eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
✍مواد لازم خرمای دشتستان ( بهم چسبیده هستن ) دو لیوان بدون هسته 50 گرم کره یک لیوان بیسکویت پتی بور خرد شده درشت مغز گردو من مغز پسته هم ریختم دارچین یک قاشق غ پودر نارگیل برای غلتوندن ✍ابتدا کره رو بزارید آب بشه خرما رو اضافه کنید وکمی روی حرارت هم بزنید تا نرم و له بشه از روحرارت بردارید دو دقیقه بعد مغزهارو اضافه کنید و بیسکویت رو هم بریزید و مخلوط کنید. وقتی بیسکویت رو اضافه میکنید و دارچین رو کمی سفت میشه نگران نشید به اندازه یه پرتقال بردارید و رول کنید و توی پودرنارگیل بغلتونید تا تمام روش آغشته به پودر نارگیل بشه. این رولتها رو توی یخچال چند ساعت قرار بدید وبعد از سفت شدن با چاقوی تیز برش بزنید. بسیار مقوی وبسیار خوشمزه. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
🍊🍊 ✍مواد لازم شیر ۱ لیوان آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل کمی کره ۲۵ گرم شکر ۴ قاشق سوپخوری آب پرتقال (با تکه های پرتقال) نصف پیمانه ✍طرز تهیه همه مواد را به غیر از آب پرتقال با هم مخلط کنید تا به غیر از کره همه با هم یکی شوند بعد روی حرارت میگذاریم و مداوم هم میزنیم تا مواد سفت شود. بعد از روی حرارت بر میداریم و آب پرتقال را اضافه میکنیم و هم میزنیم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پشمک_بستنی😍😍😍 یه ایده شیک برا پذیرایی کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#قارچ_سوخارى_خانگی🍄 اول قارچهارامیشوریم میزاریم آبش خشک بشه بعدبه قارچها آبليمو میزنیم. بعدازچند دقيقه استراحت توى ارد سفیدمیزنیم .بعد توى تخم مرغ و پودر سوخارى می غلتونیم و در روغن سرخ داغ سرخ میکنیم بعدروی دستمال میزاریم تاروغن اضافیش بره. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#مرغ_یونانی 🍗 نصف لیوان ماست یونانی یا ماست چکیده رو با یک حبه سیر له شده ، یک عدد پیاز رنده شده ، یک قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده ، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه ، نوک قاشق رنده پوست لیمو ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو مخلوط کردم . مرغ ها رو چهار ساعت توی این مواد گذاشتم بعد مرغها و مواد رو توی ظرف کنار هم چیدم و توی فر صد و هشتاد درجه چهل و پنج دقیقه پختم . بعد کمی کره رو با برس روی مرغ ها کشیدم و پنج دقیقه گریل رو روشن کردم . تکه های مرغ بزرگ نباشه تا کاملا مغز پخت بشه . در کنار برنج یا همراه نون خیلی خوشمزه میشه 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته 😋😋 آموزش با تمام نکات✅ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کرم_وانيلى شير:۱پ خامه صبحانه:۱/۲پ پودروانيل:۱/۸ق چ شكر:۳ق س پودر ژلاتين :۱ق غ اسانس موز کمی موز خرد شده:۱_۲ عدد زعفران دمکرده یا رنگ زرد کمی پودر ژلاتين رو توى نصف استكان آب مخلوط كرده و پنج دقيقه صبر كنين، بعد بذارين روى بخار آبجوش تا كاملاً حل بشه.خامه و شير و شكرو توى قابلمه بريزين و بذارين روى شعله متوسط و مرتب هم بزنين.وقتى داغ شد و اطراف قابلمه شروع به حباب زدن كرد،از روى حرارت بردارين و وانيل رو اضافه كنين.وقتى مقدارى از حرارت افتاد ژلاتين حل شده رو اضافه كنين.