eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.8هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برنج نیم دانه ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد سیر ۴ حبه رنده شده آرد سفید ۱ ق غذاخوری دوغ دو لیتر نخود پخته ۲۰۰ گرم یا نصف لیوان سبزی آش ۲۰۰ گرم یا یک کاسه نمک و فلفل سیاه و زرچوبه مقداری ابتدا برنج نیمدانه یا مثل من درسته رو خیس کنین (اگه برنجتون درسته بود بعد خیس خردن مثل من خردش کنین) تو یک ضرف برنج ،تخم مرغ،آرد و سیر رنده شده رو مخلوط کن بریز تو قابلمه حالا دوغ رو هم روش بریزین و هم بزنین و زمان بدین تا دوغ جوش بیاد مدام هم همبزنین تا دوغ نبره و برنج پخته بشه، حالا سبزی و نخود پخته رو اضافه کن و کمی هم نمک بزنین در قابلمه رو نیمه باز بزار تا آش کاملا جا بیوفته. تو تابه با کمی روغن و فلفل سیاه و زرچوبه یک نعناع داغ درست کن آش که جا افتاد برای تزیین از این نعناع داغ استفاده کن . نوش جان 💞 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فیله مرغو با پودر سیر ،پودر پیاز ، پودر پاپریکا ، نمک وفلفل مزه دار کردم چند ساعتی موند و بعد لای اون پنیر پیتزای ورقه ای گذاشتم ،رولش کردم و توی پودر نان باگت غلتوندم و توی روغن فراوان سرخشون کردم . @fast_food
هدایت شده از جنگ رسانه ای
کاش بفهمی دوست داشتنت خورشید نیست که دمِ صبح طلوع کنه و غروب بره پی کار و زندگیش ، حتی مثل ماه ام نیست که فقط شبامو درگیر خودش کنه، تو و دوسِت داشتنت واسه من مثل آسمونه؛ همیشه سرجاش هست..
✅کبه سیب زمینی 😋 . ✍ مواد لازم: سیب زمینی آب پز شده ۵ عدد یک عدد پیاز نگینی خرد شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخی نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم جعفری خرد شده 2ق غ آرد سوخاری 2 تا 3 ق غ نشاسته ذرت 1 ق غ (قابل حذف) روغن به میزان لازم 🥣 طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی های پخته شده را رنده ریز میزنیم یا له می کنیم کمی فلفل سیاه اضافه کرده و نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم. حالا باید مواد گوشتی رو آماده کنیم. برای این کار پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت میدیم و بعد گوشت را اضافه می‌کنیم به جای گوشت می تونیم از سویا استفاده کنیم نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدیم کمی جعفری اضافه میکنیم و تمام . میتونید داخل مواد گوشتی از قارچ فلفل دلمه ای و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید. از سیب زمینی ها به اندازه یک نارنگی برمی‌داریم داخل دست گرد می‌کنیم به طوری که هیچ ترکی نداشته باشه داخل سیب زمینی ها را با مواد گوشتی پر می کنیم و آن را داخل دست به دلخواه شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ٰ یکي بود يكي نبود يكي نخواست بمونه يكي وسط راه رفت يكي سرد شد...🧡 ‌ ✦ 𖧧 ✦ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ٰ 🌸✨ @shamimeh_gole_narges
و اما من دمپختک رو با لپه باقالی زرد درست میکنم،از شب قبل باقالی رو میذارم خیس بخوره و چند بار آبشو عوض میکنم،بعد با پیاز داغ و زردچوبه فراوان و کمی پوره سیر تفتش میدم،و کمی آب جوش میریزم تا پخته بشه.برنج شسته و خیس خورده رو با زعفران بهش اضافه میکنم.و زمان میدم تا آبش کشیده بشه و اگر لازم بود بهش آب جوش اضافه میکنم و زمان میدم تا برنج دم بکشه و ته دیگش طلایی و ترد بشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌼🌼 🌼🌼 با مقداری زعفران ، زرشک و خلال پسته یا بادام‌ میشه روی برنج رو گلهای زیبا درست کرد خیلی ساده و شیک 👌 @honare_ashpazii😋
🥐🍆 🍞برای خمیر:👇 - آرد 4 و نیم لیوان - 1 و نیم لیوان آب - 3 قاشق غذاخوری سرکه - 1 و نیم قاشق چایخوری نمک 🧈برای بین خمیر:👇 - کره 125 گرم - نصف فنجان روغن 🍆برای مواد داخلی:👇 - بادمجان به مقدار لازم - 2 عدد فلفل سبز - گوجه فرنگی 1 عدد - پیاز 2 عدد - 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی - 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز - 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه - 1 قاشق چایخوری نمک - 1 فنجان روغن طرز تهیه:👇 ابتدا مواد خمیر را مخلوط کرده و خمیر را ورز داده و بعد از اینکه خمیر نرمی به دست آمد آن را به 20 عدد مرنگ مساوی تقسیم می کنیم و مرنگ ها را یکی یکی به اندازه بشقاب باز می کنیم و بین هر خمیر مخلوط کره و روغن ذوب شده پخش می کنیم. خمیر این غذا از 10 تکه در دو بشقاب جداگانه تهیه می شود و حدود یک ساعت در یخچال نگهداری می شود.‌ برای مواد، بادمجان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم و 1 قاشق چایخوری نمک در آب می ریزیم وبادمجانها را نیم ساعت در مخلوط آب و نمک میزاریم..پیازها را با روغن تفت می دهیم، سپس فلفل ها را اضافه می کنیم، بادمجان ها را اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم می پزیم، گوجه فرنگی ها و رب و ادویه را اضافه می کنیم و 10 عدد خمیر اول را روی پیش خوان میذاریم. با دست بزرگ می کنیم و روی سینی چرب شده قرار می دهیم، مواد داخلی را می ریزیم و خمیر دوم را روبش قرار میدهیم.طبق فیلم عمل کنید تا متوجه بشید، لبه ها را داخل می دهیم و رویش زرده رومال کرده و در دمای 190 درجه میزاریم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😁 . اسمش بانمکه نه؟ برای تهیه این خوشمزه جذاب ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده و آبگرفته و نمک و فلفل زردچوبه ادویه و نصف ق چ خ سماق ترکیب کنید و خوب ورز بدید اگه انسجام نداشت بهش یه قاشق آرد نخودچی اضافه کنید بعد اگه وقت داشتید یک ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید اگروقت نداشتید قلقلی کنید و داخل تابه سرخشون کنید و بعد از تابه خارج کنید یه پیاز رو نگینی خرد کنید داخل تابه تفت بدید نمک و فلفل و ادویه اضافه کنید دوقاشق رب گوجه اضافه کنید و بعد یه لیوان آب جوش اضافه کنید و بعد قلقلی هارو داخل تابه بریزید و اجازه بدید خورشت جا بیفته پنج دقیقه نهایی دوتا گوجه رو سرخ کنید و به همراه غوره خورشت اضافه کنید می تونید کنار خورشت بادمجون سرخ شده سرو کنید نوش جان❤ @fast_food