#مشکوفی_با_شیره_انگور🍮🍮
🍥نشاستہ اصل ۶ قاشق
🍥آب سالم ۶ پیمانه ( ۴پیمانه سرد+۲پیمانه جوش )
🍥شکرسرخ ۱/۲ پیمانه
🍥شیره انگور ۱/۲ پیمانه
🍥زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری
🍥عرق هل یا گلاب به مقدار لازم
🍥خلال پسته و بادام به مقدار لازم
🧁طرز تهیه🧁
نشاستہ را در آب سرد ڪاملا حل ڪرده تا گولہ نشود بعد آب جوش و شڪر سرخ و شیره انگور
و زعفران را اضافہ ڪرده و روے حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا جوش آید و ڪاملا قوام داشتہ باشد
در آخر عرق هل یا گلاب و مقدارے خلال پستہ و خلال بادام اضافہ مے ڪنیم و هم میزنیم و از روی اجاق
برمیداریم و در ظرف مورد نظر سرو میڪنیم.
#کوفته_پلو
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و زنجبیل و یک ق آرد نخودچی خوووب ورز میدیم و کوفته هایی ریزی باهاش درست میکنیم و یه ربع تو یخچال می ذاریم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم و وقتی برنج رو آبکش کردیم اونها رو لای برنج دم میدیم و کشمش و زرشک و گردو رو کمی تفت میدیم و با برنج زعفرانی سرو میکنیم
✴️ #راهکار_سفت_شدن_پوست
🍏✍🏻 پرسش:
✍🏻برای سفت شدن پوست صورتم چه کاری انجام دهم. چون پوست صورت من خیلی شل است (ضمناً صورت من جوش هم می زند)
🍎✍🏻 پاسخ :
✍🏻برای درمان جوش، سکنجبین و عرق کاسنی میل کنید و حجامت انجام دهید.
✍🏻برای شلی پوست از غذاهای سرد و مرطوب یا بلغم زا مثل ماست و دوغ و کاهو و خیار و کدو کمتر مصرف کنید.
✍🏻هر روز ۲ لیوان جوشانده آویشن میل کنید. پس از بهبود جوشها برگ مورد پودر شده را با عسل مخلوط هر روز روی صورت ماسک کنید.
📚کتاب پرسش و پاسخ حکیم دکتر روازاده
#طرز_تهیه_بمب_سیب_زمینی🥘
🌀مواد لازم:
🥔سیب زمینی ۵۰۰ گرم
🥡آرد سمولینا ۲۵۰ گرم (از لوازم قنادی ها قابل تهیه ست،اما میتونید بجاش از آرد معمولی استفاده کنید ولی خواص سمولینا بیشتره و تُرد تر میشه)
🧂نمک و فلفل و جعفری به میزان لازم
🥄بیکینگ پودر ۲ ق غ
🧀پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
🥚تخم مرغ ۱ عدد
❄️برای ۱۵ دقیقه بذارین داخل یخچال
🥓ژامبون و پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا به میزان لازم
.
🥣برای داخلش میتونید از هر موادی که دوست داشتید مثل مایه ماکارونی یا سبزیجات استفاده کنید.
#سس_مخصوص_روي_كيك 🍰
🔻آب و شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو را داخل ظرفی مخلوط روی شعله ملایم مرتب هم بزن وقتی جوشید و کمی غلیظ شد شکلات خرد شده و خامه رو اضافه کنید
و از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید تا شکلات حل بشه. مواد رو از صافی رد کنید تا ناخالصیاش گرفته بشه بزارید خوب خنک بشه و بریزید روی کیکتون
#سس_مخصوص_روي_كيك 🍰
🔻آب و شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو را داخل ظرفی مخلوط روی شعله ملایم مرتب هم بزن وقتی جوشید و کمی غلیظ شد شکلات خرد شده و خامه رو اضافه کنید
و از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید تا شکلات حل بشه. مواد رو از صافی رد کنید تا ناخالصیاش گرفته بشه بزارید خوب خنک بشه و بریزید روی کیکتون
#اسنک_سویا 🌯 😋
🔸سویا رو با کمی با اب بزارید چند دقیقه بجوشه تا بوی ناخوشیندش کم بشه و روغن کمتر به خودش بگیره
پیاز رو کمی تفت دهید سویا رو ابکش کنید با پیاز مخلوط کنید قارچ و فلفل دلمه ای رو هم طبق معمول اضافه کنید مواد کمی سرخ کنید نمک فلفل پاپریکا زردچوبه کمی کاری کمی زعفرون و یکم رب اضافه کنید و موادو تفت بدید.
