#مربا_چغندر_رژیمی
چغندر قرمز(لبو) ۱ کیلو
شکر ۲۵۰ گرم
گلاب و عرق بیدمشک نصف استکان
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
آب۴ لیوان
طرز تهیه مربای چغندر :
چغندرها را در آب پخته و حبه حبه میکنیم یا به سلیقه خود با قالب های گل یا غیره قالب میزنیم. شکر کاموَر و آب را در قابلمهای جداگانه جوشانده و پس از آنکه غلیظ شد، چغندرها را به همراه یک استکان از آب چغندر داخل شربت ریخته و پس از ۲ - ۳ جوش، گلاب و بیدمشک و آبلیمو را به آن میافزاییم و هم میزنیم. پس از آنکه آب مربا قوام آمد از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا سرد شود
نوش جان 💝
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از تبلیغات ارشیو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دختری⁉️ دخترداری ⁉️
#واقعنی چطور اینجا عضو نیستی🤷🏻♀👇🏼
این کاناله که پُر از ایده و خلاقیت جدیده😌
🔔♥️ @khano_mane ♥️🔔
🔔♥️ @khano_mane ♥️🔔
🔔♥️ @khano_mane ♥️🔔
زود عضو شو #فقط 10 نفر #دیگه جا داره🤦🏻♀☝️🏻
هدایت شده از تبلیغات ارشیو
🧔🏻” خـــــــر نشو، الاغ ”
اوج نصحیت پسرا
👱🏻♀حالا نصیحت دخترا👅😹😻
وای ترکیدم از خنده 😆😆♥️👇
😂 😂 😂 😂
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
😁 😁😁😁😁😁😁
😆😆😆😆😆😆😆
😅😅 😅 😅😅
😂 😂 😂
🤣
بزن روش تا ببینی تهههه خندس😅🤣☝️
#پشمک_شکلاتی
شکلات را به روش بن ماری آب کنید یک کوچولو داخل قالب بریزید با برس به دیواره های آن بزنید بعد چند دقیقه داخل فریزر یک کم که خودش را گرفت پشمک را با دست فشرده کنید بگذارید در قالب بعد دوباره شکلات بریزید روی پشمک ها و دوباره داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد
نوش جان 💖
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از تبلیغات ارشیو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ عاشقانه دو اسمی رسید 🌸❤️😍
بزن رو اسم کسی که دوسش داری،سورپرایزش کن👇
❤️مادرم❤️پدرم❤️خواهرم❤️عشقم
👧🏻لیلا 👨🏻امیر 👧🏻زهرا 👨🏻محمد
👧🏻مریم 👨🏻مهدی👧🏻هستی👨🏻میلاد
❤️اسمش نبود اینجا کلیک کن❤️👇
https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c
اسم خودت و عشقت رایگان بردار 💞☝️🏻
هدایت شده از ذاکرین
سیم هنــدزفریم همیشه گــره خورده و چرک و سیاه بود 😩😢😫
دوستــم تو یک کانـال عضوم کرد که درست کردمش هندزفریمو😍
خدایــیش خیلی چیزای باحالی یاد میده 🌈
❤️😳بیــا تو👇❤️
http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
❌ این تبلیــغ رو از دست ندید
این کانال بــی نظیره👆😍😍😍✨
#لیموناد_خیارخوشمزه
مواد لازم
خیار 2 عدد
عسل 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو ½ پیمانه
یخ 5 عدد
نعناع 1 پیمانه
طرز تهیه لیموناد و خیار:
همه مواد را در مخلوط کن ترکیب کنید، سپس از صافی عبور بدهید و با لیمو و نعناع سرو كنيد
نوش جان 💖
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کرم_بروله_زنجبیلی
شکر: 1/4 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
خامه: 1 و 1/3 پیمانه
وانیل: 1 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: 3 عدد
زنجبیل: 2 قاشق غذاخوری
تهیه کرم بروله زنجبیلی
جهت تهیه کرم بروله زنجبیلی، ابتدا زنجبیل را پوست گرفته و رنده کنید سپس به همراه خامه و وانیل در تابه ای بریزید و با شعله ملایم 3 دقیقه تفت دهید. در مرحله بعد تخم مرغ ها را بشکنید و زرده های آن را به همراه شکر با هم زن خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شده و رنگ آن روشن شود. حالا مخلوط خامه و مخلوط تخم مرغ را با هم ترکیب کنید و از صافی عبور دهید و تفاله های زنجبیل را جدا کنید. کرم را داخل قالب های کوچک سرامیکی بریزید ، یک حوله کاغذی کف سینی فر پهن کنید و مقداری آب جوش داخل آن بریزید طوری که تا نیمه های قالب های سرامیکی را بگیرد. قالب ها را داخل سینی بچینید و در فر قرار دهید تا با دمای 140 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بپزد. بعد از گذشت این زمان قالب ها را از فر بیرون بیاورید و بعد از خنک شدن داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. بهتر است روی کرم را بپوشانید تا داخل یخچال رویه نبندد
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ایده_آشپزی
خيار هاى مونده توى يخچال رو كه خورده نميشه ...!!
