eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
شیر 1 لیوان وانیل 1 ق چ زرده تخم مرغ 2 عدد شکر ¼ لیوان پودر ژلاتین 1 ق غ آب سرد ¼ لیوان خامه 220 گرم شکر ¼ لیوان خامه رو با يكى از شكرها چند ثانيه با چنگال هم زده در فريزر قرار داده تا كمى يخ بزند پس از آن خامه و شكر را كامل زده تا فرم بگيرد زرده و شكر و شير گرم شده را در ظرفى ريخته روى حرارت غيرمستقيم قرار داده و مرتب هم ميزنيم تا مايع ما غليظ شود ژلاتين را در آب سرد حل كرده روى بخار آب قرار داده تا يكدست شود اجازه ميدهيم كرم به دماى محيط برسد ژلاتين و خامه را به مايه بالا افزوده كاملاً هم زده تا يكدست شود و در ظرف مورد نظر ريخته،در يخچال قرار داده تا ببندد براى داشتن باواريا شكلاتى كافى است، دو قاشق غذاخورى پودر كاكائو و دو قاشق غذاخورى شكر را در يك چهارم پيمانه آبجوش كاملاً حل كرده و در آخر به مايه دسر اضافه کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍩🍰🍪🍫🍩🍰🍪🍫🍩🍰🍪🍫 شیر: 2 لیوان شکر: 1لیوان کاکائو: سه قاشق غذا خوری کره : 50 گرم آرد: 2 قاشق غذاخوری پتی بور : 2 بسته بزرگ ( یا هرنوع بیسکویت ساده دیگه ) طرزتهیه شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید ته یه قالب مستطیل یا مربع یا به دلخواه یه ردیف بیسکویت بچینید( میتونید ته ظرف کاغذ روغنی پهن کنید ) مایع شکلاتی رو داغ بریزید روش مجددا یه لایه دیگه…. اگه میخواهید تکی سرو کنید بهتره ترتیب بیسکویت ها رو به هم نزنید تا بتونید یکدست برش بزنید این کاررو اونقدر ادامه بدید که مواد تموم بشه ، توجه کنید که لایه آخر باید باشه #🍫 حد اقل سه تا چهارساعت بزارید تو یخچال تا خودش رو بگیره ، اگه فرصت داشتید یه روز کامل بزارید تو یخچال باشه تا خوب جابیفته!!! بعد برش بزنید و سرو کنید😋😋 تنها نکته مهم اینه که مایع شکلاتی باید داغ باشه بنابراین سریع باید عمل کنید ، البته اگه دیدید مایع خنک شد میتونید مجددا چند دقیقه رو حرارت ملائم قرار بدید. نوش جان😄 همراه ما باشید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
کلم برگ یک عدد. گوشت چرخ کرده ربع کیلو. برنج نصف لیوان. سرکه نصف لیوان. شکر سه قاشق غذاخوری. رب گوجه دو قاشق غذاخوری. لپه نصف لیوان .سبزی معطر(شیود و نعنا )زرشک مقداری ته کلم برگ رو با چاقو در میاریم و میزاریم تو یه قابلمه بزرگ ابجوش تا پانزده دقیقه بجوشه . برگهارو تو ابکش میریزیم و آروم جداشون میکنیم و میزاریم کنار. گوشت چرخ کرده رو با پیاز ریز خرد شده سرخ میکنیم کمی نمک و ادویه میزنیم و کنار میزاریم برنج رو نیم پز میکنیم. لپه هارو جداگانه میپزیم. و موادرو با هم مخلوط میکنیم(برنج. گوشت . لپه. سبزهای معطر. زرشک )و برگهارو از مواد پر میکنیم و توی قابلمه که کفش رو با کلم های خلالی شده پر کردیم میچینیم. حالا واسه سس کلم. یک عدد پیاز رو خلال میکنیم سرخش میکنیم بهش زردچوبه و رب گوجه رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد سرکه و شکر رو بهش اضافه میکنیم چند قل که خورد روی دلمه میریزیم و میزاریم دم بیاد حدودا یکساعت. و نوش جان پ. ن. پ.اگه دوست داریدد میتونید الو رو به دلمه تون اضافه بکنید اینجوری سس غلیظ تر میشه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
موادلازم ▫️لبوپخته شده وپوره شده ٢٠٠گرم (٣تالبومتوسط) ▫️اب لبو يك پيمانه ▫️پودرژلاتين ٣ق غذاخوري ▫️وانيل يا عصاره وانيل ١/٨ ق چ ▫️دلي كاراملي ١/٤ پيمانه ▫️دنت تافي يا كاراملي ٢ عدد( من ازكاراملي استفاده كردم ▫️خامه قنادي ٢٥٠ گرم طرز تهيه اول ازهمه لبوهاروخوب ميشوريم پوستشوميگيريم داخل قابلمه با مقداري نبات ميذاريم بپزه بعدلبورروپوره ميكنيم ميذاريم كناريك ليوان هم اب لبوروميذاريم كنار اگربخواهيم سس روي دسربديم يك عددلبوروبانبات دوباره ميپزيم ميذاريم ابش غليظ بشه وبه عنوان سس استفاده مي كنيم. پودرژلاتين روبا ٣/٤ ليوان اب مخلوط ميكنيم روي بخاراب ميذاريم تاكاملا شفاف بشه اب لبوروداغ ميكنيم وژلاتين بن ماري شده روبهش اضافه ميكنيم هم ميزنيم ازروي حرارت برميداريم ميذاريم خنك بشه ،سپس خامه قنادي روخوب ميزنيم وبه اب لبوژلاتين اضافه ميكنيم وخوب مخلوط ميكنيم وبعدپوره لبورواضافه ميكنيم بازهم ميزنيم بعدازاون دنت تافي ودلي كاراملي رواضافه ميكنيم(دلي كاراملي ازلوازم قنادي ويا سوپراي بزرگ ميتونين تهيه كنين ) همه موادمخلوط داخل قالب سيليكوني كه باروغن مايع چرب شده مي ريزيم داخل يخچال ٤ تا ٥ ساعت ميبنده بعدقالب روازيخچال خارج ميكنيم دوردسرروازقالب با چاقوازاد ميكنيم كمي كه تومحيط اشپزخونه بمونه برش ميگردونيم وراحت دسرازقالب جداميشه اگرعجله داشتين كمي سشوارروي قالب بگيرين با فاصله وبعددسرروازقالب خارج كنين وبراي براق شدنش ميتونين ازسس لبو كه كنارگذاشتين روي دسربريزين . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم: شکر...........2 پیمانه پودرنشاسته معمولی ..........1 پیمانه آب............1.5 پیمانه گلاب........ نیم پیمانه کره یا روغن .........1قاشق چایخوری پودر نارگیل و گردو یا خلال بادام یا پسته مقداری طرز تهیه: 1 _ نشاسته و آب را باهم مخلوط میکنیم. 2_ از صافی رد می کنیم. 3 _ شکر را به مایه اضافه کرده و طعم آن را می چشیم اگر ترش بود مقدار دیگری اب به آن اضافه می کنیم. 4 _ سپس آن را روی گاز با حرارت ملایم ترجیحا روی شعله پخش کن می گذاریم ومرتب هم می زنیم تا سفت شود. که یواش یواش شروع می کند به بسته شدن. 5 _ زمانی که با قاشق روی آن خط کشیدیم و خط باقی ماند گلاب را به آن اضافه می کنیم. 6 _ وقتی به جوش آمد و کمی سفت شد، کره یا روغن را اضافه کرده و هم می زنیم تا زمانی که وسط قابلمه جمع شود . 7 _ سپس روی تخته یا سطحی صاف پودر نارگیل و کمی آرد تفت داده شده می پاشیم سپس مواد سرد شده را روی آن ریخته و صاف میکنیم. 8 _ وسط آن را به درازا مغز گردو می چینیم و آنرا لوله می کنیم.( اگر لوله کردن ان برایتان سخت بود مواد را روی یک کیسه فریزر باز کنید تا به وسیله نایلون به راحتی لوله کنید.) سپس درون یخچال گذاشته و کمی بعد آن را با چاقو حلقه حلقه می کنیم. یا می توان به اندازه گردو از مواد برداشته و وسط آن گردو یا هر خلالی که داشتیم میگذاریم و در پودر نارگیل و آرد تفت داده شده غلطانده و به صورت شکل دلخواه مربع یا مستطیل و... در می آوریم و رویش خلال پسته یا گردو می گذاریم. می توان از رنگهای خوراکی دلخواه در باسلق استفاده کرد و زمان اضافه کردن رنگ بعد از صاف کردن نشاسته و آب است
هدایت شده از هنرمندان
هوش مشکل تصویر کجاست🤔 15ثانیه =نابغه 30ثانیه =باهوش 45ثانیه =متوسط مشاهده پاسخ👇 https://eitaa.com/joinchat/1811611703Ce9cea547cc
هدایت شده از هنرمندان
پیشنهاد زن جذاب به مجری برنامه سمت خدا😳😳 یه بچه معصوم پیدا میشه اونم اینطوری از راه به درش میکنن🤦‍♂🤦‍♂ میگه کاری به این حرفا ندارم حتس حاظرم زن دوم شریعتی بشم🙊😱🔰🔰🔰 https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b
هدایت شده از هنرمندان
دوست خوبم فقط یه لحظه توجه کن⚠️ حتما خبرای عجیب😳😱 و توهین آمیز نسبت به هیئت و عزاداری و نذری و اربعینو این روزا به گوشت خورده مثلا اینکه چرا خرج سفر اربعین میکنید، چرا خرج فقرا نمیکنید 😳 میدونم خیلی عصبانی و کفری شدید😞 که چرا بعضی ها حرفای بی ربط میزنن ولی میخواستم یه نکته 💯مهم بگم بعضی از این توهین ها هم تقصیر ما بچه هیئتی هاست😢 که نتونستیم دریای عظمت و محبت اربعینو به مردم بچشونیم و نشون بدیم. تو این کانال کلیپ های اربعینی محشرو👌 ببینید و تو فضای مجازی پخش کنید 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa اخبار لحظه ای دقیق از مرزها و اربعین باما هر لحظه در مرز و در جاده کربلا باشید 👆👆👆