مخلوط كنين تا ژلاتين به خورد شير بره و بعد از الك معمولى رد كنين اسانس و موز خرد شده و زعفرون رو اضافه کرده در قالب دلخواه ریخته و ۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کوفته_با_سس_رب_انار طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ونمک وفلفل وکمی زعفرون مخلوط کردم وبه اندازه گردو قلقلی کردم ودر کمی روغن تفت دادم وکنار گذاشتم در تابه ای یک پیاز کوچک رنده شده را ریخته با کمی کره تفت دادم درحدی که فقط سبک بشه بعد یک ق غ رب گوجه ودو ق غ رب انار اضافه کرده وسپس نصف ق غ سماق ونصف ق غ پاپریکا ویک قاشق شکر هم اضافه کرده کمی نمک زدم ویک لیوان اب گوشت ریخته وگذاشتم با حرارت کم بجوشد در این مرحله یک ق غ ارد ذرت رابا سه ق غ اب مخلوط کردم وبه سس اضافه شده وکوفته ها را درون سس غلیظ شده گذاشتم ویک استکان انار دونه شده هم اضافه کردم وچند جوش زد از روی حرارت برداشتم 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_حرفه_ای 🍳 #صبحانه 😋 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
خورشت هویج خورشت هویج مرغ یا گوشت آبگوشتی؛ ۷۵۰ گرم پیاز سرخ شد‌ه؛ ۳ قاشق سوپخوری هویج، یک کیلوگرم آلوی خشک؛ ۳۰۰ گرم زعفران سائید‌ه ؛ یک قاشق مرباخوری (د‌ر صورتی که د‌ر آب حل کرد‌ه باشیم سه قاشق سوپخوری) شکر؛ ۳ قاشق سوپخوری روغن؛ به مقد‌ار لازم نمک؛ به مقد‌ار لازم مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ شد‌ه و چند‌ لیوان آب می‌گذاریم تا بپزد‌. هویج را خلال می‌کنیم و با روغن سرخ می‌کنیم و با آلوی شسته شد‌ه د‌اخل گوشت یا مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد‌.زعفران را با کمی نمک و شکر د‌اخل خورش می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا خورش کاملاً به روغن بیفتد‌.اگر بخواهیم خورش ترش‌تر بشود‌، د‌ر آخر طبخ کمی آبلیمو به آن اضافه می‌کنیم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا 🍝 #نهار 😋 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#دسر_ترایفل ترایفل ترکیبی از ژله میوه کیک پودر شده خامه یا انواع کرم مثل کرم وانیلی کرم کاسترد پودینگ و و ومن برای لایه اول ژله گذاشتم وقتی بست میوه گذاشتم دیگه سلیقه ایه هر میوه ای دوست دارید میتونید بزارید بعد روش کیک پودر شده ریختم از هر کیکی میتونید استفاده کنید کیک و با پشت قاشق فشردش کردم بعد خامه فرم گرفته ریختم دوباره کیک پودر شده ریختم و روشم خامه و با بیسکوییت و شکلات و ژله خورد شده تزیین کردم بجای خامه هم از انواع کرم میتونید استفاده کنید یه نکته اینکه بهتره این دسر لااقل سه ساعتی تو یخچال باشه 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نون_پنیری_باسبزیجات 🍞 #میان_وعده 😋 کلیپ های جدید را با ما ببینید کپی ممنوع⛔️ 🍪 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
✍گوشت چرخکرده و پیاز رو تفت داده قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده ونمک و فلفل سیاه و اویشن و زردچوبه و پاپریکا را اضافه میکنیم رب میزنیم و کمی تفت میدهیم، میگذاریم مایه گوشتیمون کمی سرد بشه... در آخر از مایه روی لایه های خمیر یوفکا گذاشته، کمی پنیر میریزیم و رول میکنیم و درون روغن سرخ میکنیم. به همین راحتی به همین خوشمزگی... اگه واسه مهمونی هم بخوای شب قبل رول ها رو آماده کن، تو سینی بچین و روش سلفن بکش که هوا نخوره بزارش تو یخچال، وقتی مهمونا رسیدن سرخشون کن. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
