eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥦شور مخلوط 🌶مواد لازم كرفس‌ یك‌ بوته‌ خیار شور یك‌ كیلو و نیم‌ گل‌ كلم‌ یك‌ كیلو پیاز ترشی‌ یك‌ كیلو فلفل‌ سبز ۴۰۰ گرم‌ سبزی‌ ترشی‌ یك‌ كیلو و نیم‌ هویج‌یك‌ كیلو سیر ۳۰۰ گرم‌ نمك‌ به‌ میزان‌ لازم‌ 🧂طرز تهیه ابتدا در ظرفی‌ آب‌ بریزید و به‌ ازای‌ هر بیست‌لیوان‌ آب‌، دو چهارم‌ لیوان‌ نمك‌ بریزید. سپس‌آب‌ را روی‌ حرارت‌ قرار دهید تا جوش‌ بیاید.پس‌ از آن‌، بگذارید تا آب‌ سرد شود.‌مقداری‌ از سبزی‌ها را كه‌ از قبل‌ شسته‌ و خرد كرده‌اید و در ظرفی‌ كه‌ برای‌ شورانداختن‌ در نظرگرفته‌اید، بریزید.مقداری‌ از باقی‌ مواد (گل‌كلم‌،فلفل‌، خیار، پیاز سیر، هویج‌، كرفس‌) را نیز خردكنید و روی‌ سبزی‌ بریزید و به‌ همین‌ ترتیب‌ لایه‌لایه‌ مواد را روی‌ هم‌ قرار دهید، تا ظرف‌تان‌ پرشود. سپس‌ آب‌ نمك‌ را روی‌ مواد بریزید; به‌حدی‌ كه‌ ظرف‌ پرشود و در ظرف‌ را محكم‌ ببندید.بهتر است‌ این‌ ظرف‌ را حداقل‌ به‌ مدت‌ دو روز دریك‌ محیط گرم‌ قرار دهید. پس‌ از پانزده‌ روز شورشما جا افتاده‌ و آماده‌ مصرف‌ است‌. توجه‌ داشته‌باشید كه‌ سبزی‌ها و باقی‌ موادتان‌ نباید اصلا آب‌داشته‌ باشد و در ظرفتان‌ نیز باید حتما محكم‌ باشد. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍅پوره ی گوجه فرنگی" برای وقتایی که فرصت یا حس آشپزی مفصل ندارم و میخوام یه غذای فوری و آسون درست کنم و یا وقتایی که توی یخچال گوجه فرنگی تازه ندارم 🤷‍♀️ از نظر من برای دمی گوجه, میرزا قاسمی و املت فوق العاده است 🤤 🍅چجوریه؟! ▪️گوجه ها رو خوب میشوریم ▪️با پوست به چهار قسمت تقسیمشون میکنیم ▪️میریزیم داخل مخلوط کن یا غذاساز و خوب میکسش میکنیم در حدی که هیچ بافتی براش باقی نمونه (اگر دیدید تیغه دستگاه خوب نمیچرخه یه لیوان آب اضافه کنید بهش که راحت تر میکس بشه) ▪️مواد رو با کمی نمک و چند قاشق روغن مایع (روغن برای اینکه آب گوجه موقع قل زدن، بیرون قابلمه نپره یا نپاشه🤪) میریزیم توی قابلمه و میزاریم آروم آروم با حرارت کم قل بزنه، نیازی به هم زدن و اینا هم نداره ▪️در قابلمه رو اصلا نمیبندیم تا آبش کامل کشیده بشه و یه چیزی به غلظت رب گوجه بهمون بده ▪️میزاریم کامل خنک بشه ▪️ در ظرف مناسب داخل یخچال نگهداری میکنیم . اگر؛ 🔺از گوجه های سالم و مرغوب استفاده کنید 🔺موقع پخت آب گوجه کاملا تبخیر بشه 🔺درب ظرفتون محکم باشه و هوا نکشه حدودا تا 3 ماه توی یخچال قابل نگهداریه. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍛قارچ پلو و قارچ سوخاری 🥄 مواد لازم برنج دو نیم پیمانه کره ۵۰ گرم ادویه پلویی یک قاشق چایخوری قارچ تازه نیم کیلو زرشک نصف پیمانه پیاز داغ سه قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری نان لواش یا کاهو برای ته دیگ آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوریقارچ سوخاری قارچ نیم کیلو آرد سوخاری نصف پیمانه تخم مرغ، یکی شیر، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک 🍲طرز تهیه قارچ را تفت می دهیم و آبلیمو را به آن می زنیم. اکنون پیاز داغ را اضافه می کنیم و پس از افزودن رب گوجه فرنگی و زرشک اجازه می دهیم کمی بیشتر سرخ شود و در نهایت نمک و کره را می افزاییم.