eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
لبخند بزن به روزگاری که از نو شروع شده😉 صبح یادآور زیبایی‌هاست🌸 یادآور زندگی نو، شروعی نو، نگاهی نو و امیدی نو😇 ردپای خدا در زندگیست💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗 •°•به جای نان ترتیلا میتونید از 10 تکه نان لواش استفاده کنید و وسط نان را دایره‌ای طور برش بزنید و استفاده کنید ‌ •°•در مرحله‌ی آخر برای استفاده از آرد باید مقداری ادویه مثل نمک، فلفل، پاپریکا و ... به آرد اضافه کنید و ازش استفاده کنید 😉 ‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥮 😋 ‌‌ 🔸مواد لازم لایه شکلاتی ▫️پنیر خامه ای : 1 بسته 200 گرمی ▫️شکر : 50 گرم ▫️ژلاتین : 2 قاشق سوپ‌خوری پُر ▫️آب : 1/4 پیمانه ▫️خامه صبحانه : 1 بسته 200 گرمی ▫️شکلات تخته ای : 100 گرم ▫️پودر کاکائو : 3 قاشق سوپ‌خوری‌ ‌ 🔸پنیر خامه‌ای، خامه ، پودر کاکائو و شکر را با همزن زده تا صاف و یک‌دست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بن‌ماری حل می‌کنیم و می‌گذاریم تا به دمای محیط برسد. شکلات تخته‌ای را به روش بن‌ماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس ژلاتین را به مواد افزوده و کاملا مخلوط می‌کنیم تا مواد یک‌دست شوند.روی سطح کیک رو کمی با شیر کاکائو یا شربت نم‌ کنید بعد مواد شکلاتی را روی کیک ریخته و شش ساعت در یخچال میگذاریم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍜 😋 🔸لوبیا چیتی و نخود و عدس که مقدار لوبیا بیشتر و عدس کمتر رو چند ساعتی خیس میکنیم و میزاریم بپزه. داخل یک قابلمه بزرگتر روغن ریخته و پیاز رو سرخ میکنم وقتی پیاز سرخ شد نصف قاشق زرد چوبه به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی و نصف قاشق نعنا خشک رو اضافه کرده و تفت دادم در این مرحله آبجوش وحبوبات پخته شده رو همراه آلویی که از قبل شسته و خیس کرده بودم رو اضافه کردم بعد از نیم ساعت جوش خوردن رشته آش رو اضافه کردم برای چاشنی هم از آبغوره استفاده کردم و موقع سرو از نعنا داغ و پیاز سرخ شده هم می تونین استفاده کنین ‌ ♦️نکته:هر نوع آلویی که دارین رو می تونین استفاده کنین که خودم از دو رقم الو استفاده کردم ♦️این آش خوشمزه به دوستداران غذاهای ملس به شدت پیشنهاد میشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزهههه😋 100 گرم کره 1 فنجان چای خوری روغن مایع 2 لیوان آرد سفید 3 ق غ ارده برای شربت: یکو نیم لیوان شکر یکو نیم لیوان آب ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🌯 😋👆 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥬 😋 🔸برای مواد داخل دلمه ها از‌ گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...‌برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن 🔸اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍲 😋 🔸ساقه های کرفس رو خورد کرده و در کمی روغن تفت میدیم و حرارت رو ملایم میکنیم تا کرفسها نرم بشن گوشت گوسفندی رو با پیاز و چند حبه سیر و زردچوبه و فلفل و ادویه خورشتی تفت میدیم و سبزی خورشت یعنی نعنا و جعفری و مقداری از برگهای تازه و جوان کرفس رو اضافه کرده و با گوشت سرخ میکنیم و به مقدار کافی آب جوش میریزیم تا بپزه در اواسط پخت کرفس سرخ شده و دو عدد لیمو عمانی رو اضافه میکنیم و یک تا یک و نیم ساعت زمان میدیم که خورشت کاملا جا بیفته در اواخر پخت نمک و در صورت تمایل کمی آبلیمو یا آبغوره بعنوان چاشنی اضافه میکنیم پ.ن.نسبت جعفری به نعنا در خورشت کرفس تقریبا چهار به یک هست پ.ن2برای لعابدار شدن خورشت میتونید مقداری سبزی قورمه یا اسفناج به سبزیها اضافه کنید پ.ن3..من بعضی وقتها کمی لوبیا چیتی هم توی خورشت میریزم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