🌸ســـلام 💗صبح تون سرشاراز 🌸لطف بی کران خدا 💗الهی گل لبخند رو لباتون 🌸همیشگی باشه 💗الهی عطر گلها 🌸دل آرای زندگیتون 💗وشادی نقل لحظه هاتون باشه 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
عدسی (کم‌ نمک) یک صبحانه خوب 👈این منبع پروتئین گیاهی یکی از غذاهای تنظیم‌کننده قند خون در صبحانه به حساب می‌آید که برخی آن را با سیب‌زمینی و کره و برخی خالی میل می‌کنند. یادتان باشد که یک کاسه عدسی جایگزین مناسبی برای پنیر و یا تخم‌مرغ است. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ميگو_پفكي آرد سفید به میزان لازم بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری دلستر ساده يا اب گازدار یک پیمانه آب یه لیوان نمک فلفل پودر سير به مقداري كه شما دوست داريد ميگو ها و يك پياز بزرگ حلق شده را با آبلیمو تاره و نمک و زعفران و پودر زنجبيل و فلفل سياه کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شوند توي يك کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمك و و پودرسیربه آن اضافه کنید ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كم‌كم آرد را به مخلوط اضافه می‌كنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود.و در اخر پنكيگ پودر ميريزيم و به ارومي هم ميزنيم میگو آماده و مزه دار شده رو در مواد ميريزيم و بعد حلقه هاي پياز رو از هم جدا ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و نيم ساعت در يخچال مي زاريم و بعد در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود سرخ ميكنيم و روي دستمال حوله اي ميزاريم تا روغن اضافي گرفته شود نكته؛ در اين موادميتونيد بجاي ميگو از فيله مرغ تيكه شده با همين روش استفاده كنيد كه در آنصورت ميشه جوجه چيني . #سس #تارتار خیار شور: رنده شده آب لیموی تازه سس مایونز پیازچه: تخم‌مرغ آب‌پز: یک عدد رنده شده سیر: یک حبه رنده جعفری: ‌ريزهردشده نمک و فلفل به میزان لازم...همه باهم مخلوط كنيد نوش جاان 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#پیتزا_چینی_تند گشنیز (تازه و خرد شده): ۱ قاشق سوپ خوری پیاز قرمز (خرد شده):۱/۳ فنجان پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده):۲ فنجان نان پیتزا (آماده):۱ بسته سس سویا:۱ قاشق چای خوری پوره فلفل قرمز:۱ قاشق سوپ خوری سس گوجه فرنگی (بدون نمک):۲۲۰ گرم ریشه زنجبیل (ریز خرد شده):۱ قاشق چای خوری مرغ:۳۰۰ گرم روغن گیاهی(تند یا ساده): ۱ قاشق سوپ خوری نخود فرنگی: ۱/۲ فنجان فر را با دمای ۳۷۵ درجه ی فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید. تابه ی ۲۵ سانتی متری را روی شعله ی زیاد داغ کنید. مرغ و ریشه ی زنجبیل را اضافه کنید. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که وسط مرغ دیگر صورتی نباشد هم بزنید و سرخ کنید. حرارت را روی متوسط بگذارید. سس گوجه فرنگی، پوره ی فلفل قرمز و سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید. ۲ قاشق از مخلوط مرغ را روی نان پیتزا و به فاصله ی ۱ سانتی متری از لبه ی نان بمالید. روی آن را با بپوشانید. پنیر را روی پیتزا بپاشید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پیتزا داغ و پنیر آب شود بپزید. روی آن گشنیز بپاشید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ماهی_شکم_پر 🐟 من اول ماهی رو نمک میزنم و روش آبلیمو میریزم و دو سه ساعت استراحت میدم تا ترد و مزه دار بشه و بوی ضحم ماهی از بین بره. داخل شکم ماهی رو با سبزی شکم پر،پر کرده و میدوزم.