عای روز 11 ماه رمضان - گنجینه صوتی تبیان.mp3
790.8K
📣دعای روز یازدهم
🌙ماه مبارک رمضان
@sedzaker
🥐کوکوسیب زمینی شکم پر😋
🥔مواد لازم برای ۳ نفر :
_سیب زمینی بزرگ ۴ عدد
_پیاز کوچک رنده شده ۱ عدد
_تخم مرغ ۲ عدد
_آرد ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
_نمک و فلفل و زردچوبه
🧅مواد میانی:
قارچ تفت داده شده یک پیمانه
پیاز سرخ شده ۳ ق غ
شوید تازه ۱ ق غ
پودر سیر ، نمک و فلفل .
🌯طرز تهیه:سیب زمینیها را آبپز کرده و و زمانی که خنک شد پوست بگیرید و رنده کنید.پیاز، تخم مرغها ، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. ( در صورتی شل بودن مواد آرد را اضافه کنید)
حالا از مواد سیب زمینی در دست باز کنید و مقداری از مواد میانی وسطش بذارید و خوب ببندیدش و در مقدار کمی روغن و حرارت ملایم دو طرفشو سرخ کرده و نوش جان کنید 😋😍
پ.ن : می تونید مواد میانی رو به سلیقه ی خودتون تغییر بدید.🥯
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥙سالاد سالسا انار😍
🥗مواد لازم برای ۴ نفر:
دانه انار بزرگ ۱ عدد
گوجه خرد شده متوسط ۲ عدد
پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
فلفل سبز (تند یا شیرین) خرد شده ۲ عدد
ریحان یا آویشن تاره خرد شده ۵ ق غ
آب یک لیمو ترش تازه
زیتون نصف فنجان ( به دلخواه)
روغن زیتون ۲ ق غ
نمک دریایی و فلفل به میزان لازم .
🍅طرز تهیه: تمام مواد را خرد کرده و به همراه آب لیمو و روغن زیتون کاملا با هم مخلوط کرده تا خوب ترکیب شود. حداقل 1 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید،نوش جان
پ.ن : می تونید به جای آبلیمو از سرکه بالزامیک استفاده کنید که بسیار لذیذترش میکنه
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍥بابا غنوج (بابا گانوش) یا متبل😋
بابا غنوج یا بابا گانوش یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای لبنانی است که به خاطر طعم خوبش در کشورما به خاطر طعم بی نظیر بادمجون کبابیش خیلی محبوب شده 😋
🍆مواد لازم :
_بادمجان1 کیلوگرم
_ارده2 قاشق غذاخوری
_لیموترش1 عدد
_جعفری خرده شده1 قاشق غذاخوری
_سیر4 حبه
_نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🧄طرز تهیه بابا غنوش
برای تهیه بابا غنوش بادمجان را تمیز کرده، چند قسمت آن را با چنگال سوراخ کنید و با پوست داخل فر بگذارید یا روی گاز یا زغال کبابی کنید تا تنوری شود.
سیر را داخل فویل پیچیده در فر قرار دهید تا کمی پخته شود. بادمجان ها را از فر بیرون آورده، پوست آن را کنده و به همراه سیر پخته شده کاملا له کنید. همچنین می تونید سیرها رو به صورت خام در مواد رنده کنید
در انتها ارده، جعفری، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. باباغنوش را در ظرفی ریخته و با جعفری و لیموترش و روغن زیتون تزیین کنید.
بابا غنوش را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
✅مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای۵ نفر مناسب میباشد .
