#پاستیل_زنجبیلی
🍡زنجبیل تازه را با رنده ریز رنده میکنیم و میذاریم با یک لیوان آب خوب بپزد. بعد میکسش میکنیم و از صافی ردش میکنیم. پودر نشاسته، ژلاتین و عسل را مخلوط کرده روی حرارت ملایم میذاریم تا خوب غلیظ شده و بپزد. بعد ته سینی سلیفون کشیده و مواد را داخلش پهن میکنیم و در یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه. بعد برش میزنیم و سرو میکنیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از
#طلاق_ناگهانی!
زنی در دادگاه با اصرار از شوهرش میخواهد که #طلاقش_دهد,
شوهرش می گوید ما زندگی خوبی داریم. از زن اصرار و از شوهر انکار
در نهایت شوهر برای.مانع شدن طلاق شرط بخشش۱۳۶۴ سکه مهریه را میگذارد زن با کمال میل میپذیرد. بعداز طلاق مرد مات و مبهوت
خواهش میکند که دلیل جدایی اش را بگوید زن بالبخندی #شیطنت_آمیز
جواب داد:طاقتش رو داری؟؟ سپس زن توضیح میدهد که ...
ادامه داستان 👇
http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf
هدایت شده از
🧔🏻 ” خـــــــر نشو، الاغ ”
اوج نصحیت پسرا
👱🏻♀حالا نصیحت دخترا👅😹😻
وای ترکیدم از خنده 😆😆♥️👇
😂 😂 😂 😂
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
😁 😁😁😁😁😁😁
😆😆😆😆😆😆😆
😅😅 😅 😅😅
😂 😂 😂
🤣
بزن روش تا ببینی تهههه خندس😅🤣☝️
#بستنی_انبه_وگان
🍦 انبههای یخ زده را در مخلوط کن یا غذا ساز بزنید تا نرم شود.
شیر عسلی (شیر نارگیل) و عسل را اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا کاملا ترکیب شوند.
اگر بستنی را نرم و خامهای دوست دارید، میتوانید همان لحظه آن را میل کنید. اما اگر بستنی را کمی سفت و سرد میپسندید، آن را در ظرفی درب دار ریخته و به مدت حداقل ۶ ساعت در فریزر قرار دهید.
حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه قبل از مصرف آن را از فریزر خارج کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#دوغ_با_طعم_انبه
🥭انبه رسیده مکعب خرد شده ۲ پیمانه
ماست یک پیمانه
یک قاشق غذاخوری شکر یا ۲ قاشق غذاخوری عسل.
آب نصف پیمانه
یخ نصف پیمانه
🥣مواد را در مخلوط کن با یکدیگر مخلوط و سرو کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سیب_زمینی_سرکه_ای
🥔سیب زمینی، نمک و سرکه را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و به اندازه کافی آب بریزید تا روی آن را بگیرد و آن را به جوش بیاورید تا کمی نرم شود.
سیب زمینی را آب کشی کنید.
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
سیب زمینی رابه دلخواه برش بزنید و با روغن زیتون آغشته و در سینی پهن کنید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#چای_وانیلی_با_یخ
☕️آب را به جوش بیاورید و چای کیسه ای، شکر، دارچین و وانیل را به آن اضافه کنید.
پس از رنگ گرفتن، چای را در بیاورید و یک پیمانه یخ و شیر را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.بقیه یک فنجان یخ را نیز اضافه کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#هویج_پلو
🥕نحوه پختش خیلی راحته ابتدا یک کیلو. هویج رو با رنده درشت رنده کنید و توی تابه با روغن فراوون و حرارت ملایم سرخ کنید مراقب باشید که هویج ها نسوزه و اینکه از. روغن با دست و دلبازی استفاده کنید
بعد توی یک تابه دیگه دو عدد پیاز رو خلالی با حرارت ملایم سرخ کنید بعد مرغ های خرد شده رو به همراه نمک و زردچوبه و ادویه دلخواه و زعفران اضافه کنید و اجازه بدین یه مقداری بپزه
حالا این مواد رو لابه لای پلوی آبکش شده بریزید و صبر کنید تا دم بکشه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#کوفته_تخم_مرغ
🥚هر 6 عدد تخم مرغ را آب پز کرده و پوست آنها را جدا کنید. سیب زمینی های پخته را پوست کنده و رنده کنید. پیاز و فلفل قرمز را ریز خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید. سیب زمینی پخته رنده شده را اضافه کنید. برگ جعفری ریز خرد شده، یک تخم مرغ باقیمانده، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید. مقداری آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر سفتی حاصل شود. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید. آنها را در پودر سوخاری بغلتانید. سپس به سینی فر انتقال دهید. سینی را حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کوفته ها بپزند. سپس آنها را از فر در آورید و گرم سرو کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#نان_دارچینی
🥮مایه خمیر را با شیر ولرم و یک قاشق از شکر مخلوط کنید و برای ده دقیقه کنار بگذارید تا عمل بیاید...ارد ،نمک و بقیه شکر را مخلوط کنید و خمیر مایه عمل امده+شیر را به ان اضافه کنید ...کره و زرده تخم مرغ را نیز با همزن بزنید و به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود...خمیر را یک ساعت و نیم استراحت دهید ...و بعد ان به ابعاد 40x30باز کنید و روی ان را کاملا کره بمالید و از مخلوط شکر و دارچین روی تمام سطح ان به طور یکنواخت بپاشید.. خمیر را از راستای عرض مستطیل با کاتر به صورت نوارهای دو سانتی برش بزنید و از دو سر نوار خمیر را رول کنید...و در فر گرم شده با حرارت 170درجه سانتی گراد به مدت 20دقیقه قرار دهید...و بعد پخت روی ان با برس کره اب شده بمالید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#پنكیك_كدو_حلوایى
🥣 ابتدا شیر و پوره كدو حلوایی پخته و كاملا له شده و تخممرغ را با هم مخلوط كنید. همچنین روغن را هم بیفزایید.