بعد روی ماهی رو با چاقو چند برش داده تا خوب مغزپخت شود و سپس روی آن را با دستمال کاغذی خوب خشک کردم تا به تابه نچسبه و داخل روغن داغ و با شعله ملایم میپزیم 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#محلبی_ایرمیک مواد لازم شیر ۱/۵ پیمانه آرد سمولینا یا ایرمیک ۱/۴ پیمانه شکر سه ق غ خامه قنادی ۱/۲ پیمانه ( نیاز نیس فرم بدین) موز یک عدد پوره شده بادام یا‌گردو در صورت تمایل برای داخل دسر کمی وانیل کمی طرز تهیه شیر ، شکر داخل قابلمه ریخته روی حرارت هم بزنید تا شکر حل بشه، پوره موز بریزید وبعد سمولینا اضافه کنید ، حرارت ملایم باشه و مرتب هم بزنید تا شیر جمع بشه اصطلاحا و مواد غلیظ بشه ، آجیل مورد نظر و خامه قنادی رو بریزید ، نیاز نیس قبلش خامه رو فرم بدین، مواد که خوب مخلوط شد و یکدست و البته شبیه فرنی کمی غلیظ از حرارت بردارید ، وانیل کمی اضافه کنید ( میتونید به جای وانیل، هل اضافه کنید) و داخل ظرف بریزید و بعد از خنک شدن نوش جون کنید نکته: اگر خواستید خامه قنادی نزنید همون مقدار خامه صبحانه با یک ق غ کره هم دمای محیط رو اضافه کنید و البته چون خامه صبحانه شیرین نیس مقدار شکر رو بیشتر کنید ، مزه کنید ، چون مقدار دقیق شکر رو نمیتونم بگم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
🌸در اولین صفحه از دفتر اردیبهشت ماه آرزویم این است ڪه صفحه غم و اندوه در دفتر زندڪَیتون همیشه سفید بماند🌸 💖اوقاتتون به وقت مهربانی لبخنـدتون به رنڪَ عشـق💖 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#سالمون_فلفلی با سبزیجات کبابی آب ۲ قاشق غذا خوری آب پرتقال ۱/۴ پیمانه فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری فیله ماهی سالمون ۱۳۰۰ گرم نمک دریایی ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری چغندر کوچک خرد شده ۲ عدد هویج متوسط خرد شده ۴ عدد فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه بزرگ هویج، چغندر و روغن را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید. بدون در 20 دقیقه تفت دهید. مواد را داخل بشقاب بریزید. سپس، سالمون ها نمک و فلفل بزنید. در یک تابه گود روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و سالمون ها را حدود 3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. ماهی ها را روی سبزیجات قرار دهید. آب و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی حرارت به حالت نیم جوش بگذارید تا غلیظ شود. سپس آن را روی ماهی ها بریزد و سرو کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت کالباس 🍳 یه املت خوشمزه 😋 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#پاناکوتا شیر:سه لیوان خامه: دویست گرم شکر:دو سوم لیوان وانیل:یک دوم ق چ آب:یک استکان ژلاتین:سه ق غ 🍜 طرز تهیه: ابتدا ژلاتین رو روی اب می ریزیم و می زاریم تا اسفنجی بشه, بعد بن ماری می کنیم.تا شفاف بشه, شکر خامه شیر رو روی حرارت می زاریم وقتی کناره ها جوشید خاموش میکنیم. ژلاتین رو هم اضافه می کنیم هم می زنیم از صافی عبور میدیم و میریزیم تو ظرف مورد نظر,و یخچال, دسر آماده ست, 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش فلافل خانگی😍 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