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥘مک اندچیز و میگو
🍤مواد لازم :
میگو ۱۰ الی ۱۵ عدد
پاستا ۲۰۰ گرم
قارچ ۳۰۰ گرم
اسفناج ۳۰۰ گرم
پودر پاپریکا یک قاشق چایخوری
پودرسیر دو قاشق چایخوری
پودر پیاز یک قاشق چایخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
آب لیمو یک الی دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا یا پارمزان ۱۵۰ گرم
شیر یک لیوان
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
🍛در ابتدا میگو ها را با نمک ، فلفل، پودرسیر، پودر پیاز ، پاپریکا ، آب لیمو مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار داده تا مزه دار شود و بعد با حرارت ملایم به مدت ۲ الی ۳ دقیقه سرخ کنید. اسفناج و قارچ ها را نیز هرکدام را مجزا با نمک، فلفل و پودرسیر تفت دهید. سپس پاستاها را در آب جوش بریزید تا بپزد در این فاصله کره را در ماهیتابه با حرارت ملایم ذوب کنید سپس آرد را اضافه کنید قبل از اینکه تغییر رنگ دهد شیر را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود . نمک ، فلفل، پودرسیر، آویشن و پنیر پیتزا یا پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید سپس پاستاها را اضافه کنید و کاملا با سس مخلوط کنید . سپس همه ی مواد را در کنار هم در بشقاب سرو کنید.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍧پاناکوتای رنگین😍
۳لیوان شیر
۷ق.غ شکر
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه نصف لیوان
پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق.غ بریزید)
🥛ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق.غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم.
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم. کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه.
پ.ن هرلایه رو باکمک چندقطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیارید.🍡
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍢جوجه ماستی
🍗مواد لازم:
_سینه ی مرغ ۲ الی ۳ عدد مکعبی خرد شده
_ماست یونانی یا پرچرب ۲ فنجان
_لیمو دو عدد کوچک
_سیر ۳ الی ۴ حبه
_روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
_سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
_تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
_آویشن ۱ قاشق چایخوری
_فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
_عسل ۲ قاشق چایخوری
_نمک به میزان لازم
🍥در ابتدا ماست ،سیر، سرکه، ادویه ها ( نمک ، فلفل ، آویشن ، تخم گشنیز ) و روغن زیتون ، عسل ، آب لیمو را با هم مخلوط کرده و مرغ های مکعبی خرد شده را به آن اضافه کنید و حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود. سپس کف ظرف فر را چرب کرده گوشت مرغ و سبزیجات را به سیخ زده و در سینی فر چیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر با ودمای ۲۰۰ درجه قرار داده . البته می توانید کبابی کنید یا بر روی تابه گریل یا سرخ کنید . نوش جان
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥐توپک مرغ
🧆مواد لازم :
سینه ی مرغ پخته شده ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر رنده شده ۲ حبه
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ دو عدد
آرد سوخاری یک پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
🌮طرز تهیه :
در ابتدا پیاز ها رو کمی تفت بدید بعد از اینکه نرم شد، سیر و مرغ های پخته شده را به همراه نمک، فلفل و پاپریکا اضافه کنید. سپس پنیر خامه ای و جعفری رو هم کاملا با مرغ مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. دستتان را چرب کنید و مرغ ها را به شکل توپک فرم دهید و به ترتیب در تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری بغلطانید تا سطح آن کاملا با آرد سوخاری پوشانده شود سپس در روغن داغ شده سرخ کنید و به همراه سس مورد علاقه تان نوش جان کنید.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍓دسر ماست میوه ای
🍧مواد لازم
