#پیراشکی_سیب 🥯 😋
▫️سیب قرمز یا زرد بزرگ یک عدد
▫️آرد یک پیمانه
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️شکر ۴ ق غذاخوری
▫️نمک 1/4 ق چ
▫️بکینگ پودر یک ق م
▫️وانیل کمی
🔸سیب رو با رنده ریز رنده کنید(لازم نیست آب سیب گرفته بشه). تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و از لختگی دربیاد بعد شکر و نمک و بیکینگ پودر و وانیل رو بهش اضافه کنید و آرد هم روش الک کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید و بعد سیب رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید توی ظرف گود روغن زیاد بریزید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد به اندازه یه قاشق غذاخوری یا با قیف بریزید و مدام با قاشق روشون از روغن داغن بریزید تا پف کنه و صبر کنید تا طلایی شود
#گرانتیا_خربزه
💢خربزه شیرین ۱ عدد
💢لیموترش تازه به همراه پالپ آن نصف لیوان
💢آب یک لیوان
💢نعنای تازه ۱۰ برگ
💢شکر یک لیوان سرخالی
✍️ابتدا یک لیوان آب را در قابلمه ریخته بگذارید جوش بیاید. برگهای نعنا را در آن بجوشانید. سپس برگها را آبکش کنید
✍️خربزه را پوست بگیرید و دانههای آن را جدا کنید.
✍️لیموها را آب بگیرید و سعی کنید تا جای ممکن از گوشت لیمو (پالپ) آن استفاده کنید.
✍️خربزه را به همراه برگهای نعنا، شکر و آبلیمو مخلوط کنید. بسته به شیرین یا کم شیرین بودن خربزه شکر آن را اضافه کنید.
#کباب_انگشتی_کشمیری
مواد لازم
گوشت چرخ کرده نيم كيلو
پیاز متوسط دو عدد نان تست 3 تکه
یک عدد زرده تخم مرغ
نمک- فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه
نونهای تست رو در کمی آب خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. و ابشو بگيريد .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید.
تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید.
هر دو طرف کبابها و اطرافشونو در روغن سرخ کنید و با يه كته ي مشتي و سبزي و سماق ميل كنيد
💕 #کتلت_خاص
موادلازم
🥔سیب زمینی 3عدد
🥚تخم مرغ 2عدد
سیر رنده شده 2حبه
پودرزیره یک قاشق سوپخوری
🍀برگ گشنیزیا ریحان خرد شده 1مشت
نمک و فلفل سیاه پودر شده
🧀پنیر پیتزا 1پیمانه
طرزتهيه
سیب زمینی ها رو بپزید تا مغز پخت بشه بعد رنده کنید تخم مرغ ها رو اضافه کنید یک عدد سفیده رو نگه دارید به همراه سبزی خرد شده و ادویه مواد رو به خوبی با هممخلوط کنید تا یکدست بشه گلوله هایی از خمیر جدا کرده وسط اون رو سوراخ کنید یک مقدار پنیر پیتزا قرار بدین و جمع کنید و کمی صاف کنید گلوله ها رو تو سفیده تخم مرغ بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید
🍱باقلوای عربی
مواد لازم:
✔️•رشته عربی: یک بسته
✔️•کره: ۵۰ گرم
✔️•شیرعسلی: نصف قوطی
✔️•خلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم
طرز تهیه:
❌ رشته عربی را فروشگاههایی که مواد شیرینیپزی دارند، تهیه کنید، برای یک بسته رشته، ۵۰ گرم کره و نصف شیرعسلی لازم است. ابتدا رشته را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت میدهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از حالت خامی خارج شود، بعد آن را داخل یک ظرف پیرکس میریزید.
❌ حالا در یک ظرف دیگر کره را آب کرده و با شیرعسلی مخلوط میکنید و آن را داخل ظرف رشتهها ریخته و خوب هم میزنید تا کاملا یکدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. رشته عربی آماده است. میتوانید آن را به تکههای کوچک برش دهید و در ظرف بچینید. نوش جان
#ساندویچ_مرغ
سینه مرغ ۱ عدد کامل
دارچین ۱ قاشق مرباخوری پر
زعفران ۲ قاشق غداخوری غلیظ
نمک ۲ قاشق مرباخوری( باید خوش نمک بشه)
آب ۴ لیوان یا ۱ لیتر
تمام مواد رو ترکیب کرده میزاریم روی اجاق تا بپزه (باید مقداری از اب مرغ بمونه) بعد مرغ را ریش ریش کرده و در آب مرغ ریخته و زمان میدیم تا اب مرغ تبخیر بشه. و بعد میل کنید
#خورشت_نخود_بروکلی
مواد لازم
پیاز داغ_سیر_گوجه رنده شده_رب_ادویه ها(نمک،زردچوبه،آویشن،پول بیبر)
فلفل سبز و قرمز_قارچ_نخود پخته_بروکلی
رسپی
قارچ رو تو سیر تفت میدیم
فلفل های ریز خرد شده رو و بعد بروکلی رو بهش اضافه میکنیم.