هویج: ۵۰۰ گرم آب: ۳ لیوان شکر: ۱ لیوان نشاسته ذرت: ۲/۵ق غ آب وپوست رنده شده یک عدد لیمو کمی وانیل مقداری گردوی خرد شده بیسکویت پتی بور بمیزان لازم هویج را پوست کنده به قطعات کوچک خرد کرده با آب خوب میپزیم پس از پخت پوره کرده دوباره داخل همان اب باشکر وپوست لیمو واب لیمو مخلوط کرده روی حرارت گذاشته نشاسته را باکمی اب حل کرده به مواد اضافه کرده مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ وکرم مانند شود میتوانیم دراین قسمت کمی خامه یا کره هم به مواد اضافه کنیم در ظرف مستطیل یک ردیف بیسکوئیت چیده از مواد که کمی خنک شده روی ان ریخته دوباره بیسکوئیت چیده ومقداری مواد می ریزیم هربارکه مواد می ریزیم کمی گردوی خردشده روی مواد میپاشیم روی کار مواد ریخته وبا چنگال روی آن را شکل میدهیم وکمی گردوی ویا پسته ویا نارگیل میپاشیم وحدود۳ساعت دریخچال گذاشته سپس برش میزنیم وبه همراه بستنی یا خامه زده شده سرو میکنیم 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
کلم قرمز ۳۵۰ گرم دونه خشخاش ۱ ق غ هویج ۲ عدد پرتقال ۱ عدد ماست ۴ ق غ مایونز ۱ ق غ روغن ۲ ق غ شوید ۳۰ گرم عسل ۱ ق غ آبلیمو ۱ ق غ نمک و فلفل به مقدار لازم کلم ها را ریز خورد کنید و هویج را رنده کنید پرتقال را فیله کرده اضافه کنید برای سس ماست و مایونز و روغن را با هم مخلوط کرده شوید را خرد کنید و به آن اضافه کنید برای طعم دار کردن نمک و فلفل و آبلیمو و عسل و دانه خشخاش را اضافه کنید سس را به سالاد اضافه کنید و نیم ساعت یا بیشتر زمان دهید تا سس به خورد سالاد برود و طعم دار شود. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
هندوانه يك بسته ژله هر طعمی خواستین شکر 3ق غ آب نصف پیمانه پودر نارگیل یک پیمانه همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده روي حرارت ميزاريم درحدي كه شكرو ژله آب بشه نبايد بجوشه از روي حرارت برداشته وباهمزن ميزنيم به ه مدت يك ربع بزنيم تا به شكل خامه ايي بشه ته ظرف رو پودرنارگيل ميريزيم ومواد رو روي اون ميريزيم وبه مدت ٣ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم بعد از يخچال درمياريم برش ميزنيم وداخل پودر می زنیم اگه خواستین دورنگ بشه باید یه ژله دیگه رو درست کنید و روی ژله قبلی که سفت شده بریزید و بعد برش بزنید 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_شکلاتی 🍫 یه عصرونه خوشمزه 😋 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
✍مواد لازم پودر بادام دو پیمانه یا دویست و پنجاه گرم  پودر قند یک پیمانه یا صد و چهل گرم  گلاب و زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم ✍طرز تهيه  این شیرینی همان شیرینی توت است که می تونید شکل بدهید و داخل شکر بغلتانید اما من به این شکل درست کردم. ابتدا پودر قند و بادام را مخلوط کرده بعد گلاب را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که کمی حالت خمیری داشته باشه و در دست قابلیت شکل پیدا کنه. بعد زعفران غلیظ را اضافه می کنید و با دست ورز می دهیم تا یک دست بشه. اگر خیلی حالت خميري پیدا کرد کمی پودر بادام اضافه کنید. من بعدش داخل قالب سیلیکونی ریختم و با دست فشرده کردم و حدود نیم ساعت در فریزر گذاشته بعد از قالب به راحتی جدا میشه. میتونید در دست به شکل توت یا میوه های دیگر شکل بدهید و داخل شکر بغلتانید و می شه داخلش رنگ خوراکی بریزید و خمیر را به رنگ دلخواه در بیارید. بعد از درست شدن باید در ظرف در بسته نگهداری بشه تا خشک نشه. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh