eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ذاکرین
😱😰🔞 ❌صحنه ای عجیب و بینهایت وسوسه انگیز🔞 که میکند کلیپ منتشر شده از داستان این دختر😱🔞🔞 در دست تغیییر برای تماشای کلیپ کلیک کن👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a تا برنداشتم از سنجاق کلیک کن
هدایت شده از ذاکرین
♨️انتقام زشت دختر بی حجاب از یک طلبه!!!😭😭 🔻یه خانم خوشگل با کلی آرایش و مانتو تنگ راهی خیابونای شهر شد ❌وسط متلک ها یه صدایی شنید: خواهرم بخاطر خدا حجابت رو رعایت کن!! 🔻یه جوون ریشو از همون‌ها که ازشون متنفره با یه پیرهن یقه آخوندی روی یه شلوار پارچه‌ای بود. 🔻به دوستش گفت من باید حال اینو بگیرم وگرنه شب خوابم نمیبره. مسیرش رو به سمت حاج آقا کج کرد که ...... 🔻ادامه داستان سنجاق کانال زیر 👇♨️👇♨️👇 http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
ابتدا هسته خرما را جدا کرده و با ارده و گلاب و پودر هل خوب ورز میدهیم تا به شکل یک خمیر یکدست شود. این خمیر کمی شل خواهد بود که با آرد گندم یا آرد برنج به غلظت دلخواه می رسانیم. سپس در پودر بادام زده و با گردو تزئین میکنیم نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
اول نخودفرنگیها رو با آب و کمی نمک بپزید بعد برنج رو به صورت آبکش بپزید و قبل از آبکش کردن نخود فرنگی پخته رو بهش اضافه کنید و بریزد تو آبکش_توی قابلمه کمی از مخلوط برنج و نخودفرنگی بریزید و کمی شوید خشک یا تازه بریزید و کمی زعفرون دمکرده بریزید.لایه لایه تا تموم بشه،بعد آب و روغن رو طبق روش خودتون بریزید،من روغن رو روی برنج میریزم و آب رو دور برنج.کمی زعفران دمکرده هم روش بریزید،و بزارید دم بکشه،در آخر اگر دوست داشتید کمی روغن داغ روش بریزید مثل روش معمول،این پلو رو با ماهیچه یا مرغ میتونید استفاده کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
به طالبی،دو قاشق شکر بزنین یه قاشق گلاب و کمی عرق نسترن و بید مشک اگه دوست داشتید اضافه کنین و چندتا دونه قالب کوچک یخ، بعد بزارید یخچال تا حسابی خنک بشه و آب بندازه نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(چاشنی لبنانی) ✨مواد لازم نخود پخته آواکادو جعفری روغن زیتون آب لیموی تازه ارده سیر نوش جان ❤️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم گوشت چرخکرده 300 گرم پیاز 1 عدد بزرگ برنج 3 پیمانه نخود سبز 1.5 لیوان رب گوجه سه قاشق غذاخوری ادویه شامل زردچوبه ، فلفل قرمز و سیاه و‌سفید، دارچین و نمک زعفرون آب شده حدودا نصف لیوان طرز تهیه: پیاز رو خرد میکنیم تو تابه روغن ریخته پیاز ها رو تفت میدیم تا رنگش طلایی بشه گوشت چرخ شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم . بعد ادویه هارو و رب رواضافه میکنیم و حسابی تفت میدیم و بعد نخود فرنگی رو اضافه میکنیم و ی تفت کوچیک‌ میدیم(نخود فرنگی ها رو از قبل کمی نیم پز میکنیم) و سه قاشق زعفرون دم کرده اضافه میکنیم و ی مقدار آب میریزیم و درب تابه رومیزاریم تا نخود ی مقدار نرم بشه و به روغن بیفته(حدودا 15 الی 20 دقیقه). برنجی که از دوساعت قبل خیس کردیم رو به صورت آبکشی درست میکنیم. ته دیگ مورد نظر رو کف قابلمه میزاریم . ی مقدار برنج و مایه گوشتی ‌دوقاشق زعفرون اضافه میکنیم و اینکارو ادامه میدیم تا برنج و مواد گوشتی تموم بشه‌. در انتها حدودا نصف لیوان مخلوط آب و روغن و مابقی زعفرون آب شده رو اضافه میکنیم و حدودا 40 دقیقه تا 1 ساعت میزاریم دم بکشه و بعدش نوش جان💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
دل مرغ رو با آب گذاشتم پخت پیاز رو نگینی خورد کردم و با زردچوبه،نمک، فلفل سیاه ،پودر سیر و پاپریکا و زیره تفت دادم بعد قارچ و فلفل دلمه ای سبز و قرمز رو خورد کردم و به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و در آخر دل مرغ رو ریختم و هم زدم درب تابه رو گذاشتم زیره تابه رو هم کم کردم تا مواد بپزه سیب زمینی هم نگینی کردم و با زردچوبه و نمک سرخ کردم نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از غذاهای فراموش شده سیستان و بلوچستان هست. من توی هیچ کتاب یا حتی اینترنت اطلاعات خاصی ازش ندیدم. طعمش خیلی با قیمه فرق نداشت، هرچند کسانی که امتحان ش کردن به نظرشون یه طعم خامه ای دلچسب داشت ( یعنی این غذا رو با کمی دلهره! برای مهمون درست کردم ) من از دوغ محلی و خیلی پرچرب استفاده کرده بودم اواسط کار وقتی دیدم آب (دوغ! ) غذا داره کم میشه حدود یه لیوان دوغ غلیظ تر ( از اونی که تو فیلم میریزم) بهش اضافه کردم.با پرس و جوی بیشتر متوجه شدم میزان رب این غذا خیلی کمه! ولی من از همون میزان رب که تو قیمه میریزم استفاده کردم. و دفعه بعد که بپزم قطعا از رب کمتر و زردچوبه بیشتری استفاده میکنم.بهتره برای این غذا از یه تیکه استخوان یا قلم هم استفاده کنید که من تو پشت صحنه انداختم تو قابلمه مقدار کمی جوز هندی، عطر فوق العاده ای به قیمه میده من از گردغوره، به جای لیموعمانی استفاده کردم. سیستانی ها از ادویه آچارِ سیستانی که تركيبي از آرد گندم پخته شده پیاز و تخم گشنیز و زیره و زردچوبه و گوجه هست استفاده میکنن. همه این مواد رو با هم مخلوط میکنن خمیری میشه و خشکش میکنن ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