میذاریم کنار. بروکلی ها رو تفت ندید، فقط به مواد قبلی اضافه کنید. تو یه تابه دیگه پیاز داغ و بعد گوجه، رب و ادویه ها رو به ترتیب اضافه و تفت میدیم.
نخود رو اضافه میکنیم آب جوش میریزم میذاریم جا بیفته، یک ربع (یا حتی کمتر) قبل از برداشتن مواد قبلی رو بهش اضافه کنید .
هدف از اینکار صرفا اینه که بروکلی و فلفل دلمه ها زیاد له نشن، رنگ و خاصیتشونم کمتر از دست بدن
#پودینگ_برنج
مواد لازم:
❄️برنج(یک دوم لیوان)
❄️آب(دو لیوان)
❄️شیر کم چرب(دو لیوان)
❄️شکر(ده قاشق غ.خ)
❄️نشاسته ذرت(دو قاشق غ.خ)
❄️وانیل(نصف قاشق م.خ)
🔅برنج را حدود سه ساعت خیس کنید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا آب آن بجوشد و تا زمانی که آب ان تمام شود هر چند دقیقه یک بار به آن سر بزنید. شیر و شکر را به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد از آن نشاسته ذرت را در مقداری شیر حل و به مواد روی حرارت اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد. زمانی که پودینگتان جوشید وانیل را به آن اضافه کنید بعد از کمی جوشیدن در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
🔆در میان دسر ها و شیرینی های مدرن هنوز هم انواعی از خوراکی های سنتی طرفدار های زیادی دارند که نمونه آن یک شیرینی خوشمزه سنتی به نام قطاب است.
#نان_جو_دوسر
برای 3 نفر
هر پرس:125 گرم
کالری هر پرس:205
مواد لازم:
❗️آرد سبوس جوی دوسر.......8 قاشق سوپ خوری
❗️شیر....نصف لیوان
❗️ماست.....3 قاشق سوپ خوری
❗️تخم مرغ.....3 عدد
❗️بگینک پودر.....1 قاشق چای خوری
❗️نمک.....نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
🔆تمام مواد را با هم مخلوط کنید . ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کمی چرب کنید خمیر به دست آمده را درون ظرف ریخته و در دمای 200 درجه در فر بپزید .
#نان_جو_دوسر
برای 3 نفر
هر پرس:125 گرم
کالری هر پرس:205
مواد لازم:
❗️آرد سبوس جوی دوسر.......8 قاشق سوپ خوری
❗️شیر....نصف لیوان
❗️ماست.....3 قاشق سوپ خوری
❗️تخم مرغ.....3 عدد
❗️بگینک پودر.....1 قاشق چای خوری
❗️نمک.....نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
🔆تمام مواد را با هم مخلوط کنید . ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کمی چرب کنید خمیر به دست آمده را درون ظرف ریخته و در دمای 200 درجه در فر بپزید .
#حلوای_موز
موادلازم
موز 5 عدد پوره شده
کره 70 گرم
آرد 1 لیوان
دارچین به میزان لازم
پودر قند در صورت تمایل 100 گرم
موز رو با نصف کره تفت میدیم 10 دقیقه بعد اگه دوست داشتید خیلی حلواتون شیرین باشه پودر قندم اضافه میکنید(من یک قاشق مرباخوری زعفرون دم کرده هم اضافه کردم) . آرد رو هم تفت می دیم تا قهوه ای شه بعد نصف کره رو به آرد اضافه می کنیم. حالا موز و میریزیم با آرد مخلوط می کنیم وقتی خوب به خورد هم رفتن از رو حرارت بر می داریم و تو یه ظرف میریزیم و صاف می کنیم بعد از خنک شدن می بریم که من توی قالب های سلیکونیه مافین ریختم و گذاشتم یخچال و بعد سرد شدن راحت درش اوردم و تزیینش کردم
#دیپ_لوبیا_سفید_و_بادمجان
طرز تهیه
🍜 فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
🍜 بادمجان و فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و آن ها را درون سینی فر بچینید.
🍜 روی آن ها روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه بریزید.
🍜 سبزیجات را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر کباب کنید تا کاملا طلایی شوند.
🍜 سبزیجات پخته شده را به همراه لوبیا، سیر، جعفری، آب لیموترش و ادویه درون غذاساز بریزید. آن ها را تا زمانی هم بزنید که کاملا نرم و یکدست شوند.
🍜 مخلوط به دست آمده را درون کاسه ریخته و به همراه سبزیجات خرد شده، کراکر یا نان پیتا سرو کنید.
🍜این دیپ را می توانید درون ظرف در بسته به مدت حداکثر ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.
#شیرینی_کاکا
.
🧇قبل از هر چیز اگه کم و کسریای تو آموزش دیدید به بزرگی خودتون ببخشید چون ما آشپز نیستیم و فقط تجربمونو با شما به اشتراک میزاریم
🧇کاکا یه مدل شیرینی شمالی هست که به روشهای مختلفی درست میشه و اینم یه مدل خیلی راحت اما خوشمزشه
🧇مواد لازمشم یه لیوان آرد سفید، نصف لیوان آرد برنج، یه لیوان سر خالی شیر، نصف لیوان شکر، سه عدد تخم مرغ، یه قاشق چایخوری وانیل و یه قاشق چایخوری پُر بکینگ پودر ❌همین
❗️احتیاجی به فر نداره و تو ماهیتابه با حرارت خیلی کم آماده میشه
توی این روزای قرنطینه کلی مزه میده با خانواده این کیک رو درست کنید و بعدازظهر با چای تازه بزنید بر بدن
🍓روش درست کردن دسر توت فرنگی شکم پر
♨️مواد لازم :
🔻 توت فرنگی به تعداد لازم
🔻 پودر قندبه مقدار لازم
🔻پودر ژله توت فرنگی یک بسته
🔻 برش های لیمو ترش برای تزیین
🍓روش تهیه :
ابتدا با چاقو به دقت برگ های توت فرنگی را بکنید و با قاشق درون توت فرنگی ها را به دقت خالی کنید.سپس توت فرنگی ها را درون سینی بچینید و درون انها را با ژله توت فرنگی پر کنید و درون یخچال بگذارید تا کاملا بگیرد.سپس توت فرنگی ها را درون پودر قند و پوست لیمو رنده شده بغلطانید.در انتها توت فرنگی ها را با برش های لیمو تزیین کنید.
#ماکارانی_بدون_گوشت
#غذای_گیاهی
هميشه كه نبايد پاستا وماكاروني رو با گوشت درست كرد،
اينبار سس ماكاروني رو با پياز سرخ كرده،زردچوبه،فلفل قرمز،
يه دونه سير رنده شده،ادويه كاري،همراه با فلفل سبز وقرمزِ قلمي خورد شده،قارچ وگوجه (يارب گوجه)درست كردم،
ماكاروني رو باروغن زردچوبه ونمك ريختم تو آب جوش وقتي مغزش نرم شد آمادست آبكش كنيد به سس اضافه كنيد مخلوط كنيد ودم بزاريد،چند تا دونه اسفناج كوچيك هم بزاريد روشُ
ميشه ماكاروني رو نرم تر برداشت ودم هم نزاشت،
نوش جان
#چرا شوهرم به طور ناگهانی از من متنفر شد
#من و شوهرم در کنار هم خوشبخت بودیم و هیچ مشکلی نداشتیم،ولی ناگهان رفتار شوهرم باهام عوض شد.یک روز اختلافمون بالا گرفت من به حالت قهر رفتم خونه مادرم،یک هفته شوهرم هیچ سراغی از من نگرفت تااینکه مریض شدم و برای برداشتن #دفترچه بیمه برگشتم خونه و دیدم
که شوهرم 😳❌......