حلقه کردم و با چند حبه سیر و دو لیوان سرکه قرمز و یک لیوان آب و دو قاشق غذا خوری نمک و یه کم نعنا خشک و چند پر ترخون خشک گذاشتم ترشی بشه.
بعد از چند روز اماده خوردن هستن
نوش جان 💖
🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒
#_پاستا_باسس_مارینارا
ابتدا یک پیاز متوسط وقارچ نگینی ریز خرد میکنیم و همراه روغن زیتون تفت میدیم تا پیاز سبک بشه فلفل سیاه و اورگانو میزنیم .عطر ادویه که بلند شد سیر له شده اضافه میکنیم و بوی سیر که به مشام رسید پوره گوجه فرنگی همراه نمک همراه نمک و یک ق چ شکر و کمی آبلیموی تازه . اجازه میدیم سس روی حرارت ملایم بمونه تا آب اضافیش تبخیر و غلیظ بشه در نهایت جعفری و ریحون ساطوری اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم . این سس قابل مصرف برای طبخ انواع پیتزا و پاستاست .
#_پاستا
ابتدا آب و جوش میاریم یک ق نمک و پاستاهای خشک را اضافه میکنیم برای ۷ دقیقه پاستاها رو میجوشونیم تا به حالت آلدنته برسه یعنی کاور بیرونی پاستا نرم و مغز پاستا سفت باشه آبکش میکنیم ولی روی پاستاها آب نمیریزیم حالا پاستاهای پخته شده رو به سس اضافه میکنیم . ضمنا قبل از اضافه کردن پاستاها به سس پارمیزان ریختم
نوش جان 💖
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
سلام به پدرها و مادرهای عزیز👋🏻
شهر قرآنی یک بازی جذاب قرآنی کودکانه رایگان است که دختر و پسر گلتون همراه با سرگرمی و بازی میتونن قرآن یاد بگیرند و بخونند.
🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎
ویژگی های بازی؛
✅متناسب برای سنین 3 تا 9 سال
✅بیش از 100 بازی متنوع
✅تقویت هوش و حافظه
✅آشنایی بچه ها با مسجد و انفاق
✅آموزش قرآن و خیلی موارد دیگر.
دانلود از کافه بازار👇👇👇
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.boombstudio.qurancity&ref=share
#بازی_شهرقرآنی
#قرمزه_نخودچی
موادلازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی نیم پیمانه
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمکو فلفل به میزان لازم
طرزتهیه
درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک وفلفل ویک قاشق غذاخوری نعنارا اضافه کنیدوخوب ورز بدیدتا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هممیتونیدبه موادتون اضافه کنیدنیمساعت اگرزمانبدیدو موادتونروبزاریدتو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته وگردکنیدو درظرفی بزارید.حالا یکعددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبکبشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون خوب بپزه
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#سیمیت_با_طعم_پنیر_سفید
یکی از بهترین نون های ترکیه
🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
#شربت_آناناس_کرفس
مواد لازم
کرفس خرد شده دو فنجان
آناناس خرد شده به قطعات مکعب شکل دو فنجان
آب نصف فنجان
شکر سه قاشق سوپ خوری
شوید نصف فنجان
طرز تهیه
تمام مواد را در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید تا تبدیل به پوره ای صاف و یکدست شود .
