eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
امروز اخرین یک شنبه ماه ذی القعده بسیار مجرب👌👌👌
اول از همه نخود رو از شب قبل خیس بکنید چند بارم آبشو عوض کنید تو یه ظرف پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز ها کمی سبک و شفاف شد فلفل زردچوبه ادویه بزنید حالا گوشت یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید چند دقیقه بعد نوبت اضافه کردن نخود های آبکش شده هست یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم حالا آب اضافه میکنیم و میزاریم گوشت و نخود با هم بپزن رو شعله ملایم زعفرون هم اضافه میکنیم وقتی آبش به یک سوم رسید برنجو اضافه میکنیم و نمک هم اندازه میکنیم وکته میکنیم حالت چلو گوشت نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
وقتی ماهی را روی گریل می گذارید به سطح آن می چسبد و موقع برداشتن شکل اصلی خود را از دست می دهد. برای پیشگیری از این مساله توصیه می کنیم ماهی خام را روی یک لایه برش لیموترش بچینید و سپس گریل کنید. لیموها طعم و عطر خوبی هم به ماهی می بخشند نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم بادمجان یک کیلو، پیاز سه عدد، سیر دو بوته، کشک یک شیشه متوسط، نعناع خشک دو قاشق غذا خوری، نمک، فلفل، زردچوبه طرز تهیه:ابتذا بادمجان ها را پوست کنده و در محلول آب و نمک ب مدت پنج دقیقه قرارمیدهیم سپس آبکش کرده میگذاریم تا خشک شود. بادمجان ها را در روغن فراوان سرخ میکنیم. پیاز و سیرخرد شده را جداگانه سرخ میکنیم(حین سرخ شدن کمی زردچوبه ب آنها اضافه میکنیم.) نعناع خشک را درکمی روغن تفت میدهیم. بادمجان های سرخ شده را له میکنیم ودرماهیتابه میریزیم سپس پیاز و سیر سرخ شده را ب همراه دو قاشق نعناع داغ ب بادمجان ها اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم ب مدت پانزده دقیقه تفت میدهیم تا آماده شود. نکته:حتما روغن بادمجان ها را بگیرید نکته2:میتوانید از بادمجان کبابی هم استفاده کنید نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
طرز تهیه رول سبزیجات:2عدد تخم مرغ رو بانصف لیوان روغن،1 ق چ خمیر مایه فوری و کمی نمک و1/5لیوان شیر مخلوط کرده وبهش آرد اضافه کنید تا وقتی که خمیر بدست نچسبه آن راورز داده وبه مدت2ساعت دردمای محیط قرار دهید روش یک پارچه بکشید تا وقتی که حجمش 2برابر شه.حالا بادمجانها رااز طول برش داده ونیم ساعت تو آب نمک قرار دهید تا تلخیش گرفته شه بعد آبکش کنید وسرخ کنید وهمین طور کدوها وهویج رو سرخشون کنید.گوشت قرمز رو چرخ کنید وهمراه پیاز وادویه ونمک سرخ کنید.حالا خمیر رو به صورت نوارهای بلند دربیارید وازاین مواد در طول خمیر قرار دهید وروش کمی پنیر موتزارلا بپاشید وآن رارول کنید وداخل فر به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا طلایی شه نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد خمیر شیر 500 میلی لیتر آرد 800 گرم تخم مرغ 1 عدد کره 50 گرم(تودمای محیط) روغن 50 گرم مایه خمیر 1بسته یا (11 گرم) نمک نصف ق چ شکر 1 ق غ مواد پیتزا: سوسیس - 200 گرم(3تا4عدد) گوجه فرنگی2 عدد نمک، فلفل وآویشن پنیر پیتزا 200 گرم سس گوجه فرنگی 2 ق غ بااین مقدار مواد25 مینی پیتزا درست میشه. طرز تهیه ابتدا مایه خمیر پیتزا را آماده کنید. مایه خمیر، نمک، شکر را به شیر ولرم(داغ نباشه، نه سردونه گرم)اضافه ویکمی هم بزنید وبزارید 10 دقیقه بمونه تا خمیر عمل بیاد وسط آرد را خالی کنید و مایه خمیر وکره وروغن وتخم مرغ را اضافه وکم کم مخلوط کنید وخمیر را ورز دهید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد وروی ظرف خمیر را بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود(حدود1ساعت). مثل ویدئو خمیر را به طور مساوی تقسیم کنید وخمیر را به اندازه یک نارنگی بردارید وبزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید وسط خمیر را گود کنید وکمی سس گوجه بزنید واز مواد میانی گذاشته و لبه خمیر را زرده تخم مرغ بزنید بعد بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا خمیر پخته و لبه خمیر طلایی شود. نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