#ادامه داستان👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡👇 #حرف_اول_اسمـت_رو_بــزن 🟡👆
پـروفـایـل خوشگل خودتو عشقت رو بـردار👇😍
💛A 💛 💛S💛 💛D💛 💛 G💛
💛H 💛 💛K💛 💛L💛 💛Z💛
💛C 💛 💛V💛 💛B💛 💛N💛
💛SH💛💛E💛 💛M💛 💛R💛
💛T 💛💛F💛 💛P💛 💛O💛
https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c
اول اسمت نیست کلیک کن💋😘😍
#تست هوش
مشکل تصویر کجاست🤔
15ثانیه =نابغه
30ثانیه =باهوش
45ثانیه =متوسط
مشاهده پاسخ👇
https://eitaa.com/joinchat/1811611703Ce9cea547cc
هدایت شده از ذاکرین
سلام
یک کار خیر💚
ویژه ساکنین شهر اصفهان
لطفا این پرسشنامه را تکمیل و لینک آن را برای نزدیکان خود ارسال کنید. 👇
https://survey.porsline.ir/s/52EsKPsW
#ترفند
آب گوشت و مرغ 👈 برای نگه داشتن اب گوشت و مرغ توی فریزر میتونین از قالبهای ژله استفاده کنین ، خیلی راحتم ازش جدا میشه
💡ایده بگیرید
#حلوا_سرشیر 🍮
▫️آرد ۱ لیوان
▫️شکر ۱ لیوان
▫️سرشیر ۱ لیوان
▫️آب ۲ لیوان
▫️گلاب ۱/۴ لیوان
▫️کره ۵۰ گرم
▫️زعفرون ۲ ق س غلیظ
▫️هل به میزان لازم
🔸آرد رو با شعله خیلی کم حدود یک و نیم ساعت تفت میدیم وقتی طلایی شد الک میکنیم و سرشیر و کره رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه و دوباره هم میزنیم تا کمی تفت بخوره.شربت حلوا رو از قبل درست میکنیم نمیذاریم بجوشه به محض جوش خوردن از روی شعله بر میداریم و میذاریم کاملا سرد بشه. آرد رو از روی شعله برمیداریم و شربت رو کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا جمع بشه فقط هم در یک جهت دورانی هم میزنیم تا حلوای نرم و لطیف و کشداری داشته باشیم
🍹🧋#ژله_حبابدار
🍭طرز تهیه🍮🍡
یه بسته ژله آلبالو رو با یه لیوان اب جوش مخلوط کردم بعد با یه بستنی وانیلی مخلوط کردم تا مات بشه با شیر هم میشه وقتی ژله هم دما شد با شیر مخلوط کنید تا تا نبره ژله
تو یه سینی ریختم ژله آلبالو رو و گذاشتم یخچال تا سفت بشه وقتی خودشو گرفت با قالب قلب,قالب زدم و گذاشتم یخچال
یک بسته ژله الوورا رو طبق دستورش اماده کردم و ریختم تو جام ها یه مقدار شو کنار گذاشتم برا روی ژله برا مرحله آخر
جام ها رو گذاشتم یخچال وقتی نیم بند شد (حواستون باشه سفت نشه کامل) با چنگال ژله رو هم زدم تا حباب دار بشه بعد قلبهای ژله ای رو داخل جام هد کردم و باقی ژله الوورا که کنار گذاشته بودمو روی جام ها ریختم تا تمیز و صاف بشه.
بعد گذاشتم یخچال یکی دو ساعت تا قشنگ سفت بشه ژله هام. نوش جان
#سوپ_سفید🍚
ابتدا دو عدد هویج و رنده درشت میکنیم بعد با یک عدد عصاره مرغ میزارم پخته بشه ده دقیقه بعد ۵_۶تا قارچ و خورد میکنیم و اضافه میکنیم.
پنج دقیقه بعد نصف لیوان جو پرک و اضافه میکنیم بعد از یک ربع سس سوپ و آماده میکنیم .
۵۰ گرم کره رو با دو ق غ آرد گندم تفت میدهیم کمی نمک و فلفل هم اضافه میکنیم بعد شیر و کم کم اضافه میکنیم باید غلظت سس مثل ماست رقیق بشه بعد به سوپمون اضافه میکنیم و میزاریم جا بیفته در آخر کمی جعفری خورد شده هم اضافه میکنیم.
نوش جان
#توپک_مرغ
🔸مرغ چرخ کرده رو با پیاز و هویج و فلفل دلمه و سیب زمینیِ رنده شده (همه خام) و پنیر پیتزا مخلوط کردم و بهشون پودر سیر، زردچوبه، کاری، پودر تخم گشنیز، دارچین، نمک و فلفل زدم و یه ساعت گذاشتم تو یخچال.
بعد بزرگتر از گردو، قلقلی شون کردم و توی پودر سوخاری ( بدون غلتوندن تو تخم مرغ) چرخوندم و چیدمشون توی پیرکس. روشون رو اسپری کره زدم و فرستادمشون تو فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
آیا زمانبندی نوشیدن آب اهمیت دارد؟
🔹به جای مصرف مقدار بسیار زیاد آب در یک وعده، تقسیم آن در طول روز برای هیدراته نگه داشتن بدن اهمیت دارد.
🔹 هیچ مدرکی مبنی بر فواید بیشتر نوشیدن آب هنگام صبح نسبت به زمانهای دیگر در طول روز وجود ندارد.
🔹 نوشیدن یک لیوان آب پیش از یک وعده غذایی راهبرد خوبی برای کاهش وزن است.
🔹 نوشیدن آب فراوان پیش و پس از ورزش برای هیدراته نگه داشتن بدن و جایگزینی مایعات از دست رفته اهمیت دارد.