eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️مواد لازم برای درست کردن سالاد سزار کاهو : یک بوته شسته شده سینه مرغ : 1 عدد نان تست یا باگت روغن زیتون :1/4 فنجان لیمو ترش تازه : ا عدد گوجه گیلاسی(برای تزیین) 🔸نکته : در صورتی که از فیله مرغ به جای سینه مرغ استفاده می کنید تعداد نفرات را در انتخاب میزان فیله مرغ نظر بگیرید. مواد لازم برای سس سالاد سزار: تخم مرغ : 2 عدد پنیر پارمسان : 3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذاخوری سیر : دو حبه نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم ♦️طرز تهیه سس سالاد سزار ابتدا تخم مرغ ها را به مدت دو دقیقه بگذارید تا آب پز شود، توجه داشته باشید تخم مرغ ها نباید ببندد. کاسه ای مناسب انتخاب کنید و سیر له شده ، روغن زیتون ، پنیر و زرده تخم مرغ ها را داخل آن ریخته و به مدت 4 دقیقه هم بزنید. زمانی که مواد تغییر رنگ داد و رنگ آن سفید شد ، سرکه و ادویه ها را اضافه کرده و 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا زمانی شکل سس مایونز را به خود بگیرد. حالا سس را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. ♦️طرز تهیه سالاد سزار برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را تا حد امکان به شکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون و سیر له شده روی نان ها را چرب کنید . نان ها را داخل سینی فر بچینید و برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود. سپس سینه مرغ را نصف می کنیم تا نازک تر شود تا راحت سرخ شود سپس با سیر له شده و روغن زیتون که از سس سالاد کنار گذاشته بودیم آن را مزه دار می کنیم و سپس مقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم و سینه مرغ مزه دار شده را مدتی کنار می گذاریم تا مواد جذب سینه مرغ شود. سینه مرغ را با حرارت بالا درون تابه سرخ کنید و این نکته را در نظر داشته باشید که حتما باید شعله حرارت بالایی داشته باشد تا سینه مرغ به دلیل از دست دادن آب آن سفت نشود. بعد از سرخ شدن سینه مرغ را به قطعه های متوسط تقسیم کنید. ظرف سالاد را آماده کنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نه زیاد ریز و نه زیاد درشت باشد. حالا نان سوخاری شده را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید ، سپس قطعات سینه مرغ را اضافه کنید و گوجه گیلاسی را روی سالاد سزار تزیین کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مقداری لیمو روی آن بچکانید تا خوش عطر و خوش طعم شود. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از تسبیح جلیل
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
: 🎶 : اے‌ڪاش‌لال‌بودم‌وحرفـ✆ـے‌نمیزدم .. ↫‌ ◗
هدایت شده از تسبیح جلیل
• در رَهت دادیم . . ، • عقل و هوش و عُمر و زندگی . . • ای غمِ دنیـٰا چه می‌خواهی دگر از جـٰانِ ما ؟! ﹋﹋﹋﹋﹋﹋🥀↷ • واعظ قزوینی
🥧🍓 🔷مواد لازم برای۸ نفر ♦️مواد اصلی ◽آرد یک ویک چهارم پیمانه ◽شکر ۲ قاشق چای خوری ◽نمک ۱/۸ قاشق چای خوری ◽کره سرد ۸ قاشق غذا خوری ◽تخم مرغ بزرگ ۱ عدد ◽آب یخ ۱ قاشق مربا خوری ♦️مواد میانی ◽توت فرنگی خردشده ۱/۵ پیمانه ◽شکر ۲ قاشق غذا خوری ◽وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری ♦️طرز تهیه: ۱- آرد شکر نمک رو با هم خوب مخلوط کنید و کره رو بهش اضافه کنید کره باید سرد باشه با دست کره رو با آرد مخلوط کنید یا اینکه میتونید با همزن ۲ بار بزنید ۲- بعد تخم مرغ هم زده و آب یخ رو بهش اضافه کنید اگه با همزن میزنید دو بار دیگه بزنید و خمیر رو بذارید توی نایلون پلاستیکی و اگه هنوز به شکل خمیر به هم نچسبیده بود توی نایلون که گذاشتید بادست کمی ورز بدید تا شکل خمیر نرم به دست بیاد و خمیر را با کف دست صاف کنید و داخل یخچال برای یک ساعت استراحت بدید ۳- بعد از یک ساعت استراحت اول روی سطح کار تون کمی آرد بریزید و خمیر را اگر دوست داشتید با میوه‌های مختلف درست کنید میتونید به چند قسمت تقسیم کنید من همه خمیر رو باز کردم و با کمک آرد و وردنه اون رو یک مقدار صاف کردم قطرش نباید زیاد باشه تا گلت ظاهر زیبایی پیدا کنه بعد توی سینی فر کاغذ روغنی بذارید و خمیر رو به اون انتقال بدید و داخل یخچال قرار بدید ۴- برای مواد میانی دو قاشق شکر و یک قاشق چای