مخلوط بدست آمده را در صافی بریزید تا تکه های درشت آن جدا شود .
آن را در لیوان ریخته و به همراه یخ سرو کنید
نوش جان 💖
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
#دسر_کرم_بستنی_انار
مواد لازم
پودر ژلاتین 1.5 قاشق غذا خوری
آب جوش 1.5 لیوان
ژله انار ۱ بسته
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
بستنی وانیلی ۱ لیتر
طرز تهیه
ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید. بستنی و خامه را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.
ژله از حرارت افتاده را روی مواد ریخته و دوباره کمی با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
پودر ژلاتین را در یک سوم لیوان آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا شفاف شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید. (در این مرحله به دلخواه می توانید از خرده های میوه هم طعم با ژله در دسر استفاده کنید
کرم را در قالب مورد نظر ریخته و3 ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد،سپس دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده( البته حدود 3 ثانیه داخل آب گرم گذاشته) و با خامه فرم گرفته، با دانه های انار تزیین نمایید.
نوش جان ❤️
🌸🍣🌸🍣🌸🍣🌸
#_کتلت_مرغ_با_جعفری
موادلازم
سیب زمینی ۳ عدد بزرگ
سینه مرغ نصفی
جعفری خرد شده یک پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد کوچک
پودرآویشن یک ق غ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرزتهیه:
سیب زمینی ها را پوست کردم با مرغ و کمی نمک و فلفل با یک پیمانه آب بخار پز کردم و بعد رنده کردم با پیاز و جعفری و آویشن و تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه مخلوط کردم و با روغن فراوان سرخ کردم
نوش جان💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_لیوانی_مخصوص
لايه زيري مخلوط ژله آلوورا، شير و تخم شربتي هست
لايه وسط دسر توت فرنگي آماده با شير هست كه دوتا توت فرنگي خرد شده توش ريختم
لاله بالايي ام پودينگ شكلاتي آماده با شير هست
هر لايه رو كه ميريزين حدودا يك ساعت توي يخچال بذارين و وقتي لايه بعد رو ميخواين اضافه كنين اجازه بدين موادتون از حرارت بيوفته كه لايه زيري آب نشه
نوش جان 💖
🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ماهی_کنجدی
مواد لازم
سس خردل – دو قاشق غذاخوری
شیر – دو قاشق غذاخوری
فیله ماهی (شیر، قباد…) – ۳۰۰ گرم
کنجدخام – دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیلههای پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجدها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید.)
فر را از قبل ۲۲۰درجه سانتیگراد داغ کنید. ماهیها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. سیبزمینی آبپز یا سالاد سیبزمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل میتواند با این ماهی سرو شود
نوش جان 💖
🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فرنی_با_نشاسته_گندم_شیرخشک
مواد لازم
نشاسته گندم/ ۱ قاشق غذاخوری
آب/ ۱ فنجان
بادام/ ۴ عدد
شیر خشک/ ۱ پیمانه
ابتدا درون یک کاسه کوچک، بادام ها را به مدت ۳ تا ۴ ساعت با مقداری آب گرم بخیسانید.
سپس بعد از گرفتن پوست بادام ها، آن ها را رنده نمایید تا پودر گردند.
بادام پودر شده را از صافی عبور دهید، تا هیچ زره درشتی در پودر بادام باقی نماند.
حال همانند طرز تهیه فرنی با شیر خشک و دستور تهیه آن، فرنی با نشاسته گندم را بپزید با این تفاوت که به جای آرد برنج از نشاسته گندم استفاده کنید، همچنین پس از باز کردن نشاسته داخل آب، پودر بادام را به آن بیافزاید و بعد آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. شما می توانید برای شیرین شدن فرنی یک قاشق چایخوری شکر را نیز به آن اضافه کنید، اما توصیه می کنیم برای نوزاد از شکر استفاده نکنید
نوش جان 💝
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_انار_و_مرغ
مواد لازم
کلم برگ سفید نصف یک عدد.