اکنون ته دیگ نان و یا کاهو می چینیم و لابه لای آن برنج آبکش شده و مواد آماده شده با قارچ را می ریزیم و روی آن را ادویه پلویی می پاشیم. بهترین چاشنی این غذا، سالاد شیرازی همراه با دوغ است.قارچ ها را پس از شستن خوب خشک کرده و ورقه ورقه کنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید. تخم مرغ را به آرامی زده و بعد از اضافه کردن شیر و نمک دوباره هم بزنید.اکنون قارچ های پوشیده از آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ قرار دهید و آن گاه در روغن زیتون سرخ کنید. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫الهی 💜درهای لطف تو باز است 💫زیر باران رحمتت 💜دستمان را به آسمان 💫بلند میکنیم 💜تا میوه های اجابت 💫بچینیم 💜و می‌دانیم دست خالی 💫برنخواهیم گشت 💜شبتون بخیر ┄┅┄┅✶💞✶┄┅┄┄ 🎀 @banouvaneh 🎀
🍛نخودپلوی مکزیکی🍛 🍅مواد لازم گوجه‌ فرنگی نیم‌کیلوگرم روغن زیتون۲ قاشق سوپ‌خوری پیاز1عدد متوسط (نگینی خرد شود) سیر‌2حبه (له شده) برنج 2و نیم پیمانه آب جوشیده۳ پیمانه قرص عصاره سبزیجات یک و نیم پیمانه نمک به مقدارلازم فلفل قرمز خشک شده 3 عدد نخودفرنگی150 گرم پودر فلفل سیاه کمی 🍱طرز تهیه برنج را در مقداری آب و نمک بریزید و چند ساعت خیس کنید. در این فاصله گوجه‌فرنگی‌ها را نیز شسته و در غذاساز یا مخلوط ‌‌کن خرد کنید تا به سسی آب‌دار تبدیل شود. سپس روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید.نخودفرنگی را هم در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب بپزید. سس گوجه را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق‌گاز قرار دهید تا آب آن کمی کشیده شود سپس همراه با آب جوشیده، قرص عصاره سبزیجات و نخودفرنگی پخته داخل قابلمه‌ای حاوی برنج خیس‌خورده بریزیدنمک، فلفل قرمز و سیاه و همچنین سیر داغ و پیاز داغ را نیز به این مخلوط اضافه کنید و روی اجاق‌گاز قرار دهید. حالا کمی صبر کنید تا در اثر حرارت، آب برنج تمام شود.در پایان دم‌کنی را روی قابلمه قرار دهید و بعد از نیم ساعت، این کته مخلوط را میل کنید. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍵خورش تره🍵 🥩مواد لازم گوشت گوسفند 1 کيلو تره 1 کيلو لوبياي سفيد 500 گرم سيب زميني 4 تا 5 عدد گوجه فرنگي 3 تا 4 عدد گرد ليمو عماني به ميزان دلخواه پياز داغ 4 قاشق غذاخوري روغن به مقدار دلخواه نمک 1 قاشق غذاخوري ادويه 1 قاشق غذاخوري 🥫طرز تهیه ابتدا گوشت و پياز را در کمي روغن تفت داده و لوبيا را به آن اضافه کنيد و مقداري آب به آن افزوده تا لوبيا و گوشت بپزد. (بهتر است لوبيا را از شب قبل در آب بخيسانيد )تره را خرد کرده و در روغن کمي تفت دهيد.