مواد را 10 دقیقه استراحت دهید.
سپس یك تابه با قطر حدود 10 سانتیمتر را انتخاب كرده و روی حرارت بگذارید تا كاملا داغ شود.
سپس بدون چرب كردن از مواد به اندازه یك ملاقه ریخته و صاف كنید. در را گذاشته و 3 دقیقه زمان دهید تا مواد پخته شود و بعد برگردانده و 30 ثانیه زمان دهید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#مسقطی_کاسه_ای
🥣ابتدا آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم
مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو آضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود سه ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ورمیشل
🍵تکه های مرغ، سیر و پیاز را در قابلمه ای حاوی 4 پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار میدیم تا نیم پز بشه، سپس هویج را اضافه کرده و میذاریم تا کاملاً بپزند؛
پس از پختِ مرغ و هویج، ورمیشل خرد شده رو به سوپ اضافه میکنیم و میگذاریم سوپ کاملاً جابیافته؛
جعفری، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کرده پس از چند دقیقه، سوپ را در ظرف موردنظر ریخته و با مقداری جعفری تزیین کرده و به همراه آب لیموترش سرو کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#دمپخت_سیر
🧄ابتدا سيرها رو خرد كنيد و بعد با شويد و ترخون خرد شده و كمي نمك و فلفل سرخ كنيد.
سپس عدس رو بهش اضافه كنيدو كمي آب بريزيد بزاريد تا عدس بپزه.
بعد كه عدس پخت، برنج شسته شده رو بهش اضافه كنيد (ومراقب باشيد كه آب داخل ديگتون زياد نباشه چون باعث ميشه دمپختتون شفته بشه)
بزاريد آب برنج خشك بشه و دمش كنيد
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#بادمجان_سوخاری_فيليپينى
🍆بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید. تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از
#طلاق_ناگهانی!
زنی در دادگاه با اصرار از شوهرش میخواهد که #طلاقش_دهد,
شوهرش می گوید ما زندگی خوبی داریم. از زن اصرار و از شوهر انکار
در نهایت شوهر برای.مانع شدن طلاق شرط بخشش۱۳۶۴ سکه مهریه را میگذارد زن با کمال میل میپذیرد. بعداز طلاق مرد مات و مبهوت
خواهش میکند که دلیل جدایی اش را بگوید زن بالبخندی #شیطنت_آمیز
جواب داد:طاقتش رو داری؟؟ سپس زن توضیح میدهد که ...
ادامه داستان 👇
http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf
#لپه_پلو
🍛ابتداه لپه را بشوييد و بگذاريد خوب بپزد پياز را رنده كرده آب آن را بگيريد و با چرخ كرده و مقداري نمك و فلفل و آرد نخودچي مخلوط كنيد آن را ورز داده وبصورت توپ هاي خيلي كوچك درست كنيد و سرخ كنيد
لپه پخته شده را در روغن تفت دهيد و با توپ هاي چرخ كرده مخلوط كنيد
برنج را آبكش كنيد و با زعفران خيس شده مخلوط كنيد تا برنج زرد بشود سپس لايه لايه مواد و برنج را بريزيد و بگذاريد بپزد بعد از پخت ميتوانيد آن را با پياز سرخ شده و كشمش و خلال بادوم تزيين كنيد
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#شیرینی_آبدندون
🍪پودر قند را الک کرده و همراه روغن جامد با همزن برقی هم می زنیم تا رنگ آن تغییر کند. بعد زرده تخم مرغ و پودر هل را اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس آرد قنادی، آرد برنج و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، الک می کنیم و یکباره روی مواد ریخته، با قاشق هم می زنیم. سپس با دست خمیر را جمع می کنیم. اگر دوست دارید مقداری زعفران دم کرده یا گلاب اضافه کنید. خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و یک ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم. بعد از یک ساعت فر را روشن می کنیم تا گرم شود. کف سینی مورد نظرمان کاغذ روغنی می گذاریم. از خمیرمان توپ هایی به اندازه گردو یا فندق برداشته، گرد کرده و روی آنها طرح می زنیم و تخم خرفه می پاشیم. در پایان مواد را داخل سینی فر چیده و با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#مسقطی_خامه_ای
🍮نشاسته را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.به آن شکر.گلاب.عرق هل و پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند
سپس از روی حرارت برداشته.خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#املت_کیسه_ای
🍳این املت خوشمزه بدون روغن سرخ کردنی آماده می شود و برای افرادی که غذاهای رژیمی استفاده می کنند بسیار مناسب بوده و روش تهیه ی آن بسیار ساده است. وقتی تموم مواد رو با هم مخلوط کردید داخل کیسه فریزر بریزید و از طرفی قابلمه ای رو پرآب کنید و بذارید آب جوش بیاد. کیسه رو داخل قابلمه بذارید و سرش رو بیرون قابلمه بگیرید و در قابلمه رو ببندید تا کیسه حاوی مواد داخل نیوفته و آب داخلش نره. تا حدی آب بجوشه که املتتون سفت بشه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ته_چین_سمنانی
🍛ابتدا در قابلمه چدنی آب را به نقطه جوش رسانده برنج و نمک را میریزیم تا بجوشد بعد آبکش می کنیم.