خوری وانیل رو به توت فرنگی های خرد شده اضافه میکنیم طوری که تمام سطح میوه تون رو آغشته کنه ۵- خمیر را از یخچال خارج کنید مواد میانی رو بچینید و لبها را به طرف داخل کمی تا کنید روی لبه های بیرونی یک مقدار رومال زرده تخم مرغ و شکر بزنید و پرک بادام بریزید اون رو داخل فر که با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدین تا اطراف گلتتون کمی طلایی بشه و مواد میانی پخته بشه نوش جان♥️ 🔷سایر نکات🔷 🔸برای تهیه گلت سیب سیب ها را برش بزنید ۲ قاشق چای خوری شکر قهوه ای ۲ قاشق چای خوری دارچین و یک قاشق چای خوری کره خرد شده را با هم مخلوط کنید و به همین ترتیب ادامه بدید اگر دوست دارید گلت پرتقال داشته باشید دو عدد پرتقال را پوست بکنید بدون سفیده اطراف یک رنده پوست لیمو ترش دو قاشق چایخوری شکر یا عسل تمام سطح پرتقال ها را بپوشانید و از اون استفاده کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از ذاکرین
27.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥خداحافظی با بوتاکس برای همیشه🤩 ✅روش دائمی و مقرون به صرفه برای برطرف کردن چین و چروک و افتادگی پوست💁🏻‍♀️ ✅مورد تایید متخصصین وزارت بهداشت🤗 🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 💭مشاوره رایگان ارسال عدد 31 به سامانه 50009020
هدایت شده از تسبیح جلیل
یه‌افسـٰانه‌ژاپنـی‌میگه: ₍ هیچ‌کس‌بیشترازآدمـٰایی‌که‌ازتو‌بدشون‌میـٰاد،تورو تمـٰاشـٰانمی‌کنن! ✨! ₎
طرز تهیه 😍😋🥧🍓ادامه مطلب 👇👇 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از حتما ببینید👇
🔥استاد محمدرضا صادقی سوادکوهی کیه ؟!🔍 ❗️از چی میدونیم ؟ 🤔 ⚠️ درباره موج جدید هجوم به خانه های ما چطور ؟ 😱 شما هم حس میکنید رزق و روزی و موفقیت شغلی شما با مشکلات مواجه شده ؟! 😔💸 💠 ، با سابقه‌ترین و معتبرترین مرکز پژوهشی علوم غریبه رحمانی با هدف آگاه‌سازی جامعه با خطرات و آسیب رفتارهای غلط در حوزه و طلسمات 💠 🔽🔽🔽 https://eitaa.com/joinchat/1492385801Ccddd0abeb8
هدایت شده از ذاکرین
👆👆👆‼️‼️اگه به و های قلابی! اعتقاد دارید یا میخواید بخرید اول یه سر به اینجا بزنید ... ‼️‼️ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1492385801Ccddd0abeb8
هدایت شده از تسبیح جلیل
"توی ترک اگه هستید حالا هر چی ترک رابطه ، ترک مواد ، ترک عادت . . . سمت یه  چیز / کَس ِ  لجن تر نرید. بذارید کمی هم درد بکشید ! جوانه خواهید زد .❤️‍🩹🩹🌱"
هدایت شده از تسبیح جلیل
آره ، داشتم می‌گفتم دلتنگی خیلی وحشیه ، مکان و زمان نمی‌شناسه ! یهو وسط یه روز خوب یا یه روز شلوغ ، وسط بلبشوی یه دعوا ، موقع رد شدن از خیابون ، تو پاساژ وسط خرید ، تو صف نونوایی ، وسط جشن فارغ‌التحصيلی ، شب عید ، میون شلوغی مترو ، سر جلسه‌ی امتحان ، حتّیٰ وسط وانفسای قیامت .. چنگ می‌زنه تو گلوت و تویی که مات و مبهوت تو چشاش نگا می‌کنی و خشکت می‌زنه ، حتی به این فکر هم نمی‌کنی که این لامروت از کجا پیداش شد ! فقط غرق می‌شی .. غرق می‌شی .. چی می‌گفتم ؟! آره داشتم می‌گفتم ، دلتنگی خیلی وحشیه ! علیرضا‌مواساتی
😍😋😋 ♦️مواد لازم برای۴ نفر ◽سیب زمینی آب پز ۵۰۰ گرم ◽نشاسته ذرت ۹۰ گرم ◽پودر سیر ۱ قاشق چای خوری ◽پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری ◽پودر فلفل قرمز و سیاه ۲ قاشق چای خوری ◽پودر گشنیز ۱ قاشق چای خوری ◽نمک و زردچوبه ۲ قاشق چای خوری ◽روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری سرپر ♦️طرز تهیه: ۱- سیب زمینی آب پز رو پوست میگیرم ورنده ریز میزنیم بعد نشاسته رو بهش اضافه میکنیم ۲- تموم ادویه هارو میریزیم دوقاشق غذاخوری سرپر روغن مایع به مخلوط اضافه می کنیم ۳- خوب ورز میدیم تا جایی که مثل خمیر جمع بشه بعد کف ظرف پلاستیک پهن وبا روغن چربش میکنیم خمیر رو روش قرار میدیم ی پلاستیک دیگه روچرب میکنیم وروی خمیر میزاریم ۴- وباوردنه بازش می کنیم تا حدی که نه خیلی نازک بشه نه خیلی ضخیم بعد با کاتر گرد قالب میزنیم و وسطش رو بازبا قالب کوچکتر میزنیم که شبیه حلقه بشه بعد تو روغن داغ سرخ میکنیم با شعله متوسط فوق العاده خوشمزه وترد میشه... 🔷سایر نکات🔷 🔸اگر موقع جمع کردن خمیر حس کردید سفته کمی روغن مایع بیشتر بزنید. 🔸به هیچ عنوان ادویه هارو حذف نکنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