سالاد كلم و هويج با شويد
مواد لازم:كلم برگ چهار ليوان باريك خرد شده،هويج درشت رنده شده يك و نيم ليوان،شويد خرد شده يك سوم ليوان،نمك و فلفل،روغن زيتون سه ق غ،آبليموي تازه دو ق غ
طرز تهيه:نكته ي مهم در اين سالاد،ماساژ دادن كلم با نمكه كه باعث بافت خيلي عالي و طعم خوب اين سالاد ميشه.مقداري نمك روي كلم بريزيد،دستكش يكبار مصرف دست كنيد و كمي كلم رو با نمك ماساژ بديد تا نرم بشه بعد بقيه مواد رو اضافه كنيد و نيم ساعت استراحت بديد و سرو كنيد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_سیاه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کباب_فرنگی 🍢 😋
🔸۵۰۰گرم گوشت مرغ چرخ کرده روبا۳عدد پیاز رنده شده ونمک و کمی زردچوبه قاطی کرده و خوب ورز میدهیم بعد مواد کبابمو به استخوان های پاي مرغ که گوشتشون روجدا کرده ميزنم وتوروغن سرخشون میکنیم تاکبابها سرخ میشن 4 یا 5پیاز متوسط راخلالی میکنیم و در یه قابلمه کمی سرخ میکنیم نمک و زردچوبه هم اضافه می کنیم. ۱پیمانه سماق روبا۳پیمانه آب ميجوشونیم و از صافی ردش میکنیم وبه پیازهای سرخ شده اضافه کرده اگر آب مرغ هم داشتیم بهش اضافه می کنیم کبابها که سرخ شدن به مدت 1ساعت توي آب سماق وپیاز روی حرارت ملایم ميجوشونیم واضافه میکنم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سوپ_عدس_فرانسوی 🍜 😋
#ويژه_رمضان
یک سوپ خیلی خوشمزه و مقوی 😋
مناسب براى افطار👌
در قابلمه یک قاشق روغن زیتون+یک پیاز که ریز خرد کردید+یک هویج خرد شده دو حبه سیر ریز خرد شده+یک ساقه کرفس خرد شده رو پنج دقیقه تفت بدید تا پیاز نرم بشه بعد فلفل و زردچوبه اضافه کنید.حالا یک لیوان عدس+یک لیوان گوجه فرنگی خرد شده+پنج تا شش لیوان آب+دو قرص عصاره مرغ یا اگر گیاهخوارید عصاره سبزیجات(یا کلا پنج لیوان آب مرغ)اضافه کنید.شعله رو زیاد کنید تا بجوشه و بعد بذارید با شعله ملایم کاملا بپزه و جابیفته.ده دقیقه آخر پخت،سه تا چهار ق غ جعفری خرد شده اضافه کنید و نمک سوپ رو اندازه کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کیک_شیره_انگور 🍇 😋
مواد لازم
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : نصف پیمانه(اختیاری)
شیره انگور : ۳/۴ پیمانه
آب جوش : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۲/۵ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ ق غ
روغن : ۳/۴ پیمانه
#طرز_تهیه
🔸تخم مرغ رو شکر رو ۷ دقیقه با همزن زدخ تا کاملا پفکی بشه بعد روغن و شیره و آب جوش رو ریخته و همش میزنیم تا یکدست بشه بعد آرد و و بکینگ پودر رو در ۳ مرحله ریخته و دورانی هم میزنیم تا تموم بشه و توی قالب چرب شده میریزیم
🔻به مدت ۴۰ دقیقه توی فر ۱۸۰ درجه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بیسکوئیت_شور ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️۱۰۰ گرم کره پاستوریزه را در دمای اتاق گذاشتم تا نرم شود
▫️یک چهارم لیوان روغن مایع
▫️یک عدد سفیده تخم مرغ(زرده برای رومال)
▫️یک قاشق غذاخوری سر صاف پودر شکر
▫️یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت یا پودر نشاسته گندم
▫️یک قاشق غذاخوری سرکه
▫️نصف قاشق غذا خوری پکینگ پودر
▫️یک قاشق مربا خوری سر صاف نمک
▫️۲ تا ۲/۵لیوان ارد
🔴طرز تهیه🔻🍞
🔸۲ لیوان آردو پکینگ پودر را مخلوط کرده والک میکنیم(نصف لیوان آرد را کنار میگذاریم تا کم کم اضافه کنیم)
همه مواد بغیر از ارد و پکینگ پودر را در ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه
بعد کم کم ارد و پکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنم
تا خمیر نرم ولطیف بدست بیاد لازم نیست خمیر را زیاد ورز دهیم
🔸خمیر را یک ربع استراحت میدیم
خمیر را بین دوتا کیسه فریزر نازک باز کرده و قالب میزنیم ودر سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم و روش زرده تخم مرغ کشیده و روش کنجد یا سیاه دانه میریزیم در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه میگذاریم تا بپزد و اواخر گریل فر را روشن میکنیم تا طلایی شود
این بیسکوئیت رو میتونید هم ساده بعنوان عصرانه کنار چای و قهوه سرو کنید
هم کنار سوپ واش که خیلی عالی میشه
هم در وعده صبحانه با کره و پنیر و....