کشمش،لپه،زعفران،دارچین،خلال پسته و بادام و زرشک را با هم تفت می دهیم.بعد در ظرفی ریخته سپس مرغ خلال شده و سیر را اضافه می کنیم.
در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را ریخته به همراه کمی نمک، فلفل،زعفران و ماست موسیر خوب هم زده تا یکدست شود،سپس نیمی از برنج را اضافه کرده سپس نیمی از مایه آماده شده را را می ریزیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#خورشت_گوجه_جزیره
🥘ابتدا پیاز و گشنیز را خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم .
کاری را اضافه کرده و به مواد آب اضافه می کنیم تا کمی پخته شود .
بعد از کمی پخته شدن با مواد پودر سیر اضافه می کنیم .
گوجه فرنگی را رنده می کنیم و با کمی نمک و فلفل داخل ظرف اضافه می کنیم .
سپس ماهی را خرد کرده و همراه میگو به مواد اضافه می کنیم .
حدود 25 دقیقه خورشت باید بپزد
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#دسر_آب_هویج_بستنی 🍧 😋
🔸دوقاشق پُر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد بن ماری کرده .یک لیوان #بستنی (ترجیحاً #بستنی_سنتی) را با یک ونیم لیوان آب هویج و سه تا قاشق شکر و دو تا سه قاشق خامه صبحانه در میکسر ریخته تا کاملاًمخلوط شود(زیاد بهم نمیزنیم چون باعث میشه کف کنه)ودر آخر ژلاتین را اضافه کرده ومخلوط کرده.سپس در قالب می ریزیم وحدوداً ۵تا۶ساعت در یخچال گذاشته تا آماده بشه
@fast_food
#شیرینی_رولی 🥯 😋
🔸از خمیر اماده یوفکا استفاده کردم، داخلش هم بسته به تعداد خمیر ها از مغز ها می تونید استفاده کنید.
به این صورت که مغز گردو و پسته و بادام رو اسیاب کردم ولی نه خیلی نرم، چون من دوست دارم زیر دندون بیاد.
مغز ها رو با گلاب و پودر قند و هل کوبیده به حالت خمیری درمیاریم و لای خمیرهای نواری یوفکا میزاریم و می پیچیم به این صورت که برای هر شیرینی سه ورق خمیر نواری در نظر می گیریم و هر لایه را کره اب شده می مالیم و روی هم میزاریم در لایه ی اخر هم موادمون میریزیم و رول میکنیم.
و به مدت ده تا پانزده دقیقه توی فر میزاریم با درجه ی 150، وقتی روش طلایی شد اماده هستن.
حالا نوبت شیره هست یه شیره ی غلیظ با شکر و اب و گلاب و زعفرون و هل درست میکنیم و بعد اینکه سرد شد روی شیرینی ها میدیم
@fast_food
#اناربیج 🥘 😋
🔸ابتدا به ازای سه نفر یک پیاز درشت رو ریز خرد کنید در مقداری روغن تفت بدید حدود ۲۰۰ گرم سبزیجات خرد شده (تره، جعفری، نعناع) رو اضافه کنید و بزارید خوب تفت بخوره سپس یک لیوان گردوی سابیده شده رو به همراه سه قاشق رب انار ، نمک و فلفل اضافه کنید و تفت بدید و بهش آب اضافه کنید و دو ساعتی زمان بدید تا جابیفته و روغن پس بده.
یک پیاز متوسط رو ریز رنده کنید و آبش رو بگیرید و تفاله پیازها رو با ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و گلپر مخلوط کنید و گلوله هایی به اندازه گردو درست کنید و تو روغن سرخ کنید.
در اواخرپخت ، گوشت قلقلی ها رو به همراه دو لیوان آب انار و نصف استکان زعفران دم شده اضافه کنید و بیست دقیقه ای اجازه بدید تا آب انار غلیظ و خورش مزه دار بشه و نوش جان کنید
@fast_food