#کراکت_تورتیلا
مواد لازم
نان لواش یک بسته
هاداگ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
پیازچه ۳ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
پنیر رنده شده یک پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سوخاری نصف پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا سیر و پیاز را خرد کرده و در ماهیتابه تفت دهید زمانی که نرم شدند و تغییر رنگ دادند قارچ خرد شده را اضافه کنید و به همراه کمی نمک و فلفل و آویشن تفت دهید. کمی از مواد آماده شده بریزید، سپس پنیر ، پیازچه و سوسیس لبهها را تا زده ، سپس رول کنید و به ترتیب در تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ سرخ کرده و با سس دلخواهتان سرو کنید
#محلبی_طالبی_دسر_خنک_تابستانی
مواد لازم
۳/۴ لیوان طالبی میکس (می توانید از مخلوط کن استفاده کنید)
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری
گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۶ تا ۷ قاشق سر پر (البته بستگی به شیرینی طالبی دارد محلبی را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید.)
خامه ۱۵۰ گرم
ژلاتین یک قاشق و نصفی غذاخوری
(ژلاتین را در صورتی استفاده کنید که میخواهید محلبی را در قالب بریزید اگر تمایل دارید در ظرف یا جام سرو کنید نیازی به ژلاتین ندارید.)
چند قطره اسانس طالبی (درصورت تمایل)
#حلوای_هويج
مقداری هويج رو پوست مي گيريد و مي ذاريد بپزه.خيلي آب نريزيد تا بعد از پخت آب نداشته باشه و خاصيتش حفظ شه.بعد از پختن رنده ريز مي كنيم.يا پوره مي كنيم... سه پیمانه پوره هویج لازمه....بسته به اندازه پیمانه مقدار هویج رو انتخاب کنین....
بعد 1.5 پيمانه(يا ليوان معمولي)آرد سفيد رو مي ذاريم روي حرارت و هم مي زنيم.لازم نيست رنگش تغيير كنه.در حدي بو مي ديم كه بوي خاميش گرفته بشه.بعد به ترتيب:1 پيمانه روغن مايع.1 پيمانه گلاب.3 پيمانه شكر .هويج له شده و كمي زعفران را اضافه كرده و روی حرارت هم مي زنيم تا وقتي كه حلوا از ظرف جدا شود.
در ضمن اگه خواستيد حلوا مقوي تر شه مي تونيد 2 تا زرده تخم مرغ رو يكم بزنيد و در آخر توی حلوا بريزيد و با سرعت به هم بزنيد.
#رول_دارچینی
💥2 لیوان آرد
💥1لیوان شیر گرم
💥1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
💥2قاشق غذاخوری شکر
💥1 قاشق چایخوری نمک
💥یک سوم لیوان روغن
❄️مواد میانی شکر و دارچین در صورت تمایل گردو و کشمش
❌همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم در نهایت خمیر طوری بشه که بدست نچسبه و حسابی ورز میدیم و بعد در یک ظرف درجای گرم قرارش میدیم تا دو برابر بشه بمدت ۱ ساعت
بعد با وردنه بازش میکنیم قطرش یک سانت بشه روش با یک قاشق کره آبشده میمالیم وروی اون دارچین و شکر میپاشیم اگر دوست داشتیم گردو وکشمش هم میریزم بعد رولش میکنیم و با چاقو برش میزنیم و در سینی فر میچینیم و یک ساعت بهش استراحت میدیم ویک زرده تخم مرغ رو با فرچه روی رولتها میزنیم بعد در فر قرار میدهیم تا پخته بشه
درجه فر 180 خوبه بمدت 20 دقیقه بعد با حرارت گریل ۱۰ دقیقه بعد از فر در میاریم
🍡بستنی چوبی توت فرنگی ، مخصوص این روزهای گرم از سال
🍓مواد لازم:
۲ پیمانه توت فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم شیرعسلی (شیر بسیار شیرین و غلیظ)
۱٫۵ پیمانه خامه چرب
آب یک عدد لیموترش
چوب بستنی
یک پیمانه آب توت فرنگی
🍧طرز تهیه:
1. در مخلوط کن، یک پیمانه توت فرنگی، شیرعسلی، خامه و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. توت فرنگی ها را افزوده و هم بزنید.
3. مخلوط به دست آمده را درون لیوان یک بار مصرف ریخته و به مدت ۴ ساعت در فریزر بگذارید.
4. لیوان ها را بیرون آورده، چوب بستنی داخل آن ها قرار دهید. سپس آب توت فرنگی روی آن ها ریخته و دوباره به مدت ۲ ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود.
5. بستنی چوبی توت فرنگی آماده سرو است.
#پودینگ 😍😍
۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال.
🌮#سمبوسه_مرغ
مواد لازم برای۶ نفر
سینه مرغ پخته یک عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
فلفل دلمه ای درشت ۲ عدد
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
روغن به مقدار لازم
سبزی دلمه ۱ کیلوگرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان لواش ۲۰ عدد
آرد ۳ قاشق غذا خوری
🥐طرز تهیه
۱- فلفل دلمه و پیاز را چرخ و با گوشت سرخ کنید .
۲- سیب زمینی ها و سبزی دلمه را ریز خرد کنید و به گوشت و فلفل دلمه ومرغ ریش ریش شده را بیفزایید.
۳- نمک و ادویه و فلفل بزنید و روی حرارت بسیار کم بگذارید با بخار خودش بپزد و مواد کاملاٌ به خورد هم بروند .
۴- نان لواش را به صورت نوار 6،7سانتی بریده یا سه گوش و از مایه لای آن بگذارید و تا کنید .
5_ لواش را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
#توپک_مرغ
🔸مرغ چرخ کرده رو با پیاز و هویج و فلفل دلمه و سیب زمینیِ رنده شده (همه خام) و پنیر پیتزا مخلوط کردم و بهشون پودر سیر، زردچوبه، کاری، پودر تخم گشنیز، دارچین، نمک و فلفل زدم و یه ساعت گذاشتم تو یخچال.
بعد بزرگتر از گردو، قلقلی شون کردم و توی پودر سوخاری ( بدون غلتوندن تو تخم مرغ) چرخوندم و چیدمشون توی پیرکس. روشون رو اسپری کره زدم و فرستادمشون تو فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پيتزاي_صبحانه 🍕🍳
سريع ترين پيتزا براي صبحانه 😋 👌🏻
😍طرز تهيه
_ نان را از وسط ببريد و كمي از آن را خالي كنيد.
_ روي آن سس گوجه فرنگي ، تخم مرغ ، نمك ، فلفل و سس تند بريزيد.
_ رو نان اطراف روغن زيتون بريزيد و پنير و گوجه فرنگي.
_ آن را 20 دقيقه در فرن بگذاريد تا وقتي كه مواد ذوب شوند و تخم مرغ پخته شود و نان اطراف سرخ شود.
_ آن را با جعفري تزيين كنيد.