انار ملس دو عدد.
سینه ی مرغ نصف یک عدد.
مغز گردوی نگینی ریز شده نصف پیمانه.
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری.
ماست 1 قاشق غذاخوری.
آبلیمو، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا سینه ی مرغ را پخته و ریش ریش میکنیم، دو تا انار بزرگ ملس را دون کرده به همراه کلم برگ ریز شده در ظرف میریزیم، مغز گردوی نگینی شده را نیز اضافه می کنیم، سپس سس مایونز، ماست، آبلیمو و نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را خوب هم میزنیم تا آغشته به سس شوند، سپس چند ساعت در یخچال قرار داده تا سالاد ما جا بیفتد و آماده ی میل کردن شود.
به همین راحتی به همین خوشمزگی
نوش جان 💖
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دلمه_گیاهی
سویا
کدو
هویج
سیر
و کلا هر نوع سبزیجاتی ک توی یخچال دارین(فقط سختش نکنین لطفا)
مواد رو نگینی خورد میکنیم و همه رو با هم توی تابه مخلوط میکنیم و میزاریم یکم بپزه..
بعد بهش پنیر گیاهی اضافه میکنیم و میریزیم داخل این فلفلهای رنگی پنگی قشنگ..
به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میزاریم توی فر تا بپزه و پنیر آب بشه..
دمای فر ۱۸۰ درجه خوبه براش..
بعدشم با بهترین چاشنی زمستونی یعنی نارنج میتونین نوش جان کنین...
.
.امیدوارم لذت ببرید ...
راستی یه نکته:فلفل های چهارپر رو حتما انتخاب کنید تا موقع پخت طعم شیرین و خوبی داشته باشن
نوش جان 💖
🫑🫑🫑🫑🫑🫑🫑
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ماکارونی_سالاد
مواد لازم
ماکارونی فرم دار دو لیوان
نخودفرنگی نصف لیوان
کالباس خرد کرده یک لیوان
کنسرو ذرت نصف لیوان
سس مایونز یک لیوان
ماست یک لیوان
خیارشور خرد کرده نصف لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور غذا
آب و دو قاشق نمک را در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید. دو لیوان ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود ده دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش میکنیم.
یک لیوان سس و یک لیوان ماست و در صورت دلخواه کمی فلفل را در یک ظرف بزرگ ریخته، هم میزنیم. سپس نصف لیوان خیارشور خرد کرده، نصف لیوان کنسرو ذرت، نصف لیوان کنسرو نخودفرنگی و یک لیوان کالباس خرد کرده را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم.
ماکارونی آبکش شده را نیز اضافه کرده، مخلوط میکنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود.
سالاد را دو الی سه ساعت در یخچال میگذاریم تا جا افتاده
نوش جان 💖
🍝🥗🍝🥗🍝🥗🍝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#بادمجان_ژاپنی(سوشی)
بادمجان ۱ عدد
هویج خرد شده مقداری
فلفل دلمه رنگی خرد شده مقداری
پیازچه خرد شده مقداری
سوسیس خرد شده یک عدد
بادمجان بدون پوست خرد شده مقداری
تخم مرغ ۲ عددارد یک قاشق غذاخوری
نمک وفلفل وپودر سیر به مقدار لازم
همه مواد خرد کرده با هم مخلوط میکنیم و ارد وتخم مرغ به مواد اضافه کرده همراه ادیویه هاوبهم میزنیم تا کل مواد با هم مخلوط شود
بادمجانها را با پوست حلقه کرده نیم ساعت در اب نمک گذاشته ودر اب کش ریخته
وسط بادمجانهارو طبق فیلم حلقه ای با قاشق دراورده و حلقه های بادمجان در روغن گذاشته و وسطش با مواد پر کرده ودرب ظرف را میگذاریم با حرارت ملایم سرخ شود وحلقه هارو برگردانده وطرف دیگر انرا سرخ میکنیم
نوش جان 💖
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