#چیکن_تیکا 🍲 😋
سینه مرغ یک عدد
سیر 3 حبه
زنجبیل رنده شده 1 ق چ
روغن زیتون 1 ق غ
فلفل قرمز 1 ق چ
زیره 1 ق چ
دارچین 1 ق چ
گرام ماسالا 1 ق غ
ماست 3 ق غ
🔸سیر و زنجبیل رو در روغن تفت داده و بقیه ادویه ها رو اضافه کنید و همین که بوش بلند شد خاموشش کنید. کلا یک دقیقه
🔸مخلوط ادویه ها رو با ماست توی یک زیپ کیپ بریزید و زیپ کیپ رو خوب تکون بدید تا مخلوط یکنواختی بدست بیاد.
بعد تیکه های مرغ رو بندازید توش و بذارید توی یخچال. میتونید اینکار رو از شب قبل انجام بدید و یا فقط نیم تا ساعت بذارید بمونه.
حالا کف ماهیتابه گریل رو با روغن زیتون چرب کنید و مرغها رو گریل کنید. هرسمت 3 دقیقه با حرارت متوسط من کمی بیشتر از سه دقیقه گذاشتم یعنی تازمانی که پخته شه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کراکر_خانگی
واما طرز تهیه
ارد سفید 1.5 پیمانه
تخم مرغ نصف یک عدد (زرده و سفیده و مخلوط کنید و نصفشو اضافه کنید)
اب حدود1/4پ
کره ابشده یا روغن مایع یا زیتون2.5 ق غ
بکینگ پودر 1/2ق چ
نمک 1ق چ
ادویه (اویشن ،پاپریکا،پودر پیاز و پودر سیر ،ادویه ایتالیایی،رزماری و....)هرچی دوست دارید کلا 1ق چ
شکر 1ق چ
همه مواد و مخلوط کنید یک خمیر سفت بدست بیارید 10دقیقه استراحت بدین بعد مثل فیلم نازک باز کنید در حد 1میل برش بزنید با خلال دندون روشو سوراخ کنید و رومال بزنید به تخم مرغ باقیمانده 1ق روغن بزنید برای رومال تو سینی بچینید (نیاز به چرب شدن نداره)تو فر 180درجه تا وقتی کمی طلایی بشه بپزید.
تنهایی یا کنار دیپ عالی میشه.
دیپ من پنیر خامه 2ق 3ق مرغ ابپز ریش شده 1ق چ خیارشور رنده شده 1ق مایونز و فلفل
من توش پودر سیر و اویشن و روش پاپریکا و پارمزان ریختم .
فلفل قرمز تند و ریحونم عالی میشه.
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شام_یونانی_سبک
تمام آنچه که برای یک شام سبک و ساده نیاز دارید مواد غذایی سالم و تازه است. مقداری جوجه آغشته به آبلیمو را کباب یا گریل کنید و با سالاد یونانی میل کنید. کباب یا گریل کردن جوجهها نهایتاً ده دقیقه طول میکشد. برای تهیه سالاد یونانی مواد عبارتند از: کاهو سالادی، پنیر فتا (سفید)، خیار، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای سبز، فلفل دلمهای قرمز، فلفل دلمهای زرد، پیازقرمز، زیتون سیاه، زیتون سبز بیهسته، لوبیا قرمز پخته شده، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، انگور، نمک و فلفل
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
19.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش__کیک_سبزیجات
نان تست+ ماست کیسه ای+سس مایونز+خامه هویج، کدو،فلفل، کرفس...رنده و تفت خورده با ۱ق کره
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_ته_چین_مرغ😋😋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خوراک_کدو_بادمجان
کدو و بامجون رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار
بعد سیب رمینی مکعبی خرد شده رو هم سرخ کردم گذاشتم کنار
قارچ هم همینطور
حالا تو تابه یه سینه مرغ رو که مکعبی خورد کرده بودمو سرخ کردم خوب پیاز داغ اضافه کردم بعد فلفل دلمه ای های رنگیمو که خورد کرده بودمو اضافه کردم و تفت دادم یکم تا نرم بشن نمک فلفل زردچوبه و ادویه هم زدم
یه حبه سیرهم اضافه کردم(در صورت دلخواه)
یه قاشق رب به موادم زدم تا خوشرنگ بشه
حالا قارچ و کدو و بادمجونای سرخ شدمو اضافه کردم
میتونید سیب زمینی ها رو هم الان به موادتون اضافه کنید ولی من کنار غذا سرو کردم
خوب هم بزنید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا مزه ها به خورد هم برن و بپزن
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ظرف_غذای_مخصوص 🍲 😋
🔸عدس پخته یا جو یا کینوا پخته
لوبیا پخته+جعفری+روغن زیتون+پیاز
گوشت چرخ کرده +پیاز رنده+آرد +نمک وفلفل+جعفری
خیارشور خردشده
سس کچاب
آبلیمو تازه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پلو_یونانی 🍛 😋
فیله مرغ
نخود فرنگی
هویج
سیب زمینی
برنج
نمک+فلفل+زردچوبه
🔸برنج را بشوئید و با کمی نمک خیس کنید فیله های مرغ را در کمی روغن کنجد تفت دهید هویج و نخود فرنگی را جداگانه بپزید تا کمی نرم شود سیب زمینی را کمی تفت دهید و به مرغ اضافه کنید و ادویه بزنید برنج را بریزید و آب مرغ و آب اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دم بکشد.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
50.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#_بورک_سیب_زمینی
آرد 500 گرم
آب 250 میلی لیتر
کره آب شده 50 گرم
نمک یک قاشق چایخوری
مواد میانی ميتونه به سلیقه ی شما باشه، من سه عدد سیب زمینی پخته و رنده شده رو در روغن تفت دادم بهش کمی نمک،فلفل ،زرد چوبه و نعناع خشک اضافه کردم بعد از کمی تفت خوردن زیر گاز رو خاموش کردم تا مواد کمی سرد بشن.
برای تهیه خمیر هم ابتدا آرد رو الک کردم و داخل ظرف بزرگی ریختم، وسط ظرف رو گود کردم و کره آب شده و نمک رو اضافه کردم با همزن مخصوص خمیر به مدت 10 دقیقه ورز دادم با دست هم میشه این کار رو انجام بدین، تا خمیر نسبتأ نرمی بدست بیاد،اگه خمیر سفت شد کمی آب بهش اضافه کنید، باید خمیر رو نیم تا 1 ساعت استراحت بدین و بعد بورک ها رو درست کنین مراحلش هم در کلیپ مشخصه فقط بعد از پیچیدن لبه هاشو با دست ببندید و در روغن داغ سرخ کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