سپس در يک قابلمه ديگر (بعد از اينکه لوبيا و گوشت کاملاً پخته شد ) مقداري گوشت و لوبيا ريخته و تره را به آن اضافه کرده و اين کار را ادامه دهيد تا مواد تمام شود. حتماً لا به لاي مواد نمک و ادويه بپاشيد و از آب گوشتي که باقي مانده روي آن بريزيد.قابلمه را روي شعله ملايم قرار دهيد تا خورش به روغن بيفتد. سپس آخر گرد ليمو را مطابق ذائقه تان در خورش بريزيد. سيب زميني ها را خلال کرده و در روغن سرخ کنيد. خورش را در ظرف مورد نظر کشيده و اطراف آن را با خلال سيب زميني سرخ شده و گوجه فرنگي تزئين کنيد. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سوپ عدس و سیر 🍲🧄 🍃مواد لازم 225 گرم( حدود 1 لیوان)عدس قرمز 2 عدد ( ساطوری شده) پیاز 2 حبه( ساطوری شده) سیر بزرگ 1 عدد( ساطوری شده) هویج 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون خالص 5/1 لیتر آب مرغ 2 قاشق سوپخوری سركه به مقدار لازم فلفل و نمك برای تزئین برگ كرفس 🥦طرز تهیه عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت 5/1 ساعت روی حرارت بماند.گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید. اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍲خورش نخودفرنگی 🥣مواد لازم روغن 2 قاشق سوپخوري پياز خردکرده 1 عدد گوشت گوسفندي خرد کرده 400 گرم برگ بو 2 عدد هويج خرد کرده نيم کيلو گرم نخود فرنگي 1 کيلو گرم آب 2 پيمانه سير خردکرده 5 حبه گشنيز خرد کرده 50 گرم نمک، فلفل، زردچوبه و برگ بو به ميزان لازم 🧂طرز تهیه ابتدا در ظرف مناسبي گوشت، پياز و روغن را بريزيد و روي اجاق بگذاريد و تفت دهيد؛ برگ بو و آب را به آن بيفزائيد و صبر کنيد گوشت بپزد. سپس هويج و نخودفرنگي را تفت دهيد.وقتي گوشت نيم پز شد، هويج و نخودفرنگي را همراه با زردچوبه، نمک و فلفل به آن اضافه کنيد. حالا حرارت را ملايم نمائيد تا خورش جا بيفتد. اکنون سير و گشنيز را به خورش بيفزائيد و پس از مخلوط کردن، آن را در ظرف مناسبي بکشيد. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥗لوبیا پلو با سبزی 🍃مواد لازم لوبيا سبز تازه 200 گرم پياز سرخ كرده 3 تا 4 قاشق غذا خوري نمك و فلفل به ميزان لازم آب نصف فنجان مرغ خرد شده 200 گرم آب ليمو 1 قاشق غذا خوري سبزي پلويي (تره، گشنيز، جعفري و شويد) 150 گرم برنج 200 گرم روغن براي روي برنج 4 قاشق غذا خوري زعفران آب كرده 1 قاشق غذا خوري 📝طرز تهیه لوبيا سبز را تفت دهيد. پياز داغ را به آن اضافه كنيد و كمي نمك و فلفل به آن بيفزاييد و سپس اجازه دهيد لوبيا با نصف فنجان آب بپزد تا كمي نرم شود. وقتي كه مواد جوش آمد و آب آن كم شد، مرغ هاي ريز شده را نيز اضافه كنيد تا كمي تفت بخورد و پخته شود.يك قاشق آب ليمو را اضافه كنيد و اجازه دهيد كاملاً آب اين مواد كشيده شود. سبزي را خرد كنيد. برنج را آبكش كنيد، فقط چون اين برنج با سبزي دم مي شود، كمي برنج را زنده برداريد.در كف قابلمه كمي روغن بريزيد و برنج، سبزي و مايه ي لوبيا و مرغ را لابه لا بدهيد تا كاملاً مواد تمام شود. در قابلمه را بگذاريد تا برنج دم بياورد.