#پلو_درهم
🍛برنج: 1 پیمانه
🍛سیر له شده: 2 حبه
🍛آب مرغ: 420 گرم
🍛کشمش پلویی: 1 قاشق غذاخوری
🍛آب سیب یا آب: نصف فنجان
🍛ریحان یا ارگانو خشک کفمال: 1 قاشق چایخوری
🍛پیازچه خرد شده: نصف فنجان
🍛روغن ذرت: 2 قاشق غذا خوری
🍛ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ کرده: 1 قاشق غذاخوری
🍛هویج یا فلفل دلمهای رنگی خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
🍛بادام خلال یا گردو خرد شده برشته: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه✅
برنج و سیر له شده را با روغن ذرت 3 الی 5 دقیقه تفت دهید تا برنجها قهوهای رنگ شوند.
با دقت آب مرغ و سپس کشمش، هویج، آب سیب و ریحان را اضافه کرده و مخلوط را به جوش آورید.
شعله را کم کرده و در ظرف را 15 تا 20 دقیقه ببندید تا برنجها نرم شوند و آب برنج تمام شود.
پیازچه و مغزها را هم اضافه کنید.
در آخر ژامبون را اضافه کرده و سرو کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#املت_ایتالیایی
تخم مرغ ................... 4 عدد
شیر .......................... نصف فنجان
پنیر سفید سفت .......... 100 گرم
گوجه فرنگی .............. 4 عدد کوچک
فلفل کاپیا .................. 2 عدد
سیر ............. 1 حبه
ریحان تازه ......... 3 تا 4 ساقه
روغن زیتون .......... 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ........... نوک قاشق چای خوری
نمک ........ به مقدار لازم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#اسموتی_خنک
برای این اسموتی به توت فرنگی، لیموترش، نعنا، آب یا سودا و شکر احتیاج دارین
حالا کافیه تا بذاریم توت فرنگیا یخ بزنن بعدش به نسبت دو توت فرنگی و یک آب رو بریزین تو مخلوط کن ، به ازای هر لیوان هم سه چهار پر نعنا، آب نصف یدونه لیموترش کوچیک و یه قاشق سرخالی شکر هم بهشون اضافه کنین و مخلوطشون کنین
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#بادمجون_سوخاری_فيليپينى
مواد لازم:
بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
ارد سوخاری: مقداری
نمک فلفل
پودر پیاز و سیر
طرز تهيه :بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید
و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست
بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید
تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کن
یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه
نوش جان
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#مرغ_پنیری
فیله مرغو با پودر سیر ،پودر پیاز ، پودر پاپریکا ، نمک وفلفل مزه دار کردم چند ساعتی موند و بعد لای اون پنیر پیتزای ورقه ای گذاشتم ،رولش کردم و توی پودر نان باگت غلتوندم و توی روغن فراوان سرخشون کردم .
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خوراک_زبان
زبان را با چند حبه سیر،یک عدد پیاز درشت،یک ساقه بلند کرفس، فلفل و زردچوبه داخل زودپز ریخته با آب می گذاریم تا خوب بپزد ،بعد می گذاریم سرد شود و پوست ان را جدا میکنیم به صورت رولت برش داده و در یک ماهیتابه میچینیم،در ظرفی دیگر مقداری قارچ ورقه شده را با کره تفت میدهیم و دو ق س آرد هم میریزیم و تفت میدهیم و آب گوشت را از صافی رد میکنیم وبه اندازه دو لیوان داخل قارچ و آرد میریزیم و میگذاریم سس غلیظ شود بعد سس را روی زبانها ریخته می گذاریم نیم ساعت با حرارت کم جا بیفتد
᯾❁ @fast_food ❁᯾
پاناکوتای ماست با انبه
(در این دسر از شکر استفاده نمی شود)
.
.
طرزتهیه:
2عدد انبه را با 1ق س عسل در دستگاه غذاساز پوره کرده و در بخچال بگذارید،340 میلی لیتر شیر را با 3 ق س عسل روی حرارت گذاشته تا شیر گرم و عسل حل شود اما نجوشد سپس از روی حرارت برداشته 4ق چ پودر ژلاتین روی آن پاشیده و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود.
600گرم ماست ساده را با 1/4ق چ وانیل خوب هم بزنید سپس کم کم به ظرف شیر و ژلاتین اضافه کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
اکنون مایه را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت آن انبه ی پوره شده را اضافه و هم بزنید.
دو مایه را با فاصله ی زمانی مناسب در ظرف های تک نفره یا در یک ظرف بریزید و در هر مرحله آن را در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد سپس مایه بعدی را روی آن بریزید.درنهایت 4ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید
نوش جان
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#توپک_انرژی_زا
جو دوسر پرک ۲+۱/۴ پ
کره بادام زمینی ۳/۴ پ
عسل ۱/۲ پ
چیا سید ۳ ق غ
چیپس شکلات ۲ ق غ
شکلات تلخ مذاب ۴۰ گرم
به راحتی مواد رو مخلوط کنید و بعد از ۲۰ دقیقه سرد شدن در یخچال به شکل توپک در بیارید و در صورت تمایل شکلات مذاب بغلطونید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحتان پرازمحبت الهی
سهم امروزتان شادی
سهم زندگیتون عشق
سهم قلبتون مهربانی
سهم چشمتون زیبایی و
سهم عمرتون عزت باشه
روز خوبی پیش رو داشته باشید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
«𝓗𝓪𝓭𝓲𝓼 𝓢𝓽𝓸𝓻𝔂»
.
شھادتامامرضا(ع)تسلیت✨
-قرباندلخستهاتایضامنعشق
-دنیاشدهدلبستهاتایضامنعشق..🖤
᯾❁ @fast_food ❁᯾