🔸مواد که سرد شد شروع کنید به درست کردن اسنکاتون.
نون باگت رو از وسط نصف کنید یه ورق پنیر گودا یا چدار یا موتزارلا بزارید هر کدوم که دوست دارید بزارید.حلقه های نازک گوجه و خیارشورم عالی میکنه ساندویچتونو
موادو بریزید روی پنیر و ساندویچهاتون بزارید داخل دستگاه اسنک یا گریل ...اگر ندارید بزارید داخل یه تابه روشو یه بشقاب بزارید روی بشقابم یه جسم سنگین که ساندویچ فشرده بشه
#نان_قندی 🧇
تخم مرغ یک پیمانه = ۵ عدد تقریبا درشت
شکر یک پیمانه = ۲۰۰ گرم (کمترم بریزید مهم نیست چون با پودر قند سرو میشه)
ماست یک پیمانه =۲۶۰ گرم
روغن جامد یک پیمانه = من کره ریختم که شد ۲۱۰ گرم
آرد ۸۵۰ گرم (۵ پیمانه و نیم)
وانیل کمی
بیکینگ پودر ۲/۱ قاشق چ
خمیر مایه ۲/۱ قاشق چ
🔸تخم مرغ و شکر و ماست را با هم زده تا شکر آب شده و مخلوط کرم رنگ گردد، روغن را داغ کرده و ولرم شده ی آن را به این مخلوط اضافه می کنیم. خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و سپس بیکینگ پودر و وانیل را اضافه می کنیم،حال آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر لطیفی بدست آید،به خمیر نیم ساعت یا کمی بیشتر استراحت می دهیم و سپس به شکل قطاب مواد داخلش ریخته و می پیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم و یا به شکل ماه قالب میزنین و می سرخین. (می تونین توی مواد میانی تون یکم جوز هندی هم رنده کنید) بعد شیرینی ها رو توی پودر قند میغلطونیم و نوش جان میکنیم
#مرغ_ناردوني 🥘 😋
🔸مرغُ خوب سرخ كنيد كنار بزاريد،تو همون تابع يدونه پياز خورد كنيد و تفت بدين ادويه بزنيد و نصفه قاشق غذا خوري رب گوجه اضافه كنيد و دوليوان اب جوش بريزيد،جوش كه امد مرغا رو اضافه كنيد و بزاريد نيم پز شه،حالا نصفه پيمونه رب انار و يه پيمونه ناردون يا انار دون شده و چندتا الو خيس خورده و همراه نمك اضافه كنيد و بزاريد بپزه و جا بيوفته!يه كته مَشتي هم بار بزاريد كه حالشو ببريد
#کیک_مرغ 🥪
▫️تخم مرغ ۲ عدد
▫️آرد گندم ۱ لیوان
▫️روغن یک سوم لیوان
▫️بکینگ پودر یک ق غ سرپر
▫️ماست چکیده نصف لیوان
▫️نمک و فلفل به مقدار لازم
و ادویه های دلخواه به مقدار لازم
یکم مواد مرغی(مرغ ریش ریش شده پخته شده رو با یکم رب و یا کوجه و پیاز داغ و ادویه کافی تفت بدین)
🔸تخم مرغ و نمک و فلفل رو اونقد بزنین تا کف کنه بعد روغن و ماست رو اضافه کنین و هم بزنین و بعدش آرد و بکینگ پودر رو با هم قاطی و توش الک کنین و هم بزنین ، صفحه ساندویچ ساز رو حسابی چرب کنین و بعد یه لایه مواد بریزین و وسطش مواد مرغ بریزین و روش دوباره مواد بریزین تا روشو بپوشونه،بعد ۵الی ۷ دقیقه بزارین بپزه این زمان بستگی به مدل ساندویچ سازتون داره
#جبنیه (لقمه های پنیری سرخ شده)
ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ
تخم مرغ 1عدد
اب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه 2 ق چ
شیرخشک 3 ق غ
پنیر خامه ای 3 ق غ
شکر 1 ق غ
طرز تهیه:
همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه
خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم
میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم
من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم.
نوش جان