساعت) نوش جان 👩‍🍳🤗🤗 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوگرا پلو ‌. 📝 مواد لازم: گوشت، 300 گرم هویج، 2 عدد پیاز متوسط، 2 عدد برنج پاکستانی، 2 پیمانه سیر، 1 غوزه نمک، ½ قاشق چای‌خوری فلفل، ½ قاشق چای‌خور ‌. 📜 طرز تهیه: در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا نیم‌پز شود. پیازها را ریز کنید و همراه گوشت سرتفت دهید. هویج‌ها را باریک خلالی کنید، و وقتی گوشت و پیاز خوب تفت خورد و آب آن کشیده شد آن‌ها را اضافه کرده و از این مرحله به بعد اصلا هم نزنید که ترتیب و ترکیب مواد به هم نخورد. یک غوزه سیر را به صورت کامل وسط ظرف و وسط هویج‌ها قرار دهید و مجددا درب ظرف را ببندید. برنج‌ها را خوب با آب ولرم بشویید و سپس روی هویج‌ها بریزید و روی آن سه‌ونیم پیمانه آب جوش بریزید. وقتی آب جوش در ظرف کاملا جوشید، فقط برنج را از کناره‌های قابلمه جمع و به وسط قابلمه بکشید و به صورت گنبدی کنید. سپس برنج را دم کنید و وقتی دم کشید آماده سرو است. نکته: برای زودپز شدن گوشت، پوست روی گوشت را بگیرید که به این کار گرفتن دمار می‌گویند. دمار لایه نازکی روی گوشت است که برداشتن آن به پخت سریع‌تر گوشت کمک می‌کند ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
36.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
| الصلاة الصلاة عجلوا الصلاة مداح کربلایی سیدرضا نریمانی ⚫️ 🏴 @olama12 🚩 🏴 @Olama_ir 🚩 🏴 @zakerin0 🚩 🏴 @yaran0 🚩
هدایت شده از شهید قاسم سلیمانی🇮🇷
🛑 #خبر_فوری 🛑 #خبر_فوری فیلم لو رفته از خواستگاری #علیخانی کار دستش داد🤯😈 احسان علیخانی از همسر شرکت کننده عصر جدید خواستگاری کرد😱😳🤫 📌خدای من واقعا وحشتناکه🔞فیلم در لینک زیر سنجافه👇 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 سریع پاک میشه بیا نگا کن👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش صحیح سرخ کردن بادمجون ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. سپس به صورت ورقه ای برش بزنید سعی کنید زیاد ضخیم برش نزنید اینجوری هم سریع تر سرخ میشه هم اینکه روغن کمتری جذب میکنه. بعد از برش دادن دوطرف بادمجان ها رو نمکی کنید حسابی نمک بزنید (بدون آب) بزارید ی گوشه یک ساعتی بمونه تا تلخی و تندی بادمجون ها کشیده شه. بعد از این زمان میبینید ک چه اب زرد رنگی از بادمجون ها جدا شده بعد کامل تمام بادمجون ها رو بشویید و درون ابکش بزارید تا ابش گرفته شه بعد از ربع ساعت بادمجون ها رو درون تابه که از قبل روغن ریختی و داغ شده سرخ کنید. اینجا مهمه دوستان از همون اول زیاد روغن بریزید شما هر چی کمتر روغن بریزی بادمجونا بیشتر روغن رو جذب میکنن پس همون اول زیاد روغن بریزید و بزارید حسابی داغ شه بعد بادمجونا رو بچینید و سرخ کنید . اجازه بدید بادمجون ها حسابی سرخ بشن طوری که وقتی میخواید بادمجون رو بردارید ی حالت چیپسی و خشکی داشته باشه . بادمجون ها رو روی دستمال حوله ای پهن کنید تا روغن های اضافیش کشیده شه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامه آموزش کوکی هلویی حدود نیم ساعتی به خمیر استراحت دهید تا بیکینگ پودر عمل اید، سپس از خمیر گوله های کوچک بگیرید دردست خووب گرد کنید طوری که سطح آن کاملا صاف وبدون ترک خوردگی باشد، کمممی روی آنها را پهن کنید، درون قالب بچینید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ تا۲۵ دقیقه پخت دهید (بسته به سایز کوکی ها و حرارت فر هست) بعد از پخت اجازه دهید تا کمی سرد شوند سپس با چاقو کمی درون آنها را خالی کنید وبا هر کرم دلخواهی پر کنید، من کرمفیل زدم هر دو قسمت شیرینی را روی هم بگذارید، درون دو ظرف جداگانه مقداری ابمیوه هلو یا رانی هلو بریزید به یک ظرف مقداری رنگ خوراکی زرد وبه ظرف دیگر کمی رنگ قرمز اضافه کرده وخوب مخلوط کنید کوکیها را مطابق فیلم در رنگ قرمز وسپس زرد بزنید وکمی تکان دهید (طوری بغلطانید که کمی حالت ابر وبادی بشه) ودرون شکر بغلطانید، اجازه دهید تا کوکیها خشک شوند،سپس با برگ نعنا یا فوندانت روی انها برگ بگذارید، این میزان مواد حدود ۲۵ عدد هلو 😁🍑خواهد شد، خود هلوها حدود یک هفته در ظرف دربسته و یخچال قابل نگهداری است،ولی بدون فیلینگ وتزیین(کوکی های تنها منظورمه)حدود دو سه ماه در فریزر ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه پنيري 🌶🥔🧀😋 مواد لازم براي ١٠ عدد سمبوسه: سيب زميني ٤ عدد درشت جعفري و گشنيز خرد شده ١ پيمانه پياز ٢ عدد متوسط پنير پيتزا ١ پيمانه نان لواش ٥ عدد نمك ١ قاشق غ فلفل قرمز و سياه هر كدام ١ ق چ اويشن ١ ق چ فلفل تازه به دلخواه شما ميتونيد براي رژيمي شدنش پنير داخلش نريزيد و هنگام پخت فقط روي دو طرف نان رو با روغن زيتون كمي چرب كنيد و با شعله كم بزاريد نان برشته بشه. . 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 فوروارد کنین خانوما👌 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی هلویی ساده ولی خوشگل وخوشمزه تخم مرغ همدمای محیط ۱عدد شکر ۲/۳ پیمانه یا لیوان (حدود ۱۲۰ گرم) وانیل ۱/۴ ق چ برای اینکه خمیر خوش طعم تری داشته باشین می تونید مقداری رنده پوست پرتقال(قسمت نارنجی رنگ)هم بریزید، شیر ولرم ۱/۳ پیمانه روغن مایع ۱/۳ پیمانه ( به جای روغن می تونید کره اب شده هم بریزید) آرد ۲ بعلاوه ۱/۳ پیمانه حدود ۳۵۰ گرم بیکینگ پودر ۱ق چ 😋 👈تخم مرغ ،شکر و وانیل را با مفتول حدود یک دقیقه بزنید سپس شیر وروغن مایع وبیکینگ پودر را بیفزایید کمی در حد مخلوط شدن هم بزنید درنهایت ارد الک شده را کم کم اضافه کنید تا جای ممکن با مفتول وسپس با دست مخلوط کنید🛑ارد تا جایی اضافه کنید تا خمیر لطیفی شکل بگیرد که به دست تمیز نچسبد ممکنه کمتر نیاز بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ادامه اموزش در پست بعدی👇❤️