دستور 3/4پیمانه آب گرم 2 ق غ شکر 1 ق چ خمیر مایه فوری 1 ق چ نمک 1 ق غ روغن زیتون یا مایع 2 پ آرد معمولی (میتوانید 1 پیمانه آرد معمولی و یک پیمانه آرد نان استفاده کنید) آب گرم رو در یک ظرف بزرگ بریزید شکر را به آن اضافه کنید و کمی مخلوط نمایید،بعد خمیر مایه را اضافه کنید اجازه دهید کمی بماند تا خمیر مایه فعال شود بعد نمک و روغن و آرد را اضافه کنید وبرای10دقیقه خوب ورز دهید(خمیر به دست نمیچسبد و لطیف است و حالت کشسانی دارد) کف ظرفی را کمی روغن بریزید خمیر را در آن بچرخانید تا همه جای خمیر به روغن آغشته شود و روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید حجم خمیر دو برابر شود. نکته: اگر دید خمیر چسبنده هست کم کم روی سطح را آرد بپاشید تا چسبندگی بر طرف شود. دلیلش تفاوت در ظرفیت آرد است. مراقب باشید خمیر لطافتش را داشته باشد. بعد از استراحت خمیر کف ظرف مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و خمیر پیتزا رو نازک با دیت در ظرف باز کنید و با مواد دلخواهتون پیتزا رو آماده کنید. من از ترکیب گوشت چرخکرده و ذرت و قارچ و فلفل دلمه ایی رنگی و سبزی گشنیز و تکه های کوچک گوشت استیکی و گوجه گیلاسی طرز تهیه 3 الی 4 ق غ رب گوجه مقداری سرکه کمی آب نمک و فلفل سیاه و پودر سیرو روغن زیتون یا مایع کمی شکر (که میتونید به جای شکر از سس گوجه که شیرینه استفاده کنید که خیلی هم خوشمزه میشه) تمام مواد را با هم مخلوط کنید باید سس نسبتا غلیظی بشه مزه کنید باید طعم سرکه توش مشخص باشه ولی تیز نباشه . باید به طعم متعادلی توی سس برسید مزه آب نده برای همین معمولا میزان سرکه بیشتر از آبه. من چشمی مواد رو میریزم.معمولا شکر رو برای متعادل کردن طعم میریزم ولی شما دوست نداشتین نریزین. ولی از من گفتن سس رو خوشمزه میکنه. قالب لوف رو کمی چرب کنید خمیر رو نازک پهن کنید و سعی کنید خمیر رو تا دیوارها باز کنید(ممکنه خمیر از دیواره ها سر بخوره که ایرادی نداره کمی که جای دست برای چسبوندن خمیرها داشته باشین کافیه)مواد پیتزارو بچنید و پنیر فراوون بریزید خمیر رویی را نازک باز کنید روی مواد بزارید و سعی کنید خمیر کف رو به خمیر بالا بچسبونید. و در آخر روی خمیر سس بزنید بزارید توی فر نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از روسری سرای ارغوان
با همسری که نمیخواهد سکس کند چه کنیم⁉️ 👇 👇 http://eitaa.com/joinchat/3100901390C83304f162c 👌 😂 🤦‍♂😍
سلام ✋ صبحتان بخیر در این صبح گرم تابستانی🌼☘ حس و حال تازگی یک نفس سرزندگی و لذت شروعی دوباره رابرایتان آرزومندم💓
تخم مرغ 3عدد آرد 2پ شکر1پ کره 150 گرم اب وگلاب ترکیبی سه چهارم پیمانه پودر هل دارچین پودر نارگیل مغز گردو ودوق.غ شکر قهوه ای ترکیب این مواد به اندازه یه پیمانه بکینگ 2ق.م ووانیل مقداری آرد وبکینگ سه بار الک کن بزار کنار شکر وکره با هم زن بزن وقتی حالت کشدار شد تخم مرغ ها به همراه وانیل بزن وبعد ترکیب آب وگلاب بزن وبعدترکیب بکینگ و آرد رو در چند مرحله اضافه کن دمای فر از پیش گرم 170 برقی و40دقیقه سس تافی (کارامل) کره 50گرم خامه 5ق.غ شکر نصف لیوان شیر یک چهارم لیوان ابتدا شکر رو رو ماهی تابه بحالت پاشیده کاراملی کن زیر قابلمه بزار هم نزن ماهی تابه کلفت وحرارت کم باشه تا کاراملی بشه بعد خامه وکره وشیر رو حرارت بزار داغ بشه ولی نجوشه بعد به شکر کاراملی اضافه کن وهم بزن تا یکدست بشه بعد زیاد نزاررو حرارت سفت میشه چون بعد از دما افتادن سفتر میشه. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