سپس روي آن روغن بريزيد و بگذاريد برنج كاملاً دم بكشد. بعد از كشيدن پلو، آن را با كمي زعفران تزيين كنيد. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍛مانی پلو (غذای دامغانی) 🥣مواد لازم برنج 500 گرم لپه پخته 150 گرم زرشک 150 گرم کشمش 250 گرم_ رشته پلويي 200 گرم پيازداغ 2 قاشق غذاخوري زيره پلويي 1 قاشق غذاخوري روغن مايع 3 قاشق غذاخوري مرغ يا گوشت 300 گرم نمک به ميزان لازم زعفران دم کرده 2 قاشق چايخوري شکر 1 قاشق غذاخوري 🥩طرز تهیه آب را جوش مي آوريم و در يک قابلمه که گنجايش داشته و برنج را در آب ريخته و طبق معمول مي جوشانيم. اواخر پخت رشته پلويي و بعد از چند دقيقه لپه پخته را اضافه کرده و يک ليوان آب سرد براي قد کشيدن برنج در آن ريخته و برنج را آبکش مي با پياز داغ و زيره پلويي و چند قاشق زعفران آب کرده روي آن ريخته تا دم بکشد. در اين فاصله زرشک را سرخ کرده همراه با کمي شکر و کشمش را نيز سرخ کرده مرغ را نيز با کمي زعفران و روغن تفت داده و آماده مي کنيم.بعد از دم کشيدن برنج را کشمش و زرشک سرخ شده و مرغ و زيره مخلوط کرده و تزيين مي کنيم. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍕پیتزای سبزی🍕 🥫مواد لازم 1 عدد پیاز كوچك 4عدد قارچ 1 عدد فلفل سبزكوچك 1 عدد گوجه فرنگی سه چهارم لیوان پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم خمیرنان سفیدسس پیتزا یك دوم قاشق غذاخوری مرزن جوش و یا اورگانو یك سوم قاشق چایخوری پودر سیر یك دوم قاشق غذاخوری روغن زیتون به مقدار كم پودر فلفل و نمك یك دوم فنجان سس گوجه فرنگی 🧄طرز تهیه ابتدا كلیه مواد سس را مخلوط كنید و كنار بگذارید. سپس پیاز، قارچ، فلفل سبز و گوجه فرنگی را خرد كرده، كنار بگذارید. خمیر پیتزا را روی تخته باز كنید. برای جلوگیری از چسبندگی خمیر، قدری آرد روی تخته بپاشید.سپس سس را روی خمیر بمالید و پنیر پیتزا را روی آن بریزید. سبزی های خرد شده( پیاز، فلفل سبز و...) را روی آن بپاشید. در فر به مدت 25-20 در دمایF ْ450 قرار دهید. مدت طبخ این غذا، 40 دقیقه است. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥕ترشی هویج🥕 🍃مواد لازم هویج ۲۰۰۰ گرم نعناع ۱۰۰۰ گرم سیر ۵۰۰ گرم سرکه ۱ لیتر نمک قدری 🥕طرز تهیه نعناع را به دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم‌. بعد سیر را پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم.سپس شیشه مناسبی را انتخاب می نمائیم و یکی دو ردیف هویج و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن می‌ریزیم و باز مقداری هویج و بعد نعناع و سیر کمی نمک می‌ریزیم.به همین ترتیب شیشه را پر می‌کنیم و بعد روی مواد مزبور را سرکه می‌ریزیم به‌طوری که روی هویج‌ها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود. ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالاتر خواهد داشت. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