eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍢 ⚡️برای این منظور بهتر است برش‌های بزرگ مرغ را درون چندین سیخ با فاصله‌های برابر قرار دهید. سپس آن‌ها را در کنار هم قرار داده و برش دهید. به این صورت همه تکه‌های مرغ با هم برابر خواهند بود ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍑قیسی 250 گرم - شکر 1 پیمانه - آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری - بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه - هل درسته : به تعداد لازم 🥣قیسی ها را بشویید و به همراه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی نرم شود.سپس شکر و بادکا را اضافه کنید تا بر روی حرارت شربت غلیظ شود و قیسی ها پخته شوند. وقتی شربت غلیظ شد آبلیمو و هل را اضافه کنید و پس از 3 الی 4 جوش حرارت را خاموش کنید. مربا را بعد از سرد شدن در شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍋پوست پسته تازه نیم کیلو - آبلیمو سه قاشق غذاخوری - خلال پسته نصف فنجان - هل یا وانیل یک قاشق چایخوری - شکر نیم کیلو - آب سه چهار لیوان 🥣طرز تهیه: پوست پسته را شسته حدود شش ساعت داخل آب سرد بگذارید و آب آن را چند بارعوض کنید. پوست پسته‌ها را چهار بار پنج دقیقه‌ای می‌جوشانید و در آب سرد می‌گذارید. پوست پسته، آب و شکر را می جوشانید تا قوام بیاید. در این مرحله هل یا وانیل را اضافه کنید. در آخر آبلیمو و خلال پسته را اضافه می‌کنید و باقاشق چوبی به هم می‌زنید. پس از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیدارید تا مربا خنک شود. مربای خنک شده را در شیشه بریزید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
1. شکر را داخل ظرف مناسبی که کف آن ضخیم بوده و تقریبا بزرگ باشد و شکر کف ظرف را پوشش دهد، بریزید. 2. ظرف را روی شعله متوسط قرار دهید تا شکر حل شده و عسلی رنگ شود. سپس خلال بادام را افزوده و از روی شعله برداشته و روی سینی چرب شده ریخته و پخش کنید. 3. پس از خنک شدن، بادام کاراملی را خرد کرده و برای تزیین استفاده کنید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍳اگر موقع سرخ کردن متوجه شدید که به روغن بیشتری نیاز دارید، روغن را از لبه های تابه اضافه کنید. با این کار وقتی روغن به مواد داخل تابه که در حال سرخ شدن هستند می رسد، گرم شده است ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از مداحی انلاین
🔹 هدیه به طلاب و مداحان عزیز😍 روضه های طوفانی فاطمیه 🌺 گلچین سخنرانیهای اخلاقی عرفانی 🌺 مولودی های دهه کرامت عید غدیر 🌺 نوحه ها وسخنرانیهای محرم صفر 🌺 متن و سبک اشعار و روضه ها 🎧 ارضی 🎧کریمی 🎧 حدادیان 🎧 میر داماد 🎧 نریمانی 🎧 مطیعی 🎧 علیمی 🎧طاهری 🎧 بنی فاطمه 🎧 سیب سرخی http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa 🔹عضویت در کانال ذاکرین☝️
🍏مواد لازم: سیب هسته در آورده 2 عدد- شکر 2 قاشق سوپ خوری - دارچین 1 قاشق سوپ خوری 🍎طرز تهیه: فر را روی حرارت 100 درجه سانتی گراد یا 200 درجه فارنهایت روشن کنید. حدود ۱۵ دقیقه تا گرم شود. سیب ها را حلقه ای کنید و هسته آن ها را در بیاوریددر یک کاسه، شکر و دارچین را مخلوط کنید و روی سیب ها الک کنید و در سینی فر بچینیددر طبقه بالای فر حدود 2 ساعت سیب ها را بگذارید و اجازه بدهید تا حسابی چیپسی شوند!اگر در این زمان چیپسی نشدند، آن ها را در طبقه پایین هم برای چند دقیقه بگذارید تا چیپسی شوند.و بعد از خنک شدن آن ها را به یک ظرف در بسته منتقل کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥦زمانی که می‌خواهید سبزی خرد کنید، مقداری نمک روی سطح کارتان بریزید. این عمل باعث می‌شود موقع ریزکردن، سبزی‌ها به اطراف پراکنده نشوند و به پرواز درنیایند ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥃اگر غذایی تهیه کردید که بیش از اندازه شیرین شده است، بهترین کار برای از بین بردن شیرینی آن این است که ذره ذره به آن سرکه اضافه کنید تا این طعم متعادل شود ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥪طرز تهيه:دو تا تخم مرغ+يك ق مرباخوري پودر دارچين+يك ق غ شكر رو با همزن دستي خوب بزنيد بعد نصف ليوان شير بهش اضافه كنيد.براي هر دو تا نون تست ما به يك تخم مرغ و يك چهارم ليوان شير نياز داريم،پس اين براي چهار نون تسته.ته ماهيتابه رو فقط كمي با كره چرب كنيد،اصلا نياز به روغن زياد نيست.دو طرف نون تست رو در مايع تخم مرغي بزنيد،اصلا نبايد در مايع بمونه چون وا ميره و بعد در تابه دو طرفش رو سرخ كنيد. فرنچ تست معمولا با يك برش كره و شيره ي افرا سرو ميشه كه در كشور ما کمیابه،ميتونيد از عسل استفاده كنيد يا با ميوه و شكلات و خامه سرو كنيد ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🐟پوست ماهی خشک شود دلیل چسبیدن پوست ماهی به ماهیتابه این است که یا روغن به خوبی داغ نشده یا پوست ماهی خیس است. ابتدا ماهی را به وسیله دستمال یا حوصله خشک کرده سپس به آن ادویه بزنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