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#خورشت_کنگر ⛱
🔴مواد لازم🔻🍋
▫️آبغوره 2قاشق غذاخوری
▫️زعفران (آبکرده) 3قاشق غذاخوری
▫️آبلیمو 2قاشق غذاخوری
▫️زردچوبه 1قاشق چایخوری
▫️نمک به میزان لازم
▫️لیمو عمانی 4عدد
▫️پیاز 1عدد
▫️گوشت 250گرم
▫️نعناع خشک یک قاشق غذاخوری
▫️کنگر نیم کیلو
▫️جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
▫️رب گوجه فرنگی 1قاشق مرباخوری
🔴طرز تهیه🔻
🔸ابتدا گوشت را شسته و درشت خرد کنید
پیاز را ریز نگینی کنید و داخل مقداری کره یا روغن نیمه سرخ کنید.
گوشت را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا گوشت نیم پز شود.شعله را بسیار ملایم کرده و درب ظرف را ببندید.(نهایتا 5دقیقه)سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید سپس مقداری آبجوش به خورش اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد و بعد با شعله ملایم صبر کنید غذا قل بزند.
🔸کنگر را شسته و به سایز دلخواه خرد کنید.
داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و ابتدا کنگر را کمی تفت دهید و از روغن خارج کنید.سپس نعنا را نیز در روغن سرخ کنید و بعد دوباره کنگر سرخ شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. کنگر وجعفزی خرد شده را به گوشت در حال جوش اضافه کرده و شعله را ملایم کنید. تا خورش کاملا جا بیفتد.نیم ساعت مانده به جا افتادن خورش آبلیمو،ابغوره،زعفران و لیمو عمانی شسته و سوراخ شده را به خورش اضافه کنید و نمک آن را اندازه کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#خورشت_هویج_ترکی 😋
مواد لازم
هویج خلال شد 1 کیلو
گوشت ماهیچه نیم کیلو
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 3 الی 4 عدد
لیمو عمانی 2 الی 3 عدد
آب گوشت یک لیوان و نیم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران به مقدار لازم
روغن مایع به اندازه کافی
#طرز_تهیه
🔸هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده را باگوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.
بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده (اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید ,برای هر نفر 3 تا 4 عدد آلو کافی است)و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#حلوا_شطرنجى 🍮 😋
#ويژه_رمضان 🌙
🔸حلوای سفید را به ضخامت 2-3میل بین دو ورق کاغذ روغنی باز میکنیم.
دو حلوای دیگر(زرد و قهوه ای )راجداگانه به ضخامت 1سانت باز و به صورت نوارهای بلند به عرض 1سانتی متربرش می دهیم.
قسمت وسط حلوای سفید را با برس آب یا گلاب زده یکی از نوارهای قهوه ای را به کمک کاردک
بلندکرده در قسمت مرطوب شده گذاشته کنارش حلوای زعفرانی و مجدد حلوای قهوه ای و با
برس روی 3رنگ حلوا را مرطوب میکنیم.
ردیف دوم را برعکس ردیف اول (زرد قهوه ای زرد)رویش قرار میدهیم.
ردیف سوم هم مخالف ردیف دوم(قهوه ای زرد قهوه ای)
اطراف خمیر را با برس مرطوب و خمیر سفید را با کمک کاغذ روغنی دورش میپیچیم.
حلوا را بعد از یک ساعت به قطعات 1سانتی متری برش میزنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#مشکوفی 🍮 😋
#ويژه_رمضان 🌙
🔸برای درست کردن مشکوفی چهارقاشق نشاسته ذرت وچهار قاشق شکر رو در یک لیتر شیرسرد ریختم وخوب هم زدم تا شکر ونشاسته حل بشه وبعد روی شعله کم گذاشتم ودایم هم زدم تا به غلظت برسه وکمی که غلیظ شد یک قاشق گلاب وزعفرون وکره وکمی وانیل اضافه کردم وبه غلظت فرنی که رسید توی ظرف کشیدم وگذاشتم سرد بشه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ژله_زعفرانی 🍮 😋
🔸ابتدا یک بسته پودر ژله زعفرانی رو با 1 و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کرده و کنار میزاریم تا کمی خنک بشه بعد قالب تون رو کمی چرب کرده و ژله رو بهش اضافه میکنیم بعد داخل یخچال قرار بدید به مدت سه ساعت تا کاملا بسته بشه بعد از یخچال خارج کرده و دور تا دور ژله رو با چاقو جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردونید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh