#سالمون_فلفلی با سبزیجات کبابی
آب ۲ قاشق غذا خوری
آب پرتقال ۱/۴ پیمانه
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
فیله ماهی سالمون ۱۳۰۰ گرم
نمک دریایی ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
چغندر کوچک خرد شده ۲ عدد
هویج متوسط خرد شده ۴ عدد
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه بزرگ هویج، چغندر و روغن را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید. بدون در 20 دقیقه تفت دهید. مواد را داخل بشقاب بریزید.
سپس، سالمون ها نمک و فلفل بزنید. در یک تابه گود روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و سالمون ها را حدود 3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
ماهی ها را روی سبزیجات قرار دهید. آب و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی حرارت به حالت نیم جوش بگذارید تا غلیظ شود. سپس آن را روی ماهی ها بریزد و سرو کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت کالباس 🍳
یه املت خوشمزه 😋
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پاناکوتا
شیر:سه لیوان
خامه: دویست گرم
شکر:دو سوم لیوان
وانیل:یک دوم ق چ
آب:یک استکان
ژلاتین:سه ق غ 🍜
طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین رو روی اب می ریزیم و می زاریم تا اسفنجی بشه, بعد بن ماری می کنیم.تا شفاف بشه, شکر خامه شیر رو روی حرارت می زاریم وقتی کناره ها جوشید خاموش میکنیم. ژلاتین رو هم اضافه می کنیم هم می زنیم از صافی عبور میدیم و میریزیم تو ظرف مورد نظر,و یخچال, دسر آماده ست,
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش فلافل خانگی😍
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کیک_یخچالی_هویج
هویج: ۵۰۰ گرم
آب: ۳ لیوان
شکر: ۱ لیوان
نشاسته ذرت: ۲/۵ق غ
آب وپوست رنده شده یک عدد لیمو
کمی وانیل
مقداری گردوی خرد شده
بیسکویت پتی بور بمیزان لازم
هویج را پوست کنده به قطعات کوچک خرد کرده با آب خوب میپزیم پس از پخت پوره کرده دوباره داخل همان اب باشکر وپوست لیمو واب لیمو مخلوط کرده روی حرارت گذاشته نشاسته را باکمی اب حل کرده به مواد اضافه کرده مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ وکرم مانند شود میتوانیم دراین قسمت کمی خامه یا کره هم به مواد اضافه کنیم در ظرف مستطیل یک ردیف بیسکوئیت چیده از مواد که کمی خنک شده روی ان ریخته دوباره بیسکوئیت چیده ومقداری مواد می ریزیم هربارکه مواد می ریزیم کمی گردوی خردشده روی مواد میپاشیم روی کار مواد ریخته وبا چنگال روی آن را شکل میدهیم وکمی گردوی ویا پسته ویا نارگیل میپاشیم وحدود۳ساعت دریخچال گذاشته سپس برش میزنیم وبه همراه بستنی یا خامه زده شده سرو میکنیم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سالاد_کلم_قرمز
#سالاد_کلم_قرمز
کلم قرمز ۳۵۰ گرم
دونه خشخاش ۱ ق غ
هویج ۲ عدد
پرتقال ۱ عدد
ماست ۴ ق غ
مایونز ۱ ق غ
روغن ۲ ق غ
شوید ۳۰ گرم
عسل ۱ ق غ
آبلیمو ۱ ق غ
نمک و فلفل به مقدار لازم
کلم ها را ریز خورد کنید و هویج را رنده کنید پرتقال را فیله کرده اضافه کنید
برای سس ماست و مایونز و روغن را با هم مخلوط کرده شوید را خرد کنید و به آن اضافه کنید برای طعم دار کردن نمک و فلفل و آبلیمو و عسل و دانه خشخاش را اضافه کنید سس را به سالاد اضافه کنید و نیم ساعت یا بیشتر زمان دهید تا سس به خورد سالاد برود و طعم دار شود.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پف_پفی هندوانه
يك بسته ژله هر طعمی خواستین
شکر 3ق غ
آب نصف پیمانه
پودر نارگیل یک پیمانه
همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده
روي حرارت ميزاريم درحدي كه شكرو ژله آب بشه نبايد بجوشه از روي حرارت برداشته وباهمزن ميزنيم به ه مدت يك ربع بزنيم تا به شكل خامه ايي بشه ته ظرف رو پودرنارگيل ميريزيم ومواد رو روي اون ميريزيم وبه مدت ٣ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم بعد از يخچال درمياريم برش ميزنيم وداخل پودر می زنیم اگه خواستین دورنگ بشه باید یه ژله دیگه رو درست کنید و روی ژله قبلی که سفت شده بریزید و بعد برش بزنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاپ_کیک_شکلاتی 🍫
یه عصرونه خوشمزه 😋
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#شیرینی_بادام_زعفران
✍مواد لازم
پودر بادام دو پیمانه یا دویست و پنجاه گرم
پودر قند یک پیمانه یا صد و چهل گرم
گلاب و زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
✍طرز تهيه
این شیرینی همان شیرینی توت است که می تونید شکل بدهید و داخل شکر بغلتانید اما من به این شکل درست کردم.
ابتدا پودر قند و بادام را مخلوط کرده بعد گلاب را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که کمی حالت خمیری داشته باشه و در دست قابلیت شکل پیدا کنه.
بعد زعفران غلیظ را اضافه می کنید و با دست ورز می دهیم تا یک دست بشه. اگر خیلی حالت خميري پیدا کرد کمی پودر بادام اضافه کنید.
من بعدش داخل قالب سیلیکونی ریختم و با دست فشرده کردم و حدود نیم ساعت در فریزر گذاشته بعد از قالب به راحتی جدا میشه. میتونید در دست به شکل توت یا میوه های دیگر شکل بدهید و داخل شکر بغلتانید و می شه داخلش رنگ خوراکی بریزید و خمیر را به رنگ دلخواه در بیارید.
بعد از درست شدن باید در ظرف در بسته نگهداری بشه تا خشک نشه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت
در اینروز خوشگل زیبا🌺
یـک سلـام صمیـمی🌼
يك دنـيـا ارادت🌸
يك جام شفق🌺
تقـدیم بــه 🌼
دوستان و🌸
عـزیـزانـی 🌺
که بـهانـه مـهر🌼
و سرآمد ِعشقنـد🌸
هر روزتـون بـخـیـــر 🌺
وجودتان سبـز و سلامت🌼
روزتـون پـر از خیر و بـرکت 🌸
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ته_چین_اسفناج😋
🔸1 پ برنج رابا 1.5پ آب، نمک، میذاریم بجوشه کمی که نرم شد اسفناج را بهش اضافه میکنیم میزاریم آبش کشیده بشه.
ظرف مافین را چرب میکنیم برگ سالم اسفناج را ته ظرف میزاریم برای ته دیگ نصف برنج میریزیم.
بعد فیله مرغ تفت داده شده را اضافه میکنیم سپس بقیه برنج روش میریزیم. فویل روش میکشیم و میزاریم تو فر با 180درجه یک ساعت تا یک بمونه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh