خدایا شکرت واسه دلم
ک هیچوقت ..!
بد کسی رو نخواست :)
@shamimeh_gole_narges
پیتزا قالبی سیب زمینی😋🧀🍕
چند عدد سیب زمینی رو خلال کردم وسرخشون کردم وته قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداخته وسیب زمینیها را روش بچینید نمک وفلفل هم بزنید روی سیب زمینیها سس کچاپ ریخته و آویشن بپاشید وبه مقدار فراوان پنیر پیتزا وکوفته قلقلیهایی که از قبل سرخ کردید بزارید روش ولابلاش هم گوجه فرنگی تکه شده وفلفل دلمه ای واونو بزارید داخل فر.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
رولت بادمجان یک اردور خوشمزه
مواد لازم:
بادمجان : ٣ عدد پنیر خامه ای : 3 قاشق غذاخوری پنیر گرویر : یک قاشق غذاخوری پنیر چدار : ١٠٠ گرم سینه مرغ : یک عدد ریحان تازه خرد شده : ٢ قاشق غذاخوری تخم مرغ : ٢ عدد پودر سوخاری : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه: بادمجانها را به ورقههای نازک با ضخامت تقریباً نیم سانت ببرید.کمی روغن به دو طرف ورقههای بادمجان بزنید، در فر یا تابه دربسته بگذارید تا بپزد. سینه مرغ را پس از پختن به قطعات کوچک خرد کنید.ریحان، نمک، فلفل و پنیر (اگه از این پنیرا ندارید می تونید پنیر پیتزا و کمی پنیر سفید استفاده کنید) را به سینه مرغ اضافه کنید.
از مخلوط مرغ و پنیر مقدار روی ورقه بادمجان بگذارید و رول کنید.تخممرغ را با چنگال بزنید، رولتها را یکی یکی اول در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید.همین کار را دوباره انجام بدهید به این ترتیب ٢ لایه پودر سوخاری اطراف هر رولت ایجاد می شود.
در تابهای روغن بریزید تا گرم شود و رولتها را در آن سرخ کنید، پس از اینکه رولتها سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخونه یا کاغذهای مخصوص جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آنها تا حد امکان جذب شود.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
بادام زمینی کاراملی یک اسنک شیرین ساده
مواد لازم:
بادام زمینی کاراملی
کارامل ٢٢٥ گرم
خامه ٢ ق غ
عصاره وانیل ١ق چ
بادام زمینی شور خرد شده
شکلات چیپسی نصف فنجان
روغن مایع ٢ ق چ
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه بادامزمینی کاراملی یک اسنک شیرین ساده و خوشمزه در 20 دقیقه آشنا میکنیم .
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناری بگذارید .
کارامل و خامه را مخلوط نموده روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا کارامل کاملا ذوب شود .
با قاشق چوبی وانیل و بادام زمینی را با کارامل مخلوط نمایید .
تعدادی کپسول کاغذی را با اسپری جدا کننده اسپری کنید و به اندازه ی دلخواه از ترکیب بادامزمینی کاراملی داخل آنها بگذارید . میتوانید با انگشت به آنها شکر دلخواهتان ا بدهید .
شکلات چیپسی و روغن را با هم ترکیب کرده روی حرارت بخار آب ذوب کنید و روی بادام زمینی های کاراملی را با شکلات ذوب شده تزئین کنید .
شما ازین دستور برای تمام مغزهای دیگر هم میتوانید استفاده نمایید .
اگر طعم شوری بادام زمینی را نمیپسندید میتوانید از بادام زمینی بدون شوری استفاده کنید .
بادام زمینی های کاراملی را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری نمایید و 30 دقیقه قبل از پذیرایی از یخچال خارج کنید که با محیط هم دما شوند
᯾❁ @fast_food ❁᯾
موز شکلاتی ایده برای تولد کودکان
موز تو شکلات تخته ای بپیچید وباچوب شور تزیین کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ذاکرین
💄کانالی که صدای همه ی آرایشگرا رو در آورده😱❌
این کانال حرف نداره😍💋
🔽🔽🔽
#مدل_مو2022 🤩🧝🏽♀
#مدلشینیون_2022 😍
مدل طراحی ناخن💅
💆🏻♀مدل #رنگ_مو🎊🌈
خودت آرایشگر خودت شو😉✌️🏻👆🏻
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
خدایا
پنجره ای برای تماشا و
حنجره ای برای صدا زدن ندارم
امیدم به توست ...
میدانم ، بی آنکه مرا قضاوت کنی
و دفترهای دیروزم را ورق بزنى
رحمتت را برمن جاری خواهی ساخت…
سلام. صبحتون بخیر و زیبااااا 🌸🍃🌷
᯾❁ @fast_food ❁᯾
ابنبات خوشمزه 🍭
شکر رو روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و بعد به شکل ابنبات رکی سینی بریزید و روش یک نی کوچولو و یا چوب مخصوص بزارید و با ترافل تزیین کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#فوت_وفن_ترشی 👌😉
جلوگیری از زود خراب شدن #ترشی 👇
کافیه از ملاقه استیل برای برداشتن ترشی از ظرفش استفاده نکنید⛔️ ملاقه استیل باعث زود خراب شدن ترشی میشود
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پاپس_كيك_شكلاتي
خرده كيك 100 گرم
خامه 100 گرم
شكلات تخته ايي 80 گرم
براي كاور:
شكلات تخته ايي 80 گرم
شكلات تخته ايي رو بشكل بن ماري روي بخاري كتري اب كرده و بعد خامه را اضافه كرده همزده تا كاملا شكلات و خامه با هم قاطي بشن بعد خرده هاي كيك را داخل ظرفي ريخته و شكلات و خامه را ك بن ماري كرده بوديم قاطي كيك كرده با دست خوب ورز داده توي دست گرد كرده و توي ظرف ميچينيم حالا شكلات تخته ايي رو بشكل بن ماري اب كرده ته ني رو ب شكلات زده داخل كيكا فرو ميكنيم بعد پاپس كيكارو توي شكلات ابكرده قرار ميدهيم همه جاش شكلاتي بشه بعد داخل ظرف سرو كنار هم ميچينيم ميزاريم يخچال تا يك ساعت بعد سرو ميكنيم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
چند تا نکته ی خیلی مهم برای پخت مرغ
👇👇👇👇
🎈اول از همه مرغ و خوب سرخ کنید؛مرغ طعم خیلی خوبی میگیره و اصلا بوی بد نمی گیره
🎈هیچ وقت به مرغ آب زیاد اضافه نکنید؛نصف لیوان آب جوش اضافه کنید درشو بزارید تا خودش آب بندازه؛خیلی خوشمزه تر میشه 👌
🎈حتما از پودر دارچین و زعفران استفاده کنید عطر و طعم ویژه ای به مرغ میده
🎈حتما پیاز و که سرخ کردید رب و حسابی تفت بدید تا رنگ رب باز بشه و مرغ خوش رنگ بشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