شاه توت يا توتفرنگي يك پيمانه
هلو و زردآلو از هر كدام دو عدد
ماست كمچرب يك پيمانه
عسل سه قاشق سوپخوری
🍯طرز تهیه
ابتدا شاهتوت يا توتفرنگي را با هلو و زردآلوي كه هسته آن را جدا كردهايد درون مخلوط كن ريخته سپس اين مخلوط كه مثل پوره شده با ماست و عسل مخلوط كنيد.مدت سه تا چهار ساعت در فريزر قرار دهيد پس از اينكه مواد بسته شد، از فريزر در آورده و با مخلوط كن يا همزن بزنيد تا يكدست شود.ميتوانيد اين دسر را همينطوري ميل كرده يا 24 ساعت در فريزر قرار داده تا به صورت يخ در بيايد و با تكههاي ميوه تزئين كرده و ميل كنيد.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍨فالوده خانگی
🍚مواد لازم
نشاسته250گرم
آب2 لیوان
گلاب یك سوم لیوان
شربت آلبالو یا آبلیمو به مقدار لازم
🍋طرز تهیه
آب و نشاسته را در قابلمه نچسبی ریخته و روی حرارت اجاق گاز مخلوط می کنیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایع فالوده بجوشد. سپس گلاب را اضافه و آن را به هم می زنیم تا غلیظ، كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد (حداقل 20 دقیقه وقت صرف كنیم)سپس در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیك چرخ گوشت قرار می دهیم، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم. ظرف یخ را طوری قرار می دهیم كه رشته های فالوده داخل آن بریزد. مرتب و به آرامی، با دست آن را زیرورو می كنیم.پس از اتمام كار مقداری یخ را خرد كرده و كمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می كنیم. در موقع سِرو می توانیم روی آن كمی شربت آبلیمو بریزیم و با یك حلقه لیمو ترش برش زده، آن را تزئین كنیم.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥦شور مخلوط
🌶مواد لازم
كرفس یك بوته
خیار شور یك كیلو و نیم
گل كلم یك كیلو
پیاز ترشی یك كیلو
فلفل سبز ۴۰۰ گرم
سبزی ترشی یك كیلو و نیم
هویجیك كیلو
سیر ۳۰۰ گرم
نمك به میزان لازم
🧂طرز تهیه
ابتدا در ظرفی آب بریزید و به ازای هر بیستلیوان آب، دو چهارم لیوان نمك بریزید.
سپسآب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.پس از آن، بگذارید تا آب سرد شود.مقداری از سبزیها را كه از قبل شسته و خرد كردهاید و در ظرفی كه برای شورانداختن در نظرگرفتهاید، بریزید.مقداری از باقی مواد (گلكلم،فلفل، خیار، پیاز سیر، هویج، كرفس) را نیز خردكنید و روی سبزی بریزید و به همین ترتیب لایهلایه مواد را روی هم قرار دهید، تا ظرفتان پرشود.
سپس آب نمك را روی مواد بریزید; بهحدی كه ظرف پرشود و در ظرف را محكم ببندید.بهتر است این ظرف را حداقل به مدت دو روز دریك محیط گرم قرار دهید.
پس از پانزده روز شورشما جا افتاده و آماده مصرف است.
توجه داشتهباشید كه سبزیها و باقی موادتان نباید اصلا آبداشته باشد و در ظرفتان نیز باید حتما محكم باشد.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍅پوره ی گوجه فرنگی" برای وقتایی که فرصت یا حس آشپزی مفصل ندارم و میخوام یه غذای فوری و آسون درست کنم و یا وقتایی که توی یخچال گوجه فرنگی تازه ندارم 🤷♀️
از نظر من برای دمی گوجه, میرزا قاسمی و املت فوق العاده است 🤤
🍅چجوریه؟!
▪️گوجه ها رو خوب میشوریم
▪️با پوست به چهار قسمت تقسیمشون میکنیم
▪️میریزیم داخل مخلوط کن یا غذاساز و خوب میکسش میکنیم در حدی که هیچ بافتی براش باقی نمونه (اگر دیدید تیغه دستگاه خوب نمیچرخه یه لیوان آب اضافه کنید بهش که راحت تر میکس بشه)
▪️مواد رو با کمی نمک و چند قاشق روغن مایع (روغن برای اینکه آب گوجه موقع قل زدن، بیرون قابلمه نپره یا نپاشه🤪) میریزیم توی قابلمه و میزاریم آروم آروم با حرارت کم قل بزنه، نیازی به هم زدن و اینا هم نداره
▪️در قابلمه رو اصلا نمیبندیم تا آبش کامل کشیده بشه و یه چیزی به غلظت رب گوجه بهمون بده
▪️میزاریم کامل خنک بشه
▪️ در ظرف مناسب داخل یخچال نگهداری میکنیم
.
اگر؛
🔺از گوجه های سالم و مرغوب استفاده کنید
🔺موقع پخت آب گوجه کاملا تبخیر بشه
🔺درب ظرفتون محکم باشه و هوا نکشه
حدودا تا 3 ماه توی یخچال قابل نگهداریه.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