8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سینی_کباب_خوشمزه
برای مواد گوشتی گوشته:
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
یک دسته جعفری
یک عدد پیاز رنده شده بدون آب
۳ حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل سیاه و قرمز
۱عدد فلفل دلمه قرمز
آرد سوخاری نصف لیوان
برای سیبزمینی:
۶ عدد سیبزمینی
۲ ق غ کره
۱ لیوان شیر
مقدار پنیر پیتزا
برای سس:
۲ ق غ رب گوجه
ابتدا گوشت چرخکرده و پیاز و سیر رنده شده و جعفریو آرد سوخاری و نمک و فلفل سیاه و قرمز رو مخلوط کرده داخل قالب دایره ای شکل رو چرب و مواد گوشتیمونو میریزیم و پهن میکنیم و رب و آب جوش رو مخلوط کرده و روی گوشتمون میریزیم و در فر ۱۷۰ درجه قرارمیدیم تا بپزه
به سیبزمینی ابپز شده کره و نمک و فلفل اضافه و میکوبیمو شیر رو به تدریج اضافه میکنیم و پنیر پیتزا میریزیم و روی مواد گوشتیمون ریخته و با گوجه و فلفل روشو پر میکنیم و دوباره داخل فر میذاریم و وقتی طلایی رنگ شد آمادست
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#مربای_قیسی
مواد لازم
400 گرم قیسی سیاه
1 قاشق کره
3 قاشق شکر
1 پیمانه آب
1 قاشق آب لیمو
گردو و یا بادام
طرز تهیه
زردآلوهای خشک شده را خوب بشورید. داخل تابه، کره را آب کنید. قیسی ها رو تفت بدین تا بوشونو حس کنین. شکر، آب و آب لیمو رو اضافه کنین و مخلوط کنین. اگر قیسی ها خیلی سفت هستن، مقدار آب رو زیادتر کنین. در تابه رو بزارین و شعله رو کم کنین. وقتی غلیظ شد، از روی شعله بردارین
نوش جان 💖
🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_کنجدی_با_ارده_و_خرما
ارده غلیظ وسفت ۱/۲پیمانه استاندارد سرصاف
روغن مایع ۱/۴پیمانه استاندارد
پودرشکر الک شده ۱/۲پیمانه استاندارد سرصاف
آرد قنادی حدود ا وبصورت تقریبی ۱۵۰ گرم
خرما ۸ عدد
گردو مقداری (گردو قابل حذف است )
ارده غلیظ و سفت +روغن مایع +مقداری آرد +پودر شکر را داخل کاسه ای بریزید وبا لیسک هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنید اگر نیاز بود
کم کم وبه تدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .
کمی نرم بودن برای خمیر طبیعی است .
به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر بردارید ودردست کمی پهن کنید خرما وگردو داخلش بذارید وبصورت گلوله در آورید و سپس در کنجد بغلتانید
ودر فر از قبل گرم شده قرار دهید .
دمای فر ۱۷۵ در جه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
(حتما فر را از نیم ساعت قبل روشن کنید تا گرم شود )
بعداز پخت کامل وخارج کردن از فر واجازه دهید در دمای محیط کاملا خنک شوند .
وسپس با کمی عسل گرم شده به روش بن ماری با قلم مو روی شیرینی ها بکشید و با پودر پسته یا خلال پسته تزیین کنید
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بگذار هر ثانیه ، حالِ تو خوب باشد .
بگذار رفتنی ها بروند و ماندنی ها بمانند .
تو لبخندت را بزن ، انگار نه انگار …
حالِ خوبِ خودت را به هیچ اتفاق و شرایط و شخصی گره نزن !
بی واسطه خوب باش ، بی واسطه شادی کن و بی واسطه بخند …
تو که خوب باشی ؛ همه چیز خوب می شود ، باور کن !
🔴بوسه بعد از طلاق ♥️
برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم ….. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو ببوس….
من گیج شده بودم ! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم!
گفت تحملشو داری؟؟گفتم آره بگو…گفت.....
🔞ادامه داستان 👇👇جالب رو بخونید
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
💖💖 فال و طلسم 💖💖
💥تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥
💖💖 متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖💖
🧿 حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫
ا💖ا فـــرورديـــن
|💖I ارديـبـهـشـت
ا💖ا خـــرداد
I💖I تـيـر
ا💖ا مـــرداد
I💖I شـهـريـور
ا💖ا مـهـر
I💖I آبـان
ا💖ا آذر
I💖I دي
ا💖ا بـهـمـن
I💖I اسـفـنـد
اینجا فالتو تو ایتا میگیریم😍😵
فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍🔮👇S
https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
#كرم_انبه
مواد لازم
پودر ژلاتين ۲ قاشق
انبه بزرگ ۲ عدد
شكر ۲ قاشق
گلاب ۱ قاشق
خامه صبحانه ۳ قاشق
آب سرد نیم پيمانه
طرز تهيه
ابتدا شكر، انبه و گلاب را داخل مخلوط کن بريزيد و مخلوط كنيد تا شكر كاملا حل بشه و انبه ها پوره بشن. پودر ژلاتين را با آب سرد به روش بن ماری حل كنيد و سپس به انبه ها همراه با خامه اضافه كنيد. حال قالب را كمی چرب كنيد. سپس مايه رو بريزيد داخلش بذاريد تو يخچال تا كاملا خودش رو بگيره و خنك بشه. در انتها وارونه كنيد. قبل از وارونه كردن هم قالب را كمی در آب گرم بذاريد تا راحت جدا بشه
نوش جان 💖
🥮🥭🥮🥭🥮🥭🥮
#شیرینی_نارگیلی_مغزدار
#شیرینی_ویژه_عید
مواد لازم:
خامه صبحانه 100 گرم
پودرخامه (دریم ویب )2 بسته
شیر خشک 1 لیوان
پودر نارگیل 1 لیوان
کاکائومالتیزریادراژه به میزان لازم
طرز تهیه:
خامه رو با پودرخامه هم زده با همزن وبعد شیرخشک و پودرنارگیل رو هم اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط بشن ویه مایه خمیری لطیف بدست بیاد.
مایه رو۲۰ دقیقه تویخچال میذاریم تاکمی سفت بشه.
اگه عجله داشتین ۱۰ دقیقه توفریزربذارین.
حالاموادشیرینیولوازم راکنارهم میذاریم.
خمیرشیرینی،کپسول،پودرنارگیل وکاکائومالتیزر.
وسط کاکائومالتیزربسکوییت هست.
حالا از مخلوط به اندازه یه گردو برداشته و1عددمالتیزر(یادراژه) وسط اون گذاشته و مثل توپ گرد کرده و توی نارگیل دوباره میغلتانیم و توی کپسول ها مرتب میچینیم و بعد توی یخچال سه چهار ساعت نگه داشته و شیرینی ما آماده شده .
میتونید بعضی از شیرینی ها روبادراژه ریزتزیین کنید
نوش جان 💖
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
#شیرینی_بادامی
كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانيل نصف ق چ
شكر يك سوم ليوان
آرد سه چهارم ليوان
بادام 100 گرم
ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود
بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم
زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید
داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .
بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید .
و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید
نوش جان 💖
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
#نان_کاکا_کدو_حلوایی
مواد لازم
آرد یک لیوان
پوره ی کدو حلوایی یک لیوان
شکر یک دوم لیوان
شیر یک دوم لیوان
تخم مرغ یک عدد
پودر هل نوک قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق مربا خوری
بیکن پودر دو قاشق چایخوری
گلاب یک سوم فنجان
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رو با هم بزنید
شیر و گلاب رو اضافه کنید و کمی هم بزنید
پوره کدو رو اضافه کنید و مخلوط کنید ( پوره کدو نباید آب داشته باشه )
آرد و بکینگ پودر و هل و دارچین رو که از قبل الک کردید اضافه کنید و مخلوط کنید.
نکته :
باید آرد رو کم و زیاد کنید و غلظت مواد رو بسنجید باید غلظت مایع همانند مواد کیک باشه قدری شل تر از سس مایونز .
بعد با قاشق داخل روغن بریزید و سرخ کنید
یک طرف که طلایی شد برگردونید و طرف دیگه رو هم سرخ کنید
سپس بزارید روی دستمال تا روغن اضافیش بره
برای تهیه ی پوره ی کدو اول کدو رو چند قطعه کنید و با کمی آب بپزید بعد با پشت قاشق خوب له کنید.
این نان رو با ساندویچ ساز هم میشه درست کرد.
کسانی که شیرینی چرب دوست ندارند یا منع مصرف روغن دارند میتونند با ساندویچ میکر درست کنند.
البته قبلش دستگاه روچرب کنید
نوش جان💖
🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
#شیرینی_فسایی
خیلی خوشمزه و راحت و خوش قلقه ب ای اونایی که نخودچی زدن براشون سخته این شیرینی گزینه ی راحتیه
واما دستورش که من با کل دستور درست کردم حدودپنج سینی سولاردوم شیرینی داد.
مواد لازم
آرد سفید: 750 گرم
آرد نخودچی: 250 گرم
روغن جامد: 500 گرم
پودر قند الک شده : 500 گرم
هل ساییده الک شده: 2 ق چ
طرز تهیه
روغن و پودر قند و هل را با هم میزنیم تا سفید و حجیم شود. مخلوط آردها را اضافه کرده ورز می دهیم تا خمیر جمع شود . بعد خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت حدود 7 میلی متر باز کرده کاتر ظریف می زنیم. روی شیرینی ها را با زعفران آبکرده و تخم خرفه تزیین میکنیم. در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 20-15 دقیقه طبخ می کنیم.
این خمیر احتیاج به ورز زیادی نداره و به راحتی جمع میشه. بعد از خارج کردن از فر هم بهتره صبر کنیم تا شیرینی ها خنک بشن و بعد از سینی جداشون کنیم.
برای مدلی که کاتر گل زدم وقتی کامل سرد شد وسطش رو با ژله مغزی پر کردم.
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