مواد لازم 250 گرم نخودفرنگی پخته و له شده 2 عدد سیب زمینی متوسط خام یه دونه پیاز کوچیک خام یک دونه تخم مرغ طرز تهیه سیب زمینی و پیاز رنده کردم ابشو گرفتم با نخودفرنگی و تخم مرغ نمک فلفل زرد چوبه مخلوط کردم و دونه دونه تو تابه سرخ کردم برای سالاد هم خیار و کدو رو با رنده رشته ای رنده کردم بهش کمی روغن زیتون ادویه سالادو ابلیمو تازه اضافه کردم 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
مواد لازم قارچ دكمه اي سفيد ٢٥٠ گرم فلفل دلمه اي سبز و قرمز و زرد هر كدام دو عدد ذرت شيرين ٢٠٠ گرم جوانه ماش يا گندم ١٠٠ گرم سركه دو ليوان زيتون سياه بدون هسته ١٥٠ گرم زيتون سبز بدون هسته ١٥٠ گرم روغن زيتون دو قاشق غذا خوري پودر فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري نمک به میزان لازم طرز تهیه ابتدا قارچ ها را در آب جوش ريخته و ٦ دقيقه ميپزيم و آبكش ميكنيم و اجازه ميدهيم كاملا سرد شود داخل يك ظرف گود ميريزيم و فلفل ها را خلال كرده و به قارچ اضافه ميكنيم ذرت شيرين، سركه و روغن زيتون را نيز اضافه ميكنيم و به همين صورت مابقي مواد به جز جوانه ماش در آخر جوانه ماش را نيز اضافه كرده و به مدت دو روز توي يخچال ميگذاريم و بعد آماده سرو است... 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
طرز تهیه اول گوشت رو با پیاز تفت داده شده و فلفل قرمز و زردچوبه خوب تفت میدیم و آب میریزیم تا حدود چهار ساهت یا اگر وقت دارید بیشتر بپزه و خوب نرم بشه. جداگانه پیاز نگینی تفت بدید و آلو سیاه درشت و گوشتی و گردو خورد شده رو اضافه کنید.تفت بدید تا پف کنه و بعد نمک فلفل زدچوبه اضافه کنید.من کمی زعفران هم ریختم.کمی رب انار برای مزه ترش تر و یک استکان آب بریزید تا خوب غلیظ بشه. گوشت که خوب پخت مواد رو بهش اضافا کنید و بذارید خوب جا بیفته. این غذا نباید پر آب باشه. با برنج سرو کنید 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍇🍃 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم شکر :4ق غ مایع خمیر:1ق غ اب ولرم:1/4پیمانه زرده تخم مرغ :2عدد ارد :به میزان لازم زنجفیل :1ق چ نمک :یک پنس بهبود دهنده :1/2ق چ شیر :1/2پیمانه روغن مایع :1/4پیمانه طرز تهیه:🍞🍞🍞 یک قاشق شکر با مایه خمیر واب ولرم مخلوط میکنید روی ظرف رو بپوشونیدبزارید تا عمل بیاد تا خمیر مایه عمل میاد یک زرده تخم مرغ رو با شکر (3ق)مخلوط کرده خوب بزنید بعد شیرونمک وزنجفیل رو اضافه کنید وخوب بزنید سپس روغن مایع رو اضافه میکنید وخمیر مایه رو اضافه کنید ودر اخر کم کم ارد را که با بهبود دهنده مخلوط کردید اضافه کنید تا به دست نچسبه ولی وقتی خمیر رو باز کنیدیکم چسبنده باشه خمیر رو چونه کنید وتوی ظرف تمیز یکم ارد بپاشید وروی ظرف رو بپوشونید به مدت 1ساعت باید بمونه واستراحت کنه تا حجم خمیر دوبرابر بشه بعد از استراحت یکم خمیر رو ماساژ بدید وبه هر شکلی که دوست دارید در بیارید ونیم ساعت دوباره روشو بپوشونیدو استراحت بدید بعد روش رومال بزنید وکنجد بپاشید 🍞🍞🍞 ((یک زرده تخم مرغ؛ 1قاشق غ شیر ؛1قاشق غ شکر؛کمی زعفران) 🍞🍞🍞نکته مهم درمورد همه نان ها وخمیر هت یک ظرف اب هم همراه خمیر داخل فر بزارید داخل فر با دمای 180به مدت 30دقیقه قرار بدید دراخر وقتی از فر خارج کردید کمی شربت یا عسل رقیق روش بزنید 🍞🍞🍞درضمن برای اینکه نان نرمی داشته باشید زود روی نان رو بپوشانیدمثل همه نان ها اگر در دمای محیط به مدت طولانی باشه خشک میشه نوش جان💝💝 زنجبیل رو حذف کردم و وسط نون کرم فیل گذاشتم و روشم شربت بار زدم که براق بشه 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